Mäklare Marie Jelbring Lulek

Marie Jelbring Lulek

Om mig

Marie är engagerad, lyhörd och har ett stort personligt engagemang. Hon har alltid varit intresserad av att arbeta med människor och bygga relationer och tycker att det är underbart att kunna arbeta med något hon älskar! Marie har ett stort kontaktnät och går med glädje till jobbet varje dag för att möta både nya och gamla kunder. Nöjda kunder är viktigt och det har gett henne många rekommendationer och återkommande kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brf Falkegården, null, Tanums kommun
 • 2 lediga bostäder

Brf Falkegården

Lägenhet
Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
fr. 2 850 000 kr
57-95 m²
2-4 rum
3 465 kr/mån

Mitt i Fjällbacka planeras för 30 bostadsrätter om 44 till 99 kvm. De två nya fastigheterna kommer att resa sig på toppen av Galärbacken. Från husens stora glaspartier och balkonger öppnar sig havet och klipporna. Knappt 150 meter nerför backen slår rödblanka vågor mot kajer och badbryggor. Här nere doftar det hav och tjära när apelsinhimlen välver sig över skärgården. Masttågen slår i kvällsbrisen och från strandpromenadens uteserveringar hörs skratt och bestickslammer. Det är verkligen en sommarkväll att drömma om – från och med nu. Investera i livskvalitet och goda utsikter i en populär och pittoresk miljö! • Hyr ut din lägenhet genom Stora Hotellet och finansiera köp och drift. • Hyr ut din parkeringsplats via en app när du inte är där. • Betala först vid tillträdet Q2 2025. • Signa innan 30 juli 2023 och bo avgiftsfritt i 12 månader

 • Nybyggnadsprojekt
Gata 63, Grebbestad, Tanums kommun
Gata 63, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Gata 63, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Gata 63

Villa
Grebbestad, Tanums kommun
Bjurfors Göteborg City
4 975 000 kr
110 + 95 m²
6 rum
1 155 m² tomt

Gata 63 erbjuder en härlig miljö för dig som vill bo nära centrala Grebbestad och kunna njuta av lugnet och fågelkvitter. Villan är ljus och inbjudande med fina sociala ytor och fem sovrum, här erbjuds även parkering och dubbelgarage. Trädgården välkomnar med fin stenläggning som er ger plats för morgonsolens utegrupp, här finns även utrymme för dig som är trädgårdsintresserad, stor gräsmatta för sommarens lekar, planteringar och uteplatser i två väderstreck. Havet når man både promenadvägen och med cykel. Även ett perfekt boende för en barnfamilj då förskola och skola ligger i närområdet.

 • Premium
Snappegatan 7, Grebbestad, Tanums kommun
Snappegatan 7, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Snappegatan 7, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Snappegatan 7

Villa
Grebbestad, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
13 500 000 kr
295 + 65 m²
10 rum
758 m² tomt

Från Nedre Långgatan, som löper längs havet rakt genom Grebbestad, letar sig den smala gatan uppför den branta backen. Gränden vindlar sig stadigt uppåt mellan vita träkåkar med prydliga trästaket och lummig grönska. Uppe på krönet öppnar sig nästan som ett litet torg där den stora och höga skärgårdsvillan reser sina tre plan i ensamt majestät. Stilen är traditionell med stående träpanel och en hög takkupa i det branta tegeltaket. På baksidan vänder villan sina enorma glaspartier mot den höga klippträdgården där insynen är skyddad men utsikten över havet är fri. Villan är förberedd för två separata lägenheter och en gästlägenhet. Trots det centrala läget ligger denna stora och villan skyddad från insyn tack vare sitt mycket höga läge. Villans interiör präglas av rena naturmaterial, ljusa rumsvolymer och skärgårdsvillans många stiltrogna detaljer och blonda uttryck. Mellanplanets stora och exklusivt renoverade sällskapsytor, i öppen planlösning med påkostat kök, radar upp sina heltäckande, skjutbara glaspartier. En sommarkväll tycks det vackra ekgolvet nästan fortsätta ut på trädäcket och de mjukt formade klipporna, ännu varma efter dagens sol. I solnedgången blänker havet i rött och masterna gungar stilla nere i hamnen – bara drygt 100 meter ner. Den höga platsen känns nästan lite hemlig; omfamnad av träplank och grönska, med vidsträckt utsikt över stad och skärgård. Trädgården är stor för att vara Grebbestad. Det ståtliga huset är om hela 295 kvm och tio rum över tre plan. På både entréplanet och översta planet finns kompletta lägenheter med kök och badrum för gäster, tonårsbarn, generationsboende, uthyrning eller eget företagande. Entréplanets lägenhet har egen entré. Villan har upp till fem sovrum, fyra badrum, två wc, stora sällskapsytor på alla plan, tre kompletta kök, dubbelgarage, lusthus, flera uteplatser, takterrass, stor balkong mm. Det upphöjda läget mitt i Grebbestad, ett par minuter från morgondoppet, är svårslaget.

