Bjurfors Hallsberg

Bjurfors Hallsberg

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Garagegatan 37, Degerfors, Degerfors kommun
  • Imorgon kl 12:00
Garagegatan 37, Degerfors, Degerfors kommun, bild 2
Garagegatan 37, Degerfors, Degerfors kommun, bild 3

Garagegatan 37

Villa
Degerfors, Degerfors kommun
Bjurfors Hallsberg
995 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
1 394 m² tomt

Välkommen till denna underbara tegelvilla på Garagegatan 37 i Degerfors! Denna hemtrevliga bostad har genomgått omfattande renoveringar och är nu redo att välkomna sina nya ägare. Entréplanet har genomgående renoverade golv, väggar och tak vilket skapar en fräsch och inbjudande atmosfär i hela huset. Det stilfullt renoverade badrummet på entréplanet är prytt med kakel på väggarna och på golvet ligger klinker med golvvärme. Här finner du bekvämligheter såsom handfat med kommod, dusch och wc. Köket, som även det är helt nyrenoverat, har gott med plats i de rymliga köksskåpen, en elegant laminatskiva som ger gott om arbetsyta, och moderna apparater inklusive induktionshäll, fläkt, ugn, diskmaskin och en praktisk kombinerad kyl och frys. På entréplanet finns även två rymliga sovrum som erbjuder en lugn och rofylld plats att koppla av och sova gott i. Det stora vardagsrummet ger gott om utrymme för umgänge med familj och vänner och är perfekt för mysiga kvällar framför TV:n eller att njuta av en god bok. Källarplanet erbjuder en rad användbara utrymmen, inklusive en hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett praktiskt hobbyrum och ett förråd för extra förvaring. Här finns även ett pannrum som säkerställer en bekväm inomhusmiljö året runt. Dessutom finns en mindre gillestuga där du kan skapa din egen oas med en soffa, säng eller kanske ett skrivbord. Tvättstugan i källaren gör den tråkiga uppgiften att tvätta till en enkel och bekväm syssla. Den generösa trädgården runt huset är en fröjd för ögat och ger gott om utrymme för odlingar och lek. Trädgården är insynsskyddad och erbjuder en fridfull plats där du kan njuta av naturen och koppla av. För de små familjemedlemmarna finns möjlighet att hoppa på studsmattan eller leka fritt på den rymliga tomten. Bredvid huvudbyggnaden går en väg ner mot garaget och förrådet, vilket ger en praktisk och smidig tillgång till dessa utrymmen. Tomtens storlek gör det även möjligt för att bygga ett större garage eller kanske ett attefallshus om man önskar. Denna tegelvilla på Garagegatan 37 kombinerar stilfull design med moderna bekvämligheter och skapar en perfekt plats att kalla hem. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Degerfors! Varmt välkommen!

  • Premium
Vargtorp 165, Hallsberg, Hallsbergs kommun
Vargtorp 165, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Vargtorp 165, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Vargtorp 165

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Bjurfors Hallsberg
3 995 000 kr
240 m²
6 rum
5 879 m² tomt

Vargtorp 165 i Hallsberg är en enastående fastighet som nu är tillgänglig för dig att förvärva och förverkliga din dröm om en hästgård eller annan verksamhet. Fastigheten är idylliskt belägen i ett privat läge och erbjuder generösa utrymmen för både boende och olika ändamål. Det stora boningshuset utgör hjärtat av fastigheten och rymmer fyra rymliga sovrum, perfekta för en växande familj eller gäster. Dessutom finns två välutrustade badrum för maximal bekvämlighet. Köket är rymligt och funktionellt, vilket gör det till en central plats för matlagning och samvaro. Två stora allrum ger gott om utrymme för avkoppling och underhållning. Garaget, som vilar på en solid betongplatta, erbjuder både en kamin för extra värme och komfort samt tillräckligt med utrymme för en bil. Det är en idealisk plats för att skydda fordonet mot väder och vind. Det rymliga magasinet med loft är perfekt för förvaring av trädgårdsredskap och övriga tillbehör. Här finns gott om utrymme för att organisera och hålla ordning på all utrustning som behövs för att sköta om den omgivande marken. Fastigheten inkluderar även en stor lada som tidigare har använts för hästar och grisar. Idag används den mest som ett stort garage med plats för flera bilar och ytor för förvaring. Den mångsidiga användningen av ladan gör den idealisk för olika ändamål och möjligheter. På ladans tak har man även installerat solceller som ger upp till 10 000 kWh/år vilket leder till en lägre driftkostnad! Runt ladan och magasinet finns stora takytor som är perfekta för förvaring av större fordon som traktorer, husbilar och båtar. Dessa utrymmen skyddar dina värdefulla tillgångar från väder och slitage. Vargtorp 165 en unik möjlighet att skapa din egen oas i ett privat och naturskönt läge. Med generösa bostadsutrymmen och mångsidiga byggnader är fastigheten redo att anpassas till dina behov och drömmar. Detta är en sällsynt chans att förvärva en fantastisk plats för ditt framtida boende och verksamhet!

