Ambassadör Fastighetsmäkleri AB

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Brännuddsvägen 3, Rindö, Vaxholms kommun
 • Sön 10 dec kl 15:45
Brännuddsvägen 3, Rindö, Vaxholms kommun, bild 2
Brännuddsvägen 3, Rindö, Vaxholms kommun, bild 3

Brännuddsvägen 3

Lägenhet
Rindö, Vaxholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
4 595 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/2
9 023 kr/mån
49 946 kr/m²

Varmt välkomna till denna sekelskifteslägenhet i fritt läge med en magisk havsutsikt mot Oxdjupet. Med bevarad originalcharm, stor balkong, en takhöjd om 3,20 m och otroligt fint ljusinsläpp genom stora fönster är denna bostad om 3 rok verkligen något utöver det vanliga. Bostaden är genomgående renoverad under 2021.Måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning.

 • Premium
 • Balkong
Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun
 • Lör 9 dec kl 17:15
Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Cedergrensvägen 16

Lägenhet
Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
950 000 kr
16,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 344 kr/mån
57 576 kr/m²

Fantastisk möjlighet till investering & löpande intäkter i unikt koncept ! -Köp bostadsrätt i hotell! Underbar hotellägenhet i attraktivt område. Juridisk person accepteras! Just nu erbjuds möjligheter till investering & chans till god löpande avkastning & samtidigt även ett eget extraboende med guldkant. Denna mycket trevliga & välplanerade kompletta compact-living om 16,5 kvm med pentry ligger högt och lugnt i huset placerad mot grönskande bostadsområde i Midsommarkransen och kan användas på många sätt. Lägenheten passar dig som lever en modern livsstil eller vill investera i ett annorlunda koncept. Du checkar själv in & ut när du tillfälligt behöver bo, och all annan tid när du inte nyttjar lägenheten ombesörjer hotellet att hyra ut den till andra gäster åt dig tryggt och smidigt. Överskottet delas sedan förmånligt. Perfekt om du ibland behöver boende i huvudstaden och samtidigt göra en investering där du tryggt låter hotellet hyra ut med full service under hela eller delar av året. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Fatburs Kvarngata 11, 4 tr, Södermalm, Stockholms kommun

Fatburs Kvarngata 11, 4 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 995 000 kr
67 m²
2 rum
vån 4/7
4 575 kr/mån
59 627 kr/m²

Välkommen till en ljus och luftig tvåa (möjlig trea) högt upp i huset på 67 fina och välplanerade kvadratmeter. Bostadens genomsyras av vitmålade väggar och stora fönsterpartier som bidrar till rikligt ljusinsläpp och trevlig atmosfär. Här är det enkelt att bo och trivas på egen hand liksom finns alla rätta förutsättningar för sällskapliga stunder med tilltaget kök och vardagsrum som är lättmöblerade och inrymmer mycket. Den rymliga balkongen är en naturlig förlängning av matplatsen och blir som ett extra rum sommartid. Här finns gott om plats för önskat möblemang och odlingar om så önskas. På tal om matplatsen finns här möjlighet ett skapa sig ett extra rum om så önskas. Vidare fins ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord samt övriga förvaringsmöbler och önskad inredning. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar. I den välkomnande hallen som sammanfogar bostadens samtliga rum finns gott om plats för önskad inredning. Förvaringen är mycket god tack vare flertalet platsbyggda garderober, den rymliga klädkammaren samt nyttjanderätten till källarförrådet med möjlighet att hyra ett extra om så önskas. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Samaritgränd 1, Mariatorget, Stockholms kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00
Samaritgränd 1, Mariatorget, Stockholms kommun, bild 2
Samaritgränd 1, Mariatorget, Stockholms kommun, bild 3

Samaritgränd 1

Lägenhet
Mariatorget, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
2 795 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/5
1 249 kr/mån
107 500 kr/m²

Samaritgränd 1 belägen mitt på populära Södermalm, är en fridfull liten gata kantad av välskötta hus från 1920-talet. Denna välplanerade charmiga 26 kvadratmeters etta är ljus och luftig och erbjuder bra förvaring samt generös utrymme för möblering. Bostaden präglas av vackra detaljer så som spröjsat fönster med djupa fönsternischer och original trägolv. Måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

 • Premium
Fasternavägen 384A, Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun
 • Lör 9 dec kl 13:30
Fasternavägen 384A, Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Fasternavägen 384A, Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Fasternavägen 384A

Villa
Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 795 000 kr
133 m²
5 rum
1 859 m² tomt

