Areal | Växjö

Areal | Växjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Svenshult, Åseda, Uppvidinge kommun
Svenshult, Åseda, Uppvidinge kommun, bild 2
Svenshult, Åseda, Uppvidinge kommun, bild 3

Svenshult

Gård/Skog
Åseda, Uppvidinge kommun
Areal | Växjö
6 900 000 kr
80 ha tomt

Samlad och rationell skogsfastighet i ett skifte med god tillgång till väg. Virkesförråd om ca 9 500 m3sk där trädslagsfördelningen har god ståndortsanpassning med hög andel tall. Skog i de flesta åldrar med ca 3 700 m3sk i huggningsklasserna S1 och S2. Svenshult saknar byggnader så när som på ett par små ängslador och är belägen ca 6 km sydost om Åseda.

  • Premium
Brännhult, Moheda, Alvesta kommun

Brännhult

Gård/Skog
Moheda, Alvesta kommun
Areal | Växjö
5 600 000 kr
43 ha tomt

Fin gammal gård med naturskönt läge ca 25 km från centrala Växjö. Gården har variationsrik mark med välskött åker, bördiga granbestånd och vacker lövskog. Brännhult omfattar ca 43 ha där åker och bete utgör ca 9 ha. Skogsarealen uppgår till ca 32 ha med ett virkesförråd om ca 5 700 m3sk. På gården finns en större mangårdsbyggnad i behov av renovering/underhåll men med goda grundförutsättningar i form av läge och byggnadsstil. Äldre ladugård och uthus för mindre djurhållning, hästar eller hobbyverksamhet.

Röckla, Virestad, Älmhults kommun

Röckla

Gård/Skog
Virestad, Älmhults kommun
Areal | Växjö
2 800 000 kr
39 ha tomt

Tillgängligt och sammanhängande skogsskifte utan byggnader. Bra skogsbilväg som tjänar skiftet på bästa sätt. Den produktiva skogsmarken präglas av yngre och växtlig skog med nyligen utförd gallring och röjning. Röckla är en spännande jaktmark med rikt djurliv pga sina naturliga viltstråk längs sjön Femlingen och Röckla vik. Prisidé 2 800 000 kr.

Stojby, Stojby , Växjö kommun
Stojby, Stojby , Växjö kommun, bild 2
Stojby, Stojby , Växjö kommun, bild 3

Stojby

Tomt
Stojby , Växjö kommun
Areal | Växjö
1 500 000 kr
3 000 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga nytt mellan Stojby och Långarör. Tomterna ligger på lantligt läge med närhet till både Växjö stad och Helgasjön. Goda förbindelser mellan Växjö och Rottne. De två tomterna är nyligen avstyckade och storleken uppgår till ca 3 000 m² per tomt. Försäljningen är ett utomordentligt tillfälle för att förverkliga Era husdrömmar om att bygga, bo och leva på lantligt och samtidigt tätortsnära läge. Försäljningen sker genom öppen budgivning med utgångspris 1 500 000 kr för respektive tomt.

  • Premium
  • Energieffektiv

Visar alla 4