Areal | Sölvesborg

Areal | Sölvesborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nagleryd 106, Nagleryd, Ronneby kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00

Nagleryd 106

Gård/Skog
Nagleryd, Ronneby kommun
Areal | Sölvesborg
3 325 000 kr
150 + 17 m²
10,9 ha tomt

Välkommen till en välskött fastighet med en naturskön naturskog och natur intill husknuten. Bostaden med dess närliggande ekonomibyggnader är välskötta och ger en lantlig naturskön känsla med egen köksträdgård strax över vägen från huset. Skogsmarken utgörs av en virkesrik naturskog med skog i olika åldrar och fina stigar och ger möjlighet till egen jakt. Fiskerätt finns med egen båt i Agnasjön. Fastigheten ligger i en närhet till affär, skola, badplats m.m. i Holmsjö samhälle med allmän kommunikation av bl.a. tåg.

  • Plus
Rönåsvägen 127, Rönås, Olofströms kommun

Rönåsvägen 127

Gård/Skog
Rönås, Olofströms kommun
Areal | Sölvesborg
7 625 000 kr
74,1 ha tomt

Välarronderad skogsfastighet i ett samlat skifte med fina produktionsskogar av gran samt natursköna, vackra löv- och ekskogar. Markerna nås lätt med ett utbyggt vägnät och markerna är överlag friska med fuktiga partier och kuperad terräng med bördig granmark. Till fastigheten finns även ett äldre gårdscentra med enklare äldre bostad, ekonomibyggnader samt angränsande hag- och betesmarker. Fastigheten erbjuder goda jaktmöjligheter.

Olofström Holje 5:259, Holje, Olofströms kommun

Olofström Holje 5:259

Gård/Skog
Holje, Olofströms kommun
Areal | Sölvesborg
5 500 000 kr
39,8 ha tomt

Bolagsmark. Grandominerad tillväxtfastighet i bolagsform i ett samlat skifte utan byggnader med gräns mot vatten. Den produktiva skogsmarken uppgår till ca 36,6 ha och utgörs i huvudsak av grandominerade tillväxtbestånd. Det totala virkesförrådet uppgår till ca 3 550 m³sk med en bonitet på 8,3 m³sk per år. Fastigheten ger möjligheter till jakt och fiske och nås lätt med en genomgående väg genom fastigheten.

Visar alla 3