OBS - FÖRHANDSVISNING SÖNDAG 3/12! Nyproducerade ljusa luftiga energisnåla boenden vackert placerade i underbara Gottröra! Nu erbjuds äntligen en unik möjlighet att förvärva ett modernt och charmig helt nybyggt enplanshus om hela 133 kvm boarea, med stor tomt. Två stycken hus finns att välja bland på angränsande tomter, Fasternavägen 384A & 384B. Dessa högklassiga boenden färdigstäls i detta nu för snar inflyttning. Så först till kvarn att välja sin favorit balnd dessa två. Möjlighet finns även till att mot tillägg vara med och påverka slutliga extra tillval eller att få komplementbyggnader uppförda. Nyproducerade villor är befriade från fastighetsskatt i 15 år vilket ger en avsevärd besparing jänför med äldre hus. Tomten är lantligt och idylliskt belägen och angränsar till skog och fält, ett skyddat läge i detta villaområde som är under framväxt. De närliggande miljöerna präglas av natur & öppna kulturlandskap med åkrar, ängar och skogar. Bostäderna har vart och ett inte mindre än fyra stora sovrum, två badrum, stort vardagsrum och kök i öppen social planlösning med stora fönsterpartier & fullhög takhöjd upp till nock. Dessutom rymmer husen en praktisk och rymlig tvättstuga. Husen värms upp med vattenburen golvvärme via en frånluftsvärmepump, och i de två badrummen finns även elektrisk golvvärme. Vatten och avlopp sköts av samfälligheten i området. OBS: Då detta är nyproducerade hus så erbjuder många banker & låneinstitut amorteringsfrihet ett antal år, vilket då kan tillföra en extra besparing. Invändigt präglas husen av enhetligt 3-stavs ekparkett med vita väggar. Utomhus finns generösa terrassdäck, med direkt tillgång från både vardagsrum och relaxrum. Det finns möjlighet att beställa fiber via Norrtälje energi för ett pris om ca 25 000 kr. För mer information kring det, kontakta gärna Norrtälje energi. Detta är verkligen nybyggda boendedrömmar med högsta potential till vidareutveckling. Den smarta planlösningen gör husen lämpliga för alla generationer. Här finns plats för livskvalitet genom hela livet! Måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

 • Premium
 • Uteplats
Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun
 • Lör 9 dec kl 17:15
Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Cedergrensvägen 16

Lägenhet
Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
1 995 000 kr
29,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 191 kr/mån
67 627 kr/m²

Möjlighet till investering & löpande intäkter! Unikt koncept -Köp bostadsrätt i hotell! Underbar hotellägenhet i attraktivt område. Juridisk person accepteras! Just nu erbjuds möjligheter till investering & chans till god löpande avkastning & samtidigt även ett eget extraboende med guldkant. Denna mycket trevliga & välplanerade kompletta compact-living om 29 kvm med loft ligger högst i huset placerad mot grönskande bostadsområde i Midsommarkransen och kan användas på många sätt. Lägenheten passar dig som lever en modern livsstil eller vill investera i ett annorlunda koncept. Du checkar själv in & ut när du tillfälligt behöver bo, och all annan tid när du inte nyttjar lägenheten ombesörjer hotellet att hyra ut den till andra gäster åt dig tryggt och smidigt. Överskottet delas sedan förmånligt. Perfekt om du ibland behöver boende i huvudstaden och samtidigt göra en investering där du tryggt låter hotellet hyra ut med full service under hela eller delar av året. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Solbacka Västerbo 1, Stjärnhov, Gnesta kommun
Solbacka Västerbo 1, Stjärnhov, Gnesta kommun, bild 2
Solbacka Västerbo 1, Stjärnhov, Gnesta kommun, bild 3

