Mäklare Karolina Christiernsson

Karolina Christiernsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storseglet 59, Vega, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Storseglet 59, Vega, Haninge kommun, bild 2
Storseglet 59, Vega, Haninge kommun, bild 3

Storseglet 59

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Bjurfors Haninge
1 795 000 kr
33 m²
1 rum
vån 7/7
2 387 kr/mån
54 394 kr/m²

Varmt välkomna till denna påkostade 1:a i genomgående snygg design och trevlig planlösning. Stora fönsterpartier som släpper in vackert med ljus och skapar en luftig känsla. Trevlig arkitektur och en rymlig balkong med sol hela dagen. Fina sociala ytor med kök, vardagsrum och matplats i en öppen planlösning. Stilrent kök i antracitgrå kulör med integrerade vitvaror och smarta yteffektiva lösningar såsom ugn med mikrofunktion. Genomgående parkettgolv och målade väggar vilket ger ett tidlöst och ljust helhetsintryck. Modernt badrum i snygg design med dusch, golvvärme och praktisk kombimaskin för både tvätt och tork. I bostaden finns även en separat klädkammare/förråd samt hatthylla och garderober i hallen. Lägenheten är i mycket fint skick med nykänslan kvar och låg avgift. Bostaden ligger högst upp i huset och där finns även föreningens gemensamma terras. Läget är perfekt på lugn återvändsgata med kort gångavstånd till Vega tågstation som smidigt tar dig till Stockholm på ca 20 min. I anslutning till station finns även gym, frisör, livsmedelsbutik och mataffär.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Huggarvägen 36, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Huggarvägen 36, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Huggarvägen 36, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Huggarvägen 36

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Bjurfors Haninge
1 695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/2
6 685 kr/mån
20 926 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrättslägenhet på Huggarvägen i natursköna Västerhaninge! Med sin rymliga och öppna sällskapsyta blir detta hem den perfekta platsen för umgänge med familj och vänner. Köket och badrummet har nyligen genomgått en stilfull renovering och är nu utrustade med modern maskinell utrustning och bekvämligheter som kommer att förgylla din vardag. En trevlig balkong i sydvästläge ger dig möjlighet att njuta av solen och koppla av efter en lång arbetsdag. Läget är helt perfekt - centralt beläget med närhet till både naturen och kommunikationer. Du kan njuta av den vackra omgivande naturen samtidigt som du har bekvämt avstånd till allt du behöver i vardagen. Området är barnvänligt och erbjuder en trygg och säker miljö för dina barn att växa upp i. Här bor man bekvämt med direkt närhet till bra busskommunikationer som bland annat tar dig till Västerhaninge Centrum där anslutande pendeltåg in till Stockholm City och Nynäshamn finns. Från Huggarvägen når man även på några minuters promenad ett mindre centrum med bland annat en mataffär och restaurang. På sommaren kan man smidigt ta bussen direkt till populära Årsta Havsbad med sandstränder och färjan över till idylliska Utö. Missa inte chansen att få bo i detta underbara hem!

  • Premium
  • Balkong
Idrottsvägen 9A, Årsta havsbad, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Idrottsvägen 9A, Årsta havsbad, Haninge kommun, bild 2
Idrottsvägen 9A, Årsta havsbad, Haninge kommun, bild 3

Idrottsvägen 9A

Villa
Årsta havsbad, Haninge kommun
Bjurfors Haninge
4 395 000 kr
84 m²
5 rum
1 494 m² tomt

Varmt välkomna till Idrottsvägen 9a i Årsta Havsbad – er drömbostad endast 2 minuter från havet! Detta är en sällsynt möjlighet att säkra en bostad av högsta kvalitet, omgiven av en stor, välskött trädgårdstomt som skapar en oas av grönska och lugn. Fastigheten har genomgått en nylig renovering och erbjuder bekvämt boende året runt. Här bor ni i harmoni med naturen samtidigt som ni har smidig tillgång till kommunikation, havet, golfbanor, stall och service. Bostaden är i utmärkt skick, ljus och trivsam med en hög mysfaktor. Det moderna badrummet och köket bidrar till en stilfull atmosfär. Från vardagsrummet har ni direktutgång till den stora trädäckade altanen med optimalt söderläge, perfekt för soliga dagar och härliga kvällar. Den härliga trädgården erbjuder gott om utrymme för alla sinnen att utforska och njuta. Detta är verkligen ett hem där ni kan uppleva fullständig avkoppling och glädje. Missa inte chansen att göra detta till ert eget hem – varmt välkomna till ert nya boende!

