Mäklare Kristian Strandell

Kristian Strandell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Äskekärr Svanerödjan 2, Äskekärr, Mariestads kommun

Äskekärr Svanerödjan 2

Gård/Skog
Äskekärr, Mariestads kommun
3 550 000 kr
18 ha tomt

Svanerödjan är en trevlig mindre gård belägen sydväst om Mariestad med närhet till både Mariestad, Götene och Lidköping via Kinnekullebanan som stannar ett stenkast från gården. Gårdscentrum består av bostadshus från 1945, gästhus och ändamålsenliga ekonomibyggnader som omgärdas av de egna markerna som uppgår till 18 ha varav 11 ha åkermark, 4,5 ha skog och 2,5 ha övrig mark.

Höghult Emila Karla 1, Höghult, Tibro kommun

Höghult Emila Karla 1

Gård/Skog
Höghult, Tibro kommun
5 700 000 kr
35 ha tomt

Med högt och fritt läge i byn Höghult ligger fastigheten Emila-Karla som är en skogsgård som omfattar totalt 35 ha varav fördelat på 31,3 ha skogsmark med ett virkesförråd om 6 400 m3sk, 2,4 ha inägomark samt övrig mark. Gårdscentrum ligger intill byvägen och omfattar bostadshus och behändiga ekonomibyggnader i välhållet skick. Gården ligger i närheten av Höghultssjön där det finns en äldre brygga. Till gården hör ytterligare en bostad, Sven-Erika, med intilliggande magasin. Sammanfattningsvis en trevlig gård i Höghults skogsbygder som erbjuder rofylld tillvaro och möjlighet till skogsbruk och rekreation.

Tåtorp Västra Sjötorp 14, Tåtorp, Töreboda kommun

Tåtorp Västra Sjötorp 14

Gård/Skog
Tåtorp, Töreboda kommun
7 700 000 kr
67,2 ha tomt

Västra Sjötorp ligger i Ekeskog med fastighetsgräns mot Viken och inte långt från Göta kanal. Gården omfattar sammanlagt 67 ha ha landareal i ett skifte varav 51 ha skogsmark med bra tillväxt, 10 ha åkermark och övrig mark. Gårdscentrum bestående av bostadshus uppfört 1997, gäststuga samt mindre ekonomibyggnader. Västra Sjötorp är en trevlig skogsgård med praktiskt boende, egen jakt och fiskerätt i Viken.

Visar alla 3