Mäklare Linus Edwardson

Linus Edwardson

Om mig

Linus har varit mäklare sedan 2011 och hos oss på Bertwig sedan 2014. Noggrann, ödmjuk och påläst har gjort honom till en mycket uppskattad och efterfrågad mäklare. Har tidigare drivit ett eget mäklarkontor i Visby men möjligheten till bättre verktyg och att kunna ge mer tid för varje affär var en av orsakerna till att han tog steget över till oss på Bertwig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Alskog Svajde 989, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
Alskog Svajde 989, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Alskog Svajde 989, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Alskog Svajde 989

Fritidshus
Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 995 000 kr
27 m²
2 rum
2,9 ha tomt

Unik chans! Mycket sällan är så stora strandnära fastigheter till salu nära Ljugarns samhälle. Undangömd bakom Ljugarns hamn vid kustlinjen ligger denna imponerande fastighet om 28 980 kvm med ett fantastiskt havsnära läge och stor potential att skapa ett drömboende utöver det vanliga. Här bor du med havet som närmsta granne. Den hundra meter breda tomtgränsen i sydväst har fri havsutsikt med direkt anslutning till en enslig strand. Tomten nås via en mindre landsväg som slutar vid grannens tomtgräns, vilket innebär att ingen trafik förekommer framför fastigheten förutom fastighetsägarens. Läget är lugnt och naturskönt men ändå nära till allt Ljugarn har att erbjuda. Med endast en kort promenad över strandängarna på cirka 1 km längs havet norrut nås Ljugarns hamn. Ljugarns samhälle nås via en lummig skogsväg på tio minuter med cykel, där det finns butik, bussförbindelser till Visby och flera restauranger. Söderut ligger Svajde fiskeläge med möjlighet till båt och Ollajvs naturreservat med fantastisk svampskog. På tomten finns en mindre stuga med renoveringsbehov, tillhörande förråd och utedass. Fastigheten är ansluten till elnätet och har en grävd brunn. Marken ligger utanför detaljplanerat område, vilket innebär att det inte finns några regleringar för vad man får bygga eller nyttja marken till – köparen undersöker själv möjligheterna. Fastigheten är taxerad som bebyggd lantbruksenhet, typkod 120. I början 1900-talet utvecklades Ljugarn till en känd bad- och turistort med pensionat, sorglöst strandliv och stora, vackra sommarvillor. Det blev populärt att besöka Gotland. Kungligheter drogs till ön liksom författare, musiker och konstnärer som spred kunskap om Gotland vilket främjade en framväxande turism. Redan för 100 år sedan var Gotland en av Sveriges mest besökta turistorter där Ljugarn blev en badort med särskild glans, i en klass för sig. Föreningen "Ljugarnbadets vänner" bildades, man byggde bastu vid stranden och societetshus. År 1930 fanns hela fem pensionat och en rad prominenta sommargotlänningar fortsatte att bygga sig ståtliga sommarhus. Idag är Ljugarn en av Gotlands mest välbesökta samhällen sommartid med flertalet restauranger, caféer, bensinmack och mataffär. Inte minst finns mycket bra badstrand och vackra natur- och raukområden. Som spekulant går det utmärkt att själv besöka marken och kontakta ansvarig fastighetsmäklare för intresseanmälan och frågor.

  • Premium
Ekeborgsvägen 8, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
Ekeborgsvägen 8, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Ekeborgsvägen 8, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Ekeborgsvägen 8

Fritidshus
Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
7 900 000 kr
113 m²
4 rum
1 287 m² tomt

Med ett lugnt och fridfullt läge ligger denna rymliga bostad i Ljugarns samhälle. Putsat hus med både kalkstensgolv och trägolv, eldstad, härligt uterum samt utvändig bastu och ett tillhörande garage och förråd. Tre bra sovrum, öppet upp i nock med närmare ca 6 meter i takhöjd, öppen planlösning vid kök och vardagsrum, samt badrum, tvättstuga, förråd och plats för ett sovloft över dem två sovrummen. Plan och fin tomt med ett soligt läge och plattsatt uteplats i bästa sydvästläge. Idag är Ljugarn en av Gotlands mest välbesökta samhällen sommartid med flertalet restauranger så som Bruna Dörren, Brus och Strandcaféet, sommarbutiker, konditori Espegards samt Coop som är öppet året om. Här finns även fantastisk natur med småbåtshamn med rökeri och våffelmagasin samt milslång sandstrand och raukområde.

