Bjurfors Fjällbacka

Bjurfors Fjällbacka

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Grågåsgatan 22A, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Tis 29 okt kl 16:30
Grågåsgatan 22A, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Grågåsgatan 22A, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Grågåsgatan 22A

Villa
Johanneberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Fjällbacka
8 125 000 kr
137,2 + 40,6 m²
4 rum
593 m² tomt

Välkommen till ett hemtrevligt 30-tals hus, beläget i ett av Göteborgs mest eftertraktade områden. Huset omfamnas av en lummig och uppväxt trädgårdstomt som även har egen parkering med carport. Den generösa altanen sträcker sig ut från vardagsrummet och ger en underbar plats för sommarens grillkvällar eller en lugn stund med en bok. Med sitt söderläge kan du njuta av solen större delen av dagen. Här är det mycket nära till bussar, affärer och den vackra naturen vid Safjället.

  • Premium
Gamla Örnekullen 18, Fjällbacka, Tanums kommun
Gamla Örnekullen 18, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 2
Gamla Örnekullen 18, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 3

Gamla Örnekullen 18

Villa
Fjällbacka, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
Pris saknas
153 m²
5 rum
876 m² tomt

Här bor man med naturen som närmsta granne, huset är ritat för att smälta in i omgivningen och materialen är valda med omsorg. Högst upp i huset umgås man dag som kväll. Läget med sol större delen av dagen till sen kväll inbjuder till uteliv, tomten ansluter till de ljungbekläddabergen och naturen. Om sommarkvällen lyser hela dalen ner mot älven och golfbanan upp i ett vackert skimmer och solen går ner bland bergen mot havet. När regnet faller en sommarkväll eller snön faller vintertid, tänds brasan upp och dofterna från spisen lockar till middagsbordet. De öppna ytorna gör att alla kan vara med och laga mat, spela, läsa, prata, eller bara njuta. De ytterligare tre etagen erbjuder god nattsömn för ägare och gäster. Ett master bedroom med eget badrum, där man vaknar av en härlig vy över golfbanan, älven och havet. En trappa ner sover barnen eller gästerna gott. Här finns två rymliga sovrum med tillhörande badrum. Vid entrén finns en välkomnande hall som ansluter till ett kreativt rum med en ett härligt ljus och med en vacker vy över trädgården. Här kan man pyssla med sina intressen eller bara njuta och umgås. Bra med förråd, garderober, grovkök och ytterligare två ytterförråd.

  • Premium
Hamnpromenaden 3B, Grebbestad, Tanums kommun
Hamnpromenaden 3B, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Hamnpromenaden 3B, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Hamnpromenaden 3B

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
9 850 000 kr
155 m²
5 rum
vån 2
2 254 kr/mån
63 548 kr/m²

Den stora och ljusa etagevåningen i ett traditionellt skärgårdshus vänder en av sina två terrassbalkonger ut över kajen. Vågorna kluckar stilla, bara några meter bort. Till vänster är utsikten fri över hamninloppet och på andra sidan reser sig klipporna högt. Stämningen härute en tidig morgon är inte sällan mycket speciell, när tunna dimslöjor glider över den blanka vattenytan. Från de två terrasserna och våningens bitvis heltäckande glaspartier är livet i den fridfulla hamnen ständigt närvarande. Etagevåningens interiör är starkt präglad av tidlöst ren arkitektur kombinerat med tidsperiodens djupa fönsterkupor och inslag av snedtak i kombination med takhöjd upp till nock. Dagsljuset faller in från flera håll. Planlösningen är till stor del öppen med ljusa sällskapsytor i förbindelse med matsal och exklusivt kök. Härinne kan de stora glaspartierna stå öppna i sommarkvällen och låta terrassen bli en integrerad del, högt över båthamnen. Våningens stilrena och blonda designlinje hålls ihop av det genomgående parkettgolvet i laserad ek. Köket går i en närmast minimalistisk vit ton och de sobra badrummen har grafiskt ren inredning i vitt och grafitgrått. Sovrummen är fördelade på två plan, med direkt närhet till badrum. Den stora våningen har fyra rymliga sovrum med plats för dubbelsängar, två badrum, bastu, två terrassbalkonger, en mindre balkong mot gården, kamin, välutrustat kök, walk-in-closet samt en egen entré på det första planet med trappa upp till de två bostadsetagen. Det mer än centrala läget, bokstavligen på kajen, mitt i Grebbestads pittoreska hamnmiljö, kräver troligen ingen djupare förklaring. Båtplats kan ordnas enligt separat överenskommelse genom säljaren. Lägenheten kan köpas av juridisk person, det går utmärkt att hyra ut när lägenheten inte används. Föreningen är obelånad och har mycket låga driftskostnader. Varmt välkomna till Brf Solsidan, en riktig pärla!

