Mäklare Anette Gudmundsson

Anette Gudmundsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sunes väg 24B, Skrea, Falkenbergs kommun
 • Budgivning pågår
 • Tor 7 mar kl 17:00
Sunes väg 24B, Skrea, Falkenbergs kommun, bild 2
Sunes väg 24B, Skrea, Falkenbergs kommun, bild 3

Sunes väg 24B

Lägenhet
Skrea, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
3 100 000 kr
120 m²
5 rum
4 887 kr/mån
25 833 kr/m²

I slutet på återvändsgatan ligger detta boende med huskänsla, men med bekvämligheterna av att bo i en bostadsrätt. 2018 byggdes detta parhus, på ett litet idylliskt område i Skrea där barnen kan springa fritt mellan husen. Stig in i detta praktiska hem och låt dig omslutas av en atmosfär av lugn och trivsel. Det första som möter dig är synen av den värmande kaminen som ger hemmet en mysig och inbjudande känsla. Den sprakande elden skapar en behaglig atmosfär och sprider en skön värme som får dig att känna dig hemmastadd. Bostadsrätten är i två plan, där ni har sällskapsytor och sovrum på båda planen. Planlösningen och ytskikten i bostaden är genomtänkta med stilrena ekparkettgolv och vita väggar. Här finns två fräscha badrum i moderna kulörer och ett stilrent kök. Till bostadsrätten har man en egen liten insynsskyddad trädgårdstäppa som gränsar till grönområde och skogen. Här bor man på ett lugnt och barnvänligt område med närhet till hav, natur, skolor, förskolor, matbutik osv.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Åkervägen 3, Centrum, Falkenbergs kommun
Åkervägen 3, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Åkervägen 3, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Åkervägen 3

Villa
Centrum, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
4 950 000 kr
116 + 141 m²
5 rum
898 m² tomt

En oas med gångavstånd till stadens begivenheter. Villan har genomgått omfattande renoveringar samt har en spännande planlösning med öppna och sociala ytor med stilsäkra material val. Här finns detaljer som gör det extra hemtrevligt och förhöjer känslan av trivsel. Vad sägs om två braskaminer, dressingroom, inbyggt högtalarsystem, spa bad och ångdusch för att nämna några detaljer. Köket, matplatsen och terrassen bildar tillsammans härliga sällskapsytor - här finns gott om plats för både familj och vänner. Efter träningspasset eller en dag på jobbet kopplar man gärna av i spa badet för att sedan mysa framför brasan. Vill gästerna inte åka hem, kan de övernatta i gäststugan som har egen toalett och dusch. Trädgården är välanlagd och lättskött. Den erbjuder ett stort trädäck där man kan njuta av solens strålar från morgon till kväll, skulle det börja regna flyttar man in i det ombonade växthuset. Som pricken över i:et finns ett hobbyrum i källaren där man kan spela biljard och en "man-cave" som en lyxig detalj i vardagen (när man vill ha lite egentid). Området är lugnt och trivsamt, med närhet till skola. I närområdet ligger Falkenbergs city där de finns flera lokala restauranger som tex Lilla Napoli som är väldigt välkänt och några minuters bilresa bort når man järnvägsstationen och E6:an.

 • Premium
Sörbackavägen 5, Tröingeberg, Falkenbergs kommun
Sörbackavägen 5, Tröingeberg, Falkenbergs kommun, bild 2
Sörbackavägen 5, Tröingeberg, Falkenbergs kommun, bild 3

Sörbackavägen 5

Villa
Tröingeberg, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
4 995 000 kr
340 + 48 m²
9 rum
892 m² tomt

