Mäklare Linus Edwardson

Linus Edwardson

Om mig

Linus har varit mäklare sedan 2011 och hos oss på Bertwig sedan 2014. Noggrann, ödmjuk och påläst har gjort honom till en mycket uppskattad och efterfrågad mäklare. Har tidigare drivit ett eget mäklarkontor i Visby men möjligheten till bättre verktyg och att kunna ge mer tid för varje affär var en av orsakerna till att han tog steget över till oss på Bertwig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ygne Kuse kustväg 27, Västerhejde - Ygne, Gotlands kommun
  • Sön 28 apr

Ygne Kuse kustväg 27

Fritidshus
Västerhejde - Ygne, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
1 985 000 kr
43 m²
3 rum
1 694 m² tomt

Sommarstuga i ett bra läge med ett stenkast från havet och Ygnes mysiga fiskeläge. Husets ursprung är från -72 men sedan tillbyggt med duschrum och wc. Huset har sina renoveringsbehov men det finns både kommunalt v/a och el till huset. Stor tomt om 1694 kvm. Detaljplanen säger 100 kvm byggyta, fritidshus i 1 plan, en huvudbyggnad och en komplementbyggnad. Byggnadshöjd för huvudbyggnad är 2,7 meter och för komplementbyggnad 2,2 meter. För mer information se vidare i Detaljplanen Mycket vackert och naturskönt belägen fastighet. Från huset har man en av Gotlands vackraste kuststräckor till förfogande. Via en stig från klintkanten når man stranden. En lugn och skön plats med magiska solnedgångar. Ta med grillen och filten, just denna del av stranden är folktom och du kan räkna med att ha platsen för dig själv. En kort promenad söderut ligger Ygne Fiskeläge och strax norrut ligger Högklint följt av Fridhem - tre fantastiska platser att besöka på Gotland. Havet och klintkanten visar sig redan när man svänger in mot huset och att ha naturreservatet som granne sätter guldkant på tillvaron. Till Visbys prisbelönta restauranger och nattliv är det inte längre än ca 7 km. Fastigheten säljs av det dödsbo och överlåtes med sk friskrivning mot dolda fel.

  • Plus
Nunneväg 3A, Visby - Östra Vi, Gotlands kommun

Nunneväg 3A

Lägenhet
Visby - Östra Vi, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 995 000 kr
98 m²
3 rum
4 845 kr/mån
30 561 kr/m²

Välplanerad lägenhet i ett fint område på Östra Vi. Här får man bra radhuskänsla med egen entré, uteplats på baksidan och carport till bilen. Allt i mycket gott skick. På nedervåningen finns kök ifrån Ballingslöv, vitvaror från siemens. Helkaklad tvättstuga/wc med golvvärme, stort vardagsrum med utgång till en härlig uteplats. På övervåningen finns två rymliga sovrum samt ett helkaklat duschrum med golvvärme.

  • Uteplats
Hästgatan 13, Visby - Centralt - Innerstan, Gotlands kommun

Hästgatan 13

Lägenhet
Visby - Centralt - Innerstan, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
6 500 000 kr
182 m²
5 rum
6 893 kr/mån
35 714 kr/m²

Underbar innerstadsvåning i bostadsrättsföreningen Abboten - en mycket välbevarad och ståndsmässig fastighet med intressant historia och välbevarade medeltida delar. Våningen ligger i markplan med anor från 1200-talet vilket gör den spektakulär, karaktärsfull och historiskt intressant. Här har du egen entré mot innergården. Våningens tre sovrum ligger i fil vid hallen. Det stora medeltida rummet som idag används som matsal och har generös rymd med två medeltida kryssvalv, djupa fönsternischer, väggskåp och trägolv. Vardagsrummet kan delas av om man så önskar ytterligare sovrum eller kontor. Vidare finns separat gästtolaett samt ett helkaklat duschrum med handfat och wc. Rymligt kök med gott om förvaring och plats för matbord. Centralt läge mitt i Visby innerstad. Här går du till Visbys fina utbud av restauranger, butiker och underhållning.

Stenkumlaväg 53, Visby - Signalen, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår
Stenkumlaväg 53, Visby - Signalen, Gotlands kommun, bild 2
Stenkumlaväg 53, Visby - Signalen, Gotlands kommun, bild 3

Stenkumlaväg 53

Lägenhet
Visby - Signalen, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 550 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/5
5 216 kr/mån
38 636 kr/m²

Rymlig 2:a som enkelt kan göras om till en 3:a. Påkostad med Miele vitvaror, Ballingslövkök och inglasad balkong. Belägen i södra Visby, färdigställd 2022. Stor fin innergård med pool, parkeringsgarage som nås via hiss eller trappor. Till lägenheten finns även ett förråd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lindeväg 23, Visby - Östra Vi, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon
Lindeväg 23, Visby - Östra Vi, Gotlands kommun, bild 2
Lindeväg 23, Visby - Östra Vi, Gotlands kommun, bild 3

