Mäklare Gabriel Rolland

Gabriel Rolland

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Umeågatan 16B, null, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 12:15
Umeågatan 16B, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Umeågatan 16B, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Umeågatan 16B

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
895 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 010 kr/mån
12 345 kr/m²

Välkommen till denna luftiga och optimalt planerade trea med en trevlig genomgående planlösning! Ni har en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter och ett badrum i anslutning med dusch och egna tvättmöjligheter. Bostaden erbjuder stora sociala ytor i vardagsrummet där ni får plats med såväl soffgrupp som matrumsbord. Köket erbjuder bra förvaring och goda arbetsytor samt att det finns utrymme till en matplats vid fönstret. Därtill finns två rymliga sovrum och en trevlig möblerbar inglasad balkong som förlänger sommaren avsevärt i det soliga söderläget! Detta är ett optimalt boende för dig som letar efter en charmig och ljus lägenhet med möjlighet att sätta sin egna prägel! Föreningen erbjuder precis allt man kan tänkas behöva så som festlokal, övernattningslägenhet, parkering och garage, lekplats och stora grönytor, grillplatser, fotbollsplan och även en boulebana. På promenadavstånd finns bibliotek, vårdcentral, Barnvårdcentral, postombud, apotek, matbutiken Willys med sitt breda utbud och pizzeria. Den som vill ner till city cyklar dit på 10 minuter. Populära Filborna Arena (med gym och simhall) ligger endast 500 m bort och på ungefär samma avstånd finns Filborna skogspark med fina promenadvägar/slingor. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Gabriel Rolland om du har frågor eller funderingar!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Asa Thors gränd 2

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
2 995 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/5
3 991 kr/mån
45 379 kr/m²

Varmt välkomna till Asa Thors gränd 2 och denna trevliga och ljusa genomgående lägenhet. Här bor du praktiskt taget på vattnet och ett stenkast från Helsingborgs Centrum med trevlig omgivning. Interiören präglas av moderna och stilrena materialval och ligger på andra våningen ut med loftgång. Här kan du spendera morgonstunden ut mot den lummiga innergården och morgonsolen. Lägenheten har en öppen planlösning, vilket ger ett flöde av naturligt ljus från de stora fönstren. Detta trivsamma boende präglas av genomtänkt arkitektur med tidlösa materialval och med klimatsmarta lösningar. Inte nog med att det finns gott om plats för social samvaro, men den rymliga hallen är även inbjudande och funktionell. Vardagsrummet är inte bara rymligt utan också mycket socialt tack vare sin öppna planlösning. Köket har gott om utrymme för matlagning, perfekt för den matlagningsentusiastiska. Lägenheten har också extra fördelar såsom ett förråd för extra förvaring samt tillgång till en gemensam takterrass och brygga - perfekt för sommarens soliga dagar. Sovrummet är rymligt med garderober för klädförvaring. Dessutom finns det ett extra rum som kan användas som hemmakontor, sovrum eller gästrum. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen mer bekväm. Här får uttrycket "badrocks-avstånd till havet" en verklig innebörd då fastigheten så gott som ligger på vattnet. Längs med fasaden i öster och söder skvalpar vattnet i kanalen och området finns trevliga restauranger så som uppskattade Brasseriet, Backhaus, Zushi Ocean samt populära Benchwarmers. Framöver kommer man även kunna spatsera ner mot blivande havsbadhus, idrottsanläggningar, grönskande Varvsparken med mera. Nya Scandic Hotell med sin imponerande takbar på våning 13 ger en utsikt som är svårslagen, och i bottenvåningen finns dessutom deras restaurang med utsikt över hamninloppet. Välkommen att kontakta mäklare Gabriel Rolland för frågor eller funderingar!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Prästgatan 16, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 12:00
Prästgatan 16, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Prästgatan 16, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Prästgatan 16

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
2 495 000 kr
83 m²
2 rum
vån 3/4
4 974 kr/mån
30 060 kr/m²

