Mäklare Ulrika Åbrink

Ulrika Åbrink

Om mig

Ulrika är en energisk och driven mäklare med rötterna i servicebranschen. För henne är det personliga engagemanget viktigast, och hennes mål är att få kunderna att känna sig trygga genom hela affären och såklart att få så bra betalt som möjligt! Ulrika är bofast i Båstad sedan drygt 10 år har ett stort kontaktnät och bra lokalkännedom över hela Bjärehalvön.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kronostället 9, Västra Karup, Båstads kommun

Kronostället 9

Villa
Västra Karup, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
4 195 000 kr
115 + 7 m²
4 rum
1 800 m² tomt

På ett högt läge i mysiga Västra Karup ligger denna fina enplansvilla med utsikt mot havet och Kullaberg. Huset ligger på den lugnaste gatan och gränsar till ängar och hagar, stora vackra träd ramar in den vidsträckta och härliga tomten på hela 1 800 kvm. Här finns tre sovrum och två badrum, allt väldigt väl underhållet. Med riktigt låga driftkostnader och ett hus i mycket bra skick blir det här både ett billigt och ett bekymmersfritt boende! Välkomna till denna välskötta enplansvilla på lugnaste läget!

  • Plus
Åsbackavägen 8, Hjärnarp, Ängelholms kommun
  • Budgivning pågår

Åsbackavägen 8

Tomt
Hjärnarp, Ängelholms kommun
Bjurfors Båstad
750 000 kr
1 198 m² tomt

Fantastisk tomt på 1198 kvm med en perfekt balans mellan lantlig charm och närhet till bekvämligheter i Hjärnarp. Denna tomt är det perfekta valet för den som önskar skapa sitt drömhus i en idyllisk och naturskön miljö och samtidigt ha nära till allt man behöver. Tomten ligger sist på den lilla vägen och gränsar till vackra hästhagar, vilket ger en idyllisk och avslappnad atmosfär. Här kan du njuta av att vakna upp till naturens lugn och fridfullhet varje dag, E6 bara minuter bort men utan att man störs av ljudet. Från den övre delen av tomten är utsikten magnifik mot havet och Skälderviken, här njuter man av vackra solnedgångar! Kontakta mig för mer information och visning!

Lundgrens Väg 10, Laholm, Laholms kommun
Lundgrens Väg 10, Laholm, Laholms kommun, bild 2
Lundgrens Väg 10, Laholm, Laholms kommun, bild 3

Lundgrens Väg 10

Villa
Laholm, Laholms kommun
Bjurfors Båstad
3 995 000 kr
153 + 60 m²
6 rum
626 m² tomt

Välkomna till denna rymliga och välhållna 40-tals villa med charmiga originaldetaljer bevarade. Huset är uppdelat i två separata bostäder vilket öppnar för många olika fördelaktiga lösningar. Varför inte hyra ut den ena bostaden för att finansiera ditt egna boende? Uthyrning via AirBnB genererade under 2022 hela 214 000 kr. Eller kanske använda som generationsboende? Möjligheterna är många med den här smarta och genomtänkta planlösningen. Huset är fint renoverat med en underbar nyslipad fiskbensparkett i original, helkaklade badrum, kaminer i båda vardagsrummen och alla fönster i original men med 3-glas kassetter insatta. Huset ligger lugnt och centralt i Laholm nära den vackra Stadsparken med sina fina promenadstråk. Lagan rinner förbi en liten bit bort med vacker natur och restauranger längs vattenkanten och Stortorget med dess utbud med restauranger, butiker etc ca 600 meter. Välkomna på visning på Lundgrens Väg 10!

