Areal | Vänersborg

Areal | Vänersborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hagen, null, Vänersborgs kommun

Hagen

Gård/Skog
Vänersborgs kommun
Areal | Vänersborg
3 700 000 kr
4 ha tomt

Välskött boendegård! Genom Areal i Vänersborg ges nu möjligheten att förvärva en trevlig boendegård vackert belägen vid vägs ände ca 4 km nordväst om Öxnered. Hagen, som gården heter, erbjuder inte bara ett vackert läge utan ett välrustat och rejält bostadshus som tillsammans med två praktiska ekonomibyggnader samt 4 ha mark erbjuder goda möjligheter till småskalig verksamhet. Söker ni en avskild boendeplats på landet men ändå möjligheten att snabbt ta er till större orter så finns här goda möjligheter med både Trollhättan och Vänersborg runt 20 minuters bilresa bort. Välkomna till Hagen!

Kolsäter, null, Dals-Eds kommun

Kolsäter

Gård/Skog
Dals-Eds kommun
Areal | Vänersborg
1 250 000 kr
18 ha tomt

Naturskönt nära Töftedalsån! Sydväst om Dals-Ed, i det vackra landskapet i dalgången kring Töftedalsåns, ligger gården Kolsäter. Gården erbjuder goda möjligheter för den som vill skapa en naturskön plats för avkoppling på landet eller den som söker tillskottsmark. Den totala landarealen uppgår till 18 ha varav 6,4 ha produktiv skogsmark och 11,1 ha jordbruksmark. På gården finns två bostadshus samt några ekonomibyggnader.

Härstorp, null, Grästorps kommun

Härstorp

Gård/Skog
Grästorps kommun
Areal | Vänersborg
4 000 000 kr
27 ha tomt

På slätten i Särestad socken, i utkanten av Grästorp, ligger gården Härstorp. Boplatsen ligger praktiskt belägen nära väg 44 och med vacker utsikt över det öppna jordbrukslandskapet. Härstorp erbjuder goda möjligheter för den händige att skapa en trivsam gårdsmiljö med goda möjligheter till lantbruk och småskaligt skogsbruk och allt annat ett liv på landet har att erbjuda. Fastigheten har en total areal om 27,3 ha samlat i en rektangulär ägofigur varav ca 18,5 ha åkermark och 5,9 ha produktiv skogsmark. Gården är bebyggd med ett bostadshus och några ekonomibyggnader.

Bengt Nilsgården, null, Grästorps kommun

Bengt Nilsgården

Gård/Skog
Grästorps kommun
Areal | Vänersborg
2 000 000 kr
11 ha tomt

Åkermark och boställe. På gränsen mellan Grästorp och Vara kommun ligger Bengt Nilsgården, en mindre gård samlad i ett rationellt skifte varav ca 11 ha åkermark. Byggnationen är samlad på gårdscentrum, avskilt belägen vid vägs ände. Byggnaderna är av enklare standard och i behov av rivning alternativt totalrenovering. Här erbjuds en köpare möjlighet att förvärva ett stycke välarronderad åkermark som tillskott till befintlig verksamhet alternativt något för den händige att hugga tag i för att skapa sig ett liv på landet med en gård mitt i en levande jordbruksbygd.

Flatebyn Sjövik, null, Bengtsfors kommun

Flatebyn Sjövik

Gård/Skog
Bengtsfors kommun
Areal | Vänersborg
1 650 000 kr
17 ha tomt

Lantgård nära Bengtsfors! Välkommen till en trevligt belägen lantgård i hjärtat av Dalsland med fantastisk utsikt över Laxsjön med omkringliggande landskap. Gården är belägen väster om Bengtsfors, vid Laxsjöns norra ände. Fastighetens areal om totalt 17 ha är fördelad över två skiften varav gårdscentrum med bostadshus och några ekonomibyggnader är belägna på det södra skiftet. Landarealen fördelas över dryga 14 ha produktiv skogsmark och 0,5 ha betesmark.

  • Plus
Snappstakan, null, Vänersborgs kommun

Snappstakan

Gård/Skog
Vänersborgs kommun
Areal | Vänersborg
3 500 000 kr
21 ha tomt

Gårdsliv nära Vänersborg! Nordväst om Vänersborg ligger gården Snappstakan, en lättillgänglig fastighet som erbjuder goda möjligheter till varierad verksamhet samt småskaligt jord- och skogsbruk. Landarealen är samlad i två skiften varav 7,2 ha produktiv skogsmark och 8,4 ha inägomark. Byggnationen är samlad på gårdscentrum och består av bostadshus samt några ekonomibyggnader.

Visar alla 6