  • Premium
Gudö ekväg 25B, Gudö, Haninge kommun

Gudö ekväg 25B

Radhus
Gudö, Haninge kommun
Bjurfors Haninge
5 495 000 kr
131 m²
7 rum
7 964 kr/mån
41 947 kr/m²

Varmt välkomna till Gudö Ekväg 25b, ett modernt boende på Gudö om 131 kvm med optimalt läge på lugn återvändsgata med gott om plats för hela familjen. En genomtänkt arkitektur där rymd, rum och ljusinsläpp möts i en perfekt planlösning om hela sju rum. Parhuset är byggt 2015 i två plan och genomsyras av smakfulla och tidlösa materialval med genomgående parkettgolv och fina färgval. På entréplan samlas de sociala ytorna. Kök, matplats och vardagsrum med utgång till den härliga altanen och gräsytor, här kan man njuta av eftermiddagssolen. Bostaden har hela fem sovrum, allrum, två helkaklade badrum samt en separat tvättstuga. Trots sitt lugna och natursköna läge har du ändå närhet till såväl förskolor/skolor, matbutiker, restauranger och service samt utmärkta kommunikationer som direktbuss i rusningstrafik som tar dig till Stockholm C på ca 25 min. Ica Maxi stormarknad och Haninge Centrum ligger en kort bilresa från bostaden. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Karolina Christiernsson 070-725 06 80

  • Plus
  • Uteplats
Nordqvists väg 7, Vega, Haninge kommun

Nordqvists väg 7

Villa
Vega, Haninge kommun
Bjurfors Haninge
10 995 000 kr
160 + 15 m²
5 rum
2 375 m² tomt

Varmt välkommen till Nordqvists väg 7 i den gamla delen av Vega. Ni erbjuds nu möjligheten att bli ny ägare till detta vackra hem! Högt läge med fin utsikt. Ett trevligt och välplanerat hus med medelhavskänsla där man med omtanke valt ut gedigna och fina materialval för att skapa ett vackert och unikt boende utöver det vanliga. Huset har ett pampigt och naturnära läge som är fint inbäddad i grönska. Här finns utrymme att koppla av från stress och låta sinnena stillas till fågelkvitter och lugnets brus. Mycket bra solläge och flera uteplatser att åtnjuta. På den underbara trädgårdstomten om hela 2375 kvm finns fantastiska ytor för barnen att leka fritt på. Här finns även ett växthus och utmärkt grund för gröna fingrar att utveckla och skapa en plats att verkligen koppla av på. En 82 m djup borrad brunn finns för utomhus bevattning samt badtunnan, Sommartid blir den stora altanen ett extra rum att vistas på och under höst/vintertid kan du njuta av ett dopp i den vedeldade badtunnan. Husets placering ger en optimal plats för byggnation av Attefallshus. Idag erbjuds trevliga ytor med vackra fönsterpartier som skapar en ljus och luftig atmosfär. Hög mysfaktor med braskamin och vackert burspråk som suddar ut gränsen mellan inne och ute. Entréplanet bjuder en väl genomtänkt planlösning där de sociala ytorna är i fokus. Övre plan har vackra trägolv och här samlas idag tre bra sovrum och ett allrum som enkelt kan göras om till ett extra sovrum vid behov. Ett extra plus är walk-in closet i master bedroom. Tre helkaklade badrum, rofylld bastu samt en praktisk tvättstuga. Stort dubbelgarage om hela 50 kvm, stort förråd och rymlig infart med plats för flera bilar, större fordon eller uppställning av båt. På tomten finns även en trevlig gäststuga med platsbyggda sängar. Kostnadseffektiv uppvärmning via värmevattenpump. Energideklaration samt besiktningsprotokoll finner ni under dokument. Obs! Missfärgningarna på takstolar samt kondensbildningen som det står om i besiktningsprotokollet är nu undersökta och orsaken lokaliserad. Säljaren har låtit fackmannamässig yrkesman åtgärda taket då orsaken var skruvar som ej satt fast ordentligt när plåttaket skruvades. Nu är dock alla skruvar utbytta mot nya. Det som dock kvarstår är att slipa takstolarna till sommaren. Säljaren har även låtit införskaffa fuktvarnare och placerat ut där läckageskydd saknas. Efter huvudbyggnaden stod klar har garage byggts till, fasad, tak renoverats ytskikt överlag i hela huset samt badrummen. Här bor man i lugnt och barnvänligt område med kort gångavstånd till flera förskolor, skolor, busshållplatser och till Vega Pendeltågstation som tar dig till Stockholm C. på 20 min. Länna Handelsplats med flera mataffärer och shopping, Port 73, ICA Maxi och Handen centrum nås med bil på några minuter. Tillträde om ca fyra månader. Varmt välkommen hem!

  • Plus

Visar alla 5