BESQAB

BESQAB

Mäklare

Ekerövallen Sjösidan, Ekerö, Ekerö kommun
 • 13 lediga bostäder

Ekerövallen Sjösidan

Radhus
Ekerö, Ekerö kommun
BESQAB
fr. 5 350 000 kr
106-139 m²
5-6 rum
5 256 kr/mån

.

 • Nybyggnadsprojekt
Nivå Plus, Mariehäll, Stockholms kommun
 • 3 lediga bostäder

Nivå Plus

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
BESQAB
fr. 4 295 000 kr
52-122 m²
2-5 rum
5 573 kr/mån

Här bygger vi ett nytt kvarter på en ny nivå, bokstavligen. Mitt i Mariehäll i ett mysigt och uppvuxet bostadsområde finns ett gammalt tryckeri som idag används som serverhallar. Uppepå dessa, sex våningar upp och med högt och fritt läge, kommer vi att bygga 270 nya bostäder i alla möjliga storlekar och på alla möjliga nivåer. Plus kallar vi våra bostäder som har lite mer av allt. Ett extra fint läge, sobrare inredning, generösare materialval och planlösningar med en extra dimension. I Nivå Plus har alla bostäder stora takterrasser med högt fritt läge och öppna sociala planlösningar För våra Besqab Plus-bostäder finns inredningslinjerna Sober och Superb. Sober är precis som det låter exklusiv inredning, i ljusa tidlösa toner och material. Superb håller samma höga kvalitet, men har lite mer vågade färg- och designval.

 • Nybyggnadsprojekt
Nivå, Mariehäll, Stockholms kommun
 • 1 ledig bostad

Nivå

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
BESQAB
fr. 4 495 000 kr
59 m²
3 rum
4 339 kr/mån

Här bygger vi ett nytt kvarter på en ny nivå, bokstavligen. Mitt i Mariehäll i ett mysigt och uppvuxet bostadsområde finns ett gammalt tryckeri som idag används som serverhallar. Uppepå dessa, sex våningar upp och med högt och fritt läge, kommer vi att bygga 270 nya bostäder i alla möjliga storlekar och på alla möjliga nivåer! Här kan du få en egen uteplats på sjätte våningen, en takterrass på elfte, tolfte eller trettonde. Eller en balkong någonstans däremellan. Oavsett vilket kommer du att bo högt, med Bällstaån, småbåtarna och båtklubben nedanför.

 • Nybyggnadsprojekt
Hildurs Trädgårdar, Luthagen, Uppsala kommun
 • 2 lediga bostäder

Hildurs Trädgårdar

Radhus
Luthagen, Uppsala kommun
BESQAB
fr. 6 995 000 kr
146-153 m²
7 rum
1 630 kr/mån

Visningen sker på Widerlövs kontor på Östunagatan 1, 753 23 Uppsala där det finns materialprover och fullständig prislista att ta del av. Lägenheterna säljs enligt principen först till kvarn Intill villaidyllen i Luthagen bildas nu ett helt nytt bostadskvarter - vi kallar det Hildurs Trädgårdar. Obelånad bostadsrättsförening med mycket låga månadsavgifter. Bostadsrättsföreningen består av 25 bostäder i en inspirerande kombination av radhus och kedjehus och ligger med direkt närhet till Stabbyskogens vackra natur- och rekreationsområden. De välplanerade kedjehusen om 146 kvm har flexibla lösningar för att kunna anpassa dem efter din familjs behov. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum främjar umgänge. Flera sovrum eller mer plats för sociala ytor umgänge – välj det som passar er bäst. Bilplats utanför entrédörren där det också är förberett för laddbox! Huset präglas av ljus och funktion och är inredda med gedigna material och sobra färger. Huset har en egen altan i markplan och en stor skyddad takterrass, vilket ger dig möjlighet att ostört dricka morgonkaffet till tonerna av fågelsång eller tillsammans med familjen tillaga middagen på grillen ute i det fria! Lugnt och trivsamt belägen i barnvänligt område nära Stabbyskogen med elbelyst skid/motionsspår och charmiga Stabby Prästgård som ibland bjuder in till fika. Nära till både daghem och skolor; både Eriksskolan och Tiundaskolan finns något kvarter bort men även till studentlivet med Ekonomikum i fokus. I närområdet finns flera bra livsmedelsaffärer, Mimmi Ekholms plats erbjuder bl a gym, restauranger och välsorterad mataffär. Tränar gör man även på närliggande Friskis & Svettis-anläggningen i Ekeby. Kring Ringgatan finns flera butiker, bank och restauranger men du tar dig även på 7-8 min in till stadskärnan med cykel. I nära anslutning finns dessutom en busshållplats (buss 5 samt regionbussar) och bilpendlare till hittar enkelt till påfarter mot större vägar. Bör ses!

