Mäklare Gabriel Rolland

Gabriel Rolland

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vintergatan 2, null, Höganäs kommun
Vintergatan 2, null, Höganäs kommun, bild 2
Vintergatan 2, null, Höganäs kommun, bild 3

Vintergatan 2

Lägenhet
Höganäs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/5
3 735 kr/mån
36 273 kr/m²

Varmt välkommen till Vintergatan 2 och denna charmiga och öppna tvårummare! Denna moderna lägenhet ligger högst upp i huset, helt insynsskyddad med öppna och vackra vyer så långt ögat kan nå. Ljusinsläppet strömmar in på ett härligt sätt och genomgående i hela lägenheten, vilket skapar en ljus, rymlig och öppen atmosfär. Lägenheten består av vardagsrum och kök med en öppen planlösning som erbjuder generösa ytor och ett rymligt sovrum. Den nyproducerade designen ger en modern känsla med bra disponerade kvadratmeter och ett vardagsrum som är socialt utformat med plats för en stor soffa, perfekt för att umgås med familj och vänner. Ni får även en generös balkong på soligt läge med vackra vyer över öppen och grön omgivning. I lägenheten finns även goda förvaringsmöjligheter och stilfulla materialval. Köket är rymligt med bra plats för matlagning och förvaring, vilket gör det både praktiskt och trevligt att nyttja. Detta är ett område känt för sina vackra trädgårdar. Området har utmärkta kommunikationer genom kollektivtrafik samt flera affärer och andra bekvämligheter inom gångavstånd. Detta är en plats där du kan njuta av det bästa av båda världar - lugnet i ditt eget hem och pulsen i staden runt hörnet. Har du frågor eller funderingar så kontakta fastighetsmäklare Gabriel Rolland.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Asa Thors gränd 2

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
3 295 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/5
3 991 kr/mån
49 924 kr/m²

Varmt välkomna till Asa Thors gränd 2 och denna trevliga och ljusa genomgående lägenhet. Här bor du praktiskt taget på vattnet och ett stenkast från Helsingborgs Centrum med trevlig omgivning. Interiören präglas av moderna och stilrena materialval och ligger på andra våningen ut med loftgång. Här kan du spendera morgonstunden ut mot den lummiga innergården och morgonsolen. Lägenheten har en öppen planlösning, vilket ger ett flöde av naturligt ljus från de stora fönstren. Detta trivsamma boende präglas av genomtänkt arkitektur med tidlösa materialval och med klimatsmarta lösningar. Inte nog med att det finns gott om plats för social samvaro, men den rymliga hallen är även inbjudande och funktionell. Vardagsrummet är inte bara rymligt utan också mycket socialt tack vare sin öppna planlösning. Köket har gott om utrymme för matlagning, perfekt för den matlagningsentusiastiska. Lägenheten har också extra fördelar såsom ett förråd för extra förvaring samt tillgång till en gemensam takterrass och brygga - perfekt för sommarens soliga dagar. Sovrummet är rymligt med garderober för klädförvaring. Dessutom finns det ett extra rum som kan användas som hemmakontor, sovrum eller gästrum. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen mer bekväm. Här får uttrycket "badrocks-avstånd till havet" en verklig innebörd då fastigheten så gott som ligger på vattnet. Längs med fasaden i öster och söder skvalpar vattnet i kanalen och området finns trevliga restauranger så som uppskattade Brasseriet, Backhaus, Zushi Ocean samt populära Benchwarmers. Framöver kommer man även kunna spatsera ner mot blivande havsbadhus, idrottsanläggningar, grönskande Varvsparken med mera. Nya Scandic Hotell med sin imponerande takbar på våning 13 ger en utsikt som är svårslagen, och i bottenvåningen finns dessutom deras restaurang med utsikt över hamninloppet. Välkommen att kontakta mäklare Gabriel Rolland för frågor eller funderingar!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Umeågatan 16B, null, Helsingborgs kommun

Umeågatan 16B

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 245 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 010 kr/mån
17 172 kr/m²