Detta rymliga hem är som skräddarsytt för familjer och entreprenörer. Med 5 sovrum och generösa sällskapsytor finns det gott om utrymme för familjen att växa och trivas. Bostaden är designad för komfort och funktionalitet och ljuset flödar in genom stora fönsterpartier som ger en öppen samt inbjudande atmosfär. Umgängesytorna är väl tilltagna och bjuder in till trevliga stunder tillsammans med vänner och familj. Den värmande kaminen blir en naturlig samlingspunkt under vintermånaderna. Trots bostadens yta om 340 kvm har det energiklass C. Trädgården erbjuder utrymme för lek och avkoppling, den inbjudande terrassen är den perfekta platsen för grillkvällar och uterummet är en pärla där du kan njuta av regniga sommarkvällar tillsammans med trevligt umgänge. Dessutom är läget idealiskt med närhet till service, skolor, tågstationen, Falkenbergs city, naturen och allt du behöver i vardagen. Välkommen till Sörbackavägen 5 i Falkenberg, den perfekta platsen för familjer! Denna bostad är strategiskt belägen med närhet till den nya skolan för årskurs 0-9, här finner ni en harmonisk och välkomnande miljö, perfekt för en aktiv livsstil och samtidigt nära till allt som Falkenberg har att erbjuda. Låt denna adress bli din familjs nya hem och upplev det bästa av både bekvämlighet och samhörighet. Välkommen till Sörbackavägen 5!

 • Premium
Lundens väg 3, Stranninge, Glommen, Falkenbergs kommun
Lundens väg 3, Stranninge, Glommen, Falkenbergs kommun, bild 2
Lundens väg 3, Stranninge, Glommen, Falkenbergs kommun, bild 3

Lundens väg 3

Fritidshus
Stranninge, Glommen, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
4 500 000 kr
70 m²
4 rum
1 025 m² tomt

En arkitektritad sommardröm som kombinerar havsutsikt, med närhet till salta dopp och strandängar med en stor härlig lummig baksida. Baksidan ger känslan av en lugn lummig skogsglänta och bjuder på både en stor terrass i tre väderstreck samt en rejäl gräsmatta för spel och lekar. Stugan har en social planlösning med en härligt öppen känsla i de gemensamma delarna, samtidigt som det finns fyra sovrum (varav ett sovloft). Den rymliga och öppna sociala delen med tak öppet upp i nock, har både stora fönster ut mot havet och mot den lummig baksidan. Här erbjuds både matplats och vardagsrum för familj och vänner. En plats med möjligheten att samlas, äta och umgås med en fin havsutsikt - kan vara en dröm för många människor, särskilt de som älskar naturen och havet. Detta kan vara en perfekt plats för att skapa minnen och njuta av underbara stunder tillsammans med nära & kära. Här finns också en fungerande öppen spis som definitivt är en bekväm och attraktiv funktion för de som värdesätter både praktisk värme och estetisk charm i sitt hem. Kombinationen av havsutsikt och en öppen spis gör det möjligt att njuta av olika aspekter av naturens skönhet under kalla och regniga väderförhållanden. De stora terrasserna i söder och väster erbjuder flertalet platser med såväl havsutsikt och sol som lä under blåsiga dagar. Den stora lummiga trädgården erbjuder plats för både lek och avslappning. Spela fotboll, träna golf, rigga en kub-plan, klättra i träd eller dansa runt midsommarstången. Det finns också gott om plats för ett eventuellt gästhus för att rymma ännu fler vänner. Inom kort promenadavstånd finns fina bad i form av både Petters brygga med hopptorn, badstege, toalett och krabbfiske (där familjens rekord ligger på över 300 krabbor på en dag) och Rosendals fina sandstrand. De större stränderna som Skrea, Apelviken, Olofsbo, etc nås enkelt med bil inom 10-20 min. Närmsta minilivs finns på gång-/cykelavstånd i Rosendal. I närheten finns även Thuressons gårds-/köttbutik, Glommen med livsmedelsbutik, pizzeria och fiskhamn som nås enkelt med cykel. Golf och padel finns också i närheten.