 • Nybyggnadsprojekt
Djupledsvägen 6, Ekerö, Ekerö kommun
 • Sön 18 aug kl 11:30
Djupledsvägen 6, Ekerö, Ekerö kommun, bild 2
Djupledsvägen 6, Ekerö, Ekerö kommun, bild 3

Djupledsvägen 6

Radhus
Ekerö, Ekerö kommun
BESQAB
6 700 000 kr
139 m²
6 rum
vån 3
6 893 kr/mån
48 201 kr/m²

Familjeidyll på södra Ekerö med egen altan, trädgård och carport! Välkommen till Sjösidan och detta sjönära tre plans parhus med takterrass, två allrum, tre sovrum och en underbar tomt i bästa söderläge! Bostaden är mycket väldisponerad med sina 139 kvm - här får hela familjen plats! Med enkla grepp kan planlösningen utökas upp till sex sovrum och ett allrum. Ett okomplicerat och bekvämt boende, bara att flytta in och börja njuta! I bostaden får familjen en naturlig uppdelning av det sociala och det lugna. Planlösningarna är flexibla och omsorgsfullt planerade för att maximera ljusinsläppet och främja möblerbarheten. Det finns två helkaklade badrum, varav ett med tvättmöjligheter på entréplan. I anslutning till parhuset finns parkering i carport med eluttag samt ytterligare p-platser på uppfarten. Inom nära avstånd hemifrån finns bl. a. matbutiker, restauranger, gym, frisör, förskolor och skolor. Husen är byggda i trä som fint knyter an till den omkringliggande miljön som består av äldre uppvuxna villaområden. Enkelhet, tidlöshet, kvalitet och funktion är begrepp som förknippas med skandinavisk design. Det är också temat för inredningen i bostäderna. Ett hem ska tåla generationers användning, från morfars bullbak på köksbänken i komposit till barnens leriga stövlar på klinkergolvet i hallen. Du känner även naturens andetag i allt från de stora fönsterpartierna, takterrassen, det vackra enstavsparketten, väggarnas sobra färger som ger ett stilrent intryck. Ekerövallen är en modern och trevlig trädgårdsstad med många fantastiska kvalitéer! Med närhet till Mälaren, förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar och bra kommunikationer finns alla förutsättningar för att leva både ett bekvämt och aktivt liv, endast 20 km från Stockholms city!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Januari 2025
 • Uteplats
Solna Parad, Solna Centrum, Solna kommun
 • 1 ledig bostad

Solna Parad

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
BESQAB
fr. 7 095 000 kr
105 m²
4 rum
6 403 kr/mån

I Solna Centrums senaste kvarter bygger vi fyra nya bostadshus! Andra etappen är Solna Parad! Här bor du i ett centrumnära läge, med fri utsikt över Solnavägens nya alléprydda stadsgata som binder samman gamla Råsunda i norr med nya Hagastaden i söder.