  • Premium
Stationsterrassen 10, lgh 300, Stationsterrassen, Båstads kommun

Stationsterrassen 10, lgh 300

Lägenhet
Stationsterrassen, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
1 398 000 kr
55,8 m²
4 rum
vån 3/3
5 151 kr/mån
25 054 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna charmiga takvåning på bästa läge, nära till allt och ändå lugnt och stilla! Lägenheten rymmer idag åtta sängplatser och är en av få lägenheter i föreningen som har ett riktigt kök. Välj själv om du vill nyttja den för egen semester eller hyra ut för att få in intäkter, lägenhetens yta och tillgång till kök gör den till en av de som genererar mest intäkter. Pensionat Enehall ombesörjer all uthyrning för ett bekymmersfritt ägande. På sommaren har man Båstads pulserande liv en kort promenad bort, havet är en morgonrockspromenad bort liksom skogen med underbara vandringsstigar - här är enkelt att koppla av och njuta av en härlig semester! Välkomna!

  • Plus
Klinkehögsvägen 5B, lgh 1101, Båstad - Centrum, Båstads kommun

Klinkehögsvägen 5B, lgh 1101

Lägenhet
Båstad - Centrum, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
2 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
4 722 kr/mån
37 845 kr/m²

Välkomna till denna ljusa lägenhet som ligger mitt i byn, men ändå lugnt och stilla. Terrass med morgonsol och stor balkong mot den skyddade innergården med sol från förmiddag till sen kväll. Här bor du enkelt och bekymmersfritt mitt i byn med nära till kommunikationer, restauranger, butiker etc och ändå är havet bara ett stenkast bort - välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Stationsterrassen 10, lgh 433, Stationsterrassen, Båstads kommun

Stationsterrassen 10, lgh 433

Lägenhet
Stationsterrassen, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
725 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/1
4 306 kr/mån
25 000 kr/m²

I nära anslutning till huvudbyggnaden ligger denna fina lägenhet som du kan nyttja själv eller hyra ut för att få intäkter! Här bor du mysigt med pensionatet Enehalls historia ekandes i väggarna, och de ombesörjer all uthyrning. Lägenheten har egen ingång och direkt access till den gemensamma trädgården. Du kommer rakt in i en liten hall med avhängningsmöjligheter och med ett avlastningsbord i svart marmor, och fortsätter in i det stora rummet som är avdelat i två avdelningar. På ena sidan finns sovrummet med en härlig dubbelsäng med mörkt grå klädd sänggavel, två sängbord och fina sänglampor i retrostil. På väggen sitter en diskret och klassiskt mönstrad tapet med rutor i ljusa färger. Två inbyggda garderober och en byrå med tv på väggen ovanför får också plats. I andra delen av rummet finns en ljusgrå bäddsoffa med divan, en grå fåtölj med fotpall, soffbord i svart marmor och en byrå. Fin golvlampa i samma stil som sänglamporna. Samma fondtapet som i sovrummet ramar in fint. Här finns också ett pentry med vita luckor och mörkgrå laminatskiva som bänk. Kylskåp, micro, kaffebryggare och vattenkokare finns. Badrummet når du från hallen, här ligger en ljus plastmatta på golv och väggar. Dusch, wc och handfat. På golvet ligger ett ljust laminatgolv, väggarna är målade i vitt där det inte sitter tapet. Fönster mot tre väderstreck ger mycket ljusinsläpp och lägenheten upplevs ljus och fin. På sommaren har man Båstads pulserande liv en kort promenad bort, men här är ändå lugnt och stilla. Havet är en morgonrockspromenad bort liksom skogen med underbara vandringsstigar - här är enkelt att koppla av och njuta av en härlig semester! Välkomna!

  • Uteplats
Stationsterrassen 10, lgh 315, Båstad - Centralt, Båstads kommun

Stationsterrassen 10, lgh 315

Lägenhet
Båstad - Centralt, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
725 000 kr
32,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 872 kr/mån
22 308 kr/m²

Rymlig bostadsrätt om två rum med allrum, sovrum och badrum med dusch. F.n. finns tre sängplatser och rummet har utmärkta möjligheter att bli ett perfekt rum för barnfamiljen eller den som vill ha möjlighet till lite självhushållning. Intäkter från uthyrning i pensionatsverksamheten när du inte nyttjar rummet själv.

Visar alla 7