 • Premium
Sommarlustvägen 51, Stafsinge Strand, Falkenbergs kommun
 • Budgivning pågår
 • Lör 9 mar kl 11:00
Sommarlustvägen 51, Stafsinge Strand, Falkenbergs kommun, bild 2
Sommarlustvägen 51, Stafsinge Strand, Falkenbergs kommun, bild 3

Sommarlustvägen 51

Fritidshus
Stafsinge Strand, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
2 500 000 kr
36 + 3 m²
3 rum
86 m² tomt

Du möts av ljudet från vågornas brus och doften av tång. Välkommen till ditt sommarboende på en efterfrågad adress. Stugan har en yteffektiv planlösning och ett sovloft som erbjuder sängplatser till familjen och gästerna. Med sitt soliga söderläge kan du njuta av långa eftermiddagar och solnedgångar på altanen som har plats för matgruppen, grillen och loungemöblerna. Tänk dig att avsluta dagen med ett glas vin medan solen går ner över havet i fjärran. Men även när vädergudarna inte är på din sida, har du en äss i rockärmen – uterummet. Här kan du fortfarande njuta ledigheten medan du håller dig bekvämt torr. Regniga dagar blir tillfällen att ägna dig åt läsning, reflektion eller att bara låta tankarna vandra fritt.

 • Premium
Sommarvägen 101B, Skrea strand, Falkenbergs kommun
Sommarvägen 101B, Skrea strand, Falkenbergs kommun, bild 2
Sommarvägen 101B, Skrea strand, Falkenbergs kommun, bild 3

Sommarvägen 101B

Villa
Skrea strand, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
10 000 000 kr
104 m²
4 rum
614 m² tomt

Det röda huset med stråtak och låga driftkostnader ligger omfamnat av strandängar och sanddynor. Vågorna slår mot stranden drygt 200 meter bort. Utsikten över ängar och hav är ständigt närvarande och det finns ingenting mellan dig havet. Under apelsinhimlen breder den fria horisonten ut sig en varm sommarkväll när man kopplar av till vågornas brus på den privata baksidan. Det vackra huset stod klart 2014, här möter gammeldags charm, dagens moderna lösningar och bekvämligheter. Interiören präglas av massivt ljus och ljusa ytor som ligger öppna ut mot strandängarna. Via småspröjsade glaspartier är utemiljön ständigt närvarande. Husets ton är tidlöst ljus och ren med flera nyskapade ytor i tidstrogen stil. Här finns två nyskapade badrum, upp till tre sovrum, vardagsrum, sovloft, en värmande kamin och luftig sällskapsyta. Utsikten från altanen på baksidan är lika fri som bedövande vacker och gästerna kan mingla ut på terrassen, belagd med gatsten, med sina glas – de båda ytorna blir ett. När solen har gått ner och stjärnorna tänds glittrar ljusen längs kustlinjen mot Falkenberg. En tropisk natt härute känns det som om du satt vid medelhavet; med doften av blommande sommarnatt, ljudet från strandlivet och av stilla vågor drygt 200 meter bort. Det extraordinära läget i kanten till strandängarna, några kilometer från Falkenbergs centrum, behöver troligtvis ingen djupare presentation.

 • Premium
Glumstensvägen 19A, Glommen, Falkenbergs kommun

Glumstensvägen 19A

Villa
Glommen, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
6 500 000 kr
118 m²
5 rum
960 m² tomt

Det finns få saker som kan få pulsen att sjunka lika mycket som havsbrisen, småfåglarnas kvitter, vågornas rullningar och utsikten mot en obruten horisont. Framför dig en obruten horisont, vågorna slår mot strandlinjen ca 150 m bort, en ensam kajak glider förbi därute - ingenting finns mellan dig och havet. Invändigt bjuder huset på en kombination av skärgårdskänsla och en elegant atmosfär i new england stil, med noggrant utvalda detaljer och hög kvalitet i varje hörn. Den ljusa och luftiga vinterträdgården blir en perfekt plats för avkoppling och för att njuta av havets skiftningar året runt. Det rymliga och ljusa vardagsrummet inbjuder till mysiga stunder framför den värmande braskaminen. Och vad sägs om att vakna upp till en enastående havsutsikt från sovrummet en trappa upp? Här får du verkligen möjligheten att börja varje dag på bästa möjliga sätt. Den imponerande takterrassen ger dig en panoramautsikt över det glittrande havet, stranden och de omgivande strandlandskapet. Här kan du njuta av solnedgångar, umgås med vänner och familj eller bara koppla av i lugn och ro. Förutom huvudhuset finns också ett intilliggande gårdshus som kan användas som en perfekt plats för dina gäster eller kanske som ett eget kontor. Gårdshuset erbjuder ett mindre kök och en toalett med dusch, vilket ger extra bekvämlighet och flexibilitet. Detta är bostaden för dig som vill ha en tillvaro vid havet med livskvalitet och avkoppling, året runt eller på fritiden. Inredningen och utformningen är diskret och stilren, trädgården lättskött och det finns gott om plats på den privata parkeringen. Detta är verkligen ett tillfälle att förvärva en pärla vid kusten. Missa inte chansen att bo i detta vackra hem med sin magnifika havsutsikt och närheten till stranden.

