Mäklare Jeanette Giörtz

Jeanette Giörtz

Om mig

Jag är en mycket målmedveten person som drivs framåt av att alltid ha nöjda kunder samt genomföra lyckade bostadsaffärer. Min bakgrund som elitidrottsutövare på landslagsnivå gör mig i allra högsta grad till en av den mest tävlingsinriktade mäklare i stan

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bandhagsplan 11, Bandhagen, Stockholms kommun
  • Kommande
Bandhagsplan 11, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Bandhagsplan 11, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Bandhagsplan 11

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
1 800 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1
1 761 kr/mån
81 818 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska enrummare, nyproducerad år 2020. Denna lägenhet är den perfekta bostaden för dig med höga krav på standard och komfort, särskilt om det är ditt första boende. Lägenheten erbjuder ett stilrent och funktionellt kök med en design som inte bara är ögongodis utan även praktiskt utformad för att göra matlagning och umgänge till en njutbar upplevelse. Köket är utrustat med moderna bekvämligheter som underlättar din matlagningserfarenhet. Med en kombinerad kyl/frys har du gott om plats för både färska råvaror och frysta produkter. En ugn finns till hands för matlagning och bakning, och en effektiv fläkt håller köket fräscht och luktfritt. Induktionshällen ger snabb och exakt värmekontroll, vilket gör tillagningen av dina favoriträtter till en bris. Badrummet är helkaklat och skapar en ren och fräsch atmosfär med praktiska faciliteter för din vardag. Här finner du toalett och ett rymligt badrumsskåp med gott om utrymme för att organisera dina toalettartiklar och hålla badrummet snyggt och prydligt. En handdukstork finns också till hands för att ge dig härligt varma handdukar efter en avkopplande dusch. Spotlights i taket ger badrummet den där extra lyxiga känslan. Denna lägenhet har ett utmärkt läge mitt i Bandhagens centrum, vilket innebär att du har bekvämt avstånd till olika bekvämligheter och service i området. Dess närhet till tunnelbanan är också en fördel, då det ger dig enkel tillgång till kollektivtrafiken och möjlighet att snabbt ta dig till andra delar av staden. Sammantaget är detta en mycket bekväm och attraktiv lägenhet med fina detaljer och ett utmärkt läge. Här får du både stil och funktion i en och samma bostad. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Årdalavägen 89, Örby, Stockholms kommun
  • Kommande
Årdalavägen 89, Örby, Stockholms kommun, bild 2
Årdalavägen 89, Örby, Stockholms kommun, bild 3

Årdalavägen 89

Lägenhet
Örby, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
Pris saknas
52 m²
2 rum
vån 2/3
4 439 kr/mån

Mitt i Örbys charmiga villaidyll presenterar vi denna genomtänkta tvåa om 52 kvm, belägen på den lugna Årdalavägen. Lägenheten har nyligen genomgått en uppfräschning med härliga och harmoniska färger som bidrar till en trivsam atmosfär. Det rymliga vardagsrummet är generöst tilltaget och inbjuder till både avkoppling och mysiga middagar. Här finns gott om utrymme för sköna soffstunder och trevliga sammankomster. Lägenheten rymmer även ett stort och förtjusande sovrum, belyst av naturligt ljus från fönster i två väderstreck. Den genomtänkta designen ger en känsla av öppenhet och komfort. Det stora köket är en praktisk och estetiskt tilltalande del av bostaden. Med fönster åt två håll fylls utrymmet med dagsljus och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Här finns all maskinell utrustning du behöver för en modern livsstil, och den generösa förvaringsytan möjliggör en organiserad och funktionell köksmiljö. Dessutom finns en bekväm matplats som rymmer minst fyra personer, perfekt för måltider och trevliga samtal. Det fräscha badrummet imponerar med sin helkaklade yta. Glasväggen och takduschen ger en touch av elegans, medan handfatet, spegeln och toaletten kompletterar badrummet på ett stilfullt sätt. En praktisk handdukstork är en fin detalj som ökar komforten. Här finns även golvvärme som ger en bekväm och mysig känsla när du kliver ut ur duschen samtidigt som det hjälper till att hålla rummet varmt och behagligt. Denna bostad erbjuder inte bara en välgjord planlösning utan också en möjlighet att leva i en fridfull omgivning mitt i Örbys villaområde. Här kombineras lugn och närhet till natur med enkel tillgång till nödvändiga bekvämligheter och kollektivtrafik. Föreningen tillhandahåller en fantastisk uteplats som blir en självklar plats under vårens och sommarens sköna dagar. Här kan du enkelt ordna trevliga middagar eller bara njuta av härliga stunder utomhus. Den här möjligheten ger dig chansen att skapa minnesvärda ögonblick och koppla av i en trevlig gemenskap. Dessutom erbjuder föreningen en bekväm parkeringslösning . Detta sparar värdefull tid och undanröjer besväret med att leta efter en parkeringsplats i området. Att ha tillgång till en dedikerad parkeringsplats kan vara särskilt praktiskt och bekvämt, och det kan vara en fördel som uppskattas av många boende. Dessa extra förmåner som erbjuds av föreningen kompletterar den positiva bilden av bostaden och området. De skapar en känsla av gemenskap och bekvämlighet som kan vara avgörande faktorer när man väljer en plats att bo på. Varmt välkomna!

  • Premium

Visar alla 2