 • Premium
Carlsgatan 2B, A1102, Fjällbacka, Tanums kommun

Carlsgatan 2B, A1102

Lägenhet
Fjällbacka, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
4 576 000 kr
131 m²
5 rum
vån 2
5 150 kr/mån
34 931 kr/m²

Här finns plats för både familj och vänner. Stor härlig etagelägenhet med balkong mitt i Fjällbacka, perfekt åretruntboende eller för dig som vill semestra med hela familjen. Öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum, stort allrum, tre fina sovrum och två helkaklade badrum. Genomgående ekparkett på golven och ljusa väggar. Parkering i garage. Här erbjuds ett snabbt tillträde för dig som vill njuta av Fjällbacka.

 • Balkong
 • Hiss
Länsmansgatan 5, Grebbestad, Tanums kommun

Länsmansgatan 5

Villa
Grebbestad, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
11 000 000 kr
207 + 19 m²
9 rum
278 m² tomt

Den lilla gränden sluttar brant ner mot Grebbestads levande hamnområde. De charmigt kuperade kvarteren doftar hav och rosor i sommarkvällen. Bara drygt 100 meter nerför backen slår vågorna mot kajer där miljontals ton räkor lastats iland genom åren. Den stora skärgårdsvillan om 207 kvm har tidstroget vit brädfasad, småspröjsade fönsterrutor och breda takkupor. De två sammanbyggda husen har två olika entréer mot gatan, och på baksidan bildas en gårdsmiljö inramad av grönska och detaljskurna träplank i vitt. En varm kväll tar sommarfestens gäster vägen genom baksidans trägrind där fördrinkarna väntar på kvällssoliga terrasser i trä som breder ut sig under de höga kuporna. Det två huskropparna, sömlöst sammanfogade i en svag diagonal, upplevs som enda ursprunglig byggnad med stora ytor, massivt ljus och en ofta överraskande planlösning över två plan. Villan är detaljrenoverad med en sällsynt stilsäker ton. En distinkt designlinje håller väl ihop den lekfullt asymmetriska planlösningen med vita panelväggar, paneltak, rustika ek- och stengolv samt detaljskurna snickerier och smakfulla detaljer. Till villans huvudnummer, utöver den terrasserade trädgården, hör det platsbyggda köket med drag av franskt sekelskifte och det stora allrummet som med New Englandstilens spröjsade glaspartier binder samman ute- och innemiljö. Villan har upp till sex sovrum, tre sällskapsytor, exklusivt Stilkök, två sobra badrum, gäst-wc, stor tvättstuga, fyra walk-in-closets, stora terrasser i olika etage, vinkällare, platsbyggd förvaring i de flesta rum mm. Den separata gästvåningen och de dubbla entréerna öppnar för allt från uthyrning och generationsboende till eget företagande med egen entré. Det privata läget i den höga gränden kombinerar atmosfären i de stillsamma kvarteren med absolut närhet till bad- och hamnliv samt den lilla kuststadens pittoreska livsstil.

