Mäklare Oscar Qvicklund

Oscar Qvicklund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sidensvansvägen 24, Brittsbo, Östersunds kommun
 • Tor 25 apr kl 17:00

Sidensvansvägen 24

Villa
Brittsbo, Östersunds kommun
Ambition Fastighetsförmedling
6 600 000 kr
183 + 65 m²
7 rum
2 709 m² tomt

YTA - LYX - RYMD! Välkommen till den charmiga Sidensvansvägen 24 i det eftertraktade och familjevänliga området Brittsbo. Denna fantastiska Fiskarhedenvilla om hela 183 kvm erbjuder en harmonisk livsstil på två plan, där varje detalj är noggrant utformat för att skapa en bekväm och inbjudande atmosfär. Stig in i bostaden och upptäck en elegant planlösning som ger en känsla av rymd och öppenhet. De öppna sällskapsytorna är perfekta för både avslappnade vardagsstunder och festliga tillfällen med familj och vänner. Ljust insläpp av naturligt ljus skapar en härlig atmosfär som får varje rum att lysa upp. Köket är hjärtat av hemmet och här finner du alla bekvämligheter som behövs för att skapa kulinariska mästerverk. Moderna apparater och generösa arbetsytor gör matlagningen till en fröjd, medan den öppna planlösningen möjliggör social interaktion även under matlagningen. På övervåningen hittar du de privata utrymmena, inklusive rymliga sovrum och stilfulla badrum. Varje rum är omsorgsfullt utformat för att erbjuda maximal komfort och avkoppling efter en lång dag. Dessutom erbjuder närheten till skidspåret fantastiska möjligheter till friluftsliv året runt, perfekt för den aktiva familjen. Inte nog med det, vid infarten finner du det imponerande stora garaget, perfekt för bilentusiasten eller den som behöver gott om utrymme för förvaring. Här finns gott om plats för både fordon och verktyg, vilket ger både praktisk nytta och en extra touch av lyx. SKI IN - SKI OUT! För den hurtige så ligger dessutom fastigheten intill skidspåret i Lugnvik. Sammanfattningsvis erbjuder Sidensvansvägen 24 en perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet. Med sitt idylliska läge nära skidspåret och alla bekvämligheter du kan önska dig, är detta hemmet där drömmar blir verklighet. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer – kontakta oss idag för att boka en visning! Varmt välkomna!

 • Plus
 • Energieffektiv
Nolbacksvägen 23, null, Krokoms kommun

Nolbacksvägen 23

Tomt
Krokoms kommun
Ambition Fastighetsförmedling
4 250 000 kr
2 175 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem i den idylliska byn Aspås, belägen i Krokoms kommun, Jämtland! Denna charmiga villa med tillhörande tomt erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och naturskön omgivning. Med en generös yta på 116 kvm blir detta hem en oas för både vila och gemenskap. Stig in i ett välkomnande och ljust vardagsrum som bjuder in till avkoppling och umgänge. Det moderna köket är utrustat med alla bekvämligheter för matlagning och sociala tillfällen. Här finns gott om utrymme för trevliga middagar med nära och kära. Vidare hittar du tre rymliga sovrum som erbjuder komfortabelt boende för hela familjen. Varje rum är utformat för att skapa en avslappnad och fridfull atmosfär. Det stilrena badrummet kompletterar bostaden och erbjuder en plats för avkoppling och vardagslyx. Aspås är känt för sin natursköna omgivning med grönskande skogar och vackra vyer. Området erbjuder närhet till naturreservat och vandringsleder för den som älskar friluftsliv. Samtidigt finns bekvämligheter som skolor, affärer och service inom bekvämt avstånd, vilket gör det till en praktisk och trivsam plats att bo på. Som din samarbetspartner strävar Nordic Labour efter att göra din bostadsaffär så smidig som möjligt. Med vår erfarenhet och expertis kan du känna dig trygg genom hela processen. Vi erbjuder ett nyckelfärdigt hus med alla bekvämligheter inkluderade. Detta inkluderar både huset och den tillhörande tomten, samt nödvändiga infrastrukturer såsom vatten, avlopp, infart och parkering. Med detta alternativ kan du snabbt och smidigt flytta in i ditt drömhem utan bekymmer. Om du endast är intresserad av att köpa tomten, erbjuder vi den till ett pris av 750 000 kr. I detta alternativ ingår också nödvändig infrastruktur såsom vatten, el, avlopp, infart och parkering. Kravet för att köpa tomten är att du bygger med Nordic Labour, vilket ger dig möjlighet att skräddarsy ditt eget hus enligt dina önskemål och behov. Förhandsbesked finns för upp till 200 kvm BOA. Oavsett vilket alternativ som passar dig bäst, kan du vara säker på att Nordic Labour kommer att vara där för att guida dig genom hela processen, från planering till färdigställande i strävar att göra din bostadsaffär så smidig och enkel som möjligt. Villan som illustreras är tilltänkt modell för tomten, dock kan man utforma den efter önskemål, både i storlek och planlösning. Kontakta oss idag för mer information och för att diskutera dina behov och önskemål.

