Areal | Falun

Areal | Falun

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Klockarnäs, null, Falu kommun

Klockarnäs

Gård/Skog
Falu kommun
Areal | Falun
4 050 000 kr
47 ha tomt

Välskötta tallskogar! Fastigheten har en gynnsam åldersklassfördelning med en stor andel växande gallringsskogar och föryngringsavverkningsbara bestånd. Förutom ett betydande virkesförråd om ca 10 000 m³sk bjuder fastigheten även på jaktmöjligheter i Klockarnäs Hemskogs jaktlag samt del i Envikens Besparingsskog.

Brännmora, null, Gagnefs kommun

Brännmora

Gård/Skog
Gagnefs kommun
Areal | Falun
5 900 000 kr
139 ha tomt

Tillväxtfastighet i Brännmora! Denna välarronderade obebyggda skogsfastighet består till övervägande del av yngre skog som kommer att generera en god värdetillväxt för en köpare. All kalmark är återbeskogad. Utöver det stora sammanhängande skiftet på ca 135 ha finns ytterligare mindre skiften i fäbodmiljö och ett i utkanten av centrala Björbo. Tillgången till väg är mycket god. Jakten sker i Björbo vvo om 11 700 ha.

Sjurberg, null, Rättviks kommun

Sjurberg

Gård/Skog
Rättviks kommun
Areal | Falun
3 900 000 kr
1,7 ha tomt

Exploateringsmark vid Siljan! Tillfälle att förvärva en exploateringsfastighet i hjärtat av Dalarna. Sluttande södervänd fastighet som bjuder på milsvida utsikter över Siljan och dess omgivningar. Belägen endast ca 3 km nordväst om Rättvik centrum med bra kommunikationer och förbindelser. Omgivningarna domineras av äldre bebyggelse med gårdar i klassisk dalaarkitektur med vackra dekorationer och utsmyckningar. Siljansbygden bjuder på ett rikt kulturliv med bland annat närhet till Dalhalla, dalahästtillverkning i Nusnäs, keramik i Nittsjö, skidåkning i Orsa eller Vasaloppsmålgången i Mora, Leksand sommarland, Tällberg med mera! För mer information angående planbesked och fastighetskartor – vänligen kontakta ansvarig mäklare eller besök vår hemsida.

  • Plus

Visar alla 3