  • Premium
  • Energieffektiv
Åviken, null, Askersunds kommun
Åviken, null, Askersunds kommun, bild 2
Åviken, null, Askersunds kommun, bild 3

Åviken

Tomt
Askersunds kommun
Bjurfors Hallsberg
1 195 000 kr
910 m² tomt

Välkommen till Åviken, beläget vid Norra Vätterns skärgård, där du har möjlighet att förverkliga din dröm om sjönära tomter med en fantastisk utsikt från höjden. Denna unika möjlighet erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och bekvämligheter, vilket gör området till en idealisk plats att bygga ditt drömboende, oavsett om det är för fritids- eller permanentboende. Området lockar med sin natursköna miljö och har mycket att erbjuda. Här kan du njuta av fiske, bad och vandring i den omgivande naturen året runt. Under vintern finns även möjligheten att åka skridskor på sjön eller ge dig ut i närheten för skidåkning både utför och längd. För golfentusiaster finns Åmmebergs fina 18-hålsbana bara en kort sträcka bort, där du kan utmana dig själv och njuta av spektakulär natur samtidigt. Tomterna erbjuder en väl tilltagen byggnadsarea, vilket ger dig gott om utrymme att skapa ditt drömboende precis som du vill ha det. Dessutom ingår vatten och avlopp i priset, vilket gör det enklare för dig att påbörja byggprocessen. För dem som äger eller planerar att äga en båt finns möjligheten att hyra båtplatser i närheten, vilket ger dig enkel tillgång till vattnet och alla dess möjligheter. För att tillgodose dina vardagliga behov finns närheten till Askersund, där du hittar ett brett utbud av affärer, mataffärer och restauranger. Den mysiga båthamnen i Askersund erbjuder en charmig miljö och möjlighet att utforska Vättern från en annan vinkel. Missa inte chansen att förvärva en av dessa sjönära tomter vid Åviken. Här kan du skapa ditt eget paradis och njuta av den unika kombinationen av fantastisk utsikt, närhet till naturen och bekvämligheterna i Askersund. Ta steget och bygg ditt drömboende i denna underbara del av Norra Vätterns skärgård. Varmt välkommen att höra av dig för mer information om övriga tomter och priser!

  • Premium
Skagersholmsvägen 41, null, Laxå kommun

Skagersholmsvägen 41

Villa
Laxå kommun
Bjurfors Hallsberg
795 000 kr
126 + 110 m²
5 rum
1 492 m² tomt

Välkommen till Skagersholmsvägen 41 i idylliska Finnerödja, där denna fantastiska fastighet väntar på att bli ditt nya hem! Denna välplanerade bostad erbjuder en perfekt kombination av charm, komfort och rymlighet, perfekt för den moderna familjen. På entréplanet finner du en välkomnande hall, en plats som genast ger dig en känsla av hemma. Köket är utrustat med allt du behöver för att laga mat och baka. Här finns gott om plats för en mindre matgrupp, perfekt för familjemiddagar eller intima samkväm med vänner. Det stora allrummet är indelat i en ombonad matsal, perfekt för festliga tillfällen och minnesvärda middagar, samt ett rymligt vardagsrum där du kan koppla av i en bekväm soffgrupp och arrangera möblemang efter din smak. På detta plan hittar du även det första av totalt tre sovrum, en plats för rofylld vila och avkoppling. Den övre våningen hälsar dig välkommen med ett generöst allrum, en flexibel yta som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Här finner du även två ytterligare sovrum, var och en unikt utformad för maximal komfort, samt en praktisk gäst-WC för bekvämlighet och effektivitet. Källarplanet är en skattkammare av avkoppling och underhållning. Här väntar en rymlig gillestuga där du kan umgås med vänner och familj i en avslappnad atmosfär. Det tillhörande badrummet är utrustat med bastu, dusch och WC, en oas av välbefinnande efter en lång dag. Tvättstugan är funktionell och bekväm, och det finns gott om förvaringsutrymme för att hålla ditt hem organiserat och fritt från trängsel. Denna fastighet erbjuder inte bara en fantastisk bostad, utan även ett stort tvåbilsgarage som rymmer både dina bilar och dina verktyg, vilket gör det till en dröm för alla bilälskare och hantverkare. Utanför huset breder en välskött trädgård ut sig, en fridfull oas av grönska och färg som inbjuder till utomhusaktiviteter och stunder av lugn. På trädgården finns flera äppelträd, plommonträd, päronträd, vinbärsbuskar samt åtta körsbärsträd. Välkommen till ditt nya hem, där varje detalj är utformad för att skapa en perfekt livsstil. Skagersholmsvägen 41 är inte bara en bostad, det är en plats där drömmar blir verklighet!

