Bjurfors Fjällbacka

Bjurfors Fjällbacka

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Torggatan 22, Hunnebostrand, Sotenäs kommun

Torggatan 22

Villa
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Bjurfors Fjällbacka
4 750 000 kr
117 + 57 m²
5 rum
567 m² tomt

Välkommen till en villa i hjärtat av Hunnebostrand! Här erbjuds en unik möjlighet att kombinera ett bekvämt familjeliv med potential för egen verksamhet.

 • Plus
Lydénbacken 1, Grebbestad, Tanums kommun
Lydénbacken 1, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Lydénbacken 1, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Lydénbacken 1

Villa
Grebbestad, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
10 500 000 kr
188 + 110 m²
11 rum
309 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska skärgårdsboende mitt i hjärtat av Grebbestad, en pärla för dig som söker ett boende med stil och närhet till havet. Här möts du av en stor amerikansk veranda, en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. På första våningen hittar du ett charmigt sovrum direkt till höger. Rakt fram öppnar sig ett stort och inbjudande vardagsrum med öppen spis som ger både värme och atmosfär. Vardagsrummet har även utgång till en härlig terrass, där du kan njuta av utsikten över Grebbestads hamninlopp. Till höger om hallen finns en rymlig matsal med en vacker kakelugn, som idag används som sovrum, vilket visar på husets flexibilitet. Det ljusa och öppna köket har också en utgång till verandan, vilket gör det enkelt att njuta av måltider utomhus under sommarhalvåret. På denna våning finns även ett badrum med dusch. De spröjsade fönstren ger ett klassiskt och tidlöst intryck, medan stuckaturerna och takrosetterna adderar en touch av elegans och karaktär till rummen Övervåningen erbjuder ett stort allrum, perfekt för filmkvällar, spel eller lekrum för barnen. Här finns också två rymliga sovrum samt ett stilfullt badrum, vilket gör detta plan idealiskt för familjens privata sfär. Källaren, som nås via en separat ingång från gränden, rymmer två självständiga lägenheter. Dessa är perfekta som generationsboende eller för den egna företagaren som behöver ett separat arbetsutrymme. Utöver detta finns ett garage med en lägenhet som en separat byggnad om totalt 58 kvm, vilket ger ytterligare boendealternativ. Huset är klätt i elegant vit lockpanel med snickarglädje och har två stora terrasser som erbjuder magnifik utsikt över Grebbestads hamninlopp. Detta boende är verkligen en unik möjlighet för den som vill kombinera skärgårdslivets charm med bekvämligheter och stil.

 • Premium
Gamla Örnekullen 18, Fjällbacka, Tanums kommun
 • Budgivning pågår
Gamla Örnekullen 18, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 2
Gamla Örnekullen 18, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 3

Gamla Örnekullen 18

Villa
Fjällbacka, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
6 695 000 kr
153 m²
5 rum
876 m² tomt

Här bor man med naturen som närmsta granne, huset är ritat för att smälta in i omgivningen och materialen är valda med omsorg. Högst upp i huset umgås man dag som kväll. Läget med sol större delen av dagen till sen kväll inbjuder till uteliv, tomten ansluter till de ljungbekläddabergen och naturen. Om sommarkvällen lyser hela dalen ner mot älven och golfbanan upp i ett vackert skimmer och solen går ner bland bergen mot havet. När regnet faller en sommarkväll eller snön faller vintertid, tänds brasan upp och dofterna från spisen lockar till middagsbordet. De öppna ytorna gör att alla kan vara med och laga mat, spela, läsa, prata, eller bara njuta. De ytterligare tre etagen erbjuder god nattsömn för ägare och gäster. Ett master bedroom med eget badrum, där man vaknar av en härlig vy över golfbanan, älven och havet. En trappa ner sover barnen eller gästerna gott. Här finns två rymliga sovrum med tillhörande badrum. Vid entrén finns en välkomnande hall som ansluter till ett kreativt rum med en ett härligt ljus och med en vacker vy över trädgården. Här kan man pyssla med sina intressen eller bara njuta och umgås. Bra med förråd, garderober, grovkök och ytterligare två ytterförråd.