Solbacka Västerbo 1

Lägenhet
Stjärnhov, Gnesta kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
1 680 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/5
2 678 kr/mån
40 976 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Mikael Bjérnhof 073 387 46 00 Välkommen till Solbacka Västerbo 1 en omsorgsfullt moderniserad och ombyggd pärla som förädlats till perfektion år 2023. Denna arkitektoniska skatt har bevarat den gamla charmen från sitt ursprungliga byggnadsår 1953 och nu erbjuds 1 av 15 exklusiva bostadsrätter i en förening som ger frihet och flexibilitet. I denna bostadsrättsförening omfamnas en unik flexibilitet då fri andrahandsuthyrning är tillåten, och även juridiska personer godkänns som köpare. Detta ger dig en exceptionell frihet att forma din boendeupplevelse efter dina önskemål. För att ytterligare underlätta din vardag och göra boendet så bekymmersfritt som möjligt, finns det samarbetsavtal med en extern aktör, Novasol, som hanterar all uthyrning åt dig. Du kan enkelt luta dig tillbaka och låta Novasol sköta detaljerna, vilket ger dig möjlighet att njuta av ditt hem utan att behöva oroa dig för uthyrningsprocessen. Med fokus på att bevara historien och skapa en ny berättelse är Solbacka Västerbo 1 mer än bara ett hem – det är ett livserbjudande för generationer. Beläget vid Kyrksjön, omgiven av en 18-håls golfbana och vackra naturreservat och Sörmlandsleden, är detta verkligen en fantastisk plats där historien och framtiden smälter samman. För de som älskar aktiviteter finns två padelbanor och ett gym och en inbjudande pool. Dessutom finns det en inredningsbutik på plats, som erbjuder lokal keramik och hantverk samt lantlig heminredning, vilket ger dig möjligheten att förgylla ditt hem med unika skatter från trakten. För en fulländad upplevelse kan du även besöka Solbacka krog och rum kan du fördjupa dig i kulinariska upplevelser inom mat och dryck, där de särskilt framhäver rätter med närproducerade råvaror och genuina smaker från Sörmland. Beläget i hjärtat av Sörmland på en del av Sveriges vackraste platser. Här möts historien och nutiden på ett unikt sätt, där varje bostadsrätt bär på den charm och elegans som har präglat detta område. Fastigheten är utvecklad med hållbarhet och naturnära fokus, vilket återspeglas i ambitionen att bevara och skapa kulturell rikedom för framtida generationer. Välkommen till ditt nya hem på Solbacka Västerbo 1, där historien lever vidare och framtiden väntar på att skrivas. En unik möjlighet att vara en del av Sveriges vackraste plaster i naturnära Stjärnhov.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Gottröraslingan 26, Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun
 • Lör 9 dec kl 14:15
Gottröraslingan 26, Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Gottröraslingan 26, Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Gottröraslingan 26

Villa
Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 995 000 kr
133 m²
5 rum
1 942 m² tomt

Bo energisnålt och vackert i underbara Gottröra! Nu erbjuds äntligen en unik möjlighet att förvärva detta moderna och charmiga nybyggda enplanshus om hela 133 kvm boarea, med stor tomt & tillhörande carport/förråd. Allt färdigställt i år 2023 och därmed befriat från fastighetsskatt i 15 år. Tomten är idylliskt belägen på Gottröraslingan, i ett nyligen uppfört villaområde. Det omgivande landskapet präglas av öppna kulturlandskap med åkrar, ängar och skogar. Huvudbyggnaden sträcker sig över tre stora sovrum, ett härligt relaxrum med bastu för fyra personer, två badrum, stort vardagsrum och kök i öppen social planlösning med en öppen spis samt en praktisk och rymlig tvättstuga. Huset värms upp med vattenburen golvvärme via en frånluftsvärmepump, och i de två badrummen finns även elektrisk golvvärme. Vatten och avlopp sköts av samfälligheten i området. Det har även nyligen installerats solpaneler på taket. OBS: Då detta är ett nyproducerat hus så erbjuder många banker & låneinstitut amorteringsfrihet ett antal år, vilket då kan tillföra en extra besparing. Invändigt präglas huset av enhetligt 1-stavs ekparkett med vita väggar. Utomhus finns en generös 50 kvm stor altan i söder- och västerläge, med direkt tillgång från både vardagsrummet och relaxrummet. Du kan enkelt parkera din bil i carporten eller på uppfarten där tre-fyra bilar får plats att parkera och det finns även ett förråd vid carporten. Det finns möjlighet att beställa fiber via Norrtälje energi för ett pris om ca 25 000 kr. För mer information kring det, kontakta gärna Norrtälje energi. Bostaden måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

 • Premium
Nynäsvägen 318, Gamla Enskede, Stockholms kommun
Nynäsvägen 318, Gamla Enskede, Stockholms kommun, bild 2
Nynäsvägen 318, Gamla Enskede, Stockholms kommun, bild 3

Nynäsvägen 318

Lägenhet
Gamla Enskede, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
2 395 000 kr
40 m²
1 rum
4 057 kr/mån
59 875 kr/m²