Sigges väg 2, null, Hallsbergs kommun
Sigges väg 2, null, Hallsbergs kommun, bild 2
Sigges väg 2, null, Hallsbergs kommun, bild 3

Sigges väg 2

Fritidshus
Hallsbergs kommun
Bjurfors Hallsberg
1 195 000 kr
34 + 18 m²
2 rum
1 219 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus beläget på Sigges Väg 2, vid den fridfulla sjön Tisaren och i ett lugnt fritidsområde. Här erbjuds en perfekt plats för avkoppling och rekreation, omgiven av naturens skönhet och lugn. Bostaden består av ett kök, perfekt för matlagning och umgänge. Det generösa allrummet inbjuder till avslappnade stunder och har gott om plats för en bekväm soffa samt en härlig kamin som sprider värme och skapar en mysig atmosfär. Badrummet är fräscht och har en dusch, handfat, wc samt varmvattenberedare. Ett sovrum finns med plats för en våningssäng, perfekt för familjer med barn. Från allrummet leder en dörr ut till ett praktiskt uterum med skjutfönster och gott om plats för hela familjen att njuta av naturen året runt. Utanför uterummet finns ett rymligt tralldäck på baksidan, delvis täckt, som ger möjlighet till avkoppling och sociala aktiviteter. Dessutom finns en större trall på framsidan av huset, perfekt för soliga dagar och friluftsliv. För gäster eller extra boendeutrymme finns en separat gäststuga med trall, som rymmer flera sängplatser och ger en privat plats för besökande vänner och familj. Dessutom finns en rymlig carport med tillhörande förrådsutrymmen, vilket ger gott om plats för förvaring av fritidsutrustning och fordon. Fritidshuset är omgivet av en fridfull och välskött trädgård, perfekt för lek och avkoppling. Intill fastigheten finns även en tomt som den nya ägaren har möjlighet att förvärva innan den går ut till försäljning, vilket ger potential för framtida utbyggnad eller trädgårdsutrymme. Detta fritidshus på Sigges Väg 2 erbjuder en underbar möjlighet att skapa varaktiga minnen med familj och vänner i en avslappnad och naturskön miljö. Varmt välkommen på visning för att uppleva allt detta charmiga hem har att erbjuda!

  • Premium
Tikanäsvägen, null, Askersunds kommun
Tikanäsvägen, null, Askersunds kommun, bild 2
Tikanäsvägen, null, Askersunds kommun, bild 3

Tikanäsvägen

Tomt
Askersunds kommun
Bjurfors Hallsberg
995 000 kr
803 m² tomt

Nu har du chansen att förverkliga ditt drömboende precis vid norra Vätterns skärgård! Till tomten kommer vatten och avlopp samt väg via samfällighet att ingå, ingen anslutningsavgift till va-nätet då det ligger vid tomtgräns. Båtplats kommer även att finnas på den härliga bryggan för att man enkelt och snabbt ska kunna ta sig ut på en fisketur eller kanske lägga till i någon av Vätterns fantastiska öar. Vättern är, förutom sitt fina fiske och Sveriges näst största sjö, även populär för sitt stora utbud av sevärdheter som t.ex. Visingsö, Vadstena slott, Ekoparken Omberg, Medevi Brunn & Tiveden Nationalpark. Tikanäs ligger beläget cirka 40 minuter med bil från Örebro och endast 10 minuter från Askersund. I Askersund finner du allt du kan tänkas behöva såsom affärer, restauranger, hotell, barnomsorg, skola, gym och bränslestation finns. Nytt för staden är även de nyöppnade padelbanorna! Varmt välkommen att höra av dig

  • Premium

Visar alla 6