 • Plus
Gamla Örnekullen 40, Fjällbacka, Tanums kommun

Gamla Örnekullen 40

Villa
Fjällbacka, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
4 500 000 kr
87 + 35 m²
5 rum
778 m² tomt

Ett sommarparadis med vida vyer över den glittrande Anråsälven och Fjällbackas vackra golfbana. Omgivningen är alltid grönskande och välskött och naturligtvis behöver man inte spela golf för att bo här och njuta av lugnet och allt det vackra. Närheten till skärgårdssamhället Fjällbacka förgyller naturligtvis, här finns all service man kan önska och ett flertal härliga restauranger. Huset är inbjudande och erbjuder ett plan med fina sällskapsytor och en sprakande och vacker öppen spis, lättarbetat kök, badrum och tre sovrum. Gästerna är alltid välkomna och erbjuds plats i den separata sluttningsvåningen med sovrum och eget badrum eller i det fristående gästhuset. Trädgården har uteplatser i alla väderstreck, följ solen och vindarna och duka upp med allt gott som hör sommaren till. Vill man mysa lite extra och njuta av vida vyer så välkomnar lusthuset. En sommarkväll med levande ljus, god musik kan inte bli annat än lyckad.

Carlsgatan 2K, Fjällbacka, Tanums kommun

Carlsgatan 2K

Lägenhet
Fjällbacka, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
4 275 000 kr
95 m²
3 rum
vån 1/3
4 077 kr/mån
45 000 kr/m²

Här erbjuds en mycket fin lägenhet som passar dig som vill bo året runt eller dig som vill ha ett praktiskt sommarboende. Utelivet blir något alldeles extra med den stora soliga terrass i två väderstreck. Öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum med plats för dubbelsäng och två helkaklade badrum. Genomgående ekparkett på golven och ljusa väggar. Parkering i garage. Här erbjuds ett snabbt tillträde för dig som vill njuta av sommaren i Fjällbacka.

 • Hiss
Carlsgatan 2K, Fjällbacka, Tanums kommun

Carlsgatan 2K

Lägenhet
Fjällbacka, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
6 950 000 kr
143 m²
6 rum
vån 2
6 137 kr/mån
48 601 kr/m²

Här finns plats för både familj och vänner. Stor härlig etagelägenhet med eget Penthouse mitt i Fjällbacka, perfekt året runt boende eller för dig som vill semestra med hela familjen. Fina sociala ytor, fyra sovrum och tre badrum. Utelivet blir något alldeles extra med den stora soliga terrass med vida vyer. Terrassen löper även runt fasaden och erbjuder utgång från de två övre sovrummen. Öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum, fyra fina sovrum och tre helkaklade badrum. Genomgående ekparkett på golven och ljusa väggar. Parkering i garage. Här erbjuds ett snabbt tillträde för dig som vill njuta av sommaren i Fjällbacka.

 • Hiss
Strandvägen 27B, Hamburgsund, Tanums kommun

Strandvägen 27B

Lägenhet
Hamburgsund, Tanums kommun
Bjurfors Fjällbacka
2 100 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2
3 658 kr/mån
44 681 kr/m²

Här erbjuds ett fantastisk boende på Strandvägen i Hamburgsund. En härligt ljus lägenhet med panoramafönster som livar med fasaden som sedan övergår till en inglasad balkong. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning och kontakten med de stora fönsterpartierna gör att man njuter av de vackra vyerna mot Hamburgsundskanalen och de nybyggda skärgårdshusen. Här lagar man en god mat i köket, dukar upp till middag och njuter av soffan när kvällen kommer. Balkongen förlänger säsongen, den går att öppna upp fönsterpartierna soliga dagar och stängas till när sommarregnet fallet. Den kan alltid vara möblerad och klar och blir som ett extra rum. Sovrummet har plats för skön sömn i en dubbelsäng. Badrummet är rymligt och helkaklat med dusch, och klädvård. Hamburgsund är ett härligt sommarparadis med bad, natur, uteliv och så vackra Hamburgö. När vinter kommer så är det ett av de få kustsamhällena som är levande även den årstiden.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9