Varmt välkomna till denna tjugotalslägenhet som erbjuder flertalet vackra välbevarade originaldetaljer såsom spröjsade fönster med spanjoletter, speglade dörrar med originalbeslag och en generös takhöjd. Bostaden har ett stort och trivsamt kök som inrymmer det större sällskapet, perfekt för härliga middagar i goda vänners lag. Ni har även ett rymligt allrum som inrymmer säng, soffa och mediamöbel om önskas. Genomgående för lägenheten är en god standard av kök, duschrum och wc samt generös förvaring. I hjärtat av attraktiva Gamla Enskede finner ni denna pärla. Här har ni ett rikt utbud av restauranger såsom Matateljen, Gamla Enskede Matbod, Tomatis och Robin Delselius Bageri. Utöver lokala favoriter har ni även bekvämligheter såsom Ica, apotek, Sandsborgsbadet och flertalet gym. Här har ni mycket goda kommunikationer tack vare Sandsborgs T-bana och cykelbana som snabbt tar er in till City. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Fatburstrappan 18, vån 9, Södermalm, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Fatburstrappan 18, vån 9, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Fatburstrappan 18, vån 9, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Fatburstrappan 18, vån 9

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
9 500 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 9/25
7 200 kr/mån
101 604 kr/m²

Accepterat pris 9.500.000kr Kontakta mäklaren för visning. Mikael Bjérnhof 073 387 46 00 Välkommen till denna magnifika bostad nio våningar upp med New York-känsla och oslagbar panoramavy över Stockholm. Stora fönster & franska balkonger släpper in gott om ljus och härifrån kan ni beskåda underbar utsikt mot vackra Fatbursparken med omnejd. Lägenheten är totalt insynsskyddad. Denna fyra disponerar 93,5 välplanerade kvadratmeter som erbjuder genomgående moderna inslag med lyx. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och gör det till ett nöje att bjuda hem gäster på middag. Det splitternya köket från Ballingslöv är påkostat och väldigt exklusivt. Alla tänkbara bekvämligheter såsom tre sovrum, två badrum, tvättmaskin & torktumlare samt diskmaskin i köket och en underbar walk in closet och gott om förvaring i flera garderober. Vill man ha ännu mera New York feeling finns tillgång till föreningens fantastiska taklokal högst upp i byggnaden samt inomhuspool för den badsugna och garage längs ner i huset. Exklusivt boende med livskvalitet i fokus.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Solbacka Västerbo 1, Stjärnhov, Gnesta kommun
Solbacka Västerbo 1, Stjärnhov, Gnesta kommun, bild 2
Solbacka Västerbo 1, Stjärnhov, Gnesta kommun, bild 3

Solbacka Västerbo 1

Lägenhet
Stjärnhov, Gnesta kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 280 000 kr
109 m²
4 rum
vån 2/5
5 389 kr/mån
30 092 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Mikael Bjérnhof 073 387 46 00 Välkommen till Solbacka Västerbo 1 en omsorgsfullt moderniserad och ombyggd pärla som förädlats till perfektion år 2023. Denna arkitektoniska skatt har bevarat den gamla charmen från sitt ursprungliga byggnadsår 1953 och nu erbjuds 1 av 15 exklusiva bostadsrätter i en förening som ger frihet och flexibilitet. I denna bostadsrättsförening omfamnas en unik flexibilitet då fri andrahandsuthyrning är tillåten, och även juridiska personer godkänns som köpare. Detta ger dig en exceptionell frihet att forma din boendeupplevelse efter dina önskemål. För att ytterligare underlätta din vardag och göra boendet så bekymmersfritt som möjligt, finns det samarbetsavtal med en extern aktör, Novasol, som hanterar all uthyrning åt dig. Du kan enkelt luta dig tillbaka och låta Novasol sköta detaljerna, vilket ger dig möjlighet att njuta av ditt hem utan att behöva oroa dig för uthyrningsprocessen. Med fokus på att bevara historien och skapa en ny berättelse är Solbacka Västerbo 1 mer än bara ett hem – det är ett livserbjudande för generationer. Beläget vid Kyrksjön, omgiven av en 18-håls golfbana och vackra naturreservat och Sörmlandsleden, är detta verkligen en fantastisk plats där historien och framtiden smälter samman. För de som älskar aktiviteter finns två padelbanor och ett gym och en inbjudande pool. Dessutom finns det en inredningsbutik på plats, som erbjuder lokal keramik och hantverk samt lantlig heminredning, vilket ger dig möjligheten att förgylla ditt hem med unika skatter från trakten. För en fulländad upplevelse kan du även besöka Solbacka krog och rum kan du fördjupa dig i kulinariska upplevelser inom mat och dryck, där de särskilt framhäver rätter med närproducerade råvaror och genuina smaker från Sörmland. Beläget i hjärtat av Sörmland på en del av Sveriges vackraste platser. Här möts historien och nutiden på ett unikt sätt, där varje bostadsrätt bär på den charm och elegans som har präglat detta område. Fastigheten är utvecklad med hållbarhet och naturnära fokus, vilket återspeglas i ambitionen att bevara och skapa kulturell rikedom för framtida generationer. Välkommen till ditt nya hem på Solbacka Västerbo 1, där historien lever vidare och framtiden väntar på att skrivas. En unik möjlighet att vara en del av Sveriges vackraste plaster i naturnära Stjärnhov.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Boktryckarvägen 7, Hägerstensåsen / Telefonplan, Stockholms kommun
Boktryckarvägen 7, Hägerstensåsen / Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Boktryckarvägen 7, Hägerstensåsen / Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Boktryckarvägen 7