Välkommen till denna luftiga och optimalt planerade trea med en trevlig genomgående planlösning! Ni har en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter och ett badrum i anslutning med dusch och egna tvättmöjligheter. Bostaden erbjuder stora sociala ytor i vardagsrummet där ni får plats med såväl soffgrupp som matrumsbord. Köket erbjuder bra förvaring och goda arbetsytor samt att det finns utrymme till en matplats vid fönstret. Därtill finns två rymliga sovrum och en trevlig möblerbar inglasad balkong som förlänger sommaren avsevärt i det soliga söderläget! Detta är ett optimalt boende för dig som letar efter en charmig och ljus lägenhet med möjlighet att sätta sin egna prägel! Föreningen erbjuder precis allt man kan tänkas behöva så som festlokal, övernattningslägenhet, parkering och garage, lekplats och stora grönytor, grillplatser, fotbollsplan och även en boulebana. På promenadavstånd finns bibliotek, vårdcentral, Barnvårdcentral, postombud, apotek, matbutiken Willys med sitt breda utbud och pizzeria. Den som vill ner till city cyklar dit på 10 minuter. Populära Filborna Arena (med gym och simhall) ligger endast 500 m bort och på ungefär samma avstånd finns Filborna skogspark med fina promenadvägar/slingor. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Gabriel Rolland om du har frågor eller funderingar!

  • Balkong
Himmelriksgränden 4A, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Himmelriksgränden 4A, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Himmelriksgränden 4A, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Himmelriksgränden 4A

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
2 595 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1
3 729 kr/mån
37 071 kr/m²

Innanför föreningens portar mitt i hjärtat av Helsingborg når du denna fridfullt belägna innergårdslägenhet. Denna unika markbostad erbjuder en modern och härlig atmosfär med en öppen planlösning som skapar en känsla av rymd och ljus. Den sociala disponeringen mellan kök och det generösa vardagsrummet skapar den perfekta platsen för umgänge och avkoppling. Här får du även de privata delarna som de två sovrummen avskilt från resterande lägenhet. Bostaden ligger även i direkt anslutning till föreningens privata innergård. Här kan du enkelt förflytta dig ut på de soliga sommardagarna för avkoppling på trädäcket, som en oas med sin härliga växtlighet bort från citybruset. Bostadens förråd ligger bekvämt endast några få meter ifrån bostaden. Himmelriksgrändens BRF är en välskött förening med strukturerade framtidsplaner och ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen har 5 215 kr/kvm lån vilket generellt anses som bra. Föreningen har även en underhållsfond på strax under 200 000kr och har inga större planerade renoveringar framåt. Föreningen har tagit ställning till de lån som har löpt ut och har redan åtgärdat den även nu, låga avgiften. Det finns inga planerade avgiftshöjningar i nuläget. Här bor du i hjärtat av Helsingborg med hela stadens utbud av restauranger, kultur och service som du finner alldeles utanför porten. Endast 300 meter till sjukhuset och Knutpunktens buss-/tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Gabriel Rolland!

  • Premium
  • Uteplats
Pålsjögatan 19A, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Pålsjögatan 19A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Pålsjögatan 19A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Pålsjögatan 19A

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1,5/3
3 880 kr/mån
32 177 kr/m²

Varmt välkomna till Pålsjögatan 19A och denna väl disponerade planlösning med ett härligt genomgående ljusinsläpp. I denna lägenhet får du bra ytor med en god disponering i alla rum. Ni får även god förvaring med inbyggd klädkammare intill badrummet, garderob i hallen samt skafferi i köket. Från vardagsrummet når du balkongen i soligt sydvästläge med vy över grönska. Tillsammans med de engelska radhusen och grannföreningar så vill jag påstå att det är Tågaborgs trevligaste innergård. Vill man bo centralt med närhet till kommunikation, citypulsen, gångstråk, affärer, centrum och hav men ändå känna ett lugn i sitt hem är detta en bostad för dig! Även om man får en väldigt trivselkänsla så finns det möjlighet till att sätta sin egna prägel med vissa ytskikt som är med åren och har utrymme att uppdateras. Tillsammans med att sätta sin egen touch och lägenhetens disponering, charm och läge kan detta bli ett fantastisk hem! I en av Helsingborgs allra populäraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med kort promenadavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Kommunikationer hittar du strax utanför dörren där du på knappa minuter tar dig till centrum och hamnen. Varmt välkommen att kontakta mäklare Gabriel Rolland för visning av detta förtjusande hem som bäst upplevs på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Aspgatan 28, Ekeby, Bjuvs kommun