  • Premium
Buttle Buttlegårde 118, Buttle - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
Buttle Buttlegårde 118, Buttle - Mellersta Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Buttle Buttlegårde 118, Buttle - Mellersta Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Buttle Buttlegårde 118

Fritidshus
Buttle - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
1 995 000 kr
132 + 65 m²
4 rum
3 560 m² tomt

På mellersta Gotland i den mysiga socknen Buttle finns detta trevliga ställe som lämpar sig till såväl permanentboende som fritidsboende. Här finns ett rymligt hus med högt i tak, trägolv, öppen spis och tre sovrum. En stor och lummig tomt om 3 560 kvm med vacker syrenhäck som skyddar ut mot vägen. På tomten hittas även ett garage med plats för bil och förvaring.

  • Premium
Sundre Västergårde 152, Sundre - Södra Gotland, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår
Sundre Västergårde 152, Sundre - Södra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Sundre Västergårde 152, Sundre - Södra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Sundre Västergårde 152

Fritidshus
Sundre - Södra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
8 975 000 kr
180 + 50 m²
6 rum
5,8 ha tomt

En av Gotlands sydligaste gårdar med öppna vyer mot Husrygg åsen i väst, ett naturreservat som sträcker sig tre kilometer längs den låga kustklint som löper från Hoburgen utmed en av Gotlands vackraste kuststräckor. Bostadshuset är från 1937 och har genomgått en omfattande renovering med fina materialval, 5 sovrum, 5 toaletter/ duschrum och stort inglasat rum i väst med täljstenskamin. Nyanlagt poolområde med ytor i gotländsk kalksten, bastu och panoramautsikt över kulturlandskapet och solnedgång. Markvärme, väl tilltagna solpaneler, stort välutrustat kök, mycket förvaring, vvs anpassat för två hushåll och bredband bidrar till god driftsekonomi och smidigt ägande. Övriga gårdsbyggnader används idag som gästhus, konstateljé, garage, gym och verkstad och det finns fortsatt mycket yta kvar för nya kreativa idéer, bland annat ett 400 kvm stort magiskt höloft. Gården ligger avsides från vägen, utan insyn från grannar, med 6 hektar mark som garanterar fortsatt privatliv även i framtiden. En plats där vänner och familj kan umgås utan att det blir trångt, i generationer framöver.

  • Premium
Snäckbacken 8, Visby - Snäck, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår
Snäckbacken 8, Visby - Snäck, Gotlands kommun, bild 2
Snäckbacken 8, Visby - Snäck, Gotlands kommun, bild 3

Snäckbacken 8

Lägenhet
Visby - Snäck, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 850 000 kr
62 m²
3 rum
vån 6/13
5 167 kr/mån
45 968 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet med fantastisk havsutsikt från sjätte våningen. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med fönster och skjutdörr till den stora inglasade balkongen om 26 m². På balkongen har man både morgonsol och kvällssol med vackra solnedgångar på sommaren. I höghuset finns det en relaxavdelning med bastu och duschar, tillsammans med takterrass på våning 13. Det finns även biorum, sällskapsrum med pentry och lekrum, gym, vinkällare och ett lägenhetsförråd. Utvändigt finns det utomhuspool, tennisbana och på gångavstånd når man havet, sandstranden och restaurang. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Havsnära fastigheter , När - Södra Gotland, Gotlands kommun

Havsnära fastigheter

Tomt
När - Södra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
395 000 kr
1,6 ha tomt

Med ett fantastiskt havsnära läge ligger dessa två fastigheter om totalt 15 780 kvm. Läget är lugnt och naturskönt och med endast en kort promenad på när man havet och Djaupdys fiskeläge. Härliga öppna vyer och och strandkanten är bara en bit bort. Då marken saknar planbestämmelser så finns inga regleringar om vad man eventuellt får bygga eller nyttja marken till, detta måste prövas i en bygglovsansökan som en köpare får hantera. Det finns idag borrad vattenbrunn på ena fastigheten Fastigheterna är taxerad som obebyggd lantbruksenhet, typkod 110. I När socken finns det alltid något att göra, Restauranger, naturupplevelser, havet finns på gång- och cykelavstånd med flertalet långa sandstränder inom räckhåll såsom populära Hörte och ner till Närs hamn och vidare mot Närsholmen. I närområdet finns även populära När GK med sin 18-hålsgolfbana.