Lägenhet
Hägerstensåsen / Telefonplan, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
2 495 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/3
3 279 kr/mån
65 658 kr/m²

Välkommen till denna vackra tvåa om 38kvm på attraktiv adress i Hägerstensåsen med solig balkong i söderläge. Välplanerade kvadratmeter som erbjuder moderna inslag med vackra detaljer såsom fint golv och ljusa väggar. Ljusinsläppet här är ljuvligt tack vare de stora fönsterna samt ljusa och behagliga färgval i samtliga rum. Köket är fullt utrustat och smakfullt renoverat. Vardagsrummet med utgång till den härliga balkongen som vetter med lugnt läge mot föreningens mysiga gård. Här kan man njuta av morgonkaffet vidare in i vardagsrummet finns det plats för både soffgrupp samt matsalsbord. Härligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Fint helkalklat badrum. Här bor du på en lugn gata och utanför porten kan ni ta del av ett grönskande och lummigt område med närhet till fina grönområden, lekparker och Mälaren. Affärer, service och T-bana i närheten och med endast några minuters promenad till Telefonplan samt Hägerstensåsens centrum. Denna lägenhet är verkligen något extra. Måste upplevas på plats. Välkomna på visning.

 • Premium
 • Balkong
Teggatan 3, Vretarne, Fagersta, Fagersta kommun
 • Budgivning pågår
 • Lör 9 dec kl 10:15
Teggatan 3, Vretarne, Fagersta, Fagersta kommun, bild 2
Teggatan 3, Vretarne, Fagersta, Fagersta kommun, bild 3

Teggatan 3

Villa
Vretarne, Fagersta, Fagersta kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
1 095 000 kr
106,4 + 56,6 m²
5 rum
1 264 m² tomt

Underbart lantligt boende med sjöutsikt och påtaglig gårdskänsla i vackra byn Vretarne, endast drygt 90 minuter från Stockholm kan bli ditt! Just nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna vackra och charmiga BESIKTADE fastighet bestående av ett äldre klassist och vackert bostadshus på 1,5 plan samt källare om 5 RoK, samt inte mindre än tre andra mycket funktionella och utvecklingsbara byggnader på tomten. Ett möjligt gästhus finns på tomten. Här bor du lugnt enskilt och fridfullt men ändå mitt i byn och mycket nära butik och service i Virsbo, någon kilometer bort. Fastigheten ger goda möjligheter till odling för eget skafferi i den välskötta uppväxta trädgården. Den händige eller konstnärligt lagde finns möjlighet att jobba på givande hobbyprojekt i snickarverkstaden. På tomten finns även hönsgård och hönshus samt plats för andra smådjur. En härlig badplats finns inom några minuters promenad från bostaden. Detta är ett boende för det fria livet och passar såväl barnfamiljen som paret som önskar ett harmoniskt boende på landet för att ladda batterierna med sann livskvalitet och som samtidigt ligger nära såväl Virsbo som Fagersta med all tänkbar service och handel. Byn Vretarne är känd för sin goda sammanhållning och sitt aktiva byalag som verkar för bästa trivsel över generationsgränserna i byn. Ett boende för det goda livet! Måste ses. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Stockbyvägen 1, Riala, Norrtälje kommun
Stockbyvägen 1, Riala, Norrtälje kommun, bild 2
Stockbyvägen 1, Riala, Norrtälje kommun, bild 3

Stockbyvägen 1

Villa
Riala, Norrtälje kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
5 975 000 kr
198 m²
6 rum