Charmig och generös tvårummare mitt i City lugnt belägen på våning 3 med hiss från mark-/garageplan, balkong samt garage i källaren! Bostaden utgörs av de fyra rummen i fil varav alla rummen ger väldigt generösa ytor och rymd med upp till 3 meter till tak. Tillsammans med rymd och stora fönster får man in ett fantastiskt ljusinsläpp genom hela bostaden. Social samvaro ligger i fokus och bjuder på öppna ytor där man även får en häftig överblick från ena sidan till den andra. Köket är väl tilltaget med såväl god förvaring, generösa arbetsytor samt matplats. Stort sovrum lugnt beläget mot innergården med stor god förvaring och plats för arbetsrumsdel. Finns möjlighet att sätta in tvättmaskin och torktumlare. Du har även en balkong i soligt sydvästläge med sol från förmiddag tills kväll. Balkongen är även belägen mot den lugna och grönskande innergården. Här kan du avnjuta många soliga timmar framåt! Bostadsrättsföreningen Ruuth 8 är en välskött förening med strukturerade framtidsplaner och ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Det är 5 882kr/kvm i lån vilket man generellt anser som en bra belåningsgrad. Föreningen får också in en inkomst från uthyrning av lokaler och garage upp mot 250 000kr/år. Har även cirka 500 000 kr i sin underhållsfond och inga större kommande renoveringar. Finns en gemensam tvättstuga, cykelparkering, garage med hissen hela vägen ner, Mysiga uteplatser med grillmöjligheter på innergården. Här bor du i hjärtat av Helsingborg med endast 100 meter till Knutpunktens buss-/tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Hela stadens utbud av restauranger, kultur och service finner du alldeles utanför porten. Detta är chansen du inte vill gå miste om - välkommen att kontakta mäklare Gabriel Rolland för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Föreningsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 10:30
Föreningsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Föreningsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Föreningsgatan 3

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 450 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/4
2 242 kr/mån
43 939 kr/m²

Välkomna till denna väldisponerade enrummare med bästa läget på Tågaborg i trevliga Brf Hjorten 14, där vi sällan skådar bostäder till salu. Fastigheten är uppförd 1904 och genomsyrar sekelskiftes attribut som stuckaturer, stora spröjsade fönsterpartier, takrosetter och väl tilltagen takhöjd. Man får en väldigt ljus och luftig känsla i bostaden tack vare sin genomgående planlösning, generösa takhöjd och fönsterpartier. Med denna charmiga bostad och attribut, låga avgift som inkl. både värme, vatten, tv och internet samt läget är detta en bostad man direkt kommer känna trivsel i! Bostadsrättsföreningen Hjorten 14 är en välskött förening med strukturerade framtidsplaner och ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Det har utförts en hel del renoveringar genom åren så som tak, fönster, balkongen, fasad etc och har inga större underhåll kommande. Det säljs sällan lägenheter i föreningen som tyder på de boendes trivsel. Följ Landborgens mysiga promenadstråk vidare till Pålsjö skog för härliga skogspromenader i en praktfull grönskande miljö. Kring Tågaborgs mysiga kvarter finns all service som efterfrågas och önskas med småbutiker, caféer och matbutik. Helsingborg centrums rika utbud av restauranger, barer och butiker nås på kort avstånd. Med enbart några minuters promenad befinner ni er på Gröningen och Norra Hamnen med badmöjlighet och promenadstråk längst med Öresund! Har du någon fundering kontakta fastighetsmäklare Gabriel Rolland!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Tågagatan 4, Norr, Helsingborgs kommun
Tågagatan 4, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Tågagatan 4, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Tågagatan 4

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
2 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/2
4 322 kr/mån
49 917 kr/m²

Välkommen till ett av Helsingborgs mest eftertraktade kvarter och denna enastående sekelskiftestvåa! Det moderna bekvämliga möter den äldre charmen. Den så härliga känslan i bostaden skapas av den totalrenovering som gjorts med varsam hand tillsammans med de tidstypiska detaljer anno 1906. Vad sägs om en en väl tilltagen takhöjd på 3,7m, spröjsade fönsterpartier av generös storlek, genomgående fiskbensparkett, spegeldörr, takrosetter. Du har även ett marmorerat badrum med likadan sten till kökets bänkskiva, ett stilrent kök i vit nyans, nymålat och nylagt golv genomgående. Här kan du flytta rakt in utan att ägna massa tid åt kostsamma renoveringar. Det är en väldisponerad lägenhet på 60kvm som genomsyrar ett helt otroligt ljusinsläpp från både söder och norr. En öppen och social planlösning med plats för både ett större matbord och en större soffgrupp. Gott om förvaring med inbyggda garderober i både hall och sovrum. Bostaden upplevs väldigt rymlig och man känner direkt en trivsel när man kommer in tack var det öppna, att det är högt till tak och det härliga ljusinsläpp som ges. I samband med vardagsrummet så har du även balkong med dubbeldörrar där du kan njuta av solnedgången. Att sitta på balkongen med vänner och tilltugg samtidigt som att kolla himmelens regnbågsfärg spegla sig mot sundets alla blåa vågor är en svårslagen kväll. Du bor tryggt på en av Helsingborgs paradgator med närhet till pulsen i city och harmonin från vågor och sol. Här kan du på morgonen sätta på badrocken och gå direkt ner till havet, ta ett dopp från bryggan på Gröningen och köpa nybakade bullar med hem. Välförsedda Ica Hamilton ligger bara ett stenkast bort. Njut sedan av en go lunch eller middag på någon av de välrenommerade restauranger. Från bostaden når ni enkelt citypulsen, butiker och Helsingborgs Centralstation till fots, med cykel eller med stadsbuss som stannar strax utanför bostaden. Du har även hela strandpromenaden precis utanför porten och Landborgspromenaden ett steg upp. Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig fastighetsmäklare Gabriel Rolland. Detta är chansen du inte vill gå miste om!