Lindeväg 23

Villa
Visby - Östra Vi, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 975 000 kr
125 + 61 m²
5 rum
1 346 m² tomt

Varmt välkomna till Östra Vi och Lindeväg. Här finns en fin och renoverad villa med bra trädgård, gästhus och garage med plats för två bilar. Rymligt hus med ett härligt ljust kök från Marbodal och med direktaccess till den stora altanen åt sydväst som delvis är under tak. Rymligt vardagsrum med fin eldstad samt matsal. På nedervåningen finns även helkaklat duschrum samt grovingång och trappa till källaren. På övre plan finns wc, en arbetshörna samt i dagsläget fyra stycken sovrum varav ett är ett genomgångsrum och utan fönster (detta är enkelt att återställa till ett större sovrum). Källaren är inredd med tvättstuga, dusch, wc samt två rum. Gästhus om 27 kvm som inrymmer ett sovrum, kök samt ett duschrum. På den grönskande och uppväxta tomten finns även två garage.

  • Premium
Wallérs plats 4, 2 tr, Visby Innerstad, Gotlands kommun

Wallérs plats 4, 2 tr

Lägenhet
Visby Innerstad, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
6 500 000 kr
100,2 m²
3 rum
vån 2/3
7 848 kr/mån
64 870 kr/m²

En fantastisk lägenhet mitt i centrala Visby innerstad om 100,2 kvm med 3,30 m i takhöjd och balkong åt sydväst. Huset är byggt 1905 och är byggnadsminnesmärket. I gatuplanets butiker kan man se de ursprungliga medeltida murarna. Planlösningen inrymmer väl tilltaget vardagsrum med pampig och fungerande kakelugn samt utgång till balkong åt väster. Nyrenoverat kök -21 med plats för matbord, generöst sovrum med klädkammare samt ett mindre sovrum. Duschrum från 2017. Genomgående fiskbensparkett och med gotländsk kalksten i hallen. Lägenheten ligger mycket centralt med charmiga Visby innerstad direkt utanför dörren med närhet till allt man kan önska sig i gamla Hansestaden såsom populära restauranger och medeltida byggnader, mysiga caféer eller en härlig promenad i Botaniska trädgården. Föreningen tillåter uthyrning juni, juli och augusti. Här finns även möjlighet till att köpa alla inventarier så att inflyttningen blir så smidig som möjlig. Tillträde sker enligt önskemål.

  • Plus
  • Balkong
Östergarn Herrviks hamn 173, Herrvik - Östergarn, Gotlands kommun

Östergarn Herrviks hamn 173

Övrigt
Herrvik - Östergarn, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
9 900 000 kr
2 727 m² tomt

En unik fastighet i Herrvik söker ny ägare. Nybyggd (2014) med bästa läge vid hamnen i Herrvik. Totalt 510 m² invändigt och terrass mot havet om 180 m² . Tomtarea 2 727 m². Restaurangen är idag uthyrd, varav inventarier ingår ej. Nuvarande ägare har fått bygglov för tre lägenheter för uthyrning/tillfällig vistelse på övre plan. Överlåtelse kommer ske genom försäljning av aktier. Hamnkrogen i Herrvik är en välkänd fastighet som ligger alldeles vid havet och Herrviks Fiskehamn längst ut på Östergarnslandet. Hamnkrogen återuppbyggdes efter en brand 2013 och återinvigdes till sommaren 2014 och utgör en levande och naturlig samlingspunkt i aktiv hamnmiljö där det ännu finns aktiva fiskare. I området runt Herrvik, Kuppen och Grogarn kan man i evigheter vandra längs havet och njuta av tystnaden när det är lugnt och imponeras av havets obändiga kraft när det stormar. Den fina naturen och miljön gör att området är klassat som värdefullt ur riksintresse och det är lätt att förstå när man landar här. Så Hamnkrogen och fiskeläget gör att platsen, främst sommartid, är synnerligen aktiv och levande.

Norra Slottsgränd 2, Visby innerstad-hamnen, Gotlands kommun

Norra Slottsgränd 2

Villa
Visby innerstad-hamnen, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
15 500 000 kr
170 + 81 m²
7 rum
577 m² tomt

På Slottsterrassen i Visby innerstad, precis ovanför Visbys småbåtshamn finner ni detta vackra renoverade 1800-talshus om 170 kvm med stor trädgård och garage. Bostaden erbjuder härlig känsla med gott om sovrum och fina sällskapsytor. Huset har genomgått stora renoveringar sista året där i stort sett hela interiören har fixats till, tak och fönster likaså, vackra trägolv, fungerande kakelugn och smarta förvaringslösningar. Utsikten mot småbåtshamnen och havet är vacker och påtaglig från både rum och trädgård. Villakvarteret är lugnt med knappt någon biltrafik och innerstadens puls finns nära men ändå tillräckligt långt bort för att ge ett lugnt boende. Bottenvåningen disponerar hall med gästtoalett, kök, matrum, vardagsrum med kakelugn och utgång till trädgård samt ett gästrum/tvättstuga. Övre plan inrymmer tre sovrum, ett sällskapsrum, samt ett badrum. Källare under hela huset med bra ståhöjd, här ryms idag snickarverkstad, ett äldre badrum samt mycket bra förvaringsmöjligheter. Källaren kan nås både utvändigt och ifrån köket. Stor trädgård med stenlagda uteplatser, grönyta för odlingar och lek. På tomten finns även plats för bilar samt garage med plats för en bil.