Hästgatan 13, Visby - Centralt - Innerstan, Gotlands kommun

Hästgatan 13

Lägenhet
Visby - Centralt - Innerstan, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 995 000 kr
182 m²
5 rum
6 893 kr/mån
32 940 kr/m²

Underbar innerstadsvåning i bostadsrättsföreningen Abboten - en mycket välbevarad och ståndsmässig fastighet med intressant historia och välbevarade medeltida delar. Våningen ligger i markplan med anor från 1200-talet vilket gör den spektakulär, karaktärsfull och historiskt intressant. Här har du egen entré mot innergården. Våningens tre sovrum ligger i fil vid hallen. Det stora medeltida rummet som idag används som matsal och har generös rymd med två medeltida kryssvalv, djupa fönsternischer, väggskåp och trägolv. Vardagsrummet kan delas av om man så önskar ytterligare sovrum eller kontor. Vidare finns separat gästtolaett samt ett helkaklat duschrum med handfat och wc. Rymligt kök med gott om förvaring och plats för matbord. Centralt läge mitt i Visby innerstad. Här går du till Visbys fina utbud av restauranger, butiker och underhållning.

Säves väg 8, Visby - Centralt - Länna, Gotlands kommun

Säves väg 8

Villa
Visby - Centralt - Länna, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
6 195 000 kr
192,9 + 13,8 m²
8 rum
628 m² tomt

Stor, välplanerad villa i 1 ½ plan, ritad av Birger Andersson och byggd 1978. Fin insynsskyddad trädgård (628 m²) med avgränsande häck skapar en privat trädgård med fruktträd och altan i sydvästläge. Rymlig klinkerklädd infart med carport. Boarea om 192,9 m² med 8 rum varav 5-6 sovrum. Värmepump samt braskamin. Den geografiska tillgängligheten på Lännaområdet blir nog inte bättre än så här. På promenadavstånd når du både natur, aktivitet och nöjesliv. Östercentrum, innerstaden, skolor, strövområden, badhus och stormarknader är allt inom räckhåll på promenadavstånd. Tillträde kan ske omgående.

Vamlingbo Svalstäde 727, Vamlingbo - Södra Gotland, Gotlands kommun

Vamlingbo Svalstäde 727

Fritidshus
Vamlingbo - Södra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 750 000 kr
68 + 12 m²
4 rum
2 599 m² tomt

Ett fantastiskt fint och charmigt fritidshus beläget i Vamlingbo socken på södra Gotland, här bor man långt ifrån grannar i ett fridfullt naturområde med grönskande tomt. Hus med ursprung från 1700-tal med en putsad fasad och putsade innerväggar, fina trägolv och eldstad, precis som en gotlandsdröm skall vara. Här är det lätt att trivas med en öppen planlösning på nedre plan mellan kök och vardagsrum som skapar god stämning och vackra vyer utanför fönstren. Nedre plan inrymmer hall, kök och två vardagsrum, dusch och förbränningstoalett samt ett sovrum. Det finns även en bra övervåning för övernattande gäster. På gården finns en bra byggnad för förråd och övernattande gäster. Närmaste bad finns vid fina Austre som ligger ca 4 km bort.

Stenkyrka Sudergårds 161, Stenkyrka - Norra Gotland, Gotlands kommun
  • Tis 30 jul kl 10:00
Stenkyrka Sudergårds 161, Stenkyrka - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Stenkyrka Sudergårds 161, Stenkyrka - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Stenkyrka Sudergårds 161

Gård/Skog
Stenkyrka - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
7 950 000 kr
250 + 98 m²
8 ha tomt

Kalkstensgård i närheten av Lickershamn. Mangårdsbyggnad från mitten av 1800-talet om 250 kvm med stora renoveringar gjorda, här finns även gott om komplementbyggnader. Ett imponerande kalkstenhus i stilren arkitektur. Taket har precis bytts ut och den vitputsade fasaden är i gott skick. Nedervåningen består av ett fantastiskt kök som är väl tilltaget. En sal med otroligt ljusinsläpp. Genomgående hittar vi härligt djupa fönsternischer, brädgolv, spegeldörrar och en imponerade takhöjd. Övervåningen har fyra sovrum och ett badrum. Det finns även källare och vind. Stor parkliknande trädgård och en stenmur avgränsar mot vägen och gårdsplanen. Bakom huset finns totalt 77 558 kvm i ett skifte. Här finns även en fantastisk uteplats av kalksten. På gården finns även många ekonomibyggnader såsom ladugård, verkstad, garage och ett magasin som använts för övernattande gäster. Till havet tar man den lilla skogsstigen som leder ner till Lickershamn, ett genuint gammalt fiskeläge som förutom hamn inrymmer sandstrand, stenstrand och restaurang.