  • Premium
  • Balkong
Pålsjögatan 9, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Pålsjögatan 9

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
750 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/3
2 354 kr/mån
28 846 kr/m²

Varmt välkommen till Pålsjögatan 9 och till denna yteffektiva enrummare på populära Tågaborg. Lägenheten är belägen högst upp i huset och har ett härligt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. Bostaden har genom åren varsamt renoverats. Köket är modernt och innefattar ugn, spis, vask och kyl/frys. Ett snyggt helkaklat badrum, inbyggd förvaring som garderober och två kattvindar. Hemmets allrum får du plats med soffgrupp, ett mindre matbord och intill har vi även en sovalkov. Smart living när det är som bäst! Vill du se fler bilder kontakta fastighetsmäklare Gabriel Rolland I en av Helsingborgs allra populäraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med kort promenadavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Kommunikationer hittar du strax utanför dörren där du på knappa minuter tar dig till centrum och hamnen. Varmt välkommen att kontakta mäklare Gabriel Rolland för visning av detta förtjusande hem som bäst upplevs på plats!

  • Uteplats
Mäster Ernsts gata 10, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 14:00
Mäster Ernsts gata 10, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Mäster Ernsts gata 10, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Mäster Ernsts gata 10

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
995 000 kr
37 m²
1 rum
vån 4/6
3 543 kr/mån
26 892 kr/m²

På attraktiva Slottshöjden har vi nu nöjet att saluföra denna välplanerade och luftiga enrummare. Bostaden är belägen högt upp i huset på våning 4 dit man bekvämt tar sig med hiss. Tack vare den höga öppna läget, större fönsterpartier och högt till tak upplevs lägenheten väldigt rymlig och ljus. Den attraktiva planlösningen om 37 kvm lämnar inget åt slumpen och erbjuder bland annat ett rymligt och rogivande allrum med öppen och grönskande vy från fönster, ett modernt och funktionellt kök med plats för matgrupp samt ett helkaklat badrum. lägg därtill en hall med spegelgarderober från golv till tak. Sammanfattningsvis är detta en mycket smakfull lägenhet som utstrålar en lugn och harmonisk känsla som bör upplevas på plats! Som ägare av bostaden får du dessutom tillgång till två stycken förråd, ett på vinden ett i källaren. En kort promenad nerför backen når man stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen. Från lägenhetens lugn befinner man sig dessutom endast ca 10 minuter från sundet samt ett stenkast från vackra grönområden och parker. Runt hörnet finner man även välsorterade Coop Konsum med generösa öppettider. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Gabriel Rolland vid frågor eller funderingar.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Sadelmakaregatan 5A, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Ons 31 jul kl 18:00

Sadelmakaregatan 5A

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 075 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1,5/4
3 689 kr/mån
21 939 kr/m²

Välkomna till Sadelmakaregatan 5A och denna ljusa och välplanerade bostad med uteplats mot trevlig innegård där du ostört sitter med grindar och växtlighet som skiljer allmänplatsen. Hallen är tilltagen med mycket förvaring i välplanerade inbyggda garderober. Vardagsrummet är luftigt med härligt ljusinsläpp, vidare ut till uteplatsen i soligt västligt läge kan du sitta i ro mot mysig innergård. Här kan ni njuta av grönska och solen från tidig vår till sen höst med gott om plats för en trevlig möblering. Vidare in i bostaden nås det stilfulla och renoverade köket som går i en grå ton. Det ges ett bra utrymme till en fin matplats med ett naturlig ljus som flödar in från fönsterpartiet. I mysigt sovrum sover du harmoniskt med en sobert vit färg. Här finns god plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter. Bostadsrättsföreningen Malen är en välskött och ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Trotts att fastigheten har genomgått större renoveringar så som stambyte 2001 och fönsterbyte 2010 så har de endast Lån/kvm som ligger på 4 129kr vilket anses som bra. Föreningen har inga fler planerade höjningar. Nabo ansvarar för förvaltningen vilket är en trygghetsfaktor. Föreningen tillhandahåller även övernattningslägenhet (200kr/natt), gym, bastu samt att lägenheten har ett tillhörande källarförråd. Har ni frågor eller funderingar så kontakta fastighetsmäklare Gabriel Rolland.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Vintergatan 2, null, Höganäs kommun
Vintergatan 2, null, Höganäs kommun, bild 2
Vintergatan 2, null, Höganäs kommun, bild 3