 • Premium
Sälviksvägen 15, Fjällbacka, Tanums kommun
Sälviksvägen 15, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 2
Sälviksvägen 15, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 3

Sälviksvägen 15

Villa
Fjällbacka, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
27 500 000 kr
125 m²
4 rum
1 035 m² tomt

Några hundra meter söder om sommarkvällens folkliv på Fjällbackas strandpromenad, lägger sig livet i kustlinjens hamnar och på stränder till ro. I villans stora och ljusa sällskapsytor med mäktiga glaspartier, och ute på den höga terrassen, står du öga mot öga med havet. Inget finns mellan dig och panoramautsikten över skärgården och de små granitöarna som glöder i solnedgången. Den ljusa och luftiga villan är skapad utifrån det spektakulära läget vid havet, med tomtgränsen bara tio meter från stranden. En stor uppfart med handhuggen gatsten, satt i stora cirklar öppnar ytorna ovanför villan. Havsglitter och vågskvalp antyder det smått sensationella läget vid stranden. Härifrån ser det charmiga trähuset, med gul lockpanel och svagt sluttande tegeltak, nästan lite anspråkslöst ut. Men det väntar en stor överraskning ut mot havet. I en stor tillbyggnad reser sig här taket skyhögt upp till nock och skapar en omedelbar känsla av och ljusa och härliga rumsvolymer. De stora sällskapsytorna, i öppen planlösning med matsal och kök, vänder sina närmast heltäckande glaspartier ut mot sol, himmel och hav. Därutanför breder det höga trädäcket ut sig, med skyddade ytor för ett aktivt liv vid strandkanten. Nedsänkt mellan tomtens mjukt formade klippor ligger ytterligare en terrass, skyddad för både vind och insyn. Här nere vetter den inredda sjöbodens glaspartier och terrass ner mot stranden, bara några meter nedanför. Båtarna längs den långa bryggan gungar stilla i kvällsbrisen. Utöver de helt enastående sällskapsytorna med vackert Nordingrå trägolv har villan tre sovrum, två badrum, öppen spis, inre hallar, stora träterrasser, tomt i flera olika etage, gräsytor, stor sjöbod med allrum och sovrum, gäststuga med sovrum mm. Läget, med några minuters promenadavstånd in till stan och bara sekunder till morgondopp och båtliv, tillhör Fjällbackas mest eftertraktade.

 • Premium
Hamnpromenaden 3B, Grebbestad, Tanums kommun
Hamnpromenaden 3B, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Hamnpromenaden 3B, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Hamnpromenaden 3B

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
9 850 000 kr
155 m²
5 rum
vån 2
2 254 kr/mån
63 548 kr/m²

Den stora och ljusa etagevåningen i ett traditionellt skärgårdshus vänder en av sina två terrassbalkonger ut över kajen. Vågorna kluckar stilla, bara några meter bort. Till vänster är utsikten fri över hamninloppet och på andra sidan reser sig klipporna högt. Stämningen härute en tidig morgon är inte sällan mycket speciell, när tunna dimslöjor glider över den blanka vattenytan. Från de två terrasserna och våningens bitvis heltäckande glaspartier är livet i den fridfulla hamnen ständigt närvarande. Etagevåningens interiör är starkt präglad av tidlöst ren arkitektur kombinerat med tidsperiodens djupa fönsterkupor och inslag av snedtak i kombination med takhöjd upp till nock. Dagsljuset faller in från flera håll. Planlösningen är till stor del öppen med ljusa sällskapsytor i förbindelse med matsal och exklusivt kök. Härinne kan de stora glaspartierna stå öppna i sommarkvällen och låta terrassen bli en integrerad del, högt över båthamnen. Våningens stilrena och blonda designlinje hålls ihop av det genomgående parkettgolvet i laserad ek. Köket går i en närmast minimalistisk vit ton och de sobra badrummen har grafiskt ren inredning i vitt och grafitgrått. Sovrummen är fördelade på två plan, med direkt närhet till badrum. Den stora våningen har fyra rymliga sovrum med plats för dubbelsängar, två badrum, bastu, två terrassbalkonger, en mindre balkong mot gården, kamin, välutrustat kök, walk-in-closet samt en egen entré på det första planet med trappa upp till de två bostadsetagen. Det mer än centrala läget, bokstavligen på kajen, mitt i Grebbestads pittoreska hamnmiljö, kräver troligen ingen djupare förklaring. Föreningen är obelånad och har mycket låga driftskostnader. Båtplats kan ordnas enligt separat överenskommelse genom säljaren. Lägenheten kan köpas av juridisk person, det går utmärkt att hyra ut när lägenheten inte används. Varmt välkomna till Brf Ostronet, en riktig pärla!