 • Nybyggnadsprojekt
Solna Parad Plus, Solna Centrum, Solna kommun
 • 1 ledig bostad

Solna Parad Plus

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
BESQAB
fr. 10 995 000 kr
114 m²
4 rum
6 766 kr/mån

I Solna Centrums senaste kvarter bygger vi fyra nya bostadshus! Andra etappen är Solna Parad! Här bor du i ett centrumnära läge, med fri utsikt över Solnavägens nya alléprydda stadsgata som binder samman gamla Råsunda i norr med nya Hagastaden i söder. Plus står för bostäder som har lite mer av allt! Extra högt i tak, en sobrare inredning, generösa materialval och planlösningar med en extra dimension. I Solna Parad har lägenheterna dessutom gardinskenor och vinkyl som extra guldkant!

 • Nybyggnadsprojekt
Ella Allé, Täby Centrum, Täby kommun
 • 5 lediga bostäder

Ella Allé

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
BESQAB
fr. 2 695 000 kr
42-129 m²
2-5 rum
3 507 kr/mån

Lägenheter och stadsradhus 1-6 rok, 29-170 kvm endast 600 meter från Täby centrum! Livet i Ella Allé är väldigt okomplicerat. Inte för att allt måste vara så enkelt jämt, utan för att man själv ska få välja hur trassligt man vill ha det. För när det tar en minut att gå till förskolan, tre minuter till tåget och knappt tio till Täby Centrum blir det väldigt mycket utrymme kvar till annat. Lego, street dance, båtar och hundutställningar till exempel.

 • Nybyggnadsprojekt
Lägerhöjdsgatan, Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun

Lägerhöjdsgatan

Lägenhet
Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun
BESQAB
5 095 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1
5 555 kr/mån
64 494 kr/m²

Balkong med sjöutsikt och fönster i tre väderstreck! Lägenheten erbjuder öppna och ljusa sociala ytor med en imponerande utsikt över vattnet. På balkongen i sydost kan du njuta av morgonkaffet och se båtarnas färd från skärgården in mot Vaxholm. Fönstren i tre väderstreck gör inte bara bostaden ljus och luftig, utan skapar även en öppen och harmonisk atmosfär. Det stora masterbedroomet skapar en avkopplande och privat tillflyktsort, medan det kaklade badrummet kompletteras med antingen badkar eller dusch för extra bekvämlighet. En perfekt kombination av komfort och stil i denna lägenhet.

 • Nyproduktion
 • Vintern -25/26
 • Balkong
 • Hiss
Lägerhöjdsgatan, Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun

Lägerhöjdsgatan

Lägenhet
Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun
BESQAB
8 495 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1
6 639 kr/mån
86 684 kr/m²

Imponerande utsikt och balkong i väster! Denna rymliga lägenhet erbjuder generösa och öppna sociala ytor med en imponerande sjöutsikt som sätter tonen för elegans och modernitet. Med en balkong åt väster kan du avnjuta vackra solnedgångar och skapa minnesvärda stunder. Den praktiska uppdelningen med dubbla badrum ger en extra touch av bekvämlighet och flexibilitet. Den separata sovrumsavdelningen ger en privat sfär för vila och avkoppling. Här får du inte bara ett hem utan en smart och funktionell livsstil med fokus på komfort och användarvänlighet!

 • Nyproduktion
 • Vintern -25/26
 • Balkong
 • Hiss
Djupledsvägen 24, Ekerö, Ekerö kommun

Djupledsvägen 24

Radhus
Ekerö, Ekerö kommun
BESQAB
5 950 000 kr
106 m²
5 rum
vån 2
5 256 kr/mån
56 132 kr/m²

