Mäklare Erik Garpenbeck

Erik Garpenbeck

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogvaktarvägen 7, Segeltorp, Huddinge kommun

Skogvaktarvägen 7

Villa
Segeltorp, Huddinge kommun
8 395 000 kr
187 + 44 m²
6 rum
761 m² tomt

I trevliga Segeltorp, på lugn återvändsgata med naturen som granne kan vi nu erbjuda en rymlig villa om ca 177 kvm, totalt fyra sovrum, två badrum, vardagsrum och allrum samt stort kök. Gott om plats för såväl familj och vänner samt förvaring av allt en behöver.

Krokholmsvägen 19, Ingarö Björkvik, Värmdö kommun

Krokholmsvägen 19

Villa
Ingarö Björkvik, Värmdö kommun
5 195 000 kr
126 + 35 m²
3 rum
2 436 m² tomt

I ett lugnt och tryggt villaområde på södra Ingarö ligger denna hemtrevliga villa. Den stora tomten vetter mot en skyddande skogsdunge och trädgården är en dröm för den odlingsintresserade. Här finns trädgårdsland, växthus och tillgång till egen brunn. Villan förlängs av en generös altan i sydväst där sommardagarna är som bäst. Dessutom finns här en pool som med en översyn kan förhöja utomhusmiljön ytterligare en nivå. På tomten står ett fullt utrustat gästhus, vilket ger möjlighet till generationsboende eller uthyrning, och på uppfarten finns carport med förrådsutrymmen. Tack vare den stora tomtarean är det även möjligt att bygga ut villan, och fortfarande behålla öppna gräsytor för lek och spring. På Krokholmsvägen har du nära havet och långgrunda sandstränder, såväl som Björnö naturreservat och fina vandringsleder. I närheten finns även goda förbindelser med kollektivtrafik. Hjärtligt välkommen!

  • Plus
Dalsalavägen 11, Bullandö/Björkvik, Värmdö kommun

Dalsalavägen 11

Fritidshus
Bullandö/Björkvik, Värmdö kommun
3 495 000 kr
48 m²
4 rum
3 774 m² tomt

I ett otroligt gemytligt område på östra Värmdö står detta charmiga fritidshus om ca 50 kvm! Den stora och lättskötta tomten erbjuder både plana ytor, perfekta för lek och spel, såväl som en naturlig bergskupering som ger huset ett högt och fritt läge utan insyn. Härligt solläge och med fin kvällssol i väster. Tack vare en mycket bra och kvadratsmart planlösning får hela familjen bekvämt plats i huset som dessutom erbjuder möjlighet till utbyggnad. Altaner finns runt flera av husets sidor där alla dagens måltider kan avnjutas i solskenet. Längre ned på tomten står en modern och välutrustad gäststuga och i slutet av uppfarten finns ett rejält garage där jolle och MC kan förvaras vintertid. Inom bara några minuters promenadavstånd finns en fantastisk lugn badplats med sandstrand, gräsmatta, trampolin, badflotte och solvarma klippor. Medlemskap i bastuförening följer med husköpet vilket ger tillgång till en härlig vedeldad bastu precis intill havet. Du har även rätt till båtplats vid föreningens bryggor till låg kostnad. Bullandö Marina med en trevlig atmosfär och bra utbud ligger inte heller långt bort. Kommunalt VA planeras i närtid, med nya byggmöjligheter. Läs mer under bilagor. Varmt välkommen!

Visar alla 3