Storgatan 49A, Centrum, Östersunds kommun

Storgatan 49A

Lägenhet
Centrum, Östersunds kommun
Ambition Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
69 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 435 kr/mån
28 261 kr/m²

Centralt, rymlig och kvalitet! Välkommen till drömlivet på Storgatan 49a i Östersund! Denna underbara 2.5a erbjuder inte bara en ostörd och fridfull tillvaro utan även en renoverad och stilfull bostad där öppna ytor skapar en trivsam atmosfär. Belägen i ett av Östersunds mest eftertraktade områden är detta hemmet som du längtat efter. Här finner du en harmonisk plats där du kan njuta av ostört boende samtidigt som du har närhet till stadens puls. Lägenheten är genomgående renoverad med omsorgsfullt utvalda material och moderna detaljer. Det öppna köket blir naturligt centrum för sociala samvaron och skapar en inbjudande plats för vänner. De ljusa och rymliga rummen ger en känsla av luftighet och möjlighet att inreda efter dina önskemål. Föreningen är välskött och erbjuder trygghet och gemenskap. Med låg avgift och tillgång till både gemensamma utrymmen. Här trivs du inte bara i ditt eget hem utan även i det vänliga grannskapet. Missa inte chansen att förvärva denna pärla på Storgatan 49a – där modern elegans möter centralt boende. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck din framtida drömboende! Varmt välkomna!

 • Plus
Lingonvägen 13D, Odensala, Östersunds kommun

Lingonvägen 13D

Lägenhet
Odensala, Östersunds kommun
Ambition Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
7 379 kr/mån
23 471 kr/m²

NYTT PRIS! Modernt - Rymlig hörnlägenhet - Carport ingår! Upptäck det perfekta hemmet för din familj på Lingonvägen 13d i det idylliska Odensala i Östersund! Denna rymliga och moderna 4-rumslägenhet är belägen i ett familjevänligt område och är en del av en nyligen bildad förening, vilket ger dig chansen att vara med och forma ditt nya boende. Boendet är designat med familjens behov i fokus, med generösa ytor och en smart planlösning som skapar en inbjudande atmosfär. Det ljusa och öppna köket blir naturligt samlingspunkt för gemensamma måltider och sociala stunder. De tre sovrummen ger gott om plats för familjens individuella utrymme och skapar en känsla av harmoni och lugn. Området runt Lingonvägen är känt för sin familjevänliga atmosfär och närhet till grönområden och lekplatser. Här finns alla bekvämligheter du kan önska, med skolor, förskolor och mataffärer inom bekvämt avstånd. Ett perfekt läge för en aktiv och trygg familjelivsstil. Missade chansen att bli en del av detta exklusiva gemenskap på Lingonvägen 13d – ett nytt kapitel för din familj i det charmiga Odensala. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och låt drömmen om det perfekta familjehemmet bli verklighet! För bokning av privatvisning kontakta ansvarig fastighetsmäklare på [email protected] eller direkt på 073-840 20 25. Välkomna!