Unikt koncept där ni bor med alla faciliteter och bekvämligheter man önskar och samtidigt med direkt närhet till naturen. Jakt och fiskemöjligheter samt närheten till hästhagar och ängar. Projektet omfattar totalt 10 bostäder. Husen blir ca 198 kvm + ca 35 kvm takterrass och tomt om ca 600 kvm. Lanthandel kommer finnas i området. Mer info finns på sollidenpark.se

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Bergsjövägen 7, Kårsta, Vallentuna kommun
Bergsjövägen 7, Kårsta, Vallentuna kommun, bild 2
Bergsjövägen 7, Kårsta, Vallentuna kommun, bild 3

Bergsjövägen 7

Radhus
Kårsta, Vallentuna kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 975 000 kr
128 + 19 m²
5 rum
6 848 kr/mån
31 055 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privata visningar. Nu har du chansen att Hyr/Köpa i Kårsta park 3. Hyr tills vidare och när du önskar köpa omvandlas upp till 6 månaders hyra till din kontantinsats. 15.851/ månad i kallhyra Parhus från VårgårdaHus om 124 kvm med stor tomt och altan i anslutning till huset. Bostadsrätten färdigställdes 2022 och har därför hög modern standard och möjlighet till omgående tillträde. Bostadsområdet Kårsta Park ligger i samhället Kårsta i Vallentuna kommun. Samtidigt som vi befinner oss i natursköna omgivningar på landet, finns staden inom räckhåll. Via Roslagsbanan, buss eller bil tar du dig till Stockholm på 45 minuter. Till Norrtälje tar det en halvtimme. Bostaden är fördelad på två plan med kök, vardagsrum, två badrum, tre sovrum samt tvättstuga. Klimatsmart uppvärmning via vattenburen golvvärme i båda planen med frånluftvärmepump. Välkommen till ett bekymmersfritt boende i trevliga Kårsta Park.

 • Premium
 • Uteplats
Sankt Eriksgatan 31B, Fridhemsplan, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 10 dec kl 17:45
Sankt Eriksgatan 31B, Fridhemsplan, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Sankt Eriksgatan 31B, Fridhemsplan, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Sankt Eriksgatan 31B

Lägenhet
Fridhemsplan, Kungsholmen, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 795 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/4
0 kr/mån
99 868 kr/m²

OBS! ACCEPTERAT PRIS: 3.795.000:- -Denna AVGIFTSFRIA och helt underbara "mini 2:a" lägenhet med läcker planlösning och härlig balkong precis vid Fridhemsplan kan bli Din! Just nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna ljusa och mycket trivsamma bostad med läcker utformning och fina materialval. Stora fönsterpartier och en underbar balkong för lata dagar suddar ut gränsen mellan inne och ute. En sovrumsavdelning har skapats i lägenheten med hjälp av en supertrendig industriglasvägg. God förvaring i bostaden samt i källarförråd och även fin separering mellan lägenhetens olika funktioner. Rakt igenom så är detta en mycket välskött lägenhet som ligger fantastiskt till på stekheta Fridhemsplan med alla kommunikationer, butiker, service och nöjen precis utanför dörren.Ett exklusivt gym finns bland annat i bottenplanet nära till hands för friskvård intill hemmet. Avgiftsfri lägenhet.-Månadsavgift till förening är 0:- och då ingår även värme, vatten, el, TV - bredband & telefoni! Ett lugnt och harmoniskt hem som ändå ligger mitt i pulsen helt enkelt. Detta är en bostad som måste ses. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun
 • Lör 9 dec kl 17:15
Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Cedergrensvägen 16

Lägenhet
Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
995 000 kr
16 m²
1 rum
vån 3/4
2 273 kr/mån
62 188 kr/m²

OBS! ACCEPTERAT PRIS: 995.000:- Först till kvarn... Möjlighet till investering & löpande intäkter i unikt koncept ! -Köp bostadsrätt i hotell! Underbar hotellägenhet i attraktivt område. Juridisk person accepteras! Just nu erbjuds möjligheter till investering & chans till god löpande avkastning & samtidigt även ett eget extraboende med guldkant. Denna mycket trevliga & välplanerade kompletta compact-living om 16 kvm med pentry ligger högt och lugnt i huset placerad mot grönskande bostadsområde i Midsommarkransen och kan användas på många sätt. Lägenheten passar dig som lever en modern livsstil eller vill investera i ett annorlunda koncept. Du checkar själv in & ut när du tillfälligt behöver bo, och all annan tid när du inte nyttjar lägenheten ombesörjer hotellet att hyra ut den till andra gäster åt dig tryggt och smidigt. Överskottet delas sedan förmånligt. Perfekt om du ibland behöver boende i huvudstaden och samtidigt göra en investering där du tryggt låter hotellet hyra ut med full service under hela eller delar av året. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Parmmätargatan 22, 1,5 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Parmmätargatan 22, 1,5 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
2 295 000 kr
20 m²
1 rum
vån 1,5/4
1 581 kr/mån
114 750 kr/m²

