Alsén Fastighetsmäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Svartvägen 18, null, Örnsköldsviks kommun

Svartvägen 18

Villa
Örnsköldsviks kommun
975 000 kr
77 + 77 m²
6 rum
1 063 m² tomt

Charmigt äldre hus i Sund, Domsjö. Fördelad på två lägenheter omgiven av en stor gräsyta. En av de stora fördelarna med detta hus är fördelningen på två lägenheter. Det ger möjligheten till flexibla boendelösningar och kan vara perfekt för att rymma en stor familj, ha en separat inkomstkälla eller användas som ett kombinerat boende och arbetsutrymme. Huset omges av stora grönytor. I närområdet finns det mesta. Butiker, restauranger, skolor, gym, padelhall mm Du behöver inte göra avkall på något när du väljer att bo i Domsjö. Sammanfattningsvis är detta hus i Sund Domsjö en fantastisk möjlighet för den som söker ett charmigt äldre hus med två lägenheter och närhet till kommunikationer.

  • Uteplats
Hörnäsvägen 97, null, Örnsköldsviks kommun

Hörnäsvägen 97

Villa
Örnsköldsviks kommun
1 250 000 kr
115 + 64 m²
5 rum
850 m² tomt

Villa med stora möjligheter. Antingen bor ni i hela huset eller så hyr ni ut det. Bygglov finns för ombyggnad till fler lägenheter. Huset är idag uthyrt till företag vars personal arbetar i Örnsköldsvik under veckorna. Modern uppvärmningsanläggning, takad altan och fin trädgård gör detta hus till någonting utöver det vanliga.

  • Uteplats
Bodum 3:14, null, Örnsköldsviks kommun

Bodum 3:14

Tomt
Örnsköldsviks kommun
550 000 kr
5 671 m² tomt

Här ges möjlighet att bygga i ett väldigt populärt område med närhet till cykelbana, bussförbindelse, skog, hav, skola fotbollsplaner mm Kommunalt vatten och avlopp, fiber och el är framdraget och förberett. Denna tomt är belägen i ett av de mest eftertraktade områdena i Örnsköldsvik. Här är det nära till både skog och hav. Det är en idealisk plats för att bygga ditt drömhus. Området har utmärkta kommunikationer, med asfalterad och upplyst cykelbana ända in till Örnsköldsviks centrum. God tillgång till kollektivtrafik. Närheten till skola gör det till en perfekt plats för barnfamiljen. Området är känt för fina bostäder och hög standard på livet. Detta är en sällsynt möjlighet att köpa en tomt i en mycket eftertraktad del av Örnsköldsvik. Om du är ute efter en praktisk plats att bygga ditt drömhus på är denna tomt värd lite extra uppmärksamhet. Tomten är stort nog för att rymma en stor villa med trädgård.

Visar alla 3