Aspgatan 28

Tomt
Ekeby, Bjuvs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
450 000 kr
756 m² tomt

Denna underbara tomt, erbjuder en oslagbar möjlighet att skapa det perfekta hemmet i anslutning till park och grönområde. I en naturskön omgivning, på ett lugnt läge finner man denna trevliga tomt ut mot parken. Denna tomt är perfekt till den som har drömmar om att bygga sig ett eget hem enligt sina egna preferenser och smak. man tar sig smidigt in till Helsingborg på en kvart med bil och finns även bussar som går direkt! All information bör kontrolleras av köpare i Bjuvs kommun innan förvärvet. Ritningar och byggplan lämnas in av köpare till bjuvs kommun innan byggstart. Kontakta ansvarig mäklare Gabriel Rolland för mer information!

Hälsovägen 5, Norr, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr
Hälsovägen 5, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Hälsovägen 5, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Hälsovägen 5

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
3 195 000 kr
110 m²
3.5 rum
vån 3/7
7 966 kr/mån
29 045 kr/m²

Välkommen till det populära S:t Jörgenspalatset och detta enastående cityläge med närhet till hela stadens utbud. Här bor du i en trevlig och ljus bostad med bra förvaring, generös storlek på rum, balkong i soligt söderläge, gäst wc och öppen spis med marmorerat inslag. Du hittar en symbios mellan det nyare och det äldre tidstypiska detaljer från byggåret, så som: fiskbensparkett, högt till tak och inbyggd serveringsklocka anno 1936. De generösa rummen bjuder på en härlig storlek och rymd. S:t Jörgens platsen utanför balkongen sätter avstånd från lägenheten till bostadshusen på andra sidan gatan som resulterar i minimal insyn. Du har ett fantastiskt härligt ljusinsläpp och en trevlig vy upp över den grönskande Öresundsparken samt ner mot konserthuset och sundet. Från det större sovrummet sover du med harmoni mot den tysta bakgården. Lägenheten har en äldre charm med moderna bekvämligheter. Du kan flytta rakt in och bara trivas samt ha möjlighet till att skapa något alldeles eget. Behöver du exempelvis tre sovrum så kontakta gärna ansvarig mäklare för hur i bilder det skulle kunna se ut. Se även alternativa planskisser. Den öppna spisen går även att få i bruk för en rimlig kostnad. I det en gång i tiden högsta flerfamiljshus i Helsingborg bor du på ett svårslaget läge när det gäller närhet till hela citys utbud. När detta ritades av Ture Wennerholm 1936 var tanken exklusivitet, finess och ensam insikt slag. Helt enkelt något som Helsingborg inte hade skådat förut. Påkostade materialval av marmoinklädd sockel, porfyritputsad fasad, trapplopp som går hela vägen upp till översta våningen med inbjudande känsla av rymd och ljus. Golvet i trapphallen är av vackert kolmårdsmarmor med blåtoner och trappan och lister är av Ekebergs marmor som hänger ihop med detaljer från insidan av lägenheterna. Du har även dubbla hissar samt en generös terrass för soldyrkarna. På Norra Citys kanske bästa läge har du badrocksavstånd till salta dopp i sundet, och med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Detta är chansen du inte vill gå miste om - välkommen att kontakta mäklare Gabriel Rolland för svar på frågor och funderingar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lundsbäcksgatan 106, Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 15:00
Lundsbäcksgatan 106, Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun, bild 2
Lundsbäcksgatan 106, Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun, bild 3

Lundsbäcksgatan 106

Radhus
Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
3 195 000 kr
112,5 m²
5 rum
5 849 kr/mån
28 400 kr/m²

