Mäklare Anna Ski

Anna Ski

Om mig

Hej, Mitt namn är Anna och jag är VD samt Reg. Fastighetsmäklare. År 2015 etablerade jag egen verksamhet, Anna Ski Mäkleri. Den tar avstamp i mer än tio års yrkeserfarenhet och affärsidén att matcha rätt säljare med rätt köpare med hjälp av innovativa grepp på en utmanande marknad blev starten för min egna firma. Jag växte upp på västkusten och banden till Marstrand är fortfarande starka, men idag är bosatt på ön tillsammans med min man, tre barn och två hundar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Klippuddsstigen 5, Brevik, Lidingö kommun
  • Sön 21 apr
Klippuddsstigen 5, Brevik, Lidingö kommun, bild 2
Klippuddsstigen 5, Brevik, Lidingö kommun, bild 3

Klippuddsstigen 5

Villa
Brevik, Lidingö kommun
Anna Ski Mäkleri
39 950 000 kr
335 + 226 m²
12 rum
1 758 m² tomt

Villa Ancker är byggt 1966 av den kända arkitektrion Ancker, Gate, Lindegren. Under 2021 genomfördes en totalrenovering av husens 561 kvm i totalyta med tillbyggen som utomhuspool, jacuzzis, takterrass, lägenhet med egen ingång, poolhus med bastu, duschrum, sovloft och orangeri. Totalrenoveringen av Villa Ancker är gjord från grunden med nydragen el, VVS, avloppsstammar, ny bergvärmeanläggning etc. I utförandet har man visat respekt för husets ursprung och bibehållit känslan av 60-tal i modern tappning. Villa Ancker står idag färdigt med 8 sovrum, 4 vardagsrum, matsal, öppna spisar, stavlimmad chevronparkett, platsbyggt kök, skafferi med kyla, dubbla diskmaskiner, walk in closet, läcker platsbyggd loungesoffa i anslutning till trappan upp till entresolplanet. Utöver detta finns moderna funktioner som självdoserande tvätt- och diskmaskiner från Miele, ångugn och inglasat vinrum med separat kylanläggning. Välkomna till detta väl genomtänkta hem, där varje detalj är tagen på största allvar. Ett hem att trivas och skapa en härlig framtid med.

  • Premium
Läroverksvägen 29 A, Hersby, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår

Läroverksvägen 29 A

Lägenhet
Hersby, Lidingö kommun
Anna Ski Mäkleri
4 500 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
86 538 kr/m²

I folkmun kallas frimurarhemmet för "slottet" och i denna underbara slottsmiljö har lägenheten minutiöst renoverats till absolut toppskick. Lägenheten är perfekt planerad där ingen yta går outnyttjad. Det inbjudande sällskapsrummet är stort och luftigt med vackert ljusinsläpp genom två stora fönster. Sobert kök från Kvik med bänkskivor och stänkskydd i tilltalande Dekton keramik.. Här finns även alla önskvärd utrustning inklusive en imponerade fläktkåpa i mässing. kombinerad ugn och micro, diskmaskin, tvättmaskin och skafferi. Rofyllt sovrum utan insyn med platsbyggda garderober. Stilfullt badrum i vitt med dusch, fönster, golvvärme och handdukshängare samt blandare i mässing. Trevlig hall med platsbyggd förvaring. Genomgående genomsyras lägenheten med härlig 1910-talsatmosfär, vackra vitlaserade furugolv, spröjsade fönster, djupa nischer, spegeldörrar och paneler. Detta förstärks av smakfulla material och färgval samt tidsenliga strömbrytare och eluttag.

  • Plus

Visar alla 2