  • Premium
  • Balkong
Nedre långgatan 24, Grebbestad, Tanums kommun
Nedre långgatan 24, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Nedre långgatan 24, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Nedre långgatan 24

Villa
Grebbestad, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
7 500 000 kr
145 m²
8 rum
135 m² tomt

Den mysiga lilla gränden smyger ner mot Grebbestads pulserande hamnområde. Kvarteren, med sina vackra skärgårdshus, är fyllda av dofter från havet och rosor som blommar i den ljumma sommarkvällen. Bara ett stenkast bort från gränden dansar vågorna mot kajerna, där årtionden av räktransporter har landats. Det här skärgårdshuset, stoltserar med sin klassiska träfasad, småspröjsade fönster och eleganta snickeri i vitt. En varm sommarkväll leds festens gäster in i den charmiga gränden på baksidan av huset, där fördrinkarna väntar på terrassen. Interiören erbjuder generösa ljusfyllda rum och en överraskande planlösning. Villan har genomgått en renovering med vackra tapeter, vita panelväggar, rustika trägolv och eleganta snickerier som förenar de olika delarna av huset. Höjdpunkterna inkluderar kakelugnar, järnspis, braskamin och köket med en touch av fransk sekelskiftesstil och de stora sociala ytorna med tre rum i fil, en övervåning med ryggåstak och vackra takbjälkar. Med upp till fem sovrum, tre gemensamma utrymmen, kök, tre badrum, walk-in-closets, förråd, balkong och terrass, erbjuder villan enastående komfort och funktionalitet. Det finns en möjlighet till en uthyrningsdel eller möjligheten att bedriva eget företag med en egen ingång. Den charmiga gränden kombinerar sommarens puls i det omgivande kvarteret med den omedelbara närheten till badstränder, hamnliv och den pittoreska livsstilen i den lilla kuststaden.

  • Premium
Sälviksvägen 15, Fjällbacka, Tanums kommun
Sälviksvägen 15, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 2
Sälviksvägen 15, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 3

Sälviksvägen 15

Villa
Fjällbacka, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
27 500 000 kr
125 m²
4 rum
1 035 m² tomt

Några hundra meter söder om sommarkvällens folkliv på Fjällbackas strandpromenad, lägger sig livet i kustlinjens hamnar och på stränder till ro. I villans stora och ljusa sällskapsytor med mäktiga glaspartier, och ute på den höga terrassen, står du öga mot öga med havet. Inget finns mellan dig och panoramautsikten över skärgården och de små granitöarna som glöder i solnedgången. Den ljusa och luftiga villan är skapad utifrån det spektakulära läget vid havet, med tomtgränsen bara tio meter från stranden. En stor uppfart med handhuggen gatsten, satt i stora cirklar öppnar ytorna ovanför villan. Havsglitter och vågskvalp antyder det smått sensationella läget vid stranden. Härifrån ser det charmiga trähuset, med gul lockpanel och svagt sluttande tegeltak, nästan lite anspråkslöst ut. Men det väntar en stor överraskning ut mot havet. I en stor tillbyggnad reser sig här taket skyhögt upp till nock och skapar en omedelbar känsla av och ljusa och härliga rumsvolymer. De stora sällskapsytorna, i öppen planlösning med matsal och kök, vänder sina närmast heltäckande glaspartier ut mot sol, himmel och hav. Därutanför breder det höga trädäcket ut sig, med skyddade ytor för ett aktivt liv vid strandkanten. Nedsänkt mellan tomtens mjukt formade klippor ligger ytterligare en terrass, skyddad för både vind och insyn. Här nere vetter den inredda sjöbodens glaspartier och terrass ner mot stranden, bara några meter nedanför. Båtarna längs den långa bryggan gungar stilla i kvällsbrisen. Utöver de helt enastående sällskapsytorna med vackert Nordingrå trägolv har villan tre sovrum, två badrum, öppen spis, inre hallar, stora träterrasser, tomt i flera olika etage, gräsytor, stor sjöbod med allrum och sovrum, gäststuga med sovrum mm. Läget, med några minuters promenadavstånd in till stan och bara sekunder till morgondopp och båtliv, tillhör Fjällbackas mest eftertraktade.

  • Premium
Carlsgatan 2C, Fjällbacka, Tanums kommun

Carlsgatan 2C

Lägenhet
Fjällbacka, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
2 595 000 kr
73 m²
2 rum
vån 1
3 112 kr/mån
35 548 kr/m²

En härlig lägenhet mitt i Fjällbacka som erbjuder en modern och bekväm boendemiljö, en idealisk plats att njuta av det bästa av kustlivet. Här finns gott om möjligheter till utomhusaktiviteter som vandring, båtturer och bad. Samtidigt är man mitt i centrum med sina charmiga butiker och restauranger.

Carlsgatan 2A, A1102, Fjällbacka, Tanums kommun

Carlsgatan 2A, A1102

Lägenhet
Fjällbacka, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
4 576 000 kr
131 m²
5 rum
vån 2
5 150 kr/mån
34 931 kr/m²

Här finns plats för både familj och vänner. Stor härlig etagelägenhet med balkong mitt i Fjällbacka, perfekt åretruntboende eller för dig som vill semestra med hela familjen. Öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum, stort allrum, tre fina sovrum och två helkaklade badrum. Genomgående ekparkett på golven och ljusa väggar. Parkering i garage. Här erbjuds ett snabbt tillträde för dig som vill njuta av Fjällbacka.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7