 • Premium
 • Balkong
Södra Korpåsberget 31, Bovallstrand, Sotenäs kommun
 • Imorgon kl 11:30
Södra Korpåsberget 31, Bovallstrand, Sotenäs kommun, bild 2
Södra Korpåsberget 31, Bovallstrand, Sotenäs kommun, bild 3

Södra Korpåsberget 31

Villa
Bovallstrand, Sotenäs kommun
Bjurfors Fjällbacka
5 390 000 kr
92,1 m²
6 rum
302 m² tomt

Välkommen till ditt drömhus vid havet i den pittoreska skärgårdssamhället Bovallstrand! Denna nybyggda pärla kombinerar modern komfort med en förtrollande naturskön omgivning och erbjuder en unik möjlighet att förverkliga din dröm om ett liv nära havet. Den generösa planlösningen, med en rymlig och öppen vardagsrumsmiljö bjuder in till gemenskap och samvaro med familj och vänner. Det moderna köket gör matlagningen till en fröjd, medan trädgården kan bli en idyllisk plats för grillkvällar med familj och vänner. Torget och gästhamnen i Bovallstrand ligger endast ca 300 meter från huset, de berömda badholmarna som lockar till bad och njutning finns även de på promenad- eller cykelavstånd. Vid nybyggnad betalar man ingen fastighetsskatt under femton år efter nybyggnadsåret. Från och med år sexton betalas fastighetsskatten.

 • Premium
Kyrkvägen 1E, Fjällbacka, Tanums kommun

Kyrkvägen 1E

Lägenhet
Fjällbacka, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
3 510 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2
3 330 kr/mån
65 000 kr/m²

Ljus och rymlig tvåa som bjuder på stora sociala ytor med sin öppna planlösning. Det finns en härlig balkong som blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Brf Falkegården, null, Tanums kommun
 • 3 lediga bostäder

Brf Falkegården

Lägenhet
Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
fr. 3 510 000 kr
54-95 m²
2-4 rum
3 330 kr/mån

Fjällbacka sjuder av sommar och bor man i Brf Falkegården befinner man sig mitt i den känslan. Icke att förglömma att Fjällbacka också erbjuder fantastiska miljöer och avkoppling övriga delar av året. Då är man mitt i lugnet och återhämtningen kan få fullt fokus. Brf Falkegården har endast ett fåtal lägenheter kvar till försäljning och redan efter sommaren 2025 är det dags för inflyttning. I dagsläget kan vi erbjuda bostäder från 54 till 95 kvm, så oavsett om du önskar ett eller flera sovrum så har vi det du letar efter. Välkommen att kontakta mäkaren för visning av modellen och för mer information om projektet och lediga lägenheter. Investera i livskvalitet och goda utsikter i en populär och pittoresk miljö! • Hyr ut din lägenhet genom Stora Hotellet och finansiera köp och drift. • Hyr ut din parkeringsplats via en app när du inte är där. • Betala först vid tillträdet Q2 2025.

