Areal | Ulricehamn

Areal | Ulricehamn

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
null, null, Ulricehamns kommun

Gård/Skog
Ulricehamns kommun
Areal | Ulricehamn
6 800 000 kr
48 ha tomt

Kättersreds skog är en för området sällsynt produktiv fastighet, belägen strax väster om Ulricehamn i behagligt sluttande terräng med västerläge. Skogen och det egna vägnätet är mycket välskött över hela den sammanhängande arealen. Merparten av bestånden utgörs av granskog i gallringsålder med en intensiv tillväxttakt, men det finns även ca 2 700 m³sk med slutavverkningsmogen skog samt några yngre och nyligen ungskogsröjda bestånd. Besök gärna fastigheten och ta del av skoglig tillväxt när den är som bäst.

Fröstenshult 1, null, Svenljunga kommun

Fröstenshult 1

Gård/Skog
Svenljunga kommun
Areal | Ulricehamn
22 400 000 kr
176 ha tomt

I den södra delen av Svenljunga kommun, där landskapet präglas av en rogivande miljö med välväxta skogar och flera små sjöar, ligger Fröstenshult. Egendomen är uppdelad i en gårdsdel om ca 20 ha med ett vackert och välskött byggnadsbestånd som omges av den egna inägomarken och sjön i det västra blickfånget. Skogen omfattar ca 122 ha som ligger väl samlar i ett skifte och i direkt anslutning till gården. De ostörda omgivningarna lockar gott om klövvilt till området och möjligheterna till spännande jakt- och fiskeupplevelser är många. Skogen och gården säljs i första hand som en sammanhållen egendom. Säljaren är dock öppen för möjligheten att dela försäljningen i en gårdsdel och en skogsdel om intresset för detta finns och säljaren finner en sådan lösning som den mest lämpliga.

Gällstads Boarp 308, null, Ulricehamns kommun

Gällstads Boarp 308

Gård/Skog
Ulricehamns kommun
Areal | Ulricehamn
4 500 000 kr
51,2 ha tomt

Ca 11 km sydost om Ulricehamn och utmed Grönahögsvägen ligger denna välskötta och produktiva skogsfastigheten. Skogen består till största del av välväxande granbestånd i ett skifte och god tillgänglighet via allmän väg samt egen skogsbilväg.

Visar alla 3