  • Plus
Säves väg 8, Visby - Centralt - Länna, Gotlands kommun

Säves väg 8

Villa
Visby - Centralt - Länna, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
6 495 000 kr
192,9 + 13,8 m²
8 rum
628 m² tomt

Stor, välplanerad villa i 1 ½ plan, ritad av Birger Andersson och byggd 1978. Fin insynsskyddad trädgård (628 m²) med avgränsande häck skapar en privat trädgård med fruktträd och altan i sydvästläge. Rymlig klinkerklädd infart med carport. Boarea om 192,9 m² med 8 rum varav 5-6 sovrum. Värmepump samt braskamin. Den geografiska tillgängligheten på Lännaområdet blir nog inte bättre än så här. På promenadavstånd når du både natur, aktivitet och nöjesliv. Östercentrum, innerstaden, skolor, strövområden, badhus och stormarknader är allt inom räckhåll på promenadavstånd. Tillträde kan ske omgående.

Höga land 16, Bungenäs - Norra Gotland, Gotlands kommun

Höga land 16

Tomt
Bungenäs - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 500 000 kr
1 233 m² tomt

Exklusiv fastighet med ett enastående läge på Bungenäs. Här finns möjlighet att forma ett unikt designhus på den stora tomten om 1233 kvm, här avnjutas det karga landskapet mot det påtagliga Västerklintsbrottet, de välkända kalklodorna och havet med dess horisont åt både väster och öster. Anslutningskostnad för kommunalt v/a och el är betalt. Området har en detaljplan som man förhåller sig till för byggnation, idag finns det många spektakulära privatbostäder. Bungenäs är ett inhägnat område som är cirka 165 hektar stort. Det är en kulturhistorisk plats där Gotlands största kalkbrott startade i början av förra sekelskiftet och som har lämnat efter sig vackra byggnader och ett bildskönt vattenfyllt kalkbrott. När kalkindustrin flyttades blev området militärt. Nu mera finns det flertalet spektakulära byggnader och bostäder i området som är förbjudet för biltrafik. I stället får man ta sig fram genom en härligt promenad eller cykel. I området finns även restaurang, Bunge matsal och ett kafé kallat "Nyströms". Vid kalkstensladan sker det sommartid event som konserter och konstutställningar. Till Fårösund med dess butiker och matställen är det gång- och cykelavstånd, delvis genom det vackra naturreservatet. Från Fårösund finns goda kommunikationer till Visby som nås med bil på femtio minuter.

Västerhejde Lunds västra 23A, Västerhejde Lunds, Gotlands kommun

Västerhejde Lunds västra 23A

Tomt
Västerhejde Lunds, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
1 095 000 kr
1 007 m² tomt

Drömmer ni om ett bygga ett hus? Här finns en härlig tomt med färdigt bygglov. Tomten är på 1007 kvm och är vackert belägen i ett äldre lugnt villakvarter i Västerhejde. Bygglov finns och det välplanerade tvåplanshuset om 180 m² passar alldeles utmärkt på denna tomt. Nedre plan disponerar en social planlösning med stora och öppna ytor i kök och vardagsrum. Från vardagsrummet når du din trädgård där du kan njuta av årets alla årstider. Hallen har goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderob och anslutning till hallen finns ett sovrum samt ett duschrum med WC. Det finns även en tvättstuga/pannrum med groventré. Övervåningen rymmer tre sovrum som är alla utrustade med garderober eller klädkammare. Den smarta planlösningen på övre plan ger möjlighet till ytterligare ett sovrum eller så har man ett extra allrum utöver de tre sovrummen. Från allrummet och det stora sovrummet finns utgång till balkong. Även på detta våningsplan finner du ett badrum. Självklart går det bra att ansöka om ett nytt bygglov med ett egendesignat hus.

Högklint Doktor Kallenbergs väg 7, Högklint, Gotlands kommun

Högklint Doktor Kallenbergs väg 7

Villa
Högklint, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
6 950 000 kr
219 m²
7 rum
2 098 m² tomt

Stor villa vid Högklint med en vacker tomt i bra sydvästläge. Här får den stora familjen plats då huset mäter 219 kvm med 5 sovrum, 2 vardagsrum, två duschrum och separat tvättstuga. Putsad fasad och ett vackert bandtäckt aluzinktak, dubbelgarage, frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på båda plan samt solpaneler som gör driftkostnaderna väldigt fördelaktiga. Fint och soligt läge med ca 150 m till Högklints naturreservat och ca 300 m till havet med fantastiska solnedgångar.

  • Energieffektiv

Visar alla 12