 • Nybyggnadsprojekt
Kyrkvägen 1E, Fjällbacka, Tanums kommun

Kyrkvägen 1E

Lägenhet
Fjällbacka, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
7 800 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2
5 660 kr/mån
82 105 kr/m²

Missa inte Falkegårdens sista fyra. Mitt i Fjällbacka, med sin fantastisk miljö, har du möjligheten att bo. Dags att förverkliga en dröm?!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Nedre Långgatan 24, Grebbestad, Tanums kommun
Nedre Långgatan 24, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Nedre Långgatan 24, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Nedre Långgatan 24

Villa
Grebbestad, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
7 500 000 kr
145 m²
8 rum
135 m² tomt

Den mysiga lilla gränden smyger ner mot Grebbestads pulserande hamnområde. Kvarteren, med sina vackra skärgårdshus, är fyllda av dofter från havet och rosor som blommar i den ljumma sommarkvällen. Bara ett stenkast bort från gränden dansar vågorna mot kajerna, där årtionden av räktransporter har landats. Det här skärgårdshuset, stoltserar med sin klassiska träfasad, småspröjsade fönster och eleganta snickeri i vitt. En varm sommarkväll leds festens gäster in i den charmiga gränden på baksidan av huset, där fördrinkarna väntar på terrassen. Interiören erbjuder generösa ljusfyllda rum och en överraskande planlösning. Villan har genomgått en renovering med vackra tapeter, vita panelväggar, rustika trägolv och eleganta snickerier som förenar de olika delarna av huset. Höjdpunkterna inkluderar kakelugnar, järnspis, braskamin och köket med en touch av fransk sekelskiftesstil och de stora sociala ytorna med tre rum i fil, en övervåning med ryggåstak och vackra takbjälkar. Med upp till fem sovrum, tre gemensamma utrymmen, kök, tre badrum, walk-in-closets, förråd, balkong och terrass, erbjuder villan enastående komfort och funktionalitet. Det finns en möjlighet till en uthyrningsdel eller möjligheten att bedriva eget företag med en egen ingång. Den charmiga gränden kombinerar sommarens puls i det omgivande kvarteret med den omedelbara närheten till badstränder, hamnliv och den pittoreska livsstilen i den lilla kuststaden.

 • Premium
Carlsgatan 2C, Fjällbacka, Tanums kommun

Carlsgatan 2C

Lägenhet
Fjällbacka, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
2 595 000 kr
73 m²
2 rum
vån 1
3 112 kr/mån
35 548 kr/m²

En härlig lägenhet mitt i Fjällbacka som erbjuder en modern och bekväm boendemiljö, en idealisk plats att njuta av det bästa av kustlivet. Här finns gott om möjligheter till utomhusaktiviteter som vandring, båtturer och bad. Samtidigt är man mitt i centrum med sina charmiga butiker och restauranger.

Norra backa 14M, Fjällbacka, Tanums kommun

Norra backa 14M

Lägenhet
Fjällbacka, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
1 725 000 kr
32 + 12,5 m²
2 rum
2 199 kr/mån
53 906 kr/m²

Detta charmiga bostadsrättshus ligger vid en naturskön golfbana i närheten av det pittoreska samhället Fjällbacka. Huset är omgivet av grönska och erbjuder en fantastisk utsikt över landskapet och golfbanan. Bostaden är öppen och ljus med generösa fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger en inbjudande atmosfär. Inredningen går i fin skärgårdsstil med vita liggande paneler på väggarna. Från vardagsrummet leder glasdörrar ut till en privat terrass där man kan njuta av lugnet och friden samtidigt som man tar in den friska luften och den vackra omgivningen. Terrassen är perfekt för avkoppling eller för att umgås med vänner och familj. På baksidan av huset finns ytterligare en uteplats som ansluter mot naturen. Här finns ett fint sovrum och ett sovloft samt ett helkaklat badrum. Välkomna till ett fint semester boende redan till sommaren. Här parkerar man bilen och njuter av naturen, golf och av närhet till centrala Fjällbacka och havet.

 • Uteplats
Carlsgatan 2A, A1102, Fjällbacka, Tanums kommun

Carlsgatan 2A, A1102

Lägenhet
Fjällbacka, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
4 576 000 kr
131 m²
5 rum
vån 2
5 150 kr/mån
34 931 kr/m²

Här finns plats för både familj och vänner. Stor härlig etagelägenhet med balkong mitt i Fjällbacka, perfekt åretruntboende eller för dig som vill semestra med hela familjen. Öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum, stort allrum, tre fina sovrum och två helkaklade badrum. Genomgående ekparkett på golven och ljusa väggar. Parkering i garage. Här erbjuds ett snabbt tillträde för dig som vill njuta av Fjällbacka.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 13