Areal | Norrbotten

Areal | Norrbotten

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Pirttiniemi, null, Pajala kommun

Pirttiniemi

Gård/Skog
Pajala kommun
5 250 000 kr
807 ha tomt

Större talldominerad skogsfastighet naturskönt belägen vid Pirttiniemi med del i sjön Vankajärvi där det även finns en fin tallås med fina stuglägen mot sjön. Fastigheten är väl samlad i två rejäla skiften med ett väl utbyggt vintervägssystem och erbjuder trevliga markområden med fina gallringsskogar och en del slutavverkningsbar skog. Skogsmarken uppgår till 283,4 ha och har ett virkesförråd om 20 917 m³sk. Fastigheten erbjuder även älgjakt i viltvårdsområde på 4 341 ha. Anbud kan lämnas på helheten eller delar av fastigheten.

Haraudden, null, Jokkmokks kommun

Haraudden

Gård/Skog
Jokkmokks kommun
3 000 000 kr
160 ha tomt

Med magnifik utsikt från Getberget och lång strand mot Vajkijaure ligger Haraudden väl samlad i två fina skiften. Skogsmarken uppgår till 131 ha med ett uppskattat virkesförråd om 10 641 m³sk där den största delen ligger i slutavverkningsbar skog. Fastigheten har genom sitt mantal del i Jokkmokks Allmänning vilket ger möjlighet till bidrag för skogsskötseln samt jakt på allmänningens marker. Haraudden erbjuder talldominerad skog och rekreation i enastående miljö endast ett stenkast från Jokkmokks centrum.

Ruokojärvi, null, Övertorneå kommun

Ruokojärvi

Gård/Skog
Övertorneå kommun
11 500 000 kr
567 ha tomt

Välkommen till Ruokojärvi - här får du inte bara virkesrik skog med bra tillväxt på stora arealer utan även en gård med strandkant och fina jaktmöjligheter både i jaktklubb och viltvårdsområde. Den produktiva skogsmarken uppgår till 334 ha och har ett virkesförråd om 42 828 m³sk där mycket stor del utav virkesförrådet ligger i slutavverkningsbara skogar. Marken är samlad i fina skiften där det är bra ordnat med vägar som underlättar för skogsbruket. Gårdscentrum med enklare boende vackert belägen vid sjön där den egna åkermarken omringar gården.

Töre, null, Kalix kommun

Töre

Gård/Skog
Kalix kommun
2 450 000 kr
94 ha tomt

Fint belägen skogsfastighet vid Töre och Töreälven. Fastigheten är väl samlad med två närliggande skiften och erbjuder trevliga markområden med fina gallringsskogar och en del slutavverkningsbar skog. Skogsmarken uppgår till 71,5 ha med ett virkesförråd om 7 380 m³sk. Bra ordnat med vägar och för en produktionsfastighet är läget vid E4 mellan Kalix och Luleå fördelaktigt. Fastigheten erbjuder även jakt i viltvårdsområde på 6 825 ha.

Visar alla 4