Areal | Vänersborg

Areal | Vänersborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södra Kleven, null, Melleruds kommun

Södra Kleven

Gård/Skog
Melleruds kommun
Areal | Vänersborg
1 800 000 kr
10 ha tomt

På Dalboslätten, nära Vänern, ligger gården Södra Kleven vackert belägen. Här erbjuds en köpare möjligheten att nära naturen skapa en egen oas med möjligheter till småskaligt jord- och skogsbruk. Fastigheten har en total areal om 10,9 ha varav 3,7 ha produktiv skogsmark och 6,1 ha jordbruksmark. På gårdscentrum finns ett bostadshus från 1970-talet, jordkällare, växthus samt en enklare ekonomibyggnad.

Nybygget, null, Melleruds kommun

Nybygget

Gård/Skog
Melleruds kommun
Areal | Vänersborg
1 300 000 kr
10 ha tomt

Lantställe med potential. På Dalboslätten, där åkermarken innan Vänern övergår i skog, ligger gården Nybygget. Boplatsen är vackert belägen i ett skogsbryn med överblick över det öppna jordbrukslandskapet. Här finns möjlighet för den händige att skapa en vacker boplats med möjlighet till småskaligt jord- och skogsbruk. Fastigheten har en total areal om 10,1 ha varav 6,3 ha produktiv skogsmark och 3,5 ha jordbruksmark. Gården är bebyggd med ett bostadshus i enkelt skick kompletterat av en förrådsbyggnad.

Mellankleven, null, Melleruds kommun

Mellankleven

Gård/Skog
Melleruds kommun
Areal | Vänersborg
1 800 000 kr
13 ha tomt

På Dalboslätten östra kant, med strandlinje mot Vänern, ligger gården Mellan-Kleven. Boplatsen ligger praktiskt belägen nära väg och med vacker utsikt över det öppna jordbrukslandskapet. Här finns möjlighet för den händige att skapa en vacker boplats med möjlighet till småskaligt jord- och skogsbruk. Fastigheten har en total areal om 13,8 ha i en praktisk ägofigur varav 6,6 ha produktiv skogsmark och 6,1 ha jordbruksmark. Gården är bebyggd med ett bostadshus och en äldre torkanläggning, bägge i ett enkelt skick.

Flatebyn Sjövik, null, Bengtsfors kommun

Flatebyn Sjövik

Gård/Skog
Bengtsfors kommun
Areal | Vänersborg
1 750 000 kr
17 ha tomt

Lantgård nära Bengtsfors! Välkommen till en trevligt belägen lantgård i hjärtat av Dalsland med fantastisk utsikt över Laxsjön med omkringliggande landskap. Gården är belägen väster om Bengtsfors, vid Laxsjöns norra ände. Fastighetens areal om totalt 17 ha är fördelad över två skiften varav gårdscentrum med bostadshus och några ekonomibyggnader är belägna på det södra skiftet. Landarealen fördelas över dryga 14 ha produktiv skogsmark och 0,5 ha betesmark.

  • Plus

Visar alla 4