Askengren Fastighetsmäklare

Askengren Fastighetsmäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gårviksvägen 40, Gårvik, Munkedals kommun
Gårviksvägen 40, Gårvik, Munkedals kommun, bild 2
Gårviksvägen 40, Gårvik, Munkedals kommun, bild 3

Gårviksvägen 40

Villa
Gårvik, Munkedals kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 995 000 kr
44 + 14 m²
3 rum
1 150 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska stuga med bra solläge och kanske Gårviks bästa havsutsikt. På fastigheten finns det en stuga med två sovrum, badrum och ett kök/allrum i öppen planlösning med ett uterum i anslutning. Rejält altandäck med spektakulär utsikt över Gullmarsfjorden. Altanen leder vidare till en gäststuga med fyra bäddar. Ett par hundra meter från fastigheten ligger Gårviks populära badplats med hopptorn, brygga, sandstrand, toaletter och en kiosk. Söker du en sommarstuga med utrymme att ha gäster och familj på besök, samt där sol och bad finns endast en kort promenad bort? Då är detta rätt för just dig! Det här är en fastighet som upplevs bäst på plats! Tveka inte att höra av er till ansvarig mäklare för mer information eller tidsbokning för visning.

  • Premium
Torget 3, Stocken, Orust kommun

Torget 3

Villa
Stocken, Orust kommun
Askengren Fastighetsmäklare
12 500 000 kr
100 m²
4 rum
272 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna semester dröm, belägen vid västerhavets kant, där man har brygga och sjöbod, på arrende, i direkt anslutning till fastigheten. Här bor man i genuin västkustmiljö med hav och salta bad direkt utanför dörren. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller visning!

  • Uteplats
Strandvägen 1, null, Munkedals kommun
  • Budgivning pågår

Strandvägen 1

Villa
Munkedals kommun
Askengren Fastighetsmäklare
895 000 kr
134 + 10 m²
6 rum
1 257 m² tomt

Välkomna till Strandvägen 1 belägen ett par stenkast från Kolstorpevattnet och sjöns populära badplats. Här bor du i en 1 - 1/2 planshus med generösa ytor för socialt umgänge och tre rymliga sovrum samt ett uterum med utgång till altan och pool. På fastigheten finns också ett rejält garage med plats för tre fordon samt en jordkällare. Från villan är det gångavstånd till bad, tågstation, skola, fotbollsplan och servicebutiker. Då säljarna har ägt huset endast en kort tid så friskriver dom sig för påföljd av fel och brister i fastigheten. Välkomna på visning!

null, Kville, Tanums kommun

Gård/Skog
Kville, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 850 000 kr
36,5 ha tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna fastighet om 36,5 hektar som är fördelat på 2,3 ha betes- och 3 ha åkermark samt 28,3 ha skogsmark och2,9ha skogsimpediment. Jakträtten är fri. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Dinglevägen 27, Smögen, Sotenäs kommun

Dinglevägen 27

Villa
Smögen, Sotenäs kommun
Askengren Fastighetsmäklare
8 600 000 kr
150 + 96 m²
18 rum
2 281 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna fastighet där det idag bedrivs vandrarhem med 66 bäddar fördelat på 16 rum. Byggnaderna är i gott skick och man har förutom huvudbyggnaden ett annex samt ett rymligt förråd. Rörelsen har stor utvecklingspotential då man idag endast har öppet två månader på sommaren. Fastigheten säljs i bolagsform tillsammans med rörelsen. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
null, Bärfendal, Munkedals kommun
null, Bärfendal, Munkedals kommun, bild 2
null, Bärfendal, Munkedals kommun, bild 3

Tomt
Bärfendal, Munkedals kommun
Askengren Fastighetsmäklare
425 000 kr
3 287 m² tomt

Välkomna till denna tomt om 3 287 kvm belägen i ett lugnt och naturskönt område. Hav och bad samt populära kustorter som Bovallstrand och Hamburgsund har man inom kort bil avstånd. För den som vill forma sitt nya boende i en lantlig idyll, med 10 minuter till E6, kan detta vara tillfället. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller visning.

  • Premium

Visar alla 6