Mäklare Therese Bjurenlind

Therese Bjurenlind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hills Villastad villor etapp 3, Hills, Mölndals kommun
 • 1 ledig bostad

Hills Villastad villor etapp 3

Villa
Hills, Mölndals kommun
Nordr Sverige AB, Region Göteborg
fr. 7 495 000 kr
130 m²
6 rum
501 m² tomt
 • Nybyggnadsprojekt
Hills Villastad Flora, Mölndal, Hills, Mölndals kommun
 • 5 lediga bostäder

Hills Villastad Flora, Mölndal

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Nordr Sverige AB, Region Göteborg
fr. 2 490 000 kr
49,5-81,5 m²
2-4 rum
3 294 kr/mån
 • Nybyggnadsprojekt
Hummerviken Öckerö, null, Öckerö kommun
 • 3 lediga bostäder

Hummerviken Öckerö

Lägenhet
Öckerö kommun
fr. 3 595 000 kr
57-103,6 m²
2-4 rum
3 622 kr/mån

Med vidsträckt utsikt över klippor, stränder och hav ligger Hummerviken. Detta är platsen för tre klassiska skärgårdshus som växer fram ur det vackert karga landskapet. Inflyttning planerad till kvartal 3, 2025. Kontakta mäklaren direkt, försäljningen är redan i full gång!

 • Nybyggnadsprojekt
Bohusgatan 11, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 11

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
5 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 9/19
4 900 kr/mån
81 875 kr/m²

Preliminär inflyttning kvartal 2-3, 2026. I denna sociala och öppna bostad blir köksön en uppskattad detalj. I köket finns härligt utrymme för både matlagning och uppläggning för sällskapliga tillställningar och drycken plockas ut från vinkylen. Ditt påkostade kök från Kvänum gör matlagningen till en fröjd. Låt dörren ut till balkongen gärna stå på glänt och känn brisen eller ta ett kliv ut och och inta stadens puls vid ditt cafébord med en kopp kaffe. I sovrummen kan du slappna av och du finner bra förvaring som underlättar din vardag. Även i hallen erbjuds en praktisk klädkammare som med enkla medel kan skapa magi för din förvaring. Badrummet är inrett i med ljusgrå granitkeramik både på golv och väggar. Den genomgående enstavsparketten med behaglig golvvärme binder ihop rummen.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun
 • Tis 5 mar kl 16:00
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun, bild 2
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun, bild 3

Bohusgatan

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 045 000 kr
35 m²
2 rum
vån 4/18
3 200 kr/mån
87 000 kr/m²

Premiumbostad på attraktiv adress - golvvärme och stor balkong. Tillträde 2026. Boka visning av modellen idag! Trivsamt planerad premiumlägenhet med sovrum och balkong i öster. Här möts du av genomtänkta materialval och inget lämnas åt slumpen. Bostaden har en genomgående vacker tvåstavsparkett, golvvärme, målade väggar i sober kulör och påkostade materialval som ger en direkt känsla av ett unikt boende. Skulle du vilja finns möjlighet att sätta din personliga prägel kan tillval göras bland de förslag som Balder tagit fram. Bostaden är genomtänkt med öppna ytor för maximal rymd. Njut av ett stilrent kök med kvalitativa vitvaror i ett rum som ger plats åt både matbord och soffgrupp intill den rymliga balkongen. Sovrummet nås bakom dubbla skjutdörrar vilket möjliggör placering av större säng intill den smarta förvaringen. I badrummet möts du av en klassisk kombination med vitt kakel och ljusgrå klinker i granitkeramik. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. Utanför porten finner du trendiga caféer och restauranger, gym och övrig serviceverksamhet som gör att du har allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. Här kan du gå till allt du behöver. Vill du trotts det åka i väg har du närhet till både buss, spårvagn och tåg. Detta är ett lyxigt och bekvämt boende med Avenyn ett stenkast bort! Ta chansen att bo på en av Göteborgs mest attraktivaste adresser.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bohusgatan 11A, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 11A

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 345 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/6
3 034 kr/mån
76 023 kr/m²

