Mäklare Therese Bjurenlind

Therese Bjurenlind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bohusgatan 11A, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 11A

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
7 500 000 kr
77 m²
3 rum
vån 6/6
4 209 kr/mån
97 403 kr/m²

Högst upp i projektets mysiga gårdshus finns en lägenhet utöver det vanliga. Välkommen in en hörnlägenhet med praktisk och kul utformning. Fönster i tre väderstreck vilket ger ett gott ljus in i lägenheten. Hall med bra förvaringsmöjligheter i förråd. I hallen finns även bostadens dusch/wc med tvättmöjligheter. Dessutom ett mindre rum som kan användas antingen som sovrum eller hemmakontor. Vardagsrum och kök i halvöppet samband och ett kök med trevlig vinkellösning. Högt i tak och från vardagsrummet nås terrassen som är på hela 18 kvm, perfekt ställe att avnjuta sommarmiddagarna på. Det stora sovrummet ligger längst in i bostaden och här finns skjutdörrsgarderob och gott om plats för en rejäl säng. Från sovrummet nås balkongen som ligger i nordvästligt läge. Modern och stilren inredning samt golvvärme i hela lägenheten. Möjlighet finns att göra tillval bland de inredningsstilar Balder har tagit fram. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättsinnehavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
4 045 000 kr
45 m²
2 rum
vån 12/18
3 600 kr/mån
89 889 kr/m²

På hög höjd blir den stora balkongen ett signum för bostaden. Här hamnar du i stadens vyer på första parkett! En bostad som lämpar sig lika bra för en som två. Inte minst tack vare bostadens generösa förvaringsmöjligheter. Här pryds golven av såväl golvvärme som en vacker enstavsparkett som i kombination med de sobert målade väggarna skapar en lugn oas. Köket från Kvänum skänker en lika klassisk som modern känsla, inklusive vinkyl, och badrummet är rymligt med stilrent tidlösa kvalitéer. Vardagsrummet bjuder på ljus från de generösa fönstrena och möjliggör yta för härliga middagar i en bostad som med sina detaljer upplevs som väl genomtänkt.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Hills Villastad Flora, Mölndal, Hills, Mölndals kommun
  • 5 lediga bostäder

Hills Villastad Flora, Mölndal

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Nordr Sverige AB, Region Göteborg
fr. 2 490 000 kr
50-82 m²
2-4 rum
3 294 kr/mån
  • Nybyggnadsprojekt
Bohusgatan 7A, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 7A

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 395 000 kr
38 m²
2 rum
vån 10/13
2 891 kr/mån
89 342 kr/m²

Välkommen in i en kvadratsmart tvåa om 38 kvm. Praktiskt planlösning och gott om förvaring. Hall med plats för avhängning. Från hallen nås wc/dusch med tvättmöjligheter. Vardagsrum och kök i öppet samband. Här ifrån nås lägenhetens balkong som passar utmärkt att avnjuta morgonkaffet på. Sovrum med garderobsvägg och plats för en rejäl säng. Modern och stilren inredning samt golvvärme i hela lägenheten. Möjlighet finns att göra tillval bland de inredningsstilar Balder har tagit fram. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Hummerviken Öckerö, null, Öckerö kommun
  • 3 lediga bostäder

Hummerviken Öckerö

Lägenhet
Öckerö kommun
Bjurfors Nyproduktion Göteborg
fr. 3 595 000 kr
57-104 m²
2-4 rum
3 606 kr/mån

Med vidsträckt utsikt över klippor, stränder och hav ligger Hummerviken. Detta är platsen för tre klassiska skärgårdshus som växer fram ur det vackert karga landskapet. Inflyttning planerad till kvartal 3, 2025. Kontakta mäklaren direkt, försäljningen är redan i full gång!

  • Nybyggnadsprojekt
Bohusgatan 7A, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 7A

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 725 000 kr
48 m²
2 rum
vån 9/13
3 155 kr/mån
77 604 kr/m²

Premiumbostad med balkong mot Bohusgatan. Tillträde 2026 boka visning idag! Välkommen in i en trevligt planerad tvåa med gott om utrymme. Lägenheten vetter mot Bohusgatan och man är nära storstadens härliga puls. Praktiskt planlösning och gott om förvaring. Extra förråd i lägenheten. Hall med plats för avhängning. Från hallen nås wc/dusch med tvättmöjligheter. Vardagsrum och kök i öppet samband. Här ifrån nås lägenhetens, vad vi kallar, spanska balkong. Balkongen nås via ett härligt skjutdörrsparti som ger gott med ljus in i lägenheten. Sovrum i modern stil som avgränsas med glasvägg och skjutdörrar. Garderobsvägg och plats för en rejäl säng. Stilren inredning samt golvvärme i hela lägenheten. Möjlighet finns att göra tillval bland de inredningsstilar Balder har tagit fram. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
4 445 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/18
4 900 kr/mån
61 736 kr/m²