Nu ges äntligen möjligheten att förvärva detta unika bostadsrättsradhus med jacuzzi och trädäck som solen når från tidig morgon ut till sena kvällar! Uteplatsen har vackert och praktiskt inramats med ett staket i kombination med en grönskande häck. För maximal njutning av utemiljön finns ett stort trädäck i underbart västerläge där ni njuter av eftermiddag och kvällssolen. I anslutning till detta ligger även ett isolerat förråd med god miljö till förvaring. Det öppna, sociala och framförallt luftiga vardagsrummet har generösa fönsterpartier ut mot det stora trädäcket i väster och släpper in solens härliga eftermiddag och kvällssol! På hela entréplanet finns det vattenburen golvvärme som ger en varm och behaglig vardagskomfort. Övre plan har fyra stycken väl tiltagna sovrum, två stycken perfekta barnrum med goda utrymmen för sängplats och mycket lek! Ett master bedroom där ro och harmoni ges, klädförvaring finns bakom stora skjutdörrspartier. På det övre planet finns idag ett stor och härligt dressing-room som likaså kan användas till ett kontor eller ett fjärde sovrum. Här bor ni med kort gångavstånd till grönområdet Filborna skogspark där ni har möjlighet till högst varierande naturupplevelser och goda möjligheter till rekreation, lek och friluftsliv. Ett stort antal promenadvägar och stigar gör det möjligt att röra sig runt i området under hela året. Där kan du följa årstidernas växlingar, med vårens första blommor, sommarens rika grönska och höstens färger i orange och rött. Till och från området finns goda kommunikationer in till centrum på bara några minuter. I närområdet finns lekplatser, skolor, livsmedelsbutiker, vårdcentral och apotek. Med enbart några få minuters promenad finner ni även Filborna Arena där bland annat gym och simbassänger finns. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Gabriel Rolland vid frågor eller funderingar!

  • Premium
  • Uteplats
S:t peders gata 17, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
S:t peders gata 17, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
S:t peders gata 17, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

S:t peders gata 17

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 5/5
4 264 kr/mån
30 692 kr/m²

Välkommen till S:t Peders gata 17 och denna charmigt renoverade tvårummare på högt läge med fantastisk utsikt över de vackra patriciekvarteren samt en vy så långt ögat kan nå! På väldisponerade kvadratmeter bor du bekvämt i en stilfullt nyrenoverad lägenhet med öppen planlösning, bra förvaring och generösa rum. Du har ett mycket härligt ljusinsläpp som går genom hela lägenheten tack vare det många fönsterpartierna mot fritt, öppet och helt insynsskyddat läge. Tack vare den öppna planlösningen så kan du medans du i köket ordnar upp det sista innan middagen ha kontakt med gästerna som sitter i vardagsrummet. Förvaringen är grym då du har två inbyggda garderober i sovrummet samt en större klädkammare i vardagsrummet. Badrummet är helkaklat med golvvärme och tvättmaskin för ett funktionell boende. Bostadsrättsföreningen Sankt Peders Gata är en välskött och solid förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder. SBC ansvarar för förvaltningen vilket är en trygghetsfaktor då de hjälper till med att planera föreningens ekonomi och underhåll. Föreningen har 4853 kr/kvm lån vilket anses som mycket bra. Här bor du i ett tryggt och populärt område med gångavstånd till vad allt som Helsingborgs centrum har att erbjuda. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har man alltid nära hem. Från lägenhetens lugn, befinner man sig dessutom endast 10 minuter från sundet samt ett stenkast från vackra grönområden och parker. Runt hörnet finner man även välsorterade Coop Konsum med generös öppettider, konditori Två Systrar by norr samt goda kommunikationer.

  • Premium
Närlundavägen 10, Närlunda, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Närlundavägen 10, Närlunda, Helsingborgs kommun, bild 2
Närlundavägen 10, Närlunda, Helsingborgs kommun, bild 3

Närlundavägen 10

Lägenhet
Närlunda, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 750 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 230 kr/mån
22 293 kr/m²

