Mäklare Nina Bergh

Nina Bergh

Om mig

Vi är mäklarbyrån som ända sedan starten strävat efter det genuina, nischade och personliga. I dag har vi tre kontor, en inredningsbutik och drygt 20 medarbetare i Göteborg. Vi har främst nischat oss på bostäder byggda mellan 1850 och 1960-talet. Och det är inte utan stolthet som vi kan konstatera att vi, under de snart två decennier vi har funnits, har varit med och förnyat mäklaryrket och branschen. Guldheden och Änggården har under mina tio år alltid varit mitt favorit- och fokusområde.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fjällgatan 9R, Masthugget, Göteborgs kommun

Fjällgatan 9R

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Alvhem
2 950 000 kr
41,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 471 kr/mån
71 084 kr/m²

Underbar tvåa belägen i charmigt landshövdingehus med många vackra originaldetaljer bevarade. Mysig stor balkong på nästan 8 kvadrat i väster med eftermiddagssol och bevarade brädgolv i samtliga rum. Renoverat badrum. Oerhört stabil förening med låg belåning - ett magnifikt läge 100 meter från Slottskogen och en halv nedförsbacke till Linnéstan så har ni hittat hem. Välkomna på visning.

  • Plus
  • Balkong
Gröna vallen 7C, Kungsladugård, Göteborgs kommun
Gröna vallen 7C, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 2
Gröna vallen 7C, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 3

Gröna vallen 7C

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Alvhem
2 750 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
2 766 kr/mån
67 073 kr/m²

Med grönskande läge i Kungsladugård bjuder vi nu till visning i en mysig genomgångstvåa med egen entré i en mycket välskött och trevlig förening med låg belåningsgrad på 1216 kr/kvm och en vacker innergård som ger detta hem en känsla som är svår att motstå! 41 väldisponerade kvadrat med mjuka plankgolv, fina träfönster, ett ordentligt kök med matplats och en fint och rymligt badrum.

  • Premium

Visar alla 2