Mäklare Therese Bjurenlind

Therese Bjurenlind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Äppelgården, null, Härryda kommun

Äppelgården

Lägenhet
Härryda kommun
Bjurfors Göteborg AB

1 295 000 kr

108,1 m²

4 rum

Kommande projekt - mellan stad och natur I en sluttning bland gamla ekar och där marken om våren täcks av vitsippor ligger Säteriet. Här bor du lugnt och tyst, men samtidigt bara ett stenkast från Mölnlycke centrum och med Göteborg och Borås på lagom pendlingsavstånd. Midhem planerar 55 nyproducerade lägenheter med tillhörande gym, övernattningslägenhet och utrymme för co-working. Lägenheter i olika storlekar och väderstreck. Balkong eller uteplats, vad passar dig bäst? Markparkering och även garage. Härlig föreningsgård med plats för umgänge med familj och vänner. Gör en intresseanmälan på projektets hemsidan så kommer du få mer information inför säljstarten.

 • Nybyggnadsprojekt
Årsringsgatan 4, Hills, Mölndals kommun

Årsringsgatan 4

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Nordr Sverige AB, Region Göteborg

2 900 000 kr

49,5 m²

2 rum

3 078 kr/mån

58 586 kr/m²

Väldisponerad bostad om två rum och kök. Modernt kök i vinkel med öppen planlösning mot vardagsrum. Stor möblerbar balkong.Tillträde vår/sommar 2024.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Årsringsgatan 8, Hills, Mölndals kommun
 • Tor 9 feb kl 16:00
Årsringsgatan 8, Hills, Mölndals kommun, bild 2
Årsringsgatan 8, Hills, Mölndals kommun, bild 3

Årsringsgatan 8

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Nordr Sverige AB, Region Göteborg

4 590 000 kr

81,5 m²

4 rum

4 650 kr/mån

56 319 kr/m²

Bostadens fina planering ger tre sovrum och ett stort öppet vardagsrum och kök. Dessutom välkomnas du av en rymlig hall och har både ett stort badrum och en praktisk gäst-wc. Vinkelköket är genomtänkt med bra arbetsytor. Stort altandäck i trä och sten som går runt gaveln och till vilken du har två utgångar. Villakänsla, men av det mer lättskötta slaget! Förråd finns praktiskt nog på entréplan. Fyran kan du som eget val anpassa sovrummen för att passa just dig bättre. Du kan ta bort ett sovrum för att få ett ännu rymligare kök/vardagsrum och då kan du även välja till en köksö. Du kan även göra om ett av sovrummen till en walk-in-closet som samtidigt kan fungera som kontor. Tillträde vår/sommar 2024. Välj kostnadsfritt mellan tre olika stilar, Äng, Fjäll och Fjord. Varje stil inom konceptet är noga designad och genomarbetad för att hålla över tid och samtidigt kännas aktuell väldigt länge. Läs mer om de olika stilarna på vår hemsida.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Årsringsgatan 6, Hills, Mölndals kommun

Årsringsgatan 6

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Nordr Sverige AB, Region Göteborg

3 900 000 kr

71,5 m²

3 rum

4 159 kr/mån

54 545 kr/m²

Väldisponerad bostad om tre rum och kök. Ljust gavelläge med möblerbar balkong.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Hills Villastad villor etapp 3, Hills, Mölndals kommun
 • 2 lediga bostäder

Hills Villastad villor etapp 3

Villa
Hills, Mölndals kommun
Nordr Sverige AB, Region Göteborg

7 895 000 kr

130 m²

6 rum

507 m² tomt

 • Nybyggnadsprojekt
Hills Villastad Flora, Mölndal, Hills, Mölndals kommun
 • 3 lediga bostäder

Hills Villastad Flora, Mölndal

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Nordr Sverige AB, Region Göteborg

2 590 000 kr

81,5 m²

4 rum

3 078 kr/mån

 • Nybyggnadsprojekt
Hossabergsvägen 30, Öjersjö, Partille kommun
Hossabergsvägen 30, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Hossabergsvägen 30, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Hossabergsvägen 30

