Mäklare Leif Bertwig

Leif Bertwig

Om mig

Erfarhet (verksam sedan 1978), Kunskap (grundlig utbildning och vidareutbildning) samt Oberoende (inte ha några öppna eller dolda externa ägarintressen) är fundamentala hörnstenar i min mäklargärning mixat med sunt förnuft och lyhördhet och ett genuint intresse för Gotland och gotländska bostäder. Mitt mål är att kunna avsluta med 50 år som mäklare (5 år kvar)

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rute Puttersjaus 286, Rute Norra Gotland, Gotlands kommun

Rute Puttersjaus 286

Villa
Rute Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
6 900 000 kr
155 + 40 m²
4 rum
3 343 m² tomt

Vid vägs ände, sista utposten uppe på berget. Här bor man lugnt med en grön, fin utsikt över kulturlandskapet i Rute och på håll havet. En modernt designad och stilrent byggd bostad med tilltalande inredningsmix av rå/behandlad betong, glas och trä. Flera helglasade pardörrar släpper in ljus och natur i obegränsad mängd och från den stora balkong ser man halva norra Gotland och en bit av Fårö med Östersjön i horisonten. Bostaden som är byggd 2012 har 4 rok - ca 155 kvm men känns dubbelt så stor. Fristående gästhus för nära och långväga gäster. Effektiv bergvärmeanläggning som medger vistelse året runt.

  • Plus
När Maldes 624, När - Södra Gotland, Gotlands kommun

När Maldes 624

Fritidshus
När - Södra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
4 950 000 kr
32 + 25 m²
2 rum
6 224 m² tomt

I det fantastiska kulturlandskapet i När socken på sydöstra ligger detta fina gamla båtsmanstorp med fri utsikt mot havet. Som enda bebyggelse på "rätt" sida (havssidan) ligger fastighetens byggnader samlade med det lilla torpet som mittpunkt. Det finns även gäststuga, vedbod och garage. Och i en vinkelbyggnad finns en tvättstuga som även inrymmer modernt badrum. Ett ställe att vårda och älska bland ainbuskar, strandängar och fria vidder.Och inledningen på "Öppna landskap" passar klockrent in här: "Jag trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag bo. Några månader om året så att själen kan få ro".

Visar alla 2