Mäklare Åke Åkerman

Åke Åkerman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungshöjdsgatan 4, Kungshöjd, Göteborgs kommun
 • Sön 10 dec kl 12:30
Kungshöjdsgatan 4, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Kungshöjdsgatan 4, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Kungshöjdsgatan 4

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Alvhem
6 150 000 kr
89 m²
4 rum
vån 4/4
4 611 kr/mån
69 101 kr/m²

På kungliga höjder, i vackert sekelskifteshus signerat 1904, finns ett enastående härligt hem med alla rätt till salu. Fyra smarta rum och kök med fönster i två väderstreck och ett underbart ljusinsläpp. Njut av fint sekelskifte med högt i tak, takrosetter, fina listverk samt brädgolv och fiskbensparkett. Högst upp i huset med solkysst balkong med en utsikt som imponerar. Gäst-toalett är ett stort plus. Föreningen har god ekonomi och fina gemensamhetsutrymmen som t.ex. festlokal med bastu och takterrass samt övernattningslägenhet. Här finns även en grön och fin innergård med grill som förhöjer trivseln för de boende. Välkomna på visning och välkomna hem!

 • Premium
 • Balkong
Östra Hamngatan 3, Inom Vallgraven, Göteborgs kommun
 • Sön 10 dec kl 13:45
Östra Hamngatan 3, Inom Vallgraven, Göteborgs kommun, bild 2
Östra Hamngatan 3, Inom Vallgraven, Göteborgs kommun, bild 3

Östra Hamngatan 3

Lägenhet
Inom Vallgraven, Göteborgs kommun
Alvhem
6 200 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 2
2 525 kr/mån
72 515 kr/m²

I Göteborgs vackraste och mest stolta fastighet, Hasselbladska huset anno 1875, erbjuds nu en exklusiv trea med allt ni kan önska. Ett boende av högsta internationella klass där inget är lämnat åt slumpen - sprängfyllt med detaljer från husets byggår och genomgående mycket gott skick. Takhöjd om hisnande 3,7 meter. Innergården är en skyddad oas och här har ni en egen uteplats som kan nyttjas året runt där grillning och mysiga sommarbjudningar är tillåtet. Föreningen äger en fastighet i väldigt gott skick med stora hyresintäkter. Mycket låg avgift (gäller nivå för 2024) där bredband ingår. Hiss!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Hvitfeldtsgatan 7A, Kungshöjd, Göteborgs kommun
 • Sön 10 dec kl 11:30
Hvitfeldtsgatan 7A, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Hvitfeldtsgatan 7A, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Hvitfeldtsgatan 7A

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Alvhem
4 700 000 kr
72 m²
2 rum
vån 1/6
4 384 kr/mån
65 278 kr/m²

Sällsynt chans att förvärva en unik tvårummare av det bättre slaget. Ett starkt möte mellan Sydeuropa och svensk nationalromantik. Löpande renoverad med stor respekt för huset och dess historia. Trots sitt centrala läge erbjuds en stor terrass om 13 kvadrat mot gatan med eftermiddagssol och en delad uteplats mot innergården vilket ger radhuskänsla mitt i stan. Pampiga fönster med wow-faktor och ett mycket gott skick gör att ni kan flytta in direkt. Föreningen är välskött och äger en väl omhändertagen fastighet från 1913 där bredband ingår i avgiften. Välkomna att boka er på visning och välkomna hem!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 3