Varmt välkommen till Närlundavägen 10 och denna ljusa och välplanerade gaveltrea med stor inglasad balkong i perfekt västerläge! Här saluförs en välplanerad och modern trerummare på tredje våning dit du bekvämt tar dig med hiss. Huset totalrenoverades och stod klart under 2020 och är ett perfekt boende för dig som vill bo modernt, bekvämt och bekymmersfritt. Den väldisponerade planlösningen om 78,5 kvm erbjuder två lättmöblerade sovrum, ett helkaklat badrum med utmärkta tvättmöjligheter, ett praktiskt kök och modernt kök samt en rymlig klädkammare som löser alla förvaringsproblem. Hemmets hjärta och naturliga samlingspunkt är vardagsrummet som rymmer både matplats och soffgrupp med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet nås den rymliga och inglasade balkongen som sträcker sig längs hela lägenhetens gavel och som snabbt blir favoritplatsen från tidig vår till sen höst. Härifrån skymtas ett glittrande Öresund och ni kan njuta av solens strålar hela dagen. På Närlunda bor du på bekvämt cykelavstånd till Helsingborgs City samt med närhet till mataffärer och vackra jordbodalen med motionsslingor. Närheten till motorvägen underlättar pendlingen år alla riktningar i landet. Välkommen att kontakta mäklare Gabriel Rolland för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fågelsångsgatan 2B, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr
Fågelsångsgatan 2B, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Fågelsångsgatan 2B, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Fågelsångsgatan 2B

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
3 495 000 kr
94 m²
4 rum
vån 4/4
6 200 kr/mån
37 181 kr/m²

Varmt välkommen Till Fågelsångsgatan 2B och denna fantastiska bostad! Denna gavellägenhet erbjuder en modern och öppen planlösning som skapar en social atmosfär. Med stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus blir det ett trivsamt hem att spendera tid i. Vardagsrummet är rymligt med gott om plats för både avkoppling och umgänge. Köket, som är anslutet till vardagsrummet, har bra arbetsytor för matlagning vilket gör det till en dröm för den matlagningsintresserade. Bostaden har totalt fyra rum och kök, alla med bra storlek. Sovrummen är välplanerade med utrymme för både säng och förvaring. idag används ett av rummen som en Walk-in-closet. Vidare finns en gästtoalett och ett badrum med de bekvämligheter man behöver i en modern bostad. Det finns tre balkonger/uteplatser som är väldigt generösa till storleken. Den ena ligger i sydvästligt läge, den andre ligger i nordvästligt läge och den tredje är loftgången i öster läge med morgonsolen - perfekt för dig som vill njuta av solen i en avslappnad miljö under hela dagen. Med det höga läget har du hiss från markplan och garage - lägg där till det unikt lugna läget, härliga ljusflödet och minimala insynen i hjärtat av Helsingborg, så är det lätt att förstå varför detta hem är något utöver det vanliga. Som boende här har du även möjligheten till garageplats samt förråd samt 2 st fräscha övernattningslägenheter där den ena håller 2 personer varav den andra håller 7 personer. Finns även en stor gemensamhetslokal som kan hyras vid festligheter eller aktiviteter för 300kr/dygn Bostadsrättsföreningen Fågelsången i Helsingborg är en stabil föreningen med strukturerade framtidsplaner och ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder. HSB ansvarar för förvaltningen vilket är en trygghetsfaktor då de hjälper till med att planera föreningens framtid både ekonomiskt och renoveringsmässigt för de 45 bostadsrättslägenheterna. Föreningen har 5 351 kr/kvm lån vilket anses som bra. Föreningen har 3 hyresrättslokaler med stabila hyresgäster samt 21 garageplatser som generade totalt över 650 000 kr i inkomst till föreningen bara förra året. Finns även en underhållsfond på över 2 000 000kr. På morgonrocksavstånd till salta dopp i sundet och stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen alldeles utanför porten har du alltid nära hem. Lite längre ner på gatan når du prunkande Öresundsparken och välsorterade mataffären ICA Nära City finner du på Kullagatan precis nedanför. Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig fastighetsmäklare Gabriel Rolland. Detta är chansen du inte vill gå miste om - välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Fågelsångsgatan 21, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00

Fågelsångsgatan 21

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
2 995 000 kr
80,7 m²
3 rum
vån 2/5
4 665 kr/mån
37 113 kr/m²