 • Balkong
 • Energieffektiv
Regementsgatan 9, Karslund, Östersunds kommun

Regementsgatan 9

Villa
Karslund, Östersunds kommun
Ambition Fastighetsförmedling
13 500 000 kr
380 + 160 m²
12 rum
1 592 m² tomt

SEKELSKIFTE - HISTORIA - CHARM Sockerslottet, ursprungligen byggd år 1907, är en imponerande fastighet med en rik historia som går tillbaka till Östersunds tidiga dagar. Vid den tiden hade staden endast nio gator och 3500 invånare. Den här tomten, ursprungligen känd som "Tomt 300," köptes av Sven Karlstrand och Ada, född Brunnström i början av förra seklet. Arkitekten bakom detta praktfulla hem var Gustav Hultqvist. Intressant nog hade Gustavs syster en nära koppling till Sven Karlstrand som likt honom själv arbetade på det allmänna läroverket i staden. Ada hade sina rötter i Skånebryggerierna, och detta hem bär fortfarande påkostade klassiska arkitektoniska detaljer som gedigen kalkstensgrund, stående timmerstomme, dubbla trossbottnar och en tidlös design. Vid en tidpunkt då rinnande vatten och elektricitet var ovanliga bekvämligheter, hade Sockerslottet både rinnande vatten och elektricitet från allra första början. Stadsbäcken rann en gång längs ned mot Storsjön bakom lekstugan, vilket ger fastigheten en unik historisk koppling till Östersunds förflutna. Fastigheten har behållit många av sina ursprungliga detaljer, inklusive nio kakelugnar, varav sex är i intakt skick. Dessa kakelugnar skall ha transporterats med häst och vagn från Skåne. Efter Sven Karlstrands hastiga bortgång valde Ada att sälja fastigheten och flyttade tillbaka till Lund. Den nya ägaren blev Lars G. Uhlin ca 1910, och fastigheten gick då under namnet "Uhlinska villan", i en hyllning till sin ägare, som vid tiden var länsman. Villan kan ni användas i flertalet områden, så som uthyrning, privatbostad eller verksamhet då källarplanet, i gamla brygghuset, fått ett tillskott i form av ett fullskaligt restaurangkök. Varmt välkomna till klassisk nutid! Kontakta ansvarig mäklare för visning [email protected] 0738402025

 • Plus
 • Energieffektiv
Litsvägen 2D, Stadsdel Norr, Östersunds kommun
 • Budgivning pågår

Litsvägen 2D

Lägenhet
Stadsdel Norr, Östersunds kommun
Ambition Fastighetsförmedling
1 825 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/4
4 139 kr/mån
32 018 kr/m²

CENTRALT - NYTT - LJUST! Varmt välkomna till denna fantastiska nyproducerade 2:a erbjuder det bästa av båda världar - en känsla av stil, bekvämlighet och innovativ miljö. Med en yta på 57 kvm och en helt ny byggnad, har du möjligheten att leva i en fräsch och väldesignad bostad som är redo för dig att sätta din prägel på. Bostaden har ett högt läge med närhet till stadens sport i form av National-Arenan (längd och skidskytte), Jämtkraft Arena, ICA MAXI och Östersund Arena. Det här är din chans att äga och bo i ett nyproducerat boende som är skräddarsytt för den moderna livsstilen. Denna bostad är en dröm som går i uppfyllelse och den kommer inte vara tillgänglig länge. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta steget mot ditt nya, bekväma och moderna hem på Stadsdel Norr. Vid frågor eller bokning av visning, kontakta mäklare för mer information. [email protected]

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv

Visar alla 6