Areal | Karlstad

Areal | Karlstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östra Lövåsen, null, Arvika kommun

Östra Lövåsen

Gård/Skog
Arvika kommun
Areal | Karlstad
500 000 kr
7 ha tomt

Masurbjörk och jakträtt! En skogsfastighet i miniatyr med inslag många drömmer om. Här finns redan anlagda bestånd av masurbjörk, lärkträd och ädellöv som komplement till det traditionella skogsbruket med tall och gran. Kring torpruinerna vid Östra Lövåsen vittnar lämningarna om människans vedermödor genom historien. Skogarna i området är storslagna och glest befolkade. En fastighet för dig som vill utöva skogsbruk och friluftsliv och ha möjlighet till jakt i en härlig omgivning. Bilväg finns ända in på fastigheten och fina platser att eventuellt uppföra en stuga.

Byn och Takene, null, Årjängs kommun

Byn och Takene

Gård/Skog
Årjängs kommun
Areal | Karlstad
10 000 000 kr
172 ha tomt

Skog och vindkraft! Två skogsfastigheter om sammanlagt 172 hektar i ett samlat block, två kilometer norr om E18 i höjd med Sillebotten. Virkesförrådet uppgår till cirka 23 000 m³sk. Skogen domineras av gallringsskog av tall men där finns även cirka 3500 m³sk slutavverkningsskog. Säljarna har skrivit avtal om upplåtelse för vindkraftsetablering ”Vindpark Takenehöjden”. Framtida intäkter tillfaller en ny ägare till fastigheterna. Möjlighet ges att lägga bud på antingen en utav, eller båda fastigheterna.

  • Plus
Tvärdalen, null, Årjängs kommun

Tvärdalen

Gård/Skog
Årjängs kommun
Areal | Karlstad
600 000 kr
18 ha tomt

Skog och jakt med närhet till Årjäng! Strax utanför Årjängs samhälle finns nu möjligheten att förvärva jord och skog. Fastigheten är obebyggd och har en total areal om ca 18 hektar varav ca 14 hektar produktiv skogsmark och ca två hektar åkermark/betesmark. Fastighetens bedömda virkesförråd uppgår till cirka 1 500 m³sk vilket motsvarar ett genomsnitt om 103 m³sk/ha. Skogstillståndet utgörs till största del av ung/- medelåldersskog. Fastigheten är belägen inom vvo!

  • Plus
Östmark, null, Torsby kommun

Östmark

Gård/Skog
Torsby kommun
Areal | Karlstad
1 000 000 kr
13 ha tomt

Skog och jakt i Millmark! Två mil norr om Torsby vid Stor Hässlingen, ges nu möjligheten att förvärva en obebyggd skogsfastighet om ca 13 hektar. Fastigheten består endast av produktiv skogsmark och har ett bedömt virkesförråd om cirka 2 300 m³sk med ett genomsnittligt förråd om 181 m³sk/ha. Skogstillståndet utgörs av växtkraftiga medelåldersskogar i en jämn åldersklassfördelning men även slutavverkningsmogen skog. Boniteten är 6,2 m³sk/ha och år. Jakträtt i Hesslingsbergs vvo.

  • Plus
Huken , null, Årjängs kommun

Huken

Gård/Skog
Årjängs kommun
Areal | Karlstad
2 500 000 kr
32 ha tomt

Jord och skog vid Årjängs tätort! I direkt anslutning till Årjäng ges möjlighet att förvärva mark som delvis ligger utmed E18 och väg 172. Därutöver skogsmark med god produktion. Fastigheten är obebyggd och har en total areal om 32 hektar varav ca 28 hektar är produktiv skogsmark och ca tre hektar betesmark. Fastighetens bedömda virkesförråd uppgår till ca 4 500 m³sk vilket motsvarar i genomsnitt 165 m³sk/hektar. Skogen utgörs huvudsakligen av växtkraftiga ung- och medelålders skogar på bördiga marker.

  • Plus
Mon , null, Årjängs kommun

Mon

Gård/Skog
Årjängs kommun
Areal | Karlstad
7 000 000 kr
99 ha tomt

Blomskog! I Blomskog söder om Årjäng utbjuder Areal i Karlstad en obebyggd och välskött skogsfastighet om totalt 99 hektar. Fastighetens produktiva skogsmarksareal uppgår till ca 91 hektar med ett bedömt virkesförråd om ca 14 000 m³sk eller 155 m³sk/ha. Skogstillståndet utgörs av skog i alla åldrar men till största del av växtkraftig medelålders skog. Fastigheten har gott om vägar som ger god tillgänglighet. Genom fastigheten slingrar sig den numera nedlagda järnvägslinjen DVVJ, “De vackra vyernas järnväg”. Fastigheten ingår i viltvårdsområde om 2 885 hektar.

  • Plus
Gillberga-Byn, null, Säffle kommun

Gillberga-Byn

Gård/Skog
Säffle kommun
Areal | Karlstad
7 500 000 kr
104 ha tomt

Skog nära industrin! Skogsfastighet med skog i alla åldrar och god tillgänglighet. Fastigheten utgörs av tre närliggande skiften med cirka 15 km väster om skogsindustrierna i Grums. Den produktiva skogsmarken uppgår till 90,2 hektar med en uppskattad virkesvolym om cirka 11 200 m³sk.

  • Plus

Visar alla 7