Askengren Fastighetsmäklare

Askengren Fastighetsmäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Barhult 13, null, Munkedals kommun

Barhult 13

Villa
Munkedals kommun
Askengren Fastighetsmäklare
595 000 kr
65 m²
4 rum
4 940 m² tomt

Här bor du enskilt med bara en granne vilket möjliggör att fly stressen från din vardag. Huset är beboligt men i renoveringsbehov. Andra byggnader finns så som vedbod, carport och en källarvind med potatiskällare. Vedboden och källarvinden är i renoveringsbehov. På fastigheten finns det också en igenvuxen odlingsåker från tidigare år. Möjlighet till bad finns i både Nyrödsjön bara en kort promenad bort samt Kärnsjön inom cykelavstånd. Då försäljningen sker via dödsbo friskriver sig säljarna för påföljd av fel och brister i fastigheten. Varmt välkomna på visning!

Södervägen 11, Bergsvik, Munkedals kommun
  • Lör 27 jul kl 12:00
Södervägen 11, Bergsvik, Munkedals kommun, bild 2
Södervägen 11, Bergsvik, Munkedals kommun, bild 3

Södervägen 11

Villa
Bergsvik, Munkedals kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 950 000 kr
58 m²
4 rum
1 273 m² tomt

Söker ni ett fritidshus med fjordutsikt och närhet till salta bad och Bohuslänsk natur, så har ni det här! På fastigheten infinner sig en välhållen stuga samt en gäststuga som är i behov av renovering. Stugan disponeras med två sovrum, kök, härligt allrum med rejäla fönster mot fjorden samt en punchveranda med dörr ut till en stor altan. I närområdet hittar du Torreby golfklubb inom tio minuter med bil. Likaså Munkedal inom tio minuter där flertalet servicebutiker, kommunikationer och restauranger finns. E6:an som också ligger inom tio minuter med bil, gör att ni har goda kommunikationer där Göteborg nås runt timmen. Det har därmed närhet till det mesta man kan önska sig av ett boende. Möjlighet till båtplats kan finnas genom att stå i kö alternativt gå via andrahandsuthyrning. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
null, Kville, Tanums kommun

Gård/Skog
Kville, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 850 000 kr
36,5 ha tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna fastighet om 36,5 hektar som är fördelat på 2,3 ha betes- och 3 ha åkermark samt 28,3 ha skogsmark och2,9ha skogsimpediment. Jakträtten är fri. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Öhed 121, null, Lysekils kommun

Öhed 121

Villa
Lysekils kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 995 000 kr
120 m²
4 rum
1 723 m² tomt

Varmt välkomna till denna välskötta villa i ett lantligt läge, uppförd 2020. Här bor man i en rymlig enplansvilla med en stor, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. På fastigheten har man även en carport samt en fullutrustad gäststuga i villastandard som möjliggör för ett generationsboende och idag används för uthyrning med goda hyresintäkter. Flertalet badställen hittar du i Brofjorden och Gullmarsfjorden inom kort bilavstånd. Brastad som har servicebutiker, kommunikationer och matbutiker finns inom 5 minuter med bil. Lysekil finns inom 15 minuter med bil. Vill du leva i vacker lantlig, miljö med närhet till allt vad kustsamhällena har att erbjuda, så är detta rätt för dig. Huset genomgår en del förbättringar av invändiga ytskikt. Säljarna kan efter önskemål vid bindande köp göra förbättringarna vid önskemål. Finns också möjlighet att köpa intilliggande tomt (TEGEN 1:16). Välkomna att höra av er till ansvarig mäklare för mer information.

Wrem Nytorp 11, Wrem, Tanums kommun

Wrem Nytorp 11

Villa
Wrem, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 480 000 kr
115 m²
4 rum

Välkomna till denna villa som är under byggnation och är högt belägen vid en ekdunge med utsikt över landskapet. Här bor man med naturen inpå knuten med kust pärlor som Hamburgsund och Bovallstrand samt salta bad inom 15 minuters bilväg. Möjlighet finns att påverka inredning för den som vill. Varmt välkomna på visning!

  • Nyproduktion
  • Energieffektiv
Dinglevägen 27, Smögen, Sotenäs kommun

Dinglevägen 27

Villa
Smögen, Sotenäs kommun
Askengren Fastighetsmäklare
8 600 000 kr
150 + 96 m²
18 rum
2 281 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna fastighet där det idag bedrivs vandrarhem med 66 bäddar fördelat på 16 rum. Byggnaderna är i gott skick och man har förutom huvudbyggnaden ett annex samt ett rymligt förråd. Rörelsen har stor utvecklingspotential då man idag endast har öppet två månader på sommaren. Fastigheten säljs i bolagsform tillsammans med rörelsen. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Dragsmarks Backa 155, Bokenäs, Uddevalla kommun
  • Imorgon kl 15:00

Dragsmarks Backa 155

Villa
Bokenäs, Uddevalla kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 950 000 kr
158 + 35 m²
7 rum
1 314 m² tomt

Välkomna till denna välskötta villa belägen i naturskönt område med promenadavstånd till hav och salta bad. Här bor man i en rymlig och smakfullt inredd villa med spa bad samt pool. På fastigheten har man även ett dubbel garage, med elbils laddare samt solceller på på taket, och växthus samt ett rymligt förråd. Populära turistmål som Fiskebäckskil och Grundsund har man inom kort bil avstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
null, Bärfendal, Munkedals kommun
null, Bärfendal, Munkedals kommun, bild 2
null, Bärfendal, Munkedals kommun, bild 3

Tomt
Bärfendal, Munkedals kommun
Askengren Fastighetsmäklare
425 000 kr
3 287 m² tomt

Välkomna till denna tomt om 3 287 kvm belägen i ett lugnt och naturskönt område. Hav och bad samt populära kustorter som Bovallstrand och Hamburgsund har man inom kort bil avstånd. För den som vill forma sitt nya boende i en lantlig idyll, med 10 minuter till E6, kan detta vara tillfället. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller visning.

  • Premium

Visar alla 8