Areal | Umeå

Areal | Umeå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Västerås 32, Västerås, Bjurholms kommun

Västerås 32

Gård/Skog
Västerås, Bjurholms kommun
Areal | Umeå
1 595 000 kr
32,5 ha tomt

Lantbruksfastigheten är belägen i byn Västerås, ca 1,3 mil norr om Bjurholm samhälle och ca 1,7 mil söder om Örträsk. Med fastigheten följer jakträtt och här finns ett bostadshus i brukskick, en rymlig ladugård med bra förvaringsyta, ett bilgarage med förrådsdel samt några ytterligare ekonomibyggnader. Fastigheten är virkesrik samt består av två skiften och enligt skogsbruksplanen uppgår arealen till ca 33 ha varav ca 24 ha är produktiv skogsmark och ca 6,5 ha utgörs av åkermark som återfinns i anslutning till gårdscentrum. Virkesförrådet mäter ca 3 000 m³sk och medelboniteten beräknas till ca 4 m³sk per hektar och år. Största delen av virkesförrådet utgörs av medelålders skog med bra tillväxt. I Bjurholm finns all den nödvändiga närservice du behöver.

  • Plus
Robertsfors Klintsjön 14:1, Klintsjön, Robertsfors kommun

Robertsfors Klintsjön 14:1

Gård/Skog
Klintsjön, Robertsfors kommun
Areal | Umeå
2 400 000 kr
109,2 ha tomt

Skogsfastigheten är belägen längs E4:an - mellan Umeå och Skellefteå - i och runt omkring byn Klintsjön, ca 13 kilometer nordöst om Robertsfors samhälle. Området är allmänt känt för bördig skogsmark och viltrika jaktområden. Med fastigheten följer jakträtt och här finns inga byggnader. Fastigheten är välskött samt består av åtta skiften och enligt skogsbruksplanen uppgår arealen till ca 115 ha varav ca 77 ha är produktiv skogsmark tillsammans med ca 18 ha åkermark. Virkesförrådet mäter ca 8 200 m³sk och medelboniteten beräknas till ca 4,1 m³sk per hektar och år. Tillgängligheten är bra genom ett välunderhållet vägnät. På fastigheten finns eventuellt möjlighet till framtida tomter med havsläge.

Lycksele Umgransele 8:1, Umgransele, Lycksele kommun

Lycksele Umgransele 8:1

Gård/Skog
Umgransele, Lycksele kommun
Areal | Umeå
1 150 000 kr
46,9 ha tomt

Skogsfastigheten är belägen i utkanten av byn Umgransele – ca 2,2 mil nordväst om Lycksele tätort. Med fastigheten följer jakträtt och här finns inga byggnader. Fastigheten är belägen i en solig slutting med bra bonitet - består av tre skiften och enligt skogsbruksplanen uppgår arealen till ca 48 ha varav ca 44 ha är produktiv skogsmark. Virkesförrådet mäter ca 2 400 m³sk och medelboniteten beräknas till ca 3,8 m³sk per hektar och år. Tyngdpunkten i virkesförrådet ligger på yngre välskött skog med mycket bra tillväxt. Fastigheten har bra tillgänglighet i form av välunderhållna vägar.

  • Plus

Visar alla 3