Mäklare Nils Bäckström

Nils Bäckström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Haranäsvägen 3, Näset, Falkenbergs kommun
 • Imorgon kl 11:00
Haranäsvägen 3, Näset, Falkenbergs kommun, bild 2
Haranäsvägen 3, Näset, Falkenbergs kommun, bild 3

Haranäsvägen 3

Villa
Näset, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
5 995 000 kr
146 + 44 m²
6 rum
761 m² tomt

11/2-plansvillan har ett attraktivt läge med hörntomt och en privat baksida som präglas av grönskan med en skyddad pergola som har plats för grillen, loungegruppen och solsängarna. Det generösa ljusflödet i detta hem får varje rum att lysa upp, och de öppna sociala ytor gör det lätt att umgås med vänner och familj. Köket är en privat del, utrustat med bra arbetsytor för att skapa kulinariska mästerverk. Uteplatsen är en plats där minnen skapas. Med trädgården som din lekplats kan du njuta av sommardagar med grillkvällar, lek och avkoppling. Och när kvällen faller på, kan du blicka ut över den magiska stjärnhimlen. Till villan hör en separat del som kan göras om till generationsboende eller för den egna företagaren. Med några minuters gångavstånd till Skrea strand eller med 10 min på cykel in till Falkenbergs centrum behöver inte läget någon djupare presentation. Detta är en "borg" för familjen där man kan koppla av eller ha ett aktivt liv vid havet.

 • Premium
Hagalundsvägen 6A, Söndrum/Pålsbo, Halmstads kommun
 • Sön 10 dec kl 11:30

Hagalundsvägen 6A

Radhus
Söndrum/Pålsbo, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
2 250 000 kr
119 m²
5 rum
vån 1
8 412 kr/mån
18 908 kr/m²

Strax väster om Halmstads centrala delar ligger attraktiva Pålsbo. Här får man ett uppfyllelserikt liv och med allt inom behagligt avstånd och barnen tar sig enkelt med cykel till skola och alla aktiviteter. Här kan vi nu erbjuda denna 5:a i 2 plan. Bostaden erbjuder 4 sovrum, badrum på nedre plan med badkar samt badrum med dusch på övre plan. En öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Ett härligt och insynsskyddat uterum på baksidan och även stor och tilltalande altan på framsidan. Här bor ni i ett lugnt och trevligt område med cykelavstånd till både hav och centrum samt en välskött förening.

 • Plus
 • Uteplats
Hantverksgatan 7, Halmstad - Centralt, Halmstads kommun

Hantverksgatan 7

Radhus
Halmstad - Centralt, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
5 690 000 kr
104 + 8 m²
3 rum
144 m² tomt

Detta gatuhus är en unik pärla mitt i stadens puls. Innergården ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet i lugn och ro, och den ljusa inredningen ger en inbjudande atmosfär. Ett perfekt hem för den som söker bekvämlighet och livsstil i centrum av staden. Eller varför inte ha ditt företag här, mitt i centrum. Huset erbjuder vardagsrum, kök, 2 sovrum och 2 badrum. Du kommer att vara omgiven av stadens pulserande energi och allt som centrum har att erbjuda, inklusive restauranger, butiker och nöjesliv, allt inom bekvämt gångavstånd. Läget är perfekt för den som vill leva nära stadens hjärta. Välkommen på visning.

Doktorsvägen 99, Frösakull/Ringenäs, Halmstads kommun
Doktorsvägen 99, Frösakull/Ringenäs, Halmstads kommun, bild 2
Doktorsvägen 99, Frösakull/Ringenäs, Halmstads kommun, bild 3

Doktorsvägen 99

Villa
Frösakull/Ringenäs, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
24 000 000 kr
248 + 11 m²
7 rum
2 350 m² tomt