Välkommen till Sjösidan och detta trevliga tvåplan hus, sällskapsytorna med kök och vardagsrum i öppen planlösningen är placerade på entréplan medan sovrummen och allrum ligger på över plan. Underbar tomt i bästa söderläge! Bostaden är mycket väldisponerad med sina 106 kvm - Med enkla grepp kan planlösningen utökas till fyra sovrum. Ett okomplicerat och bekvämt boende, bara att flytta in och börja njuta! I bostaden får familjen en naturlig uppdelning av det sociala och det lugna. Planlösningarna är flexibla och omsorgsfullt planerade för att maximera ljusinsläppet och främja möblerbarheten. Det finns två helkaklade badrum, varav ett med tvättmöjligheter på entréplan. I anslutning till parhuset finns parkering i carport med eluttag samt ytterligare p-platser på uppfarten. Inom nära avstånd hemifrån finns bl. a. matbutiker, restauranger, gym, frisör, förskolor och skolor. Husen är byggda i trä som fint knyter an till den omkringliggande miljön som består av äldre uppvuxna villaområden. Enkelhet, tidlöshet, kvalitet och funktion är begrepp som förknippas med skandinavisk design. Det är också temat för inredningen i bostäderna. Ett hem ska tåla generationers användning, från morfars bullbak på köksbänken i komposit till barnens leriga stövlar på klinkergolvet i hallen. Du känner även naturens andetag i allt från de stora fönsterpartierna, takterrassen, det vackra enstavsparketten, väggarnas sobra färger som ger ett stilrent intryck. Ekerövallen är en modern trädgårdsstad med många fantastiska kvalitéer! Med närhet till Mälaren, förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar och bra kommunikationer finns alla förutsättningar för att leva både ett bekvämt och aktivt liv, endast 20 km från Stockholms city!

 • Nyproduktion
 • Januari 2025
 • Uteplats
Djupledsvägen 4, Ekerö, Ekerö kommun

Djupledsvägen 4

Radhus
Ekerö, Ekerö kommun
BESQAB
6 650 000 kr
139 m²
6 rum
vån 3
6 893 kr/mån
47 842 kr/m²

Välkommen till Sjösidan och detta sjönära tre plans parhus med takterrass, två allrum, tre sovrum och en underbar tomt i bästa söderläge! Bostaden är mycket väldisponerad med sina 139 kvm - här får hela familjen plats! Med enkla grepp kan planlösningen utökas upp till sex sovrum och ett allrum. Ett okomplicerat och bekvämt boende, bara att flytta in och börja njuta! I bostaden får familjen en naturlig uppdelning av det sociala och det lugna. Planlösningarna är flexibla och omsorgsfullt planerade för att maximera ljusinsläppet och främja möblerbarheten. Det finns två helkaklade badrum, varav ett med tvättmöjligheter på entréplan. I anslutning till parhuset finns parkering i carport med eluttag samt ytterligare p-platser på uppfarten. Inom nära avstånd hemifrån finns bl. a. matbutiker, restauranger, gym, frisör, förskolor och skolor. Husen är byggda i trä som fint knyter an till den omkringliggande miljön som består av äldre uppvuxna villaområden. Enkelhet, tidlöshet, kvalitet och funktion är begrepp som förknippas med skandinavisk design. Det är också temat för inredningen i bostäderna. Ett hem ska tåla generationers användning, från morfars bullbak på köksbänken i komposit till barnens leriga stövlar på klinkergolvet i hallen. Du känner även naturens andetag i allt från de stora fönsterpartierna, takterrassen, det vackra enstavsparketten, väggarnas sobra färger som ger ett stilrent intryck. Ekerövallen är en modern och trevlig trädgårdsstad med många fantastiska kvalitéer! Med närhet till Mälaren, förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar och bra kommunikationer finns alla förutsättningar för att leva både ett bekvämt och aktivt liv, endast 20 km från Stockholms city!

 • Nyproduktion
 • Januari 2025
 • Uteplats
Norrberget Utsikten, Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun
 • 4 lediga bostäder

Norrberget Utsikten

Lägenhet
Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun
BESQAB
fr. 5 095 000 kr
79-98 m²
3-4 rum
5 555 kr/mån

Välkommen till Norrberget i Vaxholm! Utsikten en del av hela projektet Norrberget och består av två hus med en gemensam grön entrégård. Marklägenheterna har privata gröna uteplatser. Lägenheterna högre upp har stora balkonger med sol från söder eller väster och utsikt över Vaxholmsfjärden. Bostäderna är öppna och ljusa och planlösningarna är gjorda med kök, matplats och vardagsrum i ett sammanhang. Från de generösa sällskapsrummen och från balkonger och uteplatser kan man njuta av vyerna mot vattnet oavsett väder.

