Areal | Helsingborg

Areal | Helsingborg

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bjärabygget - Lemmeshult, null, Örkelljunga kommun

Bjärabygget - Lemmeshult

Gård/Skog
Örkelljunga kommun
Areal | Helsingborg
6 000 000 kr
63,8 ha tomt

Strax norr om Örkelljunga finns denna fastighet med stor naturvariation, här varvas tät skog med ett öppet mosslandskap där det tidigare brytits torv. På denna idylliska plats finns en gemytlig och genuin stuga som fungerar lika bra för en helgs avkoppling i ensamhet som för en trevlig retreat för ditt jaktsällskap. Kliv in och känn värmen från den vedeldade öppna spisen som omfamnar dig. Stugan erbjuder sovplats för fyra-fem personer, kök och matplats. Stugan har inte elektricitet men det i sig är också en faktor som bidrar till att man känner sig närmare naturen och att man kopplar av ytterligare från civilisationens brus. Intill stugan väntar en fristående bastu med hänförande utsikt över den vidsträckta mossmarken. Utomhus finns fina möjligheter för både jakt och friluftsliv. Utforska slingrande stigar som mejslar sig genom det varierande skogslandskapet. Oavsett om du är en utomhusentusiast eller helt enkelt söker tröst i vildmarkens skönhet, erbjuder denna fastighet något för alla. Intill väg 24 ligger den byggnad som tidigare varit produktionsbyggnad för den torvtillverkning som skedde på fastigheten fram till 1960-talet.

  • Plus
Hilleshög, null, Landskrona kommun

Hilleshög

Gård/Skog
Landskrona kommun
Areal | Helsingborg
8 900 000 kr
29,8 ha tomt

Obebyggd fastighet om totalt ca 30 varav ca 23,6 ha prima åkermark. Åkermarken ligger inom klass 10 enligt den fysiska riksplaneringen. En stor damm samt del i Eskilskärr ingår i fastigheten.

  • Plus
Åstorp, null, Åstorps kommun

Åstorp

Gård/Skog
Åstorps kommun
Areal | Helsingborg
7 000 000 kr
23,5 ha tomt

Det salubjudna området består av fastigheten Åstorp 113:137 och fastigheten Åstorp 113:246 vilka tillsammans omfattar ca 23,5 ha. Större delen av arealen består av åkermark. Attraktivt läge i anslutning till Åstorp och mellan två riksintressanta järnvägar. Del av fastigheten ligger inom detaljplanerat område.

Täppeshusen, null, Höganäs kommun

Täppeshusen

Gård/Skog
Höganäs kommun
Areal | Helsingborg
8 500 000 kr
30,5 ha tomt

Fastigheten Höganäs Täppeshusen 5:10 är en obebyggd fastighet belägen ca 9 km norr om Helsingborg. Den totala arealen är enligt fastighetsregistret ca 30,4 ha varav ca 29 ha utgör åkermark och resterande del är övrig mark. Åkermarken ligger inom jordklass 8 enligt den fysiska riksplaneringen. Tillträde till fastigheten under mars 2024.

Gustavsfältsvägen 28-0, null, Åstorps kommun

Gustavsfältsvägen 28-0

Gård/Skog
Åstorps kommun
Areal | Helsingborg
14 000 000 kr
39,1 ha tomt

Mellan Åstorp och Kvidinge ligger gården Kärradal. På Kärradal bedrivs idag ekologisk slaktsvinsproduktion med plats för totalt 1 600 slaktsvin. Gårdscentrum på Kärradal omfattar bostadshus med tillhörande ekonomibyggnader, slaktsvinstall, maskinhall, foderkök och silotorn. Fastighetens totala areal omfattar sammanlagt 39,1 ha varav 37,5 ha åkermark.

Visar alla 5