Mäklare Hugo Rossander

Hugo Rossander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Planteringsvägen 48B, Villan, Ängelholms kommun

Planteringsvägen 48B

Lägenhet
Villan, Ängelