Mäklare Anna Ski

Anna Ski

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Läroverksvägen 11B, Kyrkviken, Lidingö kommun
 • Tor 9 feb kl 14:00
Läroverksvägen 11B, Kyrkviken, Lidingö kommun, bild 2
Läroverksvägen 11B, Kyrkviken, Lidingö kommun, bild 3

Läroverksvägen 11B

Villa
Kyrkviken, Lidingö kommun
Anna Ski Mäkleri

Pris saknas

337 m²

912 m² tomt

Magnifik, stor 20-tals villa i populära Hersby om 451 kvm totalyta i toppskick. Villan genomsyrar hög kvalitet samt rymd med plats för den stora familjen. Genomgående stora spröjsade fönster, generös takhöjd, vackra golv och eldstäder. Socialt kök med öppen planlösning med plats för många gäster. Vackra renoverade badrum i toppklass samt en stor separat spaavdelning. Villan består av 12 rum, 3 kök 5 badrum, 2 separata toaletter samt en stor inredd vind, fördelat på 4 plan. En uthyrningsdel med egen entré finns om ca 80 kvm, denna kan återställas om man önskar disponera hela planet själv, se alternativ planritning. Vacker plan tomt med fruktträd och stor terrass. Trädgården är 912 kvm och är helt fri från insyn. Fantastiskt läge i Hersby med Kyrkviken och strandprommenaden runt hörnet, 10 min promenad till Lidingö Centrum samt gång- och cykelavstånd till både förskolor och gymnasium.

 • Premium
Södra Vägen 38, Lorensberg, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Södra Vägen 38

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Anna Ski Mäkleri

12 500 000 kr

240 m²

6 rum

5 383 kr/mån

52 083 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva denna pampiga hörnvåning på tredje plan vid Södra Vägen 38 om 240 kvm fördelad på 6 rum. Här kan du skapa ditt drömboende med oändliga möjligheter. Det är något speciellt med att köpa ett totalt renoveringsobjekt där ytterväggarna är den enda utgångspunkten i starten på ditt nästa boende. Det är bara att ta fram pennan och skissa på upplägg som passar just er situation; för denna bostaden tillåter sociala rum i fil, fyra sovrum, öppen planlösning, två badrum, tvättstuga och wc. Huset uppfördes 1911 och anses allmänt vara ett av stadens främsta exempel på nationalromantikens arkitektur, arkitekt var Robert Aselius som själv ägde huset fram till 1922. Utöver det spektakulära läget, med hög och fri utsikt över Korsvägen, överraskar våningen med stora rumsvolymer, högt i tak och med en mängd bevarade originaldetaljer så som burspråk, takrosetter, träpaneler, vackra fönsterbräden i marmor och jämtsten, takbjälkar och fina ekytor. I sekelskiftesvåningen finner vi även två vackra eldstäder och två balkonger. Från denna adress bor du med några minuters promenad från populära restauranger/caféer, underhållning, shopping och mycket mer! Om ni går i tankarna om att färdigställa en paradvåning är detta ert tillfälle!

 • Balkong
 • Hiss
Drottningvägen 28, Hersby, Lidingö kommun
 • Borttagen före visning

Drottningvägen 28

Villa
Hersby, Lidingö kommun
Anna Ski Mäkleri

19 500 000 kr

193 m²

5 rum

1 197 m² tomt

Med bästa läge i Hersby ligger denna charmiga familjevilla byggd 1943 om ca 201 kvm totalyta. Attraktivt belägen på lugn gata med härlig uppvuxen trädgård, flertalet uteplatser och altan i söderläge. Villan har ett vackert ljusinsläpp och trevlig, öppen planlösning med stort kök och generösa sällskapsytor. Tre-fyra bra sovrum, varav generöst master bedroom med garderober och stor insynsskyddad terrass. Stort badrum med såväl dusch som badkar klätt i carraramarmor samt fönster i två vädersträck. Hersby är ett av Lidingös mest populära områden med gångavstånd till förskola, skola, kommunikationer, sporthallar, vackra naturreservat och Lidingö centrum. Det finns en mycket stor byggrätt kvar på huset samt möjlighet till generös grindstuga.

 • Plus
 • Uteplats
Pär Lagerkvists väg 1, Islinge, Lidingö kommun
Pär Lagerkvists väg 1, Islinge, Lidingö kommun, bild 2
Pär Lagerkvists väg 1, Islinge, Lidingö kommun, bild 3

Pär Lagerkvists väg 1

Villa
Islinge, Lidingö kommun
Anna Ski Mäkleri

19 500 000 kr

242 m²

9 rum

972 m² tomt

På en lugn barnvänlig återvändsgata ligger denna fantastiska familjevilla, granne med skogen. Insynsskyddad, plan trädgårdstomt inramad av grönska med en trappa ner till det upplysta löpspåret och utegymmet. Villan är arkitektritad till Nobelpristagaren Pär Lagerkvist, med inredningsdetaljer av Carl Milles. Byggår 1943 och är 355 kvm totalyta och består av tre plan. Socialt entréplan med tre sällskapsrum i fil med utgång till både terrass och trädgård. Exklusivt kök i öppen i planlösning mot matsal med vackra svarta fönsterpartier. Fantastisk öppen spis med handgjorda detaljer med avgjutningar av Carl Milles. Två bra sovrum. Övre plan med tre sovrum, sällskapsrum och badrum, perfekt ungdomshäng. Nedre planet består av stor groventré med generösa förvaringsmöjligheter, stort sovrum/allrum, badrum samt matkällare. Perfekt boende för familjer med såväl stora som små barn som gillar friluftslivet samt golfbanan runt hörnet.

 • Premium
Skepparkroken 16, Gåshaga, Lidingö kommun

Skepparkroken 16

Lägenhet
Gåshaga, Lidingö kommun
Anna Ski Mäkleri

7 900 000 kr

104 m²

3.5 rum

4 987 kr/mån

75 962 kr/m²

Välkommen till denna attraktiva lägenhet med sjöglimt! Lägenheten präglas av mycket ljus och rymd med en öppen och luftig planlösning. Härlig sällskapsdel med stora fönsterpartier. Rymligt kök med en generös köksö med både förvaring och sittmöjligheter samt stor matplats för stort sällskap. Två kaklade badrum, det ena med tvättmaskin och torktumlare. I dag finns det två bra sovrum, utöver det, ytterligare ett litet sovrum/walk-in-closet. Inglasad balkong om ca 16 kvm med sjöglimt och soligt syd/väst läge. Gåshaga erbjuder vackra omgivningar med fina promenadstråk längs bryggorna och vattnet med morgondoppet runt hörnet. I området finns bra skolor, förskolor, restauranger, Sats, marina, badplatser. Nära till kommunikationer som både Lidingöbanan och båtar som kan ta dig både till stan eller ut i skärgården. Här tar man enkelt båten vidare ut i skärgården eller in till Strömkajen. Ett underbart och naturnära boende endast 30 min från Stureplan.

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 5