Välkommen in i en kvadratsmart tvåa om 44 kvm. Praktiskt planlösning och gott om förvaring. Hall med plats för avhängning. Från hallen nås wc/dusch med tvättmöjligheter. Vardagsrum och kök i öppet samband och balkong mot sydost. I lägenheten finns även ett förråd för extra förvaring. Sovrum med hel garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Modern och stilren inredning samt golvvärme i hela lägenheten. Möjlighet finns att göra tillval bland de inredningsstilar Balder har tagit fram. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bohusgatan 7A, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 7A

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 725 000 kr
48 m²
2 rum
vån 9/13
3 155 kr/mån
77 604 kr/m²

Premiumbostad med balkong mot Bohusgatan. Tillträde 2026 boka visning idag! Välkommen in i en trevligt planerad tvåa med gott om utrymme. Lägenheten vetter mot Bohusgatan och man är nära storstadens härliga puls. Praktiskt planlösning och gott om förvaring. Extra förråd i lägenheten. Hall med plats för avhängning. Från hallen nås wc/dusch med tvättmöjligheter. Vardagsrum och kök i öppet samband. Här ifrån nås lägenhetens, vad vi kallar, spanska balkong. Balkongen nås via ett härligt skjutdörrsparti som ger gott med ljus in i lägenheten. Sovrum i modern stil som avgränsas med glasvägg och skjutdörrar. Garderobsvägg och plats för en rejäl säng. Stilren inredning samt golvvärme i hela lägenheten. Möjlighet finns att göra tillval bland de inredningsstilar Balder har tagit fram. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Bohusgatan 7A, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 7A

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
2 945 000 kr
38 m²
2 rum
vån 5/13
2 893 kr/mån
77 500 kr/m²

Välkommen in i en kvadratsmart tvåa om 38 kvm. Lägenheten vetter mot Bohusgatan och man är nära storstadens härliga puls. Praktiskt planlösning och gott om förvaring. Hall med plats för avhängning. Från hallen nås wc/dusch med tvättmöjligheter. Vardagsrum och kök i öppet samband. Här ifrån nås lägenhetens, vad vi kallar, spanska balkong. Balkongen nås via ett härligt skjutdörrsparti som ger gott med ljus in i lägenheten. Sovrum med garderobsvägg och plats för en rejäl säng. Modern och stilren inredning samt golvvärme i hela lägenheten. Möjlighet finns att göra tillval bland de inredningsstilar Balder har tagit fram. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Bohusgatan 7A, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 7A

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
4 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/13
4 205 kr/mån
68 425 kr/m²

Stor balkong, köksö och klädkammare är bara några av de kvaliteter denna nyproducerade bostad med tillträde 2026 erbjuder. Här presenteras en öppen planlösning med en underbar balkong och där stora fönster skänker ett naturligt och genomgående ljusflöde. Kvalitetsinteriör och genomgående tvåstavsparkett och golvvärme skapar ett exklusivt hem rätt i tiden på en av Göteborgs mest attraktiva adresser. I denna öppna planlösning blir det stilfulla köket med köksö en uppskattad detalj där det ges utrymme för både matlagning och uppläggning för sällskapliga tillställningar. Låt dörren till den stora balkongen stå på glänt och släpp in brisen i ditt hem. Eller kliv ut och slå dig ner med en kopp kaffe och njuta av stadens puls. Lägenheten har två rymliga sovrum båda med bra förvaring för alla dina saker. Här kan du slappna av efter en dag i vimlet och njuta av utsikten genom dina stora fönster. Badrummet är inrett i en stilren kombination och vill du trots detta sätta din personliga prägel finns fortsatt möjligheten att göra tillval. Utanför porten finner du trendiga caféer och restauranger, gym och övrig serviceverksamhet som gör att du har allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. Här kan du gå till allt du behöver. Vill du trotts det åka i väg har du närhet till både buss, spårvagn och tåg. Detta är ett lyxigt och bekvämt boende med Avenyn ett stenkast bort! Ta chansen att bo på en av Göteborgs mest attraktivaste adresser. Kontakta mäklaren och boka in dig på visning redan idag!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
9 745 000 kr
95 m²
4 rum
vån 17/18
5 800 kr/mån
102 579 kr/m²