Fransk balkong i söder, köksö och klädkammare är bara några av de kvaliteter denna nyproducerade bostad med tillträde 2026 erbjuder. Här presenteras en öppen planlösning med en underbar söderbalkong och där stora fönster skänker ett naturligt och genomgående ljusflöde. Kvalitetsinteriör och genomgående tvåstavsparkett och golvvärme skapar ett exklusivt hem rätt i tiden på en av Göteborgs mest attraktiva adresser. I denna öppna planlösning blir det stilfulla köket med köksö en uppskattad detalj där det ges utrymme för både matlagning och uppläggning för sällskapliga tillställningar. Låt dörren till den franska balkongen stå öppen och släpp in brisen i ditt hem. Lägenheten har två rymliga sovrum båda med bra förvaring för alla dina saker. Här kan du slappna av efter en dag i vimlet och njuta av utsikten genom dina stora fönster. Badrummet är inrett i en stilren kombination med vitt kakel och ljusgrå klinker i granitkeramik. Vill du trots detta sätta din personliga prägel finns fortsatt möjligheten att göra tillval. Utanför porten finner du trendiga caféer och restauranger, gym och övrig serviceverksamhet som gör att du har allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. Här kan du gå till allt du behöver. Vill du trotts det åka i väg har du närhet till både buss, spårvagn och tåg. Detta är ett lyxigt och bekvämt boende med Avenyn ett stenkast bort! Ta chansen att bo på en av Göteborgs mest attraktivaste adresser. Kontakta mäklaren och boka in dig på visning redan idag!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan 11A, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 11A

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
6 195 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/6
4 850 kr/mån
68 077 kr/m²

Premiumlägenhet mitt i centrum - ett läge för bra för att vänta. Tillträde 2026 boka visning idag! I denna gavellägenhet med fönster i tre väderstreck möts du av ljus och en härlig rymd. I hallen finns bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob, perfekt för ordning och reda. I hallen finns även bostadens gäst-wc. Vardagsrum och kök breder ut sig i öppet samband med ett stort kök i vinkel. Här kan du laga allt från lugna familjemiddagar eller stora middagar med vännerna. Från vardagsrummet öppnar du med lätthet upp skjutdörren och kliver ut på balkongen som ligger mysigt belägen in mot föreningens gård. För att uppnå den privata känslan i bostadens lugnare delar har sovrummen och dusch/wc med tvättmöjligheter samlats i ena delen av bostaden. Stora sovrummet har en hel garderobsvägg där du smidigt får plats med allt. Här får du känslan av premium. Kvalitetsinredning, golvvärme och stora fönster är bara några av alla detaljer som gör att man vill upptäcka mer av vad bostaden har att ge. Då tillträde sker först 2026 finns fortsatt möjlighet att göra tillval bland de inredningsstilar Balder har tagit fram. I föreningen finns garage med elbilspool, cykel förvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. Utanför porten finner du trevliga restauranger, gym och övrig serviceverksamhet som gör att du har allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. Här kan du gå till allt du behöver. Vill du trotts det åka i väg har du närhet till både buss, spårvagn och tåg. Detta är ett lyxigt och bekvämt boende med Avenyn ett stenkast bort! Ta chansen att bo på en av Göteborgs mest attraktivaste adresser. Kontakta mäklaren och boka in dig på visning redan idag!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun
  • Tis 13 aug kl 16:00
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun, bild 2
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun, bild 3

Bohusgatan

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 045 000 kr
35 m²
2 rum
vån 4/18
3 200 kr/mån
87 000 kr/m²

Premiumbostad på attraktiv adress - golvvärme och stor balkong. Tillträde 2026. Boka visning av modellen idag! Trivsamt planerad premiumlägenhet med sovrum och balkong i öster. Här möts du av genomtänkta materialval och inget lämnas åt slumpen. Bostaden har en genomgående vacker tvåstavsparkett, golvvärme, målade väggar i sober kulör och påkostade materialval som ger en direkt känsla av ett unikt boende. Skulle du vilja finns möjlighet att sätta din personliga prägel kan tillval göras bland de förslag som Balder tagit fram. Bostaden är genomtänkt med öppna ytor för maximal rymd. Njut av ett stilrent kök med kvalitativa vitvaror i ett rum som ger plats åt både matbord och soffgrupp intill den rymliga balkongen. Sovrummet nås bakom dubbla skjutdörrar vilket möjliggör placering av större säng intill den smarta förvaringen. I badrummet möts du av en klassisk kombination med vitt kakel och ljusgrå klinker i granitkeramik. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. Utanför porten finner du trendiga caféer och restauranger, gym och övrig serviceverksamhet som gör att du har allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. Här kan du gå till allt du behöver. Vill du trotts det åka i väg har du närhet till både buss, spårvagn och tåg. Detta är ett lyxigt och bekvämt boende med Avenyn ett stenkast bort! Ta chansen att bo på en av Göteborgs mest attraktivaste adresser.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Norgårdsvägen 124, Öckerö, Öckerö kommun

Norgårdsvägen 124

Lägenhet
Öckerö, Öckerö kommun
Bjurfors Nyproduktion Göteborg
5 395 000 kr
84,1 m²
3 rum
vån 1/3
5 186 kr/mån
64 150 kr/m²

Ny bostad med både uteplats och trädgård. Som om det inte vore nog så kan man även njuta av havsutsikten från uteplats. Exklusivt och stilfullt!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Äppelgården, null, Härryda kommun

Äppelgården

Lägenhet
Härryda kommun
Bjurfors Nyproduktion Göteborg
fr. 1 295 000 kr
33-108 m²
1-4 rum

Kommande projekt - mellan stad och natur I en sluttning bland gamla ekar och där marken om våren täcks av vitsippor ligger Säteriet. Här bor du lugnt och tyst, men samtidigt bara ett stenkast från Mölnlycke centrum och med Göteborg och Borås på lagom pendlingsavstånd. Midhem planerar 55 nyproducerade lägenheter med tillhörande gym, övernattningslägenhet och utrymme för co-working. Lägenheter i olika storlekar och väderstreck. Balkong eller uteplats, vad passar dig bäst? Markparkering och även garage. Härlig föreningsgård med plats för umgänge med familj och vänner. Gör en intresseanmälan på projektets hemsidan så kommer du få mer information inför säljstarten.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 11