Mäklare Maria Nygren

Maria Nygren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klövervägen 36, Grevie, Båstads kommun

Klövervägen 36

Tomt
Grevie, Båstads kommun
Bjurfors Båstad

1 895 000 kr

1 011 m² tomt

Funderar du på att bygga nytt på Bjärehalvön? Då kan detta vara den perfekta tomten för dig. OBS! Samtliga anslutningsavgifter är betalda (el, vatten, avlopp och fiber)! Högst upp på åsen, med slående utsikt över Bjärehalvöns sydsida, Kullahalvön och havet - ligger omtyckta Böske backar. Området angränsar till naturskyddade Sinarpsdalen och häruppe är utbudet av fastigheter mycket begränsat. Till fots tar du dig ner i dalen och ut på gång-/cykelleden som leder ända ned till Båstads bykärna. På fastigheten finns idag ett befintligt bygglov (se bilder), men som ny ägare bestämmer du själv vad du önskar bygga på tomten. Gällande detaljplan ligger under "Dokument" för er som vill läsa mer om vad man får bygga här. Kontakta gärna mäklaren för mer information och för en presentation av området och tomten.

Klövervägen 17, Grevie, Båstads kommun

Klövervägen 17

Villa
Grevie, Båstads kommun
Bjurfors Båstad

6 250 000 kr

246 m²

7 rum

990 m² tomt

Här presenteras en imponerande villa med spatiösa ytor, belägen på en av Bjärehalvöns mest attraktiva tomter. Området ligger endast 5 minuter ovanför Båstad med solsäkert läge samt med slående utsikt över Kullens fyr, Skälderviken och Danmark i horisonten. Här på åsens höjd avnjutes de vackraste av solnedgångar året runt och närheten till halvöns vackraste badplatser på halvöns sydsida. Bjäres många golfbanor ligger på kort avstånd och nere i byn Grevie finns allt från mataffär till välrenommerad Montessoriskola, frisör, idrottsplats med nybyggda Padelbanor med mera. Bostadsområdet som angränsar till naturskyddade Sinarpsdalen består av blandad bebyggelse och lockar såväl permanentboende som deltids-/ fritidsboende. Hit flyttar paret som vill ha gott om plats för släkt och vänner, eller familjen som söker efter ett boende som erbjuder hög livskvalitet i ett barnvänligt, lugnt kvarter. Varmt välkomna på visning.

Kyrkogatan 9, Båstad - Hamnen, Båstads kommun

Kyrkogatan 9

Villa
Båstad - Hamnen, Båstads kommun
Bjurfors Båstad

11 500 000 kr

125 m²

7 rum

219 m² tomt

Välkommen till ett av Båstads äldsta hus - beläget på Kyrkogatan som leder ned mot tennisen, stranden, fina restauranger och hamnen. Trots det centrala läget bjuder fastigheten på en påtaglig rofylld interiör och en stillsam samt helt insynsskyddad innergård. En av husets portar finns innanför tennisområdet vilket innebär att man som fastighetsägare har exklusiv rätt att besöka området (tennis, Summer-On festival etc) utan kostnad. Privat parkering finns på andra sidan gatan. Visning äger rum söndagen den 11:e juni. Kontakta mäklaren för visningstid.

Jöns Kauns väg 6, Lerbäckshult, Ängelholms kommun

Jöns Kauns väg 6

Villa
Lerbäckshult, Ängelholms kommun
Bjurfors Båstad

2 495 000 kr

68 m²

3 rum

961 m² tomt

Här presenteras den ultimata husdrömmen för Er som letar efter ett välbeläget hel- eller deltidsboende på naturskönt läge! Omtyckta Västersjöområdet bebos av såväl permanentboende som fritidsboende. Bara några minuter härifrån ligger natursköna Djurholmen och badvänliga Västersjön. Huset i sig är en välskött och helt nyrenoverad timmerstuga som fått bevara sin charm med timmerinnerväggar i original, genomtänkt planlösning, eldstad samt flera utgångar till insynsskyddade uteplatser. Ett stenkast bort ligger stugområdets gemensamma poolområde med dusch/bastu, boulebana, tennisbana, minigolfbana med mera - som fastigheten har del i. Underbart läge och fantastisk trädgård med prunkande Rhododendronbuskar och utsikt över lummiga omgivningar. Pendlingsvänligt med närhet till E6 samt till Vallåsen.

Odens väg 52, Allarp, Laholms kommun

Odens väg 52

Lägenhet
Allarp, Laholms kommun
Bjurfors Båstad

2 495 000 kr

72,4 m²

3 rum

4 593 kr/mån

34 461 kr/m²

Omtyckta Allarp ligger pendlingsvänligt med närhet till Båstads nya station samt till E6:an. Många lockas också av närheten till havet och vacker natur. Just detta hus ligger mycket välplacerat i området, med utsikt mot ett stort grönområde. Från denna marklägenhet ser man ut över den stora ängen med det svajande gräset och uppväxta träd. Bostadens planlösning är väl genomtänkt, med kök och vardagsrum i öppen planlösning och stort uterum med glasparti som helt kan skjutas bort vid strålande väder. Lägenheten rymmer vidare två bra sovrum och ett stort kombinerat våtrum med bad och tvätt. Egen parkeringsplats precis utanför huset ingår i månadsavgiften.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 5