Villans mycket stora terrass, delvis under pergolatak, löper längs hela den långa fasaden i en svag vinkel. Det får nästan den höga och privata platsen att öppna en mjuk famn mot den spektakulära panoramautsikten. Inget mer än karga strandängar finns mellan kräftskivans långbord och vågorna som slår mot sandstranden, bara några hundra meter ner. Du ser Tylön och kan följa den svängda kustlinjen ner till Tylösand. Himlen är inte sällan alldeles röd över horisonten och när mörkret faller glittrar ljusen längs den lika långa som legendariska strandlinjen. Villan ligger på ett svårslaget högt och fritt läge, den byggdes ursprungligen 1960. Sedan dess har villan om 248 kvm byggts ut i omgångar med fokus på tidlöst vackra arkitekturlinjer, mäktiga glaspartier mot havet och rena naturmaterial. På flera ställen löper taklinjerna hela vägen upp till nock och bidrar till känslan av stora och ljusa rumsvolymer. Arkitekt för hela ombyggnaden har varit den välkända arkitekten Jan M Berg. Detta är en helt unik bostad skapad utifrån sitt lika unika läge och med en starkt privat atmosfär, skyddad av grönska och den långa huskroppen. Havsutsikten öppnar sig från nästan samtliga rum. Villan består egentligen av två byggnader sammanbundna av ett glasat orangeri med drag av ateljé. I den ursprungliga huskroppen finns stora sällskapsytor, tre sovrum, gäst-wc, badrum och kök med stor matplats i burspråk. I denna del finns bevarade detaljer som fiskbensparketter, skjutdörrar, handtag och runda fönster. I den vänstra byggnaden finns separat entré, allrum, bibliotek, badrum och sovrum. Även här vänder sig glaspartierna ut mot havet, med egen terrass utanför. Denna husdel lämpar sig för allt från gästhus och generationsboende till eget företagande eller uthyrning. Villan har upp till fem sovrum, två badrum, två sobra kök, stora terrassytor, burspråk, pergola, lusthus, utespa, utedusch, garage, bastu mm. Det höga utsiktsläget, några hundra meter från sandstranden och en knapp kvart in till city, tillhör stadens mest attraktiva.

 • Premium
Tyludden 283, Tylösand, Halmstads kommun

Tyludden 283

Fritidshus
Tylösand, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
1 725 000 kr
24 + 9 m²
2 rum
64 m² tomt

Välkommen till sommarparadiset Tylösand som erbjuder underbara sandstränder, klippbad, restauranger och golfbanor i toppskick. För er som vill tillbringa lediga dagar vid kusten finns nu en riktig sommardröm till salu. Skön utemiljö där du kan njuta av sol, grillning och umgänge hela dagarna. Enkelt och bekymmersfritt med ett bra läge. Ett trivsamt och tilltalande fritidshus med bra läge i området. Havet har du på badrocks avstånd! Välkomna på visning

Falckens Väg 32, Centralt - Väster, Halmstads kommun

Falckens Väg 32

Lägenhet
Centralt - Väster, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
2 795 000 kr
110 m²
4 rum
vån 2/3
7 045 kr/mån
25 409 kr/m²

Välkommen till Falckens väg 32 och denna trivsamma etagelägenhet som erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och komfort med sitt centrala läge och generösa utrymmen. Med 110 kvm fördelade över 4 rum och kök finns det gott om plats för hela familjen att trivas på. Lägenheten är belägen i en solid förening, vilket ger dig trygghet och stabilitet i ditt boende. Du kan känna dig säker i att du investerar i ett hem där gemensamma utrymmen och underhåll är i utmärkt skick. Med inte mindre än 2 badrum blir morgonrusningen smidigare än någonsin. Den här smart utformade lägenheten passar utmärkt för såväl familjer som för dem som uppskattar extra utrymme att använda efter eget behov. För de soliga dagarna och kvällarna erbjuder lägenheten en härlig balkong. Förutom alla dessa fantastiska egenskaper ingår även en p-plats i månadsavgiften, vilket gör det enkelt och bekvämt för dig att parkera din bil. Du behöver inte längre oroa dig för parkeringsplatser eller parkeringsavgifter – allt är redan inkluderat. Sammanfattningsvis är Falckens väg 32 en unik möjlighet att skaffa sig en rymlig och välplanerad etagelägenhet med centralt läge, perfekt för familjelivet eller för den som uppskattar extra utrymme. Med 4 rum, 2 badrum, en balkong och p-plats inkluderad i avgiften, är detta verkligen ett tillfälle du inte vill missa. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vilshärads Raketväg 10A, Villshärad, Halmstads kommun

