Mäklare Pernilla Tilly-Meijer

Pernilla Tilly-Meijer

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Årsringsgatan 68, Hills, Mölndals kommun

Årsringsgatan 68

Villa
Hills, Mölndals kommun
Nordr Sverige AB, Region Göteborg
7 495 000 kr
130 m²
6 rum
507 m² tomt

Flytta in i ett splitternytt hus i natursköna Hills nu i år. Generösa sällskapsytor med naturlig samling kring köksön. Stort fönsterparti mot altanen. Här finns även WC med dusch, separat tvättstuga med groventré. Övre plan rymmer fyra sovrum, ett ljust stort allrum samt WC med dusch. Bostaden är inredd i stilen Fjäll. Utöver det har köket fått ett extra högskåp till ugn och mikro för mer förvaring i köket. I badrummet på övre plan har man valt till golvvärme och handdukstork. Dessutom har ovanvåningen utrustats med ett par extra mediauttag. I carporten finns redan elbilsladdare installerad. Varmt välkommen på visning så berättar vi mer om bostaden! Bilderna är från vårt visningshus.

  • Nyproduktion
Årsringsgatan 1, Hills, Mölndals kommun

Årsringsgatan 1

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Nordr Sverige AB, Region Göteborg
2 590 000 kr
49,5 m²
2 rum
4 173 kr/mån
52 323 kr/m²

Bostadens öppna samband mellan kök och vardagsrum ger varje möbel en självklar och naturlig plats. Ljust gavelläge och härlig, möblerbar balkong med utblickar över området. Väl tilltaget sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och bra förvaring bakom skjutdörrsparti. Smidigt med förråd i entréplan. Våra tvåor har gott om plats för både en och två nya Hillsbor. Läs om de tre inredningsstilarna du kan kostandsfritt kan välja mellan: https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/hills-villastad-flora/kvaliteter/tre-designstilar-du-valjer-attraktiv Inflyttning 2025.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Årsringsgatan 2, Hills, Mölndals kommun

Årsringsgatan 2

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Nordr Sverige AB, Region Göteborg
3 450 000 kr
71 m²
3 rum
5 362 kr/mån
48 592 kr/m²

Vill du också bo i natursköna Hills? Treans gavelläge i huset ger en trivsam vy över Hills. Planlösningen har en utpräglad uppdelning mellan sociala ytor och en mer privat sovdel med badrum och bra förvaring bakom skjutdörrsparti. Lägenheten är öppen och ljus, och hallen ligger praktiskt nog lite avskilt och även här finns bra förvaring. Trevlig möblerbar balkong. Lägenhetens förråd finns praktiskt nog på entréplan. Våra treor känns riktigt bra planerade för ett skönt liv med olika gröna nyanser för ögat. Påverka ditt nya hem och välj mellan tre inredningslinjer. Flytta in 2025

  • Nyproduktion
  • Hiss
Vallda Parkstig 28, Vallda, Kungsbacka kommun

Vallda Parkstig 28

Villa
Vallda, Kungsbacka kommun
Bjurfors Kungsbacka
2 395 000 kr
25 m²
2 rum
209 m² tomt

Detta söta lilla hus är fixat och helt inflyttningsklart utan renoveringar och fix. Här kan du istället lägga tid på fritidsintressen, mysa i trädgården eller kanske ha som ett sommar- och helgboende. Välkommen in i uterummet som också fungerar som en förlängd entré. Hallen har en rymlig garderob. Till vänster ligger badrummet med ljus klinker, vitt kakel, wc och spegelskåp och kommod. Här finns ytterligare väggskåp som extra förvaring. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som badar i ljus med flera ljusinsläpp och tak till nock. Köket stilrent i vitt och grå laminatskiva, optimalt planerat med integrerad kyl/fry, spishäll, diskmaskin, kombiugn/mikro och kombinerad tvätt och torktumlare. Köket installerades 2019 och hela bottenplan har grått fint klinkergolv. Det mysiga sovrummet på entréplan har fönster och rymlig skjutdörrsgarderob. En trappa upp ligger ett loft som med enkelhet kan användas som sovrum och här finns fönster, takfösnter och ett snyggt svart räcke. I uterummet får loungemöbler plats och inte nog med det har den lilla tomten planerats med en stor altan, ytterligare en uteplats och en gräsmatta. Trädgården och planteringarna är välskötta och här är lätt att ta vid trädgårdsintresset. Ta en kort cykeltur till Lerkil och njut av havet , båthamnen och restaurangens takterrass med utsikt över havet, plocka svamp i skogen och dess härliga omgivningar. Välkommen på visning! Läs mer om området Vallda Park och dess samfällighetsförening här: http://valldapark.se Vid infarten av Vallda Park ligger en stor parkeringsyta för besökande.

Årsringsgatan 4, Hills, Mölndals kommun

Årsringsgatan 4

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Nordr Sverige AB, Region Göteborg
3 395 000 kr
71 m²
3 rum
4 424 kr/mån
47 817 kr/m²

Härlig trea med balkong i nordvästläge och utsikt mot gröna omgivningar. Planlösningen har en utpräglad uppdelning mellan sociala ytor och en mer privat sovdel med badrum och bra förvaring bakom skjutdörrsparti. Lägenheten är öppen och ljus, och hallen ligger praktiskt nog lite avskilt och även här finns bra förvaring. Trevlig möblerbar balkong. Lägenhetens förråd finns praktiskt nog på entréplan. Våra treor känns riktigt bra planerade för ett skönt liv med olika gröna nyanser för ögat. På golvet ligger en vacker ekparkett och köket är inrett med vita köksluckor samt rostfria handtag. Ljus bänkskiva i laminat, integrerad diskmaskin samt rostfri kyl och frys. Stora badrummet är stilrent med vitt matt kakel på väggarna och vitgrå klinker på golv. Takfärgen är svagt grå. Kommoden matchar även den övriga inredningen och går i vitt. Tvättmaskin och torktumlare. Snyggt och modernt! Tillträde våren/sommaren 2024. Lägenheten är inredd i stilen Fjäll. Bilderna är från visningslägenheten.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Årsringsgatan 4, Hills, Mölndals kommun