Vintergatan 2

Lägenhet
Höganäs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/5
3 735 kr/mån
36 273 kr/m²

Varmt välkommen till Vintergatan 2 och denna charmiga och öppna tvårummare! Denna moderna lägenhet ligger högst upp i huset, helt insynsskyddad med öppna och vackra vyer så långt ögat kan nå. Ljusinsläppet strömmar in på ett härligt sätt och genomgående i hela lägenheten, vilket skapar en ljus, rymlig och öppen atmosfär. Lägenheten består av vardagsrum och kök med en öppen planlösning som erbjuder generösa ytor och ett rymligt sovrum. Den nyproducerade designen ger en modern känsla med bra disponerade kvadratmeter och ett vardagsrum som är socialt utformat med plats för en stor soffa, perfekt för att umgås med familj och vänner. Ni får även en generös balkong på soligt läge med vackra vyer över öppen och grön omgivning. I lägenheten finns även goda förvaringsmöjligheter och stilfulla materialval. Köket är rymligt med bra plats för matlagning och förvaring, vilket gör det både praktiskt och trevligt att nyttja. Detta är ett område känt för sina vackra trädgårdar. Området har utmärkta kommunikationer genom kollektivtrafik samt flera affärer och andra bekvämligheter inom gångavstånd. Detta är en plats där du kan njuta av det bästa av båda världar - lugnet i ditt eget hem och pulsen i staden runt hörnet. Har du frågor eller funderingar så kontakta fastighetsmäklare Gabriel Rolland.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Aspgatan 28, Ekeby, Bjuvs kommun

Aspgatan 28

Tomt
Ekeby, Bjuvs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
450 000 kr
756 m² tomt

Denna underbara tomt, erbjuder en oslagbar möjlighet att skapa det perfekta hemmet i anslutning till park och grönområde. I en naturskön omgivning, på ett lugnt läge finner man denna trevliga tomt ut mot parken. Denna tomt är perfekt till den som har drömmar om att bygga sig ett eget hem enligt sina egna preferenser och smak. man tar sig smidigt in till Helsingborg på en kvart med bil och finns även bussar som går direkt! All information bör kontrolleras av köpare i Bjuvs kommun innan förvärvet. Ritningar och byggplan lämnas in av köpare till bjuvs kommun innan byggstart. Kontakta ansvarig mäklare Gabriel Rolland för mer information!

Östergatan 122, Landskrona - Centrum, Landskrona kommun

Östergatan 122

Villa
Landskrona - Centrum, Landskrona kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
3 595 000 kr
144 + 24 m²
5 rum
388 m² tomt

MÖJLIGA EXTRA INTÄKTER - ÖPPNA YTOR - FLERA PARKERINGSMÖJLIGHETER - PRISSÄNKT Nu har du en unik möjlighet att förvärva detta lättskötta och charmiga hus med stor tomt mitt i city. Ett boende där du kan flytta raka vägen in och bara njuta. Huset bjuder in till ett ljuvligt solljus tack vare flera fönsterpartier som är insynsskyddade. Du har en social och öppen planlösning som gör att du kan stå i det funktionella, stilrena kök samtidigt som det finns möjlighet att socialisera in till allrummet. Här finns även fyra generösa sovrum där en dubbelsäng, skrivbord och god plats till förvaring inte är några problem. Skulle det inte räcka med de sovrum, är ett av de tre förråd förberett att göra till ett sovrum. Skulle man sätta in en värmekälla och öppna upp en dörr från huset som det en gång har varit så kommer det även räknas som boarea. Uterummet som byggdes 2021 kan du njuta i större delarna av året. På sommaren står uterummet inbjudande mot den fristad till baksida med generöst trädäck, pool, vacker växtlighet och sol hela dagen. När maten är tillagad har du även möjligheten att välja fritt var du och dina gäster ska slå er ner. Inomhus i vardagsrummet där du får plats med långbord, i det mysiga uterummet där du får kontakt med utsidans lugna atmosfär, under den charmiga pergolan, under bar himmel eller varför inte skippa disken och gå till en av dem många populära kaféer och restauranger i närområdet? Detta är ett boende där du på insidan inte känner av stadspulsen och får den lantliga och lugna känslan med det pampiga intrycket av takbjälkarna och 1909-talets idylliska charm. Samtidigt har du alla citys fördelar med närhet till matbutiker, aktiviteter, stranden, gym, padel, rekreationsstråk och mycket mer utanför dörren. För pendlaren finns det även goda kommunikationer med både buss och tåg och du kommer snabbt ut på E6:an. Här finns plats för upp mot 4 parkeringsplatser där en ide hade varit att hyra ut dem platser som man själv inte använder. Kontakta fastighetsmäklare Gabriel Rolland för tidsbokad visning!

Visar alla 11