En utmärkande 4 rum och kök med inte bara en utan två balkonger i olika väderstreck att blicka ut från och inta stadens vyer. Här både börjar och slutar dagen och vilken ynnest med boendekvalitéer som vinkyl, kök från Kvänum, badrum inrett i granitkeramik och i övrigt lika genomtänkta som påkostade materialval. Golven är klädda med en vacker enstavsparkett med behaglig golvvärme, väggarna målade i en sober kulör vilket tillsammans ger en god bas att inreda utefter.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 395 000 kr
45 m²
2 rum
vån 5/18
3 600 kr/mån
75 444 kr/m²

Stor balkong, lugnt läge och sociala ytor kännetecknar denna bostad. Här erbjuds stor balkong, exklusiva materialval och den genomgående tvåstavsparketten med underliggande golvvärme skapar ett exklusivt hem rätt i tiden på en av Göteborgs mest attraktiva adresser. Här hittar du även ett stort internförråd som likväl kan nyttjas som en walk- in- closet. Från hallen kan du blicka ut genom de stora fönstren och som ger ett fint ljusinsläpp i hela bostaden. Kliver du vidare in i kök och vardagsrum slås du av rymden som denna bostad erbjuder. Njut av ett stilrent kök med kvalitativa vitvaror i ett rum som ger plats åt både matbord och soffgrupp. Här kan du även öppna upp och kliva ut på den stora balkongen för att avnjuta ditt morgonkaffe. Sovrummet nås bakom skjutdörrar vilket möjliggör placering av större säng. Det stilsäkra badrummet med vitt kakel och ljusgrå granitkeramik är även utrustat med kombimaskin, arbetsbänk samt överskåp för extra förvaring. Här slipper du anpassa dig efter tider i tvättstugan utan kan lägga tiden på det som är viktigt för dig. Vill du sätta din personliga prägel finns fortsatt möjligheten att göra tillval. Utanför porten finner du ett stort utbud av caféer och restauranger, gym och övrig serviceverksamhet som gör att du har allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. Här kan du gå till allt! Vill du trotts det åka i väg har du närhet till både buss, spårvagn och tåg. Detta är ett kvalitativt och bekvämt boende med Avenyn ett stenkast bort! Ta chansen att bo på en av Göteborgs mest attraktivaste adresser. Inflyttning sker under 2026. Kontakta mäklaren och boka in dig på visning redan idag!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
4 345 000 kr
38 m²
2 rum
vån 17/18
3 400 kr/mån
114 342 kr/m²

Premiumbostad på attraktiv adress - golvvärme och balkong. Tillträde 2026. Boka visning idag! Välkommen in i en kvadratsmart planlösning med sovrum och balkong i väster. Lägenheten vetter mot gårdens lugna sida, samtidigt har du nära storstadens härliga puls. Vardagsrum och kök i öppet samband gör att lägenheten känns rymlig. Det stilrena köket sträcker sig längs hela väggen och är utrustat med kvalitativa vitvaror för den intresserade kocken och middagen dukas upp på balkongen med härlig kvällssol. De stora fönstren ger dig en magnifik utsikt samtidigt som de låter ljuset flöda in i bostaden. I sovrummet kan koppla av i din dubbelsäng och den stora garderobsväggen gör att du får plats med alla dina saker. I badrummet möts man av en tidlös kombination med vitt kakel och ljusgrå klinker i granitkeramik. I denna bostad får du extra kvaliteter med genomgående tvåstavsparkett, golvvärme och fina materialval. Skulle du ändå vilja sätta din personliga prägel finns möjlighet att göra tillval bland de inredningsstilar Balder har tagit fram. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. Utanför porten finner du trendiga caféer och restauranger, gym och övrig serviceverksamhet som gör att du har allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. Här kan du gå till allt du behöver. Vill du trotts det åka i väg har du närhet till både buss, spårvagn och tåg. Detta är ett lyxigt och bekvämt boende med Avenyn ett stenkast bort! Ta chansen att bo på en av Göteborgs mest attraktivaste adresser. Kontakta mäklaren och boka in dig på visning redan idag!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
5 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 9/18
4 900 kr/mån
81 875 kr/m²

