Mäklare Gabriel Rolland

Gabriel Rolland

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Bryggaregatan 2, Höganäs, Höganäs kommun
  • Sön 12 feb kl 15:00

Bryggaregatan 2

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr

4 995 000 kr

110 m²

5 rum

630 m² tomt

På en ljuvligt grönskande tomt intill hav och hamn finner vi denna underbara villa i ypperligt skick som måste upplevas på plats! Den lummiga väldisponerade tomten och dess ljuvliga trädgård i hjärtat av Kullabygden på en lugn återvändsgata, ger optimala förhållande för såväl barn som blommor att växa upp på. Tomten är vackert inramad av grönska av en varierande flora och sittplatser att njuta på som bjuder på oändliga möjligheter. Härligt SPA och bar område, uterum gånger två, gästhus, lekstuga till barnen, grillområde eller varför inte sätta sig med middagen i hörnan av tomten där du har soligt läge från morgon till kväll? Villan har med omsorg tagits väl hand om under åren och har haft ett kontinuerligt underhåll mot förbättring av skick och husets trivsamhet. Bland annat sattes det in en kamin som idag fungerar som ett både mysigt och praktiskt sätt att hjälpa till med att värma upp huset, likaså ett plejd-system som har dragit ner kostnaderna betydligt samt robotgräsklippare för enkel och bekymmerslös vardag och en hel del andra punkter(läs mer under rubriken renovering). Uterummet är modernt och en otroligt uppskattad attribut som inte bara är trivsamt under varmare tider utan som förlänger säsongen långt in på vinterhalvåret. För dig som önskar större sällskapsytor finns ett tidigare bygglov samt konstruktionsritningar för att bygga om dagens uterum till ett isolerat rum med 20 m² - Intill huset finner vi gästhuset på cirka 15 m² som i dagsläget används som sovrum och kontor. Det finns även bygglov och ritningar till solceller som enligt plan skulle genera 17 000kwh/år. Detta är ett inflyttningsbart hus med stora möjligheter. I denna del av Höganäs bor ni i ett trivsamt och tryggt område med gångavstånd till Höganäs Centrum, närhet till busstationer, Kvickbadet (ca 300m), kaféer, restauranger och såklart till hamnen (ca 300m). Här har ni närhet till service så som uppskattade skolor och förskolor, vårdcentral och mataffär. Detta är en bostad som även på vintern får bostad och trädgård att visa sin charm, min fråga jag ställer till dig är... Kan du föreställa dig hur vackert det blir på sommaren? Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Gabriel Rolland!

  • Plus
Drottninggatan 116, Norr, Helsingborgs kommun

Drottninggatan 116

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr

3 995 000 kr

87 m²

4 rum

5 288 kr/mån

45 920 kr/m²

Nyrenässansens, Sekelskiftets historia och anrika detaljers charm är den första anblick till denna fastighet. Med takrosetter, fönsternischer, 3.40m till tak kommer du glädjas var gång du kommer in i denna charmiga bostad. Vardagsrummet är luftigt och ljust tack vare sina generösa fönsterpartier. Sovrummen ligger separerade till ena sidan av lägenheten så du ostört kan bjuda hem gästar utan att oroa dig för att bädda sängen. Tre rymliga sovrum varav en i dagsläget används som walk-in-closet och en annan är vänd mot den ännu tystare innergården, här kan du sova helt ostört. Det två andra sovrummen är vända till en sidogata från Drottninggatan med nya fönster som ger en bra ljudisolerad inomhusmiljö så det även här blir stillsamt. De sociala delarna så som kök och vardagsrum ligger i den första delen man möts av från hallen. Köket är mycket välplanerat med köksytor, förvaring och sittplatser. Här får du plats med ett middagsbord samtidigt som det inte är i vägen för självaste matlagningen. Lägg därtill en balkong på cirka 5,5 kvm med utsikt över havet. På sommaren når även solen bostaden större delen av dagen på detta öst och sydvästliga läge. Bostadsrättsföreningen Carolus 1 är en välskött, solid och stabil förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Bredablick ansvarar för förvaltningen vilket är en trygghetsfaktor då de hjälper till med att planera föreningens framtid både ekonomiskt och renoveringsmässigt. Föreningen har 6564 kr/kvm lån vilket är bra. Dem har även gjort en hel del renoveringar i fastigheten och har inga större planerade underhåll framöver. Två av de största lånen ligger på cirka 3 000 000kr vardera och är bundna till mitten av 2024 och slutet av 2025 med en ränta på 0,71% och 1,20%. Föreningen har dessutom en underhållsfond på 650 000kr till sitt förfogande. Detta är en trygg och stabil förening och därför finns det inte heller några planer på att höja avgiften. Du bor tryggt på en av Helsingborgs största paradgator med närhet till pulsen i city och harmonin från vågor och sol. Här kan ni på morgonen sätta på badrocken hemma och gå direkt ner till havet, ta ett dopp från bryggan på Gröningen och köpa nybakade bullar med hem. Välförsedda Ica Hamilton ligger bara ett stenkast bort, mellan bad och bostad. Njut sedan av en go lunch eller middag på någon av denna stadsdelens välrenommerade restauranger. Från bostaden når ni enkelt citypulsen, butiker, Campus Helsingborg och Helsingborgs Centralstation till fots, med cykel eller med stadsbuss som stannar strax utanför bostaden. Du har även hela strandpromenaden precis utanför porten och Landborgspromenaden ett steg upp. Detta är en bostad du bara måste uppleva på plats! Har du frågor eller funderingar så kontakta fastighetsmäklare Gabriel Rolland.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Truedstorp södra 26, Ekeby, Bjuvs kommun
  • Budgivning pågår