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Bjurfors Göteborg AB

4 995 000 kr

96 m²

4 rum

6 800 kr/mån

52 031 kr/m²

Välkommen till natursköna Öjersjö och 96 välplanerade kvadratmetrar fördelade på 4 rum och kök, badrum samt gäst-WC. Stora härliga fönster partier släpper in mycket ljus i bostaden och naturligtvis finns en stor balkong. Planerad inflyttning redan augusti/september 2023. Brf Trollsländan erbjuder dig ett avkopplat, praktiskt och funktionellt liv. Lägenheterna bjuder in till en tillvaro där barnfamiljer såväl som äldre kan leva ett liv på sina egna villkor. Bostäderna är ljusa och rummen är placerade med omsorg. Sovrum är oftast avskilda från vardagsrum och kök. Det ska vara lugnt där det ska vara lugnt. Filosofin är att bygga in kvaliteter som är svåra att göra om i efterhand. Planerad inflyttning augusti och september 2023.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Hossabergsvägen 32, null, Partille kommun

Hossabergsvägen 32

Lägenhet
Partille kommun
Bjurfors Göteborg AB

4 195 000 kr

80 m²

3 rum

5 700 kr/mån

52 438 kr/m²

Vindslägenhet där takhöjden når upp till 2,75 m och snedtak mot fasadväggen. Fönster ner till golv i 3 rum och kök, 79 kvm. Brf Trollsländan erbjuder dig ett avkopplat, praktiskt och funktionellt liv. De välplanerade lägenheterna bjuder in till en tillvaro där barnfamiljer såväl l som äldre kan leva ett liv på sina egna villkor. Bostäderna är ljusa och rummen är placerade med omsorg. Sovrum är oftast avskilda från vardagsrum och kök. Det ska vara lugnt där det ska vara lugnt. Vår filosofi är att bygga in kvaliteter som är svåra att göra om i efterhand.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Trollsländan, null, Partille kommun

Trollsländan

Lägenhet
Partille kommun
Bjurfors Göteborg AB

4 195 000 kr

96 m²

4 rum

5 700 kr/mån

Bo granne med naturen - 24 naturnära lägenheter i populära Öjersjö. Brf Trollsländan erbjuder dig ett avkopplat, praktiskt och funktionellt liv. De välplanerade lägenheterna bjuder in till en tillvaro där barnfamiljer såväl l som äldre kan leva ett liv på sina egna villkor. Bostäderna är ljusa och rummen är placerade med omsorg. Sovrum är oftast avskilda från vardagsrum och kök. Det ska vara lugnt där det ska vara lugnt. Vår filosofi är att bygga in kvaliteter som är svåra att göra om i efterhand. Planerad inflyttning augusti och september 2023.

 • Nybyggnadsprojekt
Långedragsvägen 39, Kungsten, Göteborgs kommun

Långedragsvägen 39

Övrigt
Kungsten, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg AB

700 000 kr

18 m²

1 rum

536 kr/mån

Garage om 18 kvm LOA. Planerat tillträde juni 2023. På en liten höjd mitt i historiska och centralt placerade Kungssten möter 1906 års byggnadskonst modern bekvämlighet på ett mycket smakfullt vis. Här genomgår den gamla och i grunden storstilade grosshandlarvillan en välbehövlig transformation, och ger nu plats åt tio charmiga bostäder - omgärdat av en fantastisk trädgård i tre etage. Här erbjuds du yteffektiva hem fyllt med karaktär och känsla. Bostäder som är bekväma och snygga i en personlig, trygg och hållbar kontext. Vi tror att du som ska bo här lever ett händelserikt liv och vill ha en flexibel boendesituation, med goda kommunikationer i närheten. Andrahandsuthyrning godkänt enligt föreningens stadgar, och man välkomnar juridisk person som köpare. I garaget är värme och vatten ej indraget.

 • Nyproduktion
Brf Kungsstenen , null, Göteborgs kommun

Brf Kungsstenen

Övrigt
Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg AB

700 000 kr

18 m²

1 rum

536 kr/mån

Nu säljstartar vi projektet Kungsstenen. Inflyttning planeras till juni 2023! På en liten höjd mitt i historiska och centralt placerade Kungssten möter 1906 års byggnadskonst modern bekvämlighet på ett mycket smakfullt vis. Här genomgår den gamla och i grunden storstilade grosshandlarvillan en välbehövlig transformation, och ger nu plats åt tio charmiga bostäder - omgärdat av en fantastisk trädgård i tre etage. Här erbjuds du yteffektiva hem fyllt med karaktär och känsla. Bostäder som är bekväma och snygga i en personlig, trygg och hållbar kontext. Vi tror att du som ska bo här lever ett händelserikt liv och vill ha en flexibel boendesituation, med goda kommunikationer i närheten. Andrahandsuthyrning godkänt enligt föreningens stadgar, och vi välkomnar juridisk person som köpare.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 11