 • Nybyggnadsprojekt
Tyska Bottens väg 41H, Bromma, Stockholms kommun
 • Ons 31 jul kl 16:00
Tyska Bottens väg 41H, Bromma, Stockholms kommun, bild 2
Tyska Bottens väg 41H, Bromma, Stockholms kommun, bild 3

Tyska Bottens väg 41H

Radhus
Bromma, Stockholms kommun
BESQAB
11 550 000 kr
128 m²
5 rum
vån 3
3 365 kr/mån
90 234 kr/m²

Lättskött boende på trivsam adress i Nockebyhov Mycket trivsamt stadsradhus med en totalyta om 143 kvm fördelat på tre våningsplan. På entréplanet finns utrymme för tvätt och klädvård, ett badrum, två förråd och ett allrum. Dessutom finns ett extra sovrum som kan fungera som arbetsrum eller gästrum. En trappa upp finns sällskapsytor med kök, wc, stor matplats och vardagsrum med utsikt mot den natursköna omgivningen som angränsar till uteplatsen i sydväst. Den charmiga tomten på 159 kvm förstärker husets anknytning till naturen med tillgång till naturmark. På tredje våningen hittar du tre sovrum och ett stort badrum med badkar. Det största sovrummet har en klädkammare med fönster mot baksidan, som även kan användas som arbetsplats. Nära bad, skolor, dagis och kommunikationer. Området ligger nära Mälaren. Här behövs endast morgonrocken för en promenad till sjön och morgondoppet. Sommartid kan man lapa sol på någon av klipporna och längs med Mälaren finns fina promenadvägar. Härifrån går man hela vägen längs med sjön till Ängbybadet och Judarnskogen ligger alldeles intill med sina natursköna skogspromenader. Vintertid kan man åka både skidor och skridskor alldeles i närheten.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Januari 2025
 • Uteplats
Tyska Bottens väg 45D, Bromma, Stockholms kommun

Tyska Bottens väg 45D

Radhus
Bromma, Stockholms kommun
BESQAB
10 600 000 kr
122 m²
5 rum
vån 3
3 208 kr/mån
86 885 kr/m²

Modernt boende i Nockebyhov med närhet till Mälaren Stadsradhuset är fördelat på tre våningsplan och har en total yta på 134 kvm. På entréplanet finns tvättstuga och klädförråd, samt ett badrum och två förråd. På det andra planet hittar du rymliga sällskapsytor med kök, en stor matplats och ett vardagsrum med utsikt mot den angränsande naturen och uteplatsen i sydväst. Tomt om 107 kvm och uteförråd om 3 kvm finns. Översta våningen rymmer tre sovrum och ett rymligt badrum med badkar. Det största sovrummet har en klädkammare med fönster mot baksidan, vilket även kan användas som arbetsplats. Nära bad, skolor, dagis och kommunikationer. Området ligger nära Mälaren. Här behövs endast morgonrocken för en promenad till sjön och morgondoppet. Sommartid kan man lapa sol på någon av klipporna och längs med Mälaren finns fina promenadvägar. Härifrån går man hela vägen längs med sjön till Ängbybadet och Judarnskogen ligger alldeles intill med sina natursköna skogspromenader. Vintertid kan man åka både skidor och skridskor alldeles i närheten.

 • Nyproduktion
 • Januari 2025
 • Uteplats
Ceremonimästaren, Bromma, Stockholms kommun
 • 7 lediga bostäder

Ceremonimästaren

Radhus
Bromma, Stockholms kommun
BESQAB
fr. 10 600 000 kr
122-128 m²
5 rum
3 208 kr/mån

Stadsradhus på Tyska Bottens väg i Nockebyhov i Bromma. I närområdet finns tillgång till alla former av rekreation i naturreservatet eller en löptur till sjön Judarn. Ett par hundra meter bort ligger Mälaren med fina klippbad och på tio minuters promenadavstånd finns Ängbybadets sandstrand.

