Mäklare Karin Berggren

Karin Berggren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tredje Långgatan 26A, Linnéstaden, Göteborgs kommun

Tredje Långgatan 26A

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg AB
6 650 000 kr
73 m²
4 rum
91 096 kr/m²

Ett alldeles unikt town house i centrala Göteborg kan nu bli ditt. Helt nyproducerat med över 3 m i takhöjd och materialval utöver det vanliga. Här finns även ett mysigt loft. Den 120 år gamla ikoniska smidesverkstaden ska nu få nytt liv och tillsammans med ett nyproducerat gårdshus skapa en möjlighet för dig att bo kvadratsmart, bekvämt och unikt med långgatornas puls som närmsta granne. Inredning i absolut toppklass med kök från Taras Hallgren & Son, släta luckor i lackad MDF och lådor i massiv ek med stilren granitbänkskiva. Induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad kyl/frys. Badrum med vägghängd kommod från Taras Hallgren & Son. Singelhandfat i designbetong. Snyggt grått kakel och klinker, golvvärme, kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Enstavig ekparkett förutom i badrum/wc. I detta Town House är "Smart Teknik" installerad. Måttanpassade "hotellgardiner" mot innergården ingår också. I gårdshuset har du också möjlighet att nyttja en fantastisk takterrass i soligt söderläge som komplement till din egna uteplats på innergården. Tillträde från december 2024.

Bruksgatan 50, Majorna, Göteborgs kommun

Bruksgatan 50

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
3 490 000 kr
61 m²
2 rum
4 520 kr/mån
57 213 kr/m²

Välkommen in i denna trevligt planerade tvåa med en bra planlösning och fin balkong om 6 kvm i sydväst läge. I entrédelen ligger praktisk klinkers som en övergår i parkettgolv som är genomgående i hela lägenheten. I hallen finns gott om förvaring i form av garderob och en klädkammare. Här finns också det rymliga helkaklade badrummet med dusch och tvättavdelning. Köket och vardagsrummet ligger i en öppen planlösning och härifrån har man utgång till balkongen. Köket i smakfull inredning och fullt maskinellt utrustat. Sovrummet ligger lugnt och ostört mot innergården och rymmer en bred säng samt har tre garderober. Lägenheten är inredd efter inredningskonceptet Dis, läs mer på Magnolias projekthemsida. Passa på att flytta in i något helt nytt redan till sommaren, tillträde juni 2024!

 • Nyproduktion
 • Juni 2024
 • Balkong
 • Hiss
Olles gata 2, Kungälv - Ytterby, Kungälvs kommun

Olles gata 2

Lägenhet
Kungälv - Ytterby, Kungälvs kommun
2 100 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
4 926 kr/mån
40 385 kr/m²

Bara ett fåtal lägenheter kvar i Brf Bohus ängar 2! Tillfälle att flytta in in något helt nytt! Välplanerad och väldigt trevlig lägenhet med balkong om hela 15 kvm. Smakfullt inredd och bra standard på materialval. Ta del av mer information samt flera lediga lägenheter på projektets hemsida https://www.hokerumbygg.se/bohus-angar-2/ I Brf Bohus Ängar i Ytterby, Kungälv, får du det bästa av två världar när det nya området Nordtag växer fram. En trygg plats med en genuin bykänsla där personliga möten får ta plats. Här bor du nära stan och nära naturen och på bara några minuter kör du in till Kungälv med affärer och alla praktiska bekvämligheter. Genom bara en kort promenad når du Ytterby centrum varifrån du bla annat an kan ta pendeltåget till Göteborg.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Guldkällegatan, Majorna, Göteborgs kommun

Guldkällegatan

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
4 175 000 kr
73 m²
3 rum
5 382 kr/mån
57 192 kr/m²

Välkommen in i denna trevliga trea med härlig balkong. I hallen har du en praktisk klinkers precis i entrédelen som sedan övergår till genomgående parkettgolv i hela lägenheten. Det är en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Härifrån har man också utgång till den härliga balkongen. Köket stilrent och fullutrustat. Badrummet är helkaklat och försett md båda tvättmaskin och torktumlare. Det större sovrummet med generös förvaring i skjutdörrsgarderob. Det finns ytterligare ett bra sovrum även detta med skjutdörrsgarderob samt en fransk balkong mot innergården. Denna lägenhet är inredd efter inredningskoncept Dis. Flytta in i något helt nytt med tillträde februari 2025. Välkmmen att höra av dig för mer information!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bruksgatan 54, Majorna, Göteborgs kommun

Bruksgatan 54

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
7 275 000 kr
116 m²
5 rum
8 229 kr/mån
62 716 kr/m²

Underbart fin etage 5:a med en stor härlig balkong om 15 kvm. Välkommen in i hall med klinkers i entrédel och plats för förvaring. Härifrån når man ett av de tora badrummen. Badrummet hsamkfullt, helkalat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här finns tre bra sovrum samtliga med ekparkett, ljusa väggar samt plats för förvaring i garderober. En trappa leder upp till övreplan där man också finner en entre samt ett stort badrum med dusch och tvättmaskin. På övreplan finns det fjärde sovrummet. Lätt möblerat rymligt vardagsrum/kök med gott om ljusinsläpp. Kök med kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikro, häll och ugn. Samtliga vitvaror i köket är rostfria. Från köket har man utgång till den stora härliga balkongen som ligger mot innergården med västerläge. Badrum med kakel, klinker, duschvägg i glas, kommod, spegelskåp och infällda spotlights. Fin inredning signerad Lotta Agaton interiors. Flytta in i något helt nytt redan oktober 2024. Välkommen att höra av dig för mer information!