 • Plus
Bingevägen 3A, Skrea Brunekulle, Falkenbergs kommun
 • Budgivning pågår

Bingevägen 3A

Lägenhet
Skrea Brunekulle, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
2 995 000 kr
138 m²
6 rum
4 597 kr/mån
21 703 kr/m²

Välkommen till Bingevägen 3A, din framtida drömbostad i Skrea! Här möts du av ett trivsamt och familjevänligt boende som erbjuder en harmonisk livsstil i en lugn och grönskande omgivning. Tack vare sitt perfekta läge i området, avnjuts solen från den stora uteplatsen i tre väderstreck under stora delar av dagen. Bostaden har en tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett underbart ljusinsläpp som tillsammans ger en härlig känsla av rymd. Som boende på Brunekulle har ni naturen, golfbanan, mysiga restauranter, runt knuten och en kort cykeltur bort njuter man av salta bad & strandlivet.

 • Plus
 • Uteplats
Ljungmarksvägen 20B, Näset, Falkenbergs kommun

Ljungmarksvägen 20B

Lägenhet
Näset, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
2 800 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/2
5 082 kr/mån
30 108 kr/m²

Här erbjuds en fantastisk bostadsrätt med bästa hörnläge och fri havsutsikt från den soliga terrassen samt vardagsrummet. Lägenheten har en social planlösning och bjuder på ett härligt ljusinsläpp med utsikt över havet samt landskapet. Bostadsrätten är modern med tidlösa materialval som präglas av god standard med en bostadsrätts bekvämligheter. Bostadsrätten ligger bokstavligen i ”öppna landskap, nära havet”. Faktum är att Ulf Lundell fick idén till sin mest kända låt under en bilresa här i Halland. De vågor som du ser glittra, cirka 300 meter ner, slår dessutom mot en av landets mest kända stränder. Den två kilometer långa Skrea strand är omfamnad av höga sanddyner och var redan på 1910-talet en av de populäraste badplatserna i Sverige. Mot havet har man stora glaspartier, som ger ett fint ljusinsläpp och bjuder på en ständig utsikt. Trots det fria läget här vid ängarna känns såväl interiören som utemiljöns stora terrass både skyddat och privat. Utöver sällskapsytornas öppna planlösning med enastående ljus och havsutsikt, finns en sovavdelning med tre sovrum samt badrum. Läget kräver ingen djupare presentation, med bara ett par minuter ner till strandkantens kvällssol eller in till folklivet i den lilla mysiga sommarstaden.

 • Balkong
Brunnsäpplevägen 7, Skrea, Falkenbergs kommun

Brunnsäpplevägen 7

Radhus
Skrea, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
5 100 000 kr
138 m²
5 rum
391 m² tomt

Projektet i Skrea genomsyras av miljövänliga material och en modern arkitektur där inspiration tagits från klassiska trähus. Materialvalen är av hög standard där väggar i KL-träskivor är ett "steg upp" och ger en känsla av massivt trä, ett vackert alternativ till playwood. Vilket skapar ett modernt boende med alla kvaliteter som efterfrågas för ett bekvämt hem. Social och öppen planlösning med två badrum och möjlighet till fyra sovrum samt möjlighet till skräddasydd inredning är några av kvaliteterna som finns i husen. Golv i massivt trä och slipad betong ger husen en skön karaktär. Utöver det ges tomter med stora träbelagda uteplatser vilket ger utrymme för både aktiviteter och avkoppling. Planerat inflyttningsdatum är första kvartalet 2024

 • Plus
 • Nyproduktion

Visar alla 10