  • Premium
Thottgatan 3, Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun

Thottgatan 3

Lägenhet
Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 800 000 kr
89 m²
4 rum
vån 1/2
4 879 kr/mån
42 697 kr/m²

Centralt belägen våning i markplan på Hällarna i centrala Visby. Här disponeras ett helt plan i en charmig fastighet byggd 1928. Bostaden är väl renoverad med modernt kök och nytt duschrum -21, tre bra sovrum och smart förvaring. Genomgående stor charm med äldre trägolv, härliga färgval, generös takhöjd och platsbyggda garderober för att maximera förvaringsutrymmen. Gemensam härligt lummig trädgård där bostaden disponerar en egen uteplats och garage/förråd. Bostaden är belägen en halv trappa upp med egen ingång från trädgården.

Wallérs plats 4, 2 tr, Visby Innerstad, Gotlands kommun

Wallérs plats 4, 2 tr

Lägenhet
Visby Innerstad, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
6 500 000 kr
100,2 m²
3 rum
vån 2/3
7 848 kr/mån
64 870 kr/m²

En fantastisk lägenhet mitt i centrala Visby innerstad om 100,2 kvm med 3,30 m i takhöjd och balkong åt sydväst. Huset är byggt 1905 och är byggnadsminnesmärket. I gatuplanets butiker kan man se de ursprungliga medeltida murarna. Planlösningen inrymmer väl tilltaget vardagsrum med pampig och fungerande kakelugn samt utgång till balkong åt väster. Nyrenoverat kök -21 med plats för matbord, generöst sovrum med klädkammare samt ett mindre sovrum. Duschrum från 2017. Genomgående fiskbensparkett och med gotländsk kalksten i hallen. Lägenheten ligger mycket centralt med charmiga Visby innerstad direkt utanför dörren med närhet till allt man kan önska sig i gamla Hansestaden såsom populära restauranger och medeltida byggnader, mysiga caféer eller en härlig promenad i Botaniska trädgården. Föreningen tillåter uthyrning juni, juli och augusti. Här finns även möjlighet till att köpa alla inventarier så att inflyttningen blir så smidig som möjlig. Tillträde sker enligt önskemål.

  • Plus
  • Balkong
Östergarn Herrviks hamn 173, Herrvik - Östergarn, Gotlands kommun

Östergarn Herrviks hamn 173

Övrigt
Herrvik - Östergarn, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
9 900 000 kr
2 727 m² tomt

En unik fastighet i Herrvik söker ny ägare. Nybyggd (2014) med bästa läge vid hamnen i Herrvik. Totalt 510 m² invändigt och terrass mot havet om 180 m² . Tomtarea 2 727 m². Restaurangen är idag uthyrd, varav inventarier ingår ej. Nuvarande ägare har fått bygglov för tre lägenheter för uthyrning/tillfällig vistelse på övre plan. Överlåtelse kommer ske genom försäljning av aktier. Hamnkrogen i Herrvik är en välkänd fastighet som ligger alldeles vid havet och Herrviks Fiskehamn längst ut på Östergarnslandet. Hamnkrogen återuppbyggdes efter en brand 2013 och återinvigdes till sommaren 2014 och utgör en levande och naturlig samlingspunkt i aktiv hamnmiljö där det ännu finns aktiva fiskare. I området runt Herrvik, Kuppen och Grogarn kan man i evigheter vandra längs havet och njuta av tystnaden när det är lugnt och imponeras av havets obändiga kraft när det stormar. Den fina naturen och miljön gör att området är klassat som värdefullt ur riksintresse och det är lätt att förstå när man landar här. Så Hamnkrogen och fiskeläget gör att platsen, främst sommartid, är synnerligen aktiv och levande.

Visar alla 13