Mäklare Ulrika Åbrink

Ulrika Åbrink

Om mig

Ulrika är en energisk och driven mäklare med rötterna i servicebranschen. För henne är det personliga engagemanget viktigast, och hennes mål är att få kunderna att känna sig trygga genom hela affären och såklart att få så bra betalt som möjligt! Ulrika är bofast i Båstad sedan drygt 10 år har ett stort kontaktnät och bra lokalkännedom över hela Bjärehalvön.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Hovallsvägen 26, Ängelsbäckstrand, Båstads kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00

Norra Hovallsvägen 26

Villa
Ängelsbäckstrand, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
6 750 000 kr
132 + 21 m²
4 rum
1 426 m² tomt

Välkomna till det här charmiga huset i mysiga Ängelsbäcksstrand! Med en av Bjärehalvöns absolut bästa stränder bara ett stenkast bort, ligger huset ändå på ett skyddat läge från både insyn och vindar. Här är lätt att slappna av och bara njuta av sommaren, trädgården är stor och bjuder in till lek och bus med barnen och är i stort sett helt insynsskyddad. En stor altan under tak och med öppen spis blir den naturliga samlingspunkten med vänner och familj. Vill man släntra ner till stranden leder en liten stig från tomten rakt ner till sanddynerna. Huset är rymligt och har en smart planlösning, här är högt i tak och fint ljusinsläpp. Här finns stora sociala ytor och med delvis öppningsbara fönsterpartier längs ena väggen flyter inne och ute samman på ett härligt sätt. Här ryms tre sovrum och på tomten finns två gäststugor som tillsammans rymmer ca 7 sängplatser, så det är gott om plats för alla som vill hälsa på och njuta av den här oasen! Ängelbäcksstrand är en liten pärla där tiden har stannat, här är man långa dagar på stranden och går barfota upp till den lilla kiosken för att köpa glass. Tröttnar man på stranden finns lekplats och fotbollsplan vid den lilla kiosken, simskola i bassängen för de små och för de lite större tennisbanor och en padelbana inbäddad bland träden. Lokala odlare säljer bär och grönsaker i närområdet. Vill man ge sig iväg på utflykt ligger Båstad, Torekov och Ängelholm endast ca 15 minuter bort. Huset lämpar sig lika väl som permanentbostad som fritidshus, välkomna på visning på denna charmiga pärla!

  • Plus
Lundgrens Väg 10, Laholm, Laholms kommun
Lundgrens Väg 10, Laholm, Laholms kommun, bild 2
Lundgrens Väg 10, Laholm, Laholms kommun, bild 3

Lundgrens Väg 10

Villa
Laholm, Laholms kommun
Bjurfors Båstad
3 995 000 kr
153 + 60 m²
6 rum
626 m² tomt

Välkomna till denna rymliga och välhållna 40-tals villa med charmiga originaldetaljer bevarade. Huset är uppdelat i två separata bostäder vilket öppnar för många olika fördelaktiga lösningar. Varför inte hyra ut den ena bostaden för att finansiera ditt egna boende? Eller kanske använda som generationsboende? Möjligheterna är många med den här smarta och genomtänkta planlösningen. Huset är fint renoverat med en underbar nyslipad fiskbensparkett i original, helkaklade badrum, kaminer i båda vardagsrummen och alla fönster i original men med 3-glas kassetter insatta. Huset ligger lugnt och centralt i Laholm nära den vackra Stadsparken med sina fina promenadstråk. Lagan rinner förbi en liten bit bort med vacker natur och restauranger längs vattenkanten och Stortorget med dess utbud med restauranger, butiker etc ca 600 meter. Välkomna att kontakta mäklaren för visning på Lundgrens Väg 10!

  • Premium
Fiskebyn 7, Mellbystrand, Laholms kommun

Fiskebyn 7

Radhus
Mellbystrand, Laholms kommun
Bjurfors Båstad
4 995 000 kr
111 + 3 m²
5 rum
201 m² tomt

Välkomna till detta lättlevda och vackra hus, byggt med omsorg och kvalitet i mysiga Mellbystrand. Här bor du med stil antingen som permanent eller på fritiden, och endast ett stenkast från havet! Läget är oslagbart, endast 400 meter till havet med Sveriges längsta sandstrand och nära till skogen med underbara stigar att utforska. Under 2024 är det planerat att börja byggas en 100 meter lång havsbrygga – perfekt för härliga bad! Mysiga Mellbystrand har en lagom blandning av permanentboende och fritidshus, det är nära till kommunikationer och det finns både skola F-6 samt flera förskolor i närområdet. En bit in från vägen ner till stranden ligger det här vackra parhuset, byggt 2019 i 1½ plan med ett flertal snedtak och takfönster vilket ger ett ljust och härligt hem med mycket karaktär. Fasaden är vitputsad och ger ett modernt intryck och materialen är genomgående påkostade. Här ryms tre sovrum och två helkaklade badrum, köket och vardagsrummet har öppen planlösning och glaspartier tar dig ut till uteplatsen i söderläge. Ett hus med minimalt underhåll och mycket charm - här är lätt att trivas!