Ytterst välplanerad etta med absolut toppläge på Kungsholmen. Fungerande kakelugn som skapar charm i lägenheten och håller värmekostnaderna nere samt 3,4 m högt i tak och vackra trägolv. I allrummet finns det plats för soffgrupp, arbetsplats, läshörna, säng och matbord eller annan önskvärd möblering. Generöst med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Stabil och välskött förening som äger marken. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Lantbrukets väg 1, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
 • Lör 9 dec kl 15:45
Lantbrukets väg 1, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Lantbrukets väg 1, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Lantbrukets väg 1

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
4 495 000 kr
97 m²
3 rum
vån 1/2
5 019 kr/mån
46 340 kr/m²

Slottsbyns bästa boende? Just nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva den kanske mest smakfulla och unika lägenheten i premium-projektet Flora Steninge! Denna 3:a om 97 kvm med privat uteplats har bästa läge i Steninge Slottsby mycket nära slottsområdet och stenladan med sina butiker restaurang och många event. Lägenheten producerades 2022 och präglas av fantastisk rymd med 2,70m i takhöjd och fantastiska stora spröjsade glaspartier samt exklusiva material som ger bostaden en alldeles enastående känsla. Nuvarande ägare har därtill lagt ner sin själ i att fortsätta att ytterligare renovera & ytterligare förfina denna diamant med smakfullhet till yttersta perfektion för ännu mer ljus & rymd. Detta får den att sticka ut mot övriga lägenheter i projektet. Fantastisk öppen planlösning mellan kök vardagsrum och matplats, stort välutrustat badrum, Master bedroom med WC en suite. Stor egen uteplats m.m. Ett fantastiskt boende på en plats som sjuder av kreativitet och livskvalitet. Måste ses! Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Vintergaloppsgatan 32, Täby Park, Täby kommun
 • Lör 9 dec kl 12:00
Vintergaloppsgatan 32, Täby Park, Täby kommun, bild 2
Vintergaloppsgatan 32, Täby Park, Täby kommun, bild 3

Vintergaloppsgatan 32

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
6 495 000 kr
104 m²
5 rum
vån 4/4
7 547 kr/mån
62 452 kr/m²

Nu finns chans att få bo luftigt med ett av Täby Parks högsta och friaste lägen i denna ljuvliga & 5 rummare i söderläge högst upp med extra allt och stor balkong! Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna otroligt ljusa och fräscha och välutrustade lägenhet i JM-uppförd fastighet i expansiva och omåttligt populäraTäby Park. Här utvecklas det nya moderna Täby där service, butiker och restauranger byggs in som en naturlig del av den nära bostadsmiljön för en levande och trygg stadsdel. Här lever man det goda livet oavsett om man är en stor familj eller kanske paret som väljer att styr en del av sin yrkeskarriär hemifrån. Ytterst välplanerad och unikt utformad bostad med dubbla badrum & stora och inbjudande spatiösa sociala ytor för gäster och festliga sammankomster, och samtidigt de privata ytorna lugnt separerade från övriga lägenheten mot tyst innergård. Fantastisk stor balkong från vardagsrummet som blir som ett extra rum under stora delar om året. Såväl balkongen som de flesta av fönsterpartierna vetter fritt ut mot en kommande grönskande park som iordningställs i detta nu. Vackert och fullt utrustat kök med märkes maskiner & vitvaror. Detta är en bostad för det bekväma moderna ljuva livet där all service och kommunikationer och shopping-meckat Täby Centrum finns inom något stenkast. Detta ären lägenhet som måste upplevas. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Högbergsgatan 59B, Södermalm, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Högbergsgatan 59B

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
2 975 000 kr
30 m²
1 rum
vån 4/5
1 877 kr/mån
99 167 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Hiss
Västra Kasernvägen 6, 4tr, Rindö, Vaxholms kommun
 • Sön 10 dec kl 15:30
Västra Kasernvägen 6, 4tr, Rindö, Vaxholms kommun, bild 2
Västra Kasernvägen 6, 4tr, Rindö, Vaxholms kommun, bild 3

