Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Wählisch

Anna Wählisch

Om mig

Jag har varit verksamt som registrerad fastighetsmäklare sedan 2005. Född Göteborgare och tro mig, jag kan min stad! Med över ett decenniums erfarenhet inom mäkleriet vilar nu en stor kunskapsbank hos mig både inom fastighetsvärdering, byggnadsteknik, underhållsplanering, ekonomi, avtalsjuridik, förhandling, försäljning, ren transaktionsrådgivning, marknadsföring, arkitektur och byggnadshistoria. Jag har stor respekt för att detta kan vara, och förmodligen är en av ditt livs största affärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 21A, Vasastaden, Göteborgs kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Storgatan 21A, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Storgatan 21A, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Storgatan 21A

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Alvhem
6 400 000 kr
103 m²
3 rum
vån 3/5
6 784 kr/mån
62 136 kr/m²

Stolt nyrenässans bostad om tre stora rum och generöst tilltaget kök, hela 103 kvadratmeter. Husen är byggda 1892, grundförstärkt byggnad och gatufasaden, som precis har genomgått en totalrenovering, skiner likt en pudrad gräddbakelse kryllandes av vackra ornament i form av skulpturer. Storgatan 21 ligger i sprudlande kvarteret Masurbjörken, förvånansvärt och härligt oförändrat från förr förra sekelskiftet. Så har ni vägarna förbi, stanna upp och vänd blicken uppåt samt njut. Två bra sovrum, bra sällskapsytor och svårslagen takhöjd om ca 3 meter. Två vackra kakelugnar i bostaden även de rika på ornamentik, varav en i bruk, båda i svårslagen nyrenässansstil. Svulstiga stuckaturer smyckar taken och takrosetter likt juveler för rummen. Stort vindsförråd på dryga 25 kvm! Så gillar ni sekelskiftesstilen kommer Ni älska det här. Stor, solig balkong in mot gårdsläge i sydost. Välkommen till Storgatan 21A, välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
Muraregatan 9, Vasastaden / Annedal, Göteborgs kommun

Muraregatan 9

Lägenhet
Vasastaden / Annedal, Göteborgs kommun
Alvhem
8 250 000 kr
125 m²
5 rum
vån 2/3
10 248 kr/mån
66 000 kr/m²

Smaka på ordet, Annedals villastad.. I ett av de engelskdoftande tegelhusen hittar vi denna totalrenoverade etagevåning om 5 rum och kök med möjlig uthyrningsdel och med mer känsla av Brick Lane än Annedal. En takhöjd på hela 4,35 meter, två badrum och braskamin. Stor härlig västerbalkong eller njut av föreningens anrika trädgård med uteplats. Historiska kvarter vilka gränsar till stort grönområde och Engelska parken utanför fönstret och läget i stan är perfekt med direkt närhet till Linnéstaden, Haga och Vasastaden med mycket bekvämt strosar avstånd. Endast fyra minuters promenad till Slottsskogen och direkt närhet till Handels. Garanterad parkeringsplats med möjlighet till laddstolpe finns. Välkommen till Muraregatan 9. Välkommen hem.

  • Balkong
  • Uteplats
Västergatan 4B, Vasastaden / Annedal, Göteborgs kommun
Västergatan 4B, Vasastaden / Annedal, Göteborgs kommun, bild 2
Västergatan 4B, Vasastaden / Annedal, Göteborgs kommun, bild 3

Västergatan 4B

Lägenhet
Vasastaden / Annedal, Göteborgs kommun
Alvhem
4 449 500 kr
79 m²
3 rum
vån 1/6
4 264 kr/mån
56 323 kr/m²

Arkitektritad, mycket välplanerad genomgångstrea om hela 79 kvadratmeter, nyinredd år 2010. Två bra sovrum. Badrum med tvättmaskin. Ekparkettgolv och fullutrustat, stort kök med köksö i öppen planlösning mot vardagsrum samt matplats. Ett hem med "townhousekänsla" mitt i Vasastan/Annedal. Riktigt bra förening med låg belåningsgrad, parkeringsmöjligheter med laddstolpar, gemensam relaxavdelning som bokas privat, ett gym - och högt upp bland trädkronorna - en gemensam bokningsbar takterrass med vidunderlig vy över vårt goa Göteborg. Välkommen till Västergatan 4B, du kommer att gilla detta och välkommen hem! Snabbt tillträde möjligt vid önskemål.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 3