 • Nybyggnadsprojekt
Hildur Ottelinsgatan 6B, Luthagen, Uppsala kommun

Hildur Ottelinsgatan 6B

Radhus
Luthagen, Uppsala kommun
BESQAB
6 995 000 kr
153 m²
7 rum
vån 3
1 710 kr/mån
45 719 kr/m²

I Hildurs Trädgårdar finns förutsättningar att njuta av livets goda. Här behöver du inte lägga tid på renovering eller skötsel av villaträdgården, men kan ändå njuta av grillkvällar och morgonkaffe i det fria. Föredrar du takterrass eller altan? Här behöver du inte välja! Skola och förskola finns på gångavstånd, liksom Stabbyskogens vackra natur- och rekreationsområden.

 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Balkong
 • Uteplats
Aspen, Aspudden, Stockholms kommun
 • 1 ledig bostad

Aspen

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
BESQAB
fr. 8 995 000 kr
88 m²
3 rum
5 758 kr/mån

Aspen består av två parallella bostadshus som ramar in en ljus och kuperad innergård där det finns plats för både lek och avkoppling. Alla bostäder har balkong, uteplats eller takterrass och det finns ett gemensamt bil- och cykelgarage som länkar samman husen under jord. Här är lägenheterna stora, med väl tilltagna fönster, vilket bidrar till att skapa ljusa och luftiga bostäder. Och högst upp i båda husen ligger det flera fina takvåningar med högt i tak, charmiga takfönster och stora takterrasser. I omtyckta Aspudden hittar du allt du behöver på hemmaplan. Tunnelbana, välsorterade livsmedelsbutiker, apotek, frisörer, bibliotek och ett stort utbud av trevliga restauranger och caféer, barer och parker.

 • Nybyggnadsprojekt
Stockholmsvägen 162 H, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162 H

Radhus
Täby Centrum, Täby kommun
BESQAB
6 595 000 kr
129 m²
5 rum
vån 0
7 497 kr/mån
51 124 kr/m²

Här bor du i ett smart planerat stadsradhus i tre plan med stor takterrass om ca 18 kvm, 3-4 sovrum, två duschrum och en fantastisk takhöjd från 2,75 upp till 3 meter på övre plan. Entréhall med klinker på golv och plats för avhängning samt förvaring i garderob. En halvhög vägg skärmar av mot köket. På entréplanet finns också ett duschrum och ett rymligt vardagsrum. På plan två finns tre bra sovrum och rymligt duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Övre plan med allrum, alternativt sovrum, samt förråd. Våningen har snedtak med en takhöjd upp till tre meter. Härifrån nås också takterrassen om hela 18 kvm - en härlig extra yta för social samvaro under årets varma månader. Med ett läge nära både Täby centrums utbud och kommunikationer samt förskolor och naturområden erbjuds här ett riktigt familjevänligt och lättskött boende. Lekplats på innergården alldeles utanför och garanterad plats i garage förenklar ytterligare. Husen står klara i augusti - december.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Hildur Ottelinsgatan 12B, Luthagen, Uppsala kommun

Hildur Ottelinsgatan 12B

Radhus
Luthagen, Uppsala kommun
BESQAB
7 695 000 kr
146 m²
7 rum
vån 3
1 630 kr/mån
52 705 kr/m²

En bostadsrätt i den obelånade Brf:en för Hildurs trädgårdar förenar det bästa av två världar. Du har full rådighet över dina egna bostadslån och räntekostnader, samtidigt som du har tryggheten av att ingå i en bostadsrättsförening och dela framtida underhållskostnader med dina grannar. Kedjehus med egen parkering på uppfarten eller radhus med p-plats som är förberedd för el-bil.

 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 20