Svenstadsvägen 250, Svenstad, Båstads kommun

Svenstadsvägen 250

Villa
Svenstad, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
3 545 000 kr
186 + 46 m²
9 rum
1 538 m² tomt

Välkommen till en trivsam villa med härlig utsikt över Bjäres böljande landskap mellan Boarp och Torekov. Här finns stora rum och många möjligheter för den stora familjen, generationsboende, uthyrning eller verksamhet. Garage finns i huskroppen och du har även tillgång till en komplementbyggnad i intilliggande hage. Bussförbindelse i princip utanför dörren.

Stationsterrassen 10, lgh 300, Stationsterrassen, Båstads kommun

Stationsterrassen 10, lgh 300

Lägenhet
Stationsterrassen, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
1 090 000 kr
55,8 m²
4 rum
vån 3/3
5 666 kr/mån
19 534 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna charmiga takvåning på bästa läge, nära till allt och ändå lugnt och stilla! Lägenheten rymmer idag åtta sängplatser och är en av få lägenheter i föreningen som har ett riktigt kök. Välj själv om du vill nyttja den för egen semester eller hyra ut för att få in intäkter, lägenhetens yta och tillgång till kök gör den till en av de som genererar mest intäkter. Pensionat Enehall ombesörjer all uthyrning för ett bekymmersfritt ägande. På sommaren har man Båstads pulserande liv en kort promenad bort, havet är en morgonrockspromenad bort liksom skogen med underbara vandringsstigar - här är enkelt att koppla av och njuta av en härlig semester! Välkomna!

  • Plus
Klinkehögsvägen 5B, lgh 1101, Båstad - Centrum, Båstads kommun

Klinkehögsvägen 5B, lgh 1101

Lägenhet
Båstad - Centrum, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
2 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
4 722 kr/mån
37 845 kr/m²

Välkomna till denna ljusa lägenhet som ligger mitt i byn, men ändå lugnt och stilla. Terrass med morgonsol och stor balkong mot den skyddade innergården med sol från förmiddag till sen kväll. Här bor du enkelt och bekymmersfritt mitt i byn med nära till kommunikationer, restauranger, butiker etc och ändå är havet bara ett stenkast bort - välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Stationsterrassen 10, lgh 433, Stationsterrassen, Båstads kommun

Stationsterrassen 10, lgh 433

Lägenhet
Stationsterrassen, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
725 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/1
4 737 kr/mån
25 000 kr/m²

I nära anslutning till huvudbyggnaden ligger denna fina lägenhet som du kan nyttja själv eller hyra ut för att få intäkter! Här bor du mysigt med pensionatet Enehalls historia ekandes i väggarna, och de ombesörjer all uthyrning. Lägenheten har egen ingång och direkt access till den gemensamma trädgården. Du kommer rakt in i en liten hall med avhängningsmöjligheter och med ett avlastningsbord i svart marmor, och fortsätter in i det stora rummet som är avdelat i två avdelningar. På ena sidan finns sovrummet med en härlig dubbelsäng med mörkt grå klädd sänggavel, två sängbord och fina sänglampor i retrostil. På väggen sitter en diskret och klassiskt mönstrad tapet med rutor i ljusa färger. Två inbyggda garderober och en byrå med tv på väggen ovanför får också plats. I andra delen av rummet finns en ljusgrå bäddsoffa med divan, en grå fåtölj med fotpall, soffbord i svart marmor och en byrå. Fin golvlampa i samma stil som sänglamporna. Samma fondtapet som i sovrummet ramar in fint. Här finns också ett pentry med vita luckor och mörkgrå laminatskiva som bänk. Kylskåp, micro, kaffebryggare och vattenkokare finns. Badrummet når du från hallen, här ligger en ljus plastmatta på golv och väggar. Dusch, wc och handfat. På golvet ligger ett ljust laminatgolv, väggarna är målade i vitt där det inte sitter tapet. Fönster mot tre väderstreck ger mycket ljusinsläpp och lägenheten upplevs ljus och fin. På sommaren har man Båstads pulserande liv en kort promenad bort, men här är ändå lugnt och stilla. Havet är en morgonrockspromenad bort liksom skogen med underbara vandringsstigar - här är enkelt att koppla av och njuta av en härlig semester! Välkomna!

  • Uteplats
Stationsterrassen 10, lgh 315, Båstad - Centralt, Båstads kommun

Stationsterrassen 10, lgh 315

Lägenhet
Båstad - Centralt, Båstads kommun
Bjurfors Båstad
725 000 kr
32,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 872 kr/mån
22 308 kr/m²

Rymlig bostadsrätt om två rum med allrum, sovrum och badrum med dusch. F.n. finns tre sängplatser och rummet har utmärkta möjligheter att bli ett perfekt rum för barnfamiljen eller den som vill ha möjlighet till lite självhushållning. Intäkter från uthyrning i pensionatsverksamheten när du inte nyttjar rummet själv.

Visar alla 8