Varmt välkomna till Fågelsångsgatan 21 och denna charmiga trerummare i hjärtat av Helsingborg! Lägenheten är belägen på våning två dit du bekvämt tar dig med hiss från markplan. Det tysta läget mot föreningens och kvarterets lugna innergårdar skapar en ljuvlig utsikt vilket gör att lägenheten badar i ljus. På balkongen kan du ostört njuta av solens strålar från lunch till sen eftermiddag och kväll medan du blickar ut över grönska samt Helsingborgs-historiska byggnader. Bostaden har en hemtrevlig känsla. Tack vare den genomtänkta planlösningen erbjuds det ett härligt vardagsrum, ett kök med gott om plats för matlagning, ett stort helkaklat badrum med både tvätt och tork, två rymliga och rofyllda sovrum samt en praktiskt klädkammare. Med andra ord allt du kan förvänta dig av en otroligt trivsam citylägenhet. Bostadsrättsföreningen Kullen Västra 54 är en välskött förening med strukturerade framtidsplaner och ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen har 4032 kr/kvm lån vilket anses som bra. Föreningen har inte heller några större planerade renoveringar framåt och följer en långsiktigt underhållsplan. Med detta sagt ligger deras nuvarande fokus på att betala av nuvarande lån och har precis amorterat av 500 000kr på ett av lånen. Föreningen har även tagit höjd för nuvarande ränteförändringar samt lån som går ut och har inga planerade avgiftsförändring planerade just nu. Som medlem i brf kullen västra 54 så får du tillgång till ett fullt utrustat gästrum för 350 kr per natt samt ett större förråd som du smidigt kan ta hissen hela vägen ner till. Här bor ni på en lugn gata men med citys rika utbud av restauranger, butiker, nöjen och centralstationen men goda pendlingsmöjligheter precis runt husknuten. Endast en kort promenad bort nås norra hamnen och gröningen med dess mysiga promenadstråk, bryggor och sandstränder. Via grönskande landborgspromenaden tar du dig med enkelhet bort till Pålsjö skog för ytterligare rekreations- och motionsmöjlighter. Har du frågor eller funderingar kontakta fastighetsmäklare Gabriel Rolland!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Östergatan 122, Landskrona - Centrum, Landskrona kommun

Östergatan 122

Villa
Landskrona - Centrum, Landskrona kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
3 595 000 kr
144 + 24 m²
5 rum
388 m² tomt

MÖJLIGA EXTRA INTÄKTER - ÖPPNA YTOR - FLERA PARKERINGSMÖJLIGHETER - PRISSÄNKT Nu har du en unik möjlighet att förvärva detta lättskötta och charmiga hus med stor tomt mitt i city. Ett boende där du kan flytta raka vägen in och bara njuta. Huset bjuder in till ett ljuvligt solljus tack vare flera fönsterpartier som är insynsskyddade. Du har en social och öppen planlösning som gör att du kan stå i det funktionella, stilrena kök samtidigt som det finns möjlighet att socialisera in till allrummet. Här finns även fyra generösa sovrum där en dubbelsäng, skrivbord och god plats till förvaring inte är några problem. Skulle det inte räcka med de sovrum, är ett av de tre förråd förberett att göra till ett sovrum. Skulle man sätta in en värmekälla och öppna upp en dörr från huset som det en gång har varit så kommer det även räknas som boarea. Uterummet som byggdes 2021 kan du njuta i större delarna av året. På sommaren står uterummet inbjudande mot den fristad till baksida med generöst trädäck, pool, vacker växtlighet och sol hela dagen. När maten är tillagad har du även möjligheten att välja fritt var du och dina gäster ska slå er ner. Inomhus i vardagsrummet där du får plats med långbord, i det mysiga uterummet där du får kontakt med utsidans lugna atmosfär, under den charmiga pergolan, under bar himmel eller varför inte skippa disken och gå till en av dem många populära kaféer och restauranger i närområdet? Detta är ett boende där du på insidan inte känner av stadspulsen och får den lantliga och lugna känslan med det pampiga intrycket av takbjälkarna och 1909-talets idylliska charm. Samtidigt har du alla citys fördelar med närhet till matbutiker, aktiviteter, stranden, gym, padel, rekreationsstråk och mycket mer utanför dörren. För pendlaren finns det även goda kommunikationer med både buss och tåg och du kommer snabbt ut på E6:an. Här finns plats för upp mot 4 parkeringsplatser där en ide hade varit att hyra ut dem platser som man själv inte använder. Kontakta fastighetsmäklare Gabriel Rolland för tidsbokad visning!

Visar alla 13