Mäklare Anna Kylesten

Anna Kylesten

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Magnarps byaväg 200, Magnarp, Ängelholms kommun

Magnarps byaväg 200

Villa
Magnarp, Ängelholms kommun
Bjurfors Båstad
7 800 000 kr
240 m²
8 rum
3 048 m² tomt

Välkommen till Villa Paradiset - ett drömhus i populära Magnarp med lugnt och lantligt läge, men ändå gångavstånd till strand och bad samt goda kommunikationer. Med Skäldervikens blåa vatten på ena sidan huset och Hallandsåsen mot norr får du det bästa av vad Bjäre har att erbjuda. Både landskap och hav. Huset erbjuder gott om utrymme för en stor familj med ett stort kök och fina sällskapsytor med öppen spis i centrum och vedspis i den fina vinterträdgården. På den välkomnande infarten ryms flera bilar och den stora parkliknande trädgården har gott om plats för lek och fina möjligheter för odling och trädgårdsprojekt. Vänta inte - hör av dig till oss och boka in dig på visning!

Lilla Stenlid 72, Torekov, Båstads kommun

Lilla Stenlid 72

Fritidshus
Torekov, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
8 995 000 kr
165 + 26 m²
6 rum
1 294 m² tomt

Välkommen till ett drömlikt boende på Lilla Stenlid i vackra Torekov. Detta rymliga hus är en ostörd pärla och erbjuder dig det allra bästa av livet vid Bjäres solsida. Med utsikt över det oändliga blå havet och en balkong som vänder sig mot Torekovs förtrollande solnedgångar, är det här en plats där vardagens stress smälter bort och avkopplingen blir en självklarhet. Fastigheten är vackert belägen vid sjätte tee på Torekovs anrika golfbana vilket ger en känsla av exklusivitet och en möjlighet att följa spelet från första parkett. Har du en passion för golf förenar du den enkelt med ett bekvämt boende för hela familjen. Det här är inte bara ett hem - det är en livsstil. När du vill utforska den charmiga bykärnan och hamnen med härligt sommarliv så finns den en kort promenad bort. Här njuter du av färsk fisk, glass, livfulla restauranger och allt annat som hör en härlig och autentisk sommar i Torekov till innan du drar dig hem till lugnet på Lilla Stenlid där den insynsskyddade trädgården ger lugn och harmoni. Välkommen till en plats där hav möter golfbana, solnedgångar målas i guld och varje dag är en upplevelse av Bjärehalvöns enastående skönhet.

Kattviksvägen 293, Norrviken, Båstads kommun

Kattviksvägen 293

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
8 000 000 kr
95 m²
3 rum
4 898 kr/mån
84 211 kr/m²

I strandkanten, med Kattegatt framför dina fötter, finns en underbar lägenhet om tre rum och kök i markplan. Lägenheten öppnar upp mot havet genom gedigna glaspartier som du gärna öppnar upp. Den ljuvliga doften av hav och sommar blandar sig med doften från grillen och kvällarna på altanen blir gärna långa. Den magiska utsikten är något du aldrig tröttnar på oavsett om vattnet glittrar blått eller stormen ryter. Här finns tre rum och kök, bra förvaring samt två badrum. Allt av yppersta kvalitet, från trägolvet till vitvarorna från Miele. Från den stora altanen om drygt 40 kvm mot havet lyssnar du till vågornas kluckande mot stranden och njuter av kvällssolen. Den andra terrassen, som är lika stor, vetter mot poolen i söderläge. Tennis- och padelklubben står till ditt förfogande och den långa badbryggan badas det från året runt. Det här är ett boende att älska!

  • Uteplats
  • Hiss
Ljungbyholmsvägen 258, Förslöv, Båstads kommun

Ljungbyholmsvägen 258

Villa
Förslöv, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
2 600 000 kr
190 + 24 m²
7 rum
1 462 m² tomt

Charmig fastighet med cykelavstånd till Vejbystrand, Stora Hults badstrand, Lerviks hamn och Förslöv. Här har familjer levt och trivts i generationer och byggnaderna har utvecklats med tiden. Den tidigare ladugården har blivit bostad och här finns stora möjligheter att skapa ditt eget drömboende på Bjäre. Den inhägnade trädgården är väl tilltagen med stora gräsytor, fruktträd och garage. Vyerna över Bjäres bördiga landskap är underbara och alldeles intill ligger Ljungbyholms vingård med räta rader av vinrankor. Välkomna på visning!

Kattviksvägen 285, Norrviken, Båstads kommun
  • Tis 26 sep kl 13:00

Kattviksvägen 285

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
8 800 000 kr
110 m²
4 rum
vån 3/4
5 593 kr/mån
80 000 kr/m²

