Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Mäklare Magnus Josefsson

Magnus Josefsson

Om mig

Jag kunde lika gärna blivit besiktningsman, fotograf, inredare eller copywriter (som jag faktiskt har utbildat mig till). Eftersom jag brinner för samtliga steg som ingår i processen av att förmedla en bostad så föll det sig helt naturligt att bli mäklare, där får jag ju chansen att vara med och påverka alla de bitar som intresserar mig. Samtidigt som man får förmånen att hjälpa människor med en av deras viktigaste affärer i livet, det känns både stimulerande och inspirerande.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solbänksgatan 36, Änggården, Göteborgs kommun
Solbänksgatan 36, Änggården, Göteborgs kommun, bild 2
Solbänksgatan 36, Änggården, Göteborgs kommun, bild 3

Solbänksgatan 36

Radhus
Änggården, Göteborgs kommun
Alvhem
11 250 000 kr
186 + 67 m²
8 rum
360,7 m² tomt

Ett av de eftertraktade parhusen på Solbänksgatan i Änggården med ett mycket lugnt läge långt in i området nästan invid foten av Änggårdsbergen. Soligt och ljust med gaveln vänd mot sydväst. Generösa ytor invändigt med en total area om ca 253 kvm och med en trivsam, lättskött tomt/trädgård. Vinden inredd som en separat lägenhet, perfekt för generationsboende e.d. Källare med separat ingång ger möjlighet till uthyrning om så önskas Huset är förbesiktigat och säljaren avser att teckna en Dolda fel-försäkring. Tillträde enligt överenskommelse.

  • Premium
Fagerhultsvägen 41, Hindås, Härryda kommun
Fagerhultsvägen 41, Hindås, Härryda kommun, bild 2
Fagerhultsvägen 41, Hindås, Härryda kommun, bild 3

Fagerhultsvägen 41

Villa
Hindås, Härryda kommun
Alvhem
8 500 000 kr
140 + 50 m²
7 rum
3 590 m² tomt

Renoverad sekelskiftesdröm - I den centralt belägna orten Hindås med pendlingsavstånd till Göteborg, Alingsås och Borås samt endast några få minuter från Landvetter finner ni ”Villa Hildelund”. Ett underbart boende med god livskvalitet och en mycket hög standard. Förbesiktning utförd och säljaren avser att teckna en s k Dolda fel-försäkring. Tillträde enligt överenskommelse.

  • Premium

Visar alla 2