Västra Kasernvägen 6, 4tr

Lägenhet
Rindö, Vaxholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
5 995 000 kr
90 m²
3 rum
vån 4/4
4 760 kr/mån
66 611 kr/m²

Högst upp i fastigheten på Västra Kasernvägen 6 saluförs nu denna helt fantastiska vind med två balkonger och öppen spis med slående takhöjd. Milsvid utsikt från balkongerna samt isolerat orangeri med golvvärme. Parkering och vinförråd ingår i lägenheten. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bondhagsvägen 65, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Bondhagsvägen 65, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 2
Bondhagsvägen 65, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 3

Bondhagsvägen 65

Radhus
Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 900 000 kr
120 m²
5 rum
4 930 kr/mån
32 500 kr/m²

Nytt Accepterat Pris 3.900.000kr Kontakta mäklaren för visning. Mikael Bjérnhof 073 387 46 00 Välkommen till detta nyproducerade 2-plans radhus i Slottsparken. Bo granne med skogen, skolan & Mälarens strand. I Slottsparken bor du mitt emellan blåbärsskogen och de välskötta golfbanorna vid Bro Hof Slott. Skolan ligger tvärs över gatan & förskolan två gator bort. En kort promenad tar dig ner till Mälarens bad & båthamn. Bli den första att flytta in i denna underbara bostad. 120 välplanerade kvadratmeter med gaveltomt om ca 157kvm som erbjuder genomgående praktiska detaljer som egen parkeringsplats förberett för möjlighet till laddning av bil. Fyra rymliga & lättmöblerade sovrum, goda förvaringsmöjligheter och ett underbart ljusinsläpp utan insyn. Här bor du med allt du kan önska dig i form av öppna sociala ytor, tomt, terrass & egen parkeringsplats. Alla tänkbara bekvämligheter såsom två badrum, tvättmaskin & torktumlare samt diskmaskin i köket. Bostaden har ett fint golv & ljusa väggar. En genomtänkt och modern bostad som har allt och lite till.

 • Premium
 • Uteplats
Boulevarden 46, 1 tr, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden 46, 1 tr

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
4 250 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/5
4 444 kr/mån
53 125 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Ytterst välplanerad fyra med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor balkong. Gott om förvaring i lägenheten med ett stort förråd samt flertalet garderober. I lägenheten finns det två badrum med dusch och det ena badrummet är utrustat med torktumlare samt tvättmaskin. Rymligt kök med gott om förvaring, utrustat med diskmaskin, hel kyl och frys, ugn och micro. I lägenheten finns det tre separata sovrum var av ett master bedroom. Lägenheten är genomgående, med ljusinsläpp från två olika väderstreck. Detta är Täby Parks bästa projekt men även ett av Täbys mest populära område. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål. Välkomna på visning av ert blivande hem!

 • Balkong
 • Hiss
Hästskovägen 10, Kolpebo, Söderbärke, Smedjebackens kommun
Hästskovägen 10, Kolpebo, Söderbärke, Smedjebackens kommun, bild 2
Hästskovägen 10, Kolpebo, Söderbärke, Smedjebackens kommun, bild 3

Hästskovägen 10

Villa
Kolpebo, Söderbärke, Smedjebackens kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
6 995 000 kr
273 m²
10 rum
3 057 m² tomt

Underbart drömboende vid vatten med 2 separata villor privat placerade på direkta strandtomter med fiskerätt & privat brygga vid Barkens stand på en ljuvligt vacker plats i södra Dalarna kan bli ditt! Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva 3.057 kvm areal med 2 st villor i mycket trevliga byn Kolpebo utanför Fagersta. Det ena BESIKTADE bostadshuset på 170kvm utbyggt 2018 & totalrenoverat till perfektion med modern planlösning & fönster där gränsen mellan inne & de vykortsvackra utemiljöerna suddas ut på ett fantastiskt vis. Energisnål vattenvärme finns installerad här! Hus 2 är 103kvm under totalrenovering. Stora solbadande terrasser mot vatten där det ljuva livet kan levas fullt ut. Brygga med möjlighet att förtöja båt & bada i Barken. Genom Strömsholms kanal finns möjlighet att slussa ut till Mälaren, Stockholm & Östersjön. Ta chansen & förvärva detta sjöställe och få ett eget paradis utöver det vanliga! Måste upplevas på plats. Utgångspris: 8.495.000:- Varmt välkomna på visning

 • Premium
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 41