 • Nyproduktion
 • Hösten 2024
 • Balkong
 • Hiss
Guldkällegatan, Majorna, Göteborgs kommun

Guldkällegatan

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
2 490 000 kr
47 m²
2 rum
3 671 kr/mån
52 979 kr/m²

Välkommen in i denna ljusa och välplanerade tvåa med mycket god förvaring i skjutdörrsgarderob i sovrum och lugnt och fint läge in mot gården. Planlösningen är effektiv med ett öppet samband mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet har man en fransk balkong med möjlighet att öppna upp för ljus och luft. Fullutrustat kök med maskiner i rostfritt utförande. Hall med klinker och ingång till badrum. Badrummet helkaklat med dusch, wc, kommod, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Flytta in in något helt nytt med tillträde feb 2025. Välkommen på visning eller att höra av dig för mer information!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Olles gata 6, null, Kungälvs kommun

Olles gata 6

Lägenhet
Kungälvs kommun
2 425 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/4
5 909 kr/mån
36 742 kr/m²

Bara ett fåtal lägenheter kvar i Brf Bohus ängar 2! Passa på nu då denna fina 3:a är pris justerad. Just denna återfinns på våning 2 med hela 15 kvm stor balkong och trevlig utsikt över gården. Välkommen på visning! Ta del av mer information samt flera lediga lägenheter på projektets hemsida https://www.hokerumbygg.se/bohus-angar-2/

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Guldkällegatan, Majorna, Göteborgs kommun

Guldkällegatan

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
6 050 000 kr
90 m²
4 rum
6 547 kr/mån
67 222 kr/m²

Välkommen till denna trevligt planerade fyra med härlig balkong! Du kommer in i rymlig hall med plats för god förvaring. Klinkers precis innanför dörren. Från hallen har man ingång till det större badrummet med tvättmaskin och torktumlare men även till ett extra gäst-wc. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till den härliga och rymliga balkongen. Köket från Marbodal fullt maskinellt utrustat. Tre bra sovrum med gott om förvaring. I det större sovrummet med skjutdörrsgarderob samt plats även för arbetshörna om så önskas. Välj din egen inredning bland något av de fina inredningskoncepten signerad Lotta Agaton Interiors. Välkommen att höra av Dig för mer information!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Guldkällegatan, Majorna, Göteborgs kommun

Guldkällegatan

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
5 390 000 kr
85 m²
4 rum
6 203 kr/mån
63 412 kr/m²

Välkommen till denna trevligt planerade fyra med härlig balkong! Du kommer in i rymlig hall med plats för god förvaring. Klinkers precis innanför dörren. Från hallen har man ingång till det större badrummet med tvättmaskin och torktumlare men även till ett extra gäst-wc. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till den härliga och rymliga balkongen. Köket från Marbodal fullt maskinellt utrustat. Tre bra sovrum med god förvaring. I det större sovrummet med skjutdörrsgarderob samt plats även för arbetshörna om så önskas. Välj din egen inredning bland något av de fina inredningskoncepten. Välkommen på visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bruksgatan 54, Majorna, Göteborgs kommun

Bruksgatan 54

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
3 480 000 kr
58 m²
2 rum
4 335 kr/mån
60 000 kr/m²

Trevlig tvåa med två balkonger! Välkommen in i denna trevliga tvåa med nya välplanerade kvadratmetrar. Hall med klinkers i entrédelen och plats för förvaring. Snyggt kök med kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikro, häll och ugn. Samtliga vitvaror i köket är rostfria. Köksö för trevligt häng. Lättmöblerad öppen planlösning mot vardagsrum. Härifrån har man utgång till två balkonger. Båda vettr mot föreningens innergård. Badrum med kakel, klinker, duschvägg i glas, kommod, spegelskåp och infällda spotlights. Härligt stort sovrum med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Flytta in i oktober 2024.

 • Nyproduktion
 • Hösten 2024
 • Balkong
 • Hiss
Bruksgatan 50, Majorna, Göteborgs kommun

Bruksgatan 50

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
4 990 000 kr
80 m²
4 rum
5 797 kr/mån
62 375 kr/m²
 • Nyproduktion
 • Juni 2024
 • Balkong
 • Hiss
Olles gata 2, Ytterby, Kungälvs kommun

Olles gata 2

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
2 050 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
4 926 kr/mån
39 423 kr/m²

Bara ett fåtal lägenheter kvar i Brf Bohus ängar 2! Passa på då denna lägenhet samt kvarvarande lägenheter är prissänkta. Bli den första att flytta in i en av projektets fina tvåor. Just denna återfinns på våning 2 med hela 15 kvm stor balkong. Ta del av mer information samt flera lediga lägenheter på projektets hemsida https://www.hokerumbygg.se/bohus-angar-2/

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Linneförrådet, Majorna, Göteborgs kommun

Linneförrådet

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
fr. 2 490 000 kr
47-90 m²
2-4 rum
3 671 kr/mån
 • Nybyggnadsprojekt
Bohus Ängar 2, null, Kungälvs kommun

Bohus Ängar 2

Lägenhet
Kungälvs kommun
fr. 2 050 000 kr
52-66 m²
2-3 rum
4 926 kr/mån

Bo nära stan och nära naturen. Med Brf Bohus Ängar får du det bästa av två världar. Ett nytt litet samhälle växer fram. En trygg plats med en genuin bykänsla där personliga möten får ta plats. På några minuter kör du in till Kungälv med affärer och alla praktiska bekvämligheter och från Ytterby pendlar du bekvämt till Göteborg. Just nu finns det flera 2:or och 3:or lediga, inflyttningsklara.

 • Nybyggnadsprojekt
Linnefabriken, Majorna, Göteborgs kommun

Linnefabriken

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
fr. 1 815 000 kr
27-116 m²
1-5 rum
2 218 kr/mån
 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 15