Årsringsgatan 4

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Nordr Sverige AB, Region Göteborg
2 490 000 kr
50 m²
2 rum
3 294 kr/mån
49 800 kr/m²

Väldisponerad bostad om två rum och kök. Modernt kök i vinkel med öppen planlösning mot vardagsrum. Stor möblerbar uteplats.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Hills Villastad villor etapp 3, Hills, Mölndals kommun
  • 1 ledig bostad

Hills Villastad villor etapp 3

Villa
Hills, Mölndals kommun
Nordr Sverige AB, Region Göteborg
fr. 7 495 000 kr
130 m²
6 rum
507 m² tomt
  • Nybyggnadsprojekt
Svalörtsvägen 14, Kungsbacka - Hammerö, Kungsbacka kommun

Svalörtsvägen 14

Villa
Kungsbacka - Hammerö, Kungsbacka kommun
Bjurfors Kungsbacka
Pris saknas
290 + 29 m²
10 rum
847 m² tomt

I lugna Södra Hammerö ligger detta stora välskötta hus i absolut toppskick. Ljust modernt uttryck kännetecknar hela villan och här får mer än väl hela familjen plats och det finns även en uthyrningsdel i huset med egen entré. På entréplan finner ni en ljus välkomnande hall med ingång till wc med ljust kakel, klinker, golvvärme, vägghängd toalett, flera skåp och spegel. Det andra toppmoderna badrummet precis intill har vitt kakel och ljust klinker, duschvägg med svarta profiler, takdusch, tvättställsskåp, golvvärme och spegel. Vardagsrummet har fantastisk rymd och ljusinsläpp och den fina braskaminen pryder sin plats. Här får flera soffgrupper och matbord plats. Det stilrena köket från 2019 har fina vita snickerier, grå laminatskiva med uppvik, bardisk, rejäl kyl/frys och rostfria vitvaror. Köket används idag också som arbetsplats. Från köket har du utgång till den stora uteplatsen där både matbord och loungegrupp med lätthet får plats. Tvättstugan med egen groventré har ljuvligt fint klinker, gott om förvaring, tvättmaskin och torktumlare. På det här planet finns tre stora sovrum varav föräldrasovrummet har fönster åt två håll. Det finns gott om garderober och förvaring i hela huset. En trappa ner breder ett stort allrum ut sig som idag används som lekrum. Fönstren här är stora och ger en luftig känsla. Även här finns en braskamin som värmer mysiga höstkvällar. Hela källarplanet är omsorgsfullt renoverat och har även ett eget ventilationssystem. Till höger från trappan ligger ett fint sovrum. Här finns även ytterligare ett sovrum med en praktiskt inredd klädkammare samt ett till allrum. Här kan tonåringarna husera med gott om plats och ett eget badrum med dusch och toalettrum med kommod och spegelskåp. Uthyrningsdelen har eget modernt grått kök med, kyl/frys,diskmaskin, fläkt och spishäll. Här finns även ett nytt fint badrum med dusch och toalett. Denna lilla lägenhet har ett sovrum samt ett vardagsrum med egen utgång (idag används vardagsrummet som gym). Pannrummet har snyggt kakel och klinker och här finns gott om plats och kan användas som klädkammare/förråd. Uthyrningslägenheten har idag egen tvättmaskin och torktumlare i garaget. Detta hus har högt och ljust läge i området, en idyll för barnen med lekstuga, klätterträd och stora ytor för spring och lek. Intill tomten ligger en stor grusplan och promenadvägarna här i området är oändliga då naturen breder ut sig precis intill.

  • Plus
Gamla Pykstensvägen 10, Onsala - Lyngås, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår

Gamla Pykstensvägen 10

Villa
Onsala - Lyngås, Kungsbacka kommun
Bjurfors Kungsbacka
2 600 000 kr
50 m²
2 rum
1 425 m² tomt

"Förr om åren bodde här två systrar i varsin del i detta lilla trähus. De hade varsitt sovrum, kök och vardagsrum med öppen spis och ett gemensamt utedass. Som ni ser på bilderna hade de också en egen entrédörr men balkongen delade de på, så det tillsammans kunde avnjuta sköna sommarmiddagar med solnedgång betagande utsikt över gröna omgivningar." Nuvarande ägare tänkte riva och bygga ett nytt hus och bättre läge för ett nytt hus finns inte. Du bor högt med fin utsikt och sol hela dagen. Huset består idag av två små rum, ett vardagsrum/matrum, öppen spis med utgång ut till balkongen, ett stort sovrum, också det med en öppen spis och utgång ut till balkongen. Badrummet med våtrumstapet och plastgolv är fint renoverat med wc/handfat, nya blandare och praktisk duschkabin. Det charmiga köket har trinette och förvaring. I ett av rummen finns även fungerade kyl/frys, diskmaskin och ytterligare en frys. Varmvattenberedaren finns i källaren. Uteplatsen är både vind- och insynsskyddad och här finns ett litet utekök. Ta cykeln ner till Orrevikens salta bad, en skön cykeltur på tio minuter. Skolbussen går nere på Häckelhagsvägen, vilken når flera skolor i Onsala. Idag är utedasset rivet och kommunalt vatten och avlopp är inkopplat. Är du sugen på att renovera och fixa ditt eget lilla hus eller riva och bygga nytt? Möjligheterna är helt klart många. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 9