Truedstorp södra 26

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr

1 995 000 kr

119 m²

6 rum

1,1 ha tomt

Nu har vi snart chansen att presentera denna familjevänliga hästgård som erbjuder stora möjligheter till att kunna bygga om eller renovera till sina egna behov. Med stora gröna hagar, praktisk paddock, 4 hästboxar varav 2 inne och 2 ute och möjlighet till totalt 5-6 storhäst boxar inklusive sadelkammare, snickarbod, förrådsbyggnad och trevlig trädgård kommer den händige familjen trivas bra. Huvudbyggnaden har sin egna charm med alla sina tidstypiska attribut från 1750-talet som bjuder på alla sina olika vinklar, höjdskillnader och synliga träbjälkar. Lägg där till 2 kaminer som gynnsamt hjälper till att värma upp huset under vinterhalvåret. Tack vare dem stora fönsterpartierna som vetter mot trädgården, ger det ett insynsskyddat och ljuvligt ljusinsläpp. Ute på terrassen kan man spendera dem lugna dagarna i ett solsäkert läge, blicka ut genom lummigheten mot barnen som rider i paddocken och lägga en glimt mot hästarna som springer runt i hagen. Med åkrar och grönska som närmsta granne har du fördelarna att det är lugnt, fridfullt och vackert i din omgivning. Samtidigt når du på cykelavstånd eller med bussen som stannar så gott som utanför dörren in till Ekebys utbud av 3 förskolor och F-9, mataffär, föreningar inom både ridsport, scoutkåren, amerikansk fotboll, fotbollsförening, gym, brottningsförening, gymnastikförening, vårdcentral, bibliotek och mycket mer. Skulle det inte räcka där så når du även med 15 minuter bilfärd Helsingborg centrum. Du hittar ett ridhus 600m bort och skulle du vilja ut och vandra i naturens rekreation så når du Söderåsens Nationalpark 6km bort. För att kunna se visionen för denna bostad, vad det kan bli med lite omsorg och få se charmen från 1750 talet så är det en bostad som måste upplevas på plats. Hör av dig vid frågor eller funderingar till fastighetsmäklare Gabriel Rolland.

Östergatan 122, Landskrona - Centrum, Landskrona kommun

Östergatan 122

Villa
Landskrona - Centrum, Landskrona kommun
Bjurfors Helsingborg Norr

3 695 000 kr

144 m²

5 rum

388 m² tomt

MÖJLIGA EXTRA INTÄKTER - ÖPPNA YTOR - FLERA PARKERINGSMÖJLIGHETER - PRISSÄNKT Nu har du en unik möjlighet att förvärva detta lättskötta och charmiga hus med stor tomt mitt i city. Ett boende där du kan flytta raka vägen in och bara njuta. Huset bjuder in till ett ljuvligt solljus tack vare flera fönsterpartier som är insynsskyddade. Du har en social och öppen planlösning som gör att du kan stå i det funktionella, stilrena kök samtidigt som det finns möjlighet att socialisera in till allrummet. Här finns även fyra generösa sovrum där en dubbelsäng, skrivbord och god plats till förvaring inte är några problem. Skulle det inte räcka med de sovrum, är ett av de tre förråd förberett att göra till ett sovrum. Skulle man sätta in en värmekälla och öppna upp en dörr från huset som det en gång har varit så kommer det även räknas som boarea. Uterummet som byggdes 2021 kan du njuta i större delarna av året. På sommaren står uterummet inbjudande mot den fristad till baksida med generöst trädäck, pool, vacker växtlighet och sol hela dagen. När maten är tillagad har du även möjligheten att välja fritt var du och dina gäster ska slå er ner. Inomhus i vardagsrummet där du får plats med långbord, i det mysiga uterummet där du får kontakt med utsidans lugna atmosfär, under den charmiga pergolan, under bar himmel eller varför inte skippa disken och gå till en av dem många populära kaféer och restauranger i närområdet? Detta är ett boende där du på insidan inte känner av stadspulsen och får den lantliga och lugna känslan med det pampiga intrycket av takbjälkarna och 1909-talets idylliska charm. Samtidigt har du alla citys fördelar med närhet till matbutiker, aktiviteter, stranden, gym, padel, rekreationsstråk och mycket mer utanför dörren. För pendlaren finns det även goda kommunikationer med både buss och tåg och du kommer snabbt ut på E6:an. Här finns plats för upp mot 4 parkeringsplatser där en ide hade varit att hyra ut dem platser som man själv inte använder. Varmt välkommen på visning! har du frågor eller funderingar så kontakta fastighetsmäklare Gabriel Rolland.

Visar alla 4