På naturskönt läge strax nordväst om Båstad ligger Brf Norrvikens Kust som är skapat av den kända arkitekten Gert Wingårdh på en öppen plats mellan skog och hav. Interiört möts ni av samma harmoni som utemiljön bjuder på. Lägenheten är ljus och luftig med toppmoderna bekvämligheter och gedigna materialval. På Norrvikens kust har du tillgång till vackra omgivningar, olika aktiviteter och ett livsstilsboende i absolut världsklass. En fantastisk panoramautsikt över Kattegatt välkomnar er så snart ni kommer innanför dörren. En genomgående påkostad, nordisk elegans genomsyrar bostadens interiör. Planlösningen är minutiöst genomtänkt och fördelar fyra rum, kök, två badrum och förvaring på 110 kvm, vilket ger gott om plats för hela familjen. Lägenheten flödar av ljus och det finns två stora balkonger om totalt ca 34 kvm, varav den ena vetter mot skogen i söder och den andra mot havet i norr. Golven på balkongerna är klädda med Accoya, ett tåligt underhållsfritt träslag. Från de båda balkongerna kan ni följa solen från tidig morgon till sen kväll. För dem som bor i området tar semesterkänslan aldrig slut. Både inom området och i närheten finns det ett varierat utbud av mer eller mindre aktiva sysselsättningar att fylla fritiden med. Rofyllda naturomgivningar med direkt närhet till skog, badbrygga, poolområde med bastu och trädäck gör det enkelt att koppla av. När ni vill röra på er står padel-, tennis- och boulebanor till ert förfogande liksom ett flertal natursköna promenadstråk. Alldeles ovanför området finns vackra Norrvikens trädgårdar med härliga kultur- och smakupplevelser i underbara omgivningar. Utanför Norrvikens grindar ligger Chocolaterian som är en kombinerad bistro och kafé. Här kan ni fika eller äta lunch samt njuta av hemgjord glass och ljuvliga praliner året runt. Så även Båstads nya konsthall, Ravinen, med café och restaurang. Till Boarps handelscentrum är det ca 2 km, där ni bland annat hittar grönsakshall, köttbutik, fiskaffär, blomsteraffär och konditori. Till Båstad är det ca 2,5 km cykel- och gångväg längs vattnet alternativt 3 km bilvägen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Dansbanevägen 1B, Båstad - Centralt, Båstads kommun

Dansbanevägen 1B

Villa
Båstad - Centralt, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
8 500 000 kr
134 m²
4 rum
914 m² tomt

Sommaren i Båstad är räddad, ett helt nybyggt hus att flytta in i direkt! Trevlig villa med bra läge, trevlig planlösning, mycket ljus och fina materialval. Tre rymliga sovrum och ett stort kök i öppen planlösning mot allrummet som har härlig takhöjd och stort glasparti mot både den vackra åsen och Laholmsbukten. Alla rum har utgång till trädgården som kommer att färdigställas i samråd med köparen. Gångavstånd till byn och busshållplats finns på gatan nedanför. Bilen kan du parkera på tomten eller i carporten. Välkommen på visning!

Varehögsvägen 26, Magnarp, Ängelholms kommun

Varehögsvägen 26

Villa
Magnarp, Ängelholms kommun
Bjurfors Båstad
4 795 000 kr
164 + 25 m²
5 rum
900 m² tomt

I mysiga Magnarp har du gångavstånd till både strand och hamn där bad, krabbfiske och restaurangbesök lockar. Skåneleden inbjuder till långa promenader längs havet och hemma i den här trivsamma och värlvårdade enplansvillan finns gott om plats för familj och vänner. När du parkerat bilen i carporten välkomnar en vindskyddad patio i sydvästläge och en lättskött köksträdgård. Det rymliga huset har sociala ytor i öppen planlösning med värmande täljstensugn och fyra fina sovrum. På baksidan finns mysigt uterum som förlänger säsongen och ett inbjudande sommarkök för matlagning i det fria. Här kommer du garanterat att tillbringa sommarkvällarna. Den lättlevda trädgården är kravlös och omgärdad av häck, staket och vackra syrener så här kan barn och hundar leka fritt. Välkommen på visning!

Dalhemsvägen 19, Båstad - Centralt, Båstads kommun

Dalhemsvägen 19

Villa
Båstad - Centralt, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
3 975 000 kr
130 m²
6 rum
646 m² tomt

Villa Östervall är en trivsam fastighet som byggts i sten från klassiska "Kalkan" i Båstad med centralt läge och närhet till både strand och poolområde. Byggnaden rymmer tre lägenheter och dessutom finns förrådsbyggnad med utvecklingspotential. Huvudbyggnaden är perfekt för t.ex. fritidsboende med plats för alla eller för fortsatt uthyrning med en total hyresintäkt om f.n. 188 400 kr/år. Byggnaden går även att göra om till familjevilla.

Tjärby 102, Tjärby, Laholms kommun

Tjärby 102

Villa
Tjärby, Laholms kommun
Bjurfors Båstad
6 500 000 kr
304 + 26 m²
11 rum
4 538 m² tomt

Klassisk herrgårdsbyggnad som totalrenoverats med omsorg i gustaviansk stil med romerska inslag. Byggnaden har sitt ursprung i det händelserika 1600-talet och i omgivningarna finns många fornfynd. Den prydliga allén av Ullungrönn rundar den stora garagebyggnaden och avlutas i en representativ rondell vid den praktfulla fontänen. En bred trappa leder upp till den skyddade verandan och när dubbeldörren öppnas välkomnas du av ljusa, härliga sällskapsytor med rymliga salonger i fil och finsnickrade bröstpaneler. Väggarna har klätts med skimrande sidendamast och på golven ligger parkett. Det platsbyggda lantköket har plats för alla vänner och vedspisen i gjutjärn med vacker spiskåpa är en fröjd att elda i. Jularna i det här huset blir magiska! Övervåningen är mer privat och rymmer familjens alla sovrum, ett stort allrum med balkong mot vida vyer och ett badrum i palatsstil. Det här är ett hus att njuta av och i!

  • Plus
Sanatorievägen 22, Vejbystrand, Ängelholms kommun

Sanatorievägen 22

Villa
Vejbystrand, Ängelholms kommun
Bjurfors Båstad
5 975 000 kr
240 + 134 m²
6 rum
906 m² tomt

Det här huset måste ses! Rymligt och centralt beläget med gångavstånd till stranden, restauranger, skola, butiker och busshållplats. Interiört finns fina sovrum och stora allrum i etage. Pooldelen med bastu och den läckra relaxavdelningen är något du kommer att njuta av varje dag. Tomten är väl inhägnad och dubbelgaraget rymmer familjens bilar. Välkomna på visning!

Visar alla 10