Vilshärads Raketväg 10A

Villa
Villshärad, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
8 450 000 kr
138 m²
5 rum
893 m² tomt

Vem vill inte bo med närhet till havet och nästan höra vågorna skvalpa, förutom närheten till havet finns även naturen inpå knutarna. Här har du möjlighet att antingen bo permanent eller varför inte nyttja det som ditt fritidsboende. Vi kan nu erbjuda denna nyproducerade villa. Ett välplanerat 1-planshus á cirka 138 kvm med en tilltalande planlösning. Vilshärad är beläget 10 kilometer norr om Halmstad och en nära 4 kilometer lång sandstrand. En rogivande miljö och ett av Halmstads attraktivaste platser, som lockar permanentboende, fritidsboende och badsugna campinggäster. Området har tillgång till stadsbussarna så här skiftar man enkelt läget med naturen och centrala Halmstad. Förutom ovan erbjuds den direkta närheten till golfbanor, paddel, after beach och vackra promenader. Närheten till all tänkbar dagligvaru service, idrottsföreningar och skola är också ett stort plus.

Ingrids gränd 6, Frösakull, Halmstads kommun

Ingrids gränd 6

Villa
Frösakull, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
8 475 000 kr
260 + 22 m²
840 m² tomt

Välkommen till denna tilltalande villa. Här finner du generösa och öppna ytor som skapar en perfekt miljö för samvaro och gemenskap. Poolområdet är en dröm för avkoppling, där du kan njuta av soliga dagar och varma kvällar med dina nära och kära. Innergården är en sällsynt pärla som kombinerar en inbjudande pool, flera uteplatser och fullständig insynsskydd. Här kan du slappna av, umgås med vänner och familj, samt njuta av stunder av stillhet och ro i en vacker och fridfull miljö. Dubbelgaraget erbjuder inte bara praktisk förvaring utan är också en plats för dina bilentusiastiska drömmar. Den närhet till havet ger möjlighet till sköna bad och avkopplande promenader längs stranden. För golfälskare finns det inget bättre, då närliggande golfbanor erbjuder dig chansen att förbättra din sving och njuta av natursköna omgivningar. För familjer är närheten till skolor och fritidsaktiviteter en oslagbar fördel. Dina barn kommer att ha tillgång till en berikande och aktiv fritid samtidigt som du kan känna dig trygg med deras utveckling och välbefinnande. Denna villa är mer än bara ett hem, det är en möjlighet att omfamna en livsstil med allt du behöver inom räckhåll. Njut av generösa ytor, poolen, dubbelgaraget, närheten till havet och de olika fritidsmöjligheterna. Detta är ditt tillfälle att skapa ditt drömliv i en perfekt balans mellan elegans och funktion.

Krutkällarevägen 15, Söndrum/Bergsgård, Halmstads kommun

Krutkällarevägen 15

Villa
Söndrum/Bergsgård, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
5 895 000 kr
112 + 40 m²
5 rum
700 m² tomt

Välkommen till Krutkällarevägen 15, perfekt 1-plansvilla med kombination av modernitet och bekvämlighet. Beläget i ett attraktivt område med närhet till skolor och bekvämligheter, är detta hem idealiskt för familjer som söker det perfekta boendet samt till det vuxna paret med utflugna barn. När du kliver in genom dörren kommer du omedelbart att imponeras av den totalrenoverade interiören. Varje rum har genomgått en omfattande renovering, vilket ger ett fräscht och modernt utseende. Med det nyrenoverade köket, helkaklade badrummet och de tre sovrummen erbjuder detta hem allt du behöver för en bekväm och stilfull livsstil. Det är värt att nämna att fönstren är helt nya, vilket ger inte bara en bättre energieffektivitet utan också en förbättrad ljudisolering. Du kan njuta av ett tyst och lugnt hem samtidigt som du släpper in gott om naturligt ljus. Dessutom har huset nyligen blivit målat utvändigt i en elegant mattsvart färg, vilket ger en modern och sofistikerad look. Det ger huset en fräsch och stilfull framtoning och gör det till ett blickfång i området. Läget är perfekt för familjer med barn och de som har utflugna barn. I närheten finns skolor och förskolor som erbjuder utmärkta utbildningsmöjligheter. Dessutom finns det gott om service och bekvämligheter, inklusive affärer, restauranger och fritidsaktiviteter, allt inom bekvämt avstånd. På tomten finns även en friggebod samt ett extra rum i garaget som kan användas som kontor elller ungdomsrum. Sammanfattningsvis erbjuder Krutkällarevägen 15 en perfekt kombination av modern design, bekvämlighet och närhet till skolor och service. Med sina totalrenoverade interiör, nya fönster, nymålad svart fasad och barnvänliga läge är detta huset som kommer att förvandla dina drömmar till verklighet. Missa inte chansen att äga detta hem.

