Mäklare Olov Israelsson

Olov Israelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stumsnäs, null, Leksands kommun

Stumsnäs

Gård/Skog
Leksands kommun

450 000 kr

5 ha tomt

Här ges tillfälle att förvärva en skogsfastighet i närheten av vackra Stumsnäs. Fastigheten är obebyggd, väl skött och belägen längs mindre väg. Arealen uppgår till 5,8 hektar och har ett uppskattat virkesförråd om ca 1 100 m³sk. Virkesförrådet domineras av tall. Jakt inom Tingsnäs viltvårdsområde.

Råberget, null, Gagnefs kommun

Råberget

Gård/Skog
Gagnefs kommun

5 500 000 kr

74 ha tomt

Skogsegendom söder om Björbo i Gagnefs kommun som är obebyggd och belägen längs skogsbilväg. Egendomen består utav två sammanhängande skogsfastigheter. Av egendomens totala areal om 74 hektar uppgår den produktiva skogsmarken till ca 72 hektar. Virkesförråd är uppskattat till nära 14 000 m³sk och finns framför allt i åldern 40 till 70 år. Egendomen är belägen inom Björbo viltvårdsområde. Möjlighet finns att förvärva den enskilda fastigheten.

Vådsjön, null, Leksands kommun

Vådsjön

Gård/Skog
Leksands kommun

680 000 kr

35 ha tomt

Skogsfastighet i ett skifte belägen vid Vådsjön och Fjällberg i västra delen av Leksands kommun. Fastighetens landareal är ca 35 hektar varav den produktiva skogsmarksarealen uppgår till 27,9 hektar och domineras av skogar under 40 år. Virkesförrådet är uppskattat till strax över 1 500 m³sk. Fastigheten är belägen väster om Siljansnäs längs Vådsjöns sydvästra strand och nås genom skogsbilväg som leder fram och igenom området. Möjlighet till jakt inom Fjällbergets jaktlag.

Avlassen, null, Rättviks kommun

Avlassen

Gård/Skog
Rättviks kommun

1 650 000 kr

38 ha tomt

Obebyggd skogsfastighet belägen öster om Avlassen i Kärvsåsen, Boda. Fastigheten har en produktiv skogsmarksareal om 30,6 hektar och ett samlat virkesförråd om 4 781 m³sk. Jakt inom Boda-Bingsjö viltvårdsområde. Gräns mot sjön Avlassen.

Visar alla 4