Premiumlägenhet med utsikt och köksö! Boka visning I denna sociala och öppna bostad blir köksön en uppskattad detalj. I köket finns härligt utrymme för både matlagning och uppläggning för sällskapliga tillställningar och drycken plockas ut från vinkylen. Ditt påkostade kök från Kvänum gör matlagningen till en fröjd. Låt dörren ut till balkongen står gärna på glänt och känn brisen eller ta ett kliv ut och och inta stadens puls vid ditt cafébord med en kopp kaffe. I sovrummen kan du slappna av och du finner bra förvaring som underlättar din vardag. Även i hallen erbjuds en praktisk klädkammare som med enkla medel kan skapa magi för din förvaring. Badrummet är inrett i en stilren kombination med vitt kakel och ljusgrå klinker i granitkeramik. Den genomgående tvåstavsparketten med behaglig golvvärme binder ihop rummen. Vill du dessutom sätta din personliga prägel finns här möjligheter att påverka inredningen själv genom vårt utbud av tillval. Boka dig på visning idag!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Äppelgården, null, Härryda kommun

Äppelgården

Lägenhet
Härryda kommun
fr. 1 295 000 kr
32,5-108,1 m²
1-4 rum

Kommande projekt - mellan stad och natur I en sluttning bland gamla ekar och där marken om våren täcks av vitsippor ligger Säteriet. Här bor du lugnt och tyst, men samtidigt bara ett stenkast från Mölnlycke centrum och med Göteborg och Borås på lagom pendlingsavstånd. Midhem planerar 55 nyproducerade lägenheter med tillhörande gym, övernattningslägenhet och utrymme för co-working. Lägenheter i olika storlekar och väderstreck. Balkong eller uteplats, vad passar dig bäst? Markparkering och även garage. Härlig föreningsgård med plats för umgänge med familj och vänner. Gör en intresseanmälan på projektets hemsidan så kommer du få mer information inför säljstarten.

 • Nybyggnadsprojekt
Långedragsvägen 39, Kungsten, Göteborgs kommun

Långedragsvägen 39

Övrigt
Kungsten, Göteborgs kommun
700 000 kr
18 m²
1 rum
574 kr/mån

Garage om 18 kvm LOA. Planerat tillträde juni 2023. På en liten höjd mitt i historiska och centralt placerade Kungssten möter 1906 års byggnadskonst modern bekvämlighet på ett mycket smakfullt vis. Här genomgår den gamla och i grunden storstilade grosshandlarvillan en välbehövlig transformation, och ger nu plats åt tio charmiga bostäder - omgärdat av en fantastisk trädgård i tre etage. Här erbjuds du yteffektiva hem fyllt med karaktär och känsla. Bostäder som är bekväma och snygga i en personlig, trygg och hållbar kontext. Vi tror att du som ska bo här lever ett händelserikt liv och vill ha en flexibel boendesituation, med goda kommunikationer i närheten. Andrahandsuthyrning godkänt enligt föreningens stadgar, och man välkomnar juridisk person som köpare. I garaget är värme och vatten ej indraget.

 • Nyproduktion
Brf Kungsstenen , null, Göteborgs kommun

Brf Kungsstenen

Övrigt
Göteborgs kommun
fr. 700 000 kr
18 m²
1 rum
574 kr/mån

På en liten höjd mitt i historiska och centralt placerade Kungssten möter 1906 års byggnadskonst modern bekvämlighet på ett mycket smakfullt vis. Här genomgår den gamla och i grunden storstilade grosshandlarvillan en välbehövlig transformation, och ger nu plats åt tio charmiga bostäder - omgärdat av en fantastisk trädgård i tre etage. Här erbjuds du yteffektiva hem fyllt med karaktär och känsla. Bostäder som är bekväma och snygga i en personlig, trygg och hållbar kontext. Vi tror att du som ska bo här lever ett händelserikt liv och vill ha en flexibel boendesituation, med goda kommunikationer i närheten. Andrahandsuthyrning godkänt enligt föreningens stadgar, och vi välkomnar juridisk person som köpare.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 16