 • Plus
Båtsmannens väg 24, Särdal, Halmstads kommun

Båtsmannens väg 24

Villa
Särdal, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
10 500 000 kr
96 m²
4 rum
1 525 m² tomt

Med havet och stranden precis nedanför ligger detta fantastiskt charmiga fritidshus och med en oslagbart vacker havsutsikt. Den stora tomten ramas in av en fin gärdesgård. Här bor ni med full havsutsikt samt himmel och hav som präglar varje vrå av detta fritidshus. Njut av utsikten, känn doften och lyssna på bruset. Huset har ett läge som många drömmer om, närmsta granne med strandängarna, här blickar man ut över havet som är en föränderlig tavla.

 • Plus
Magnus Stenbocks väg 20, Halmstad - Väster, Halmstads kommun

Magnus Stenbocks väg 20

Villa
Halmstad - Väster, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
7 950 000 kr
232 + 75 m²
8 rum
675 m² tomt

Ett drömhem med oändliga möjligheter! Här på Magnus stenbocksväg och i ett av Halmstads mest populära kvarter finner vi detta boende som både kan användas som en -eller flerfamiljsvilla. Det centrala läge ger dig närhet till stadens begivenheter på ca tio minuters promenadavstånd. Idag består huset av tre lägenheter. Våningsplanen bjuder på ljusa rum, har en väl tilltagen takhöjd, vackra spegeldörrar och fina snickerier. Idag är alla lägenheter helt tillgängliga för en ny köpare. Två av lägenheterna har stora härliga altaner/terrasser. Lägenhet 1 är 3 rok om ca 100 kvm Lägenhet 2 är 3 rok om ca 77 kvm Lägenhet 3 är 2 rok om ca 55 kvm Huset är väl underhållet och stora renoveringar är gjorda, fasad, fönster och tak byttes 2001 samt byggdes till, huset har en lättskött trädgårdsyta på 675 kvadratmeter och rymmer bland annat uppfart belagd med gatssten och plats för 3 bilar. Trädgården har ett fint trädgårdsläge mot väster och här kan man koppla av och vila benen och njuta av barnens lek, inga tidskrävande renoveringar eller kostsamma överraskningar. Uppvärmningen sker smidigt via en bergvärmeanläggning. Idag är alla lägenheter lediga för köparen.

Karl XI:s Väg 19, Halmstad - Centralt, Halmstads kommun

Karl XI:s Väg 19

Lägenhet
Halmstad - Centralt, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
3 795 000 kr
95 m²
4 rum
vån 7/7
5 847 kr/mån
39 947 kr/m²

På Karl XI:s väg 19, högst upp på våning 7, hittar vi denna attraktiva och unika 4:a i centrala Halmstad med en underbar utsikt över Halmstad och dess omgivningar. Lägenheten på 95 kvm är fördelad på 4 rum varav två sovrum. Lägenheten är med sitt läge, fantastiska utsikt och planlösning ditt framtida drömboende. Här bor du lägesmässigt så centralt man kan komma, nära tillgång till citys charmiga restauranger, butiker och vackra natur. Med sin inglasade balkong från 2022 kan du sitta och avnjuta en god frukost med citykärnan som utsikt. Förbindelser så som buss och tåg är nära till hands och när det är strandväder så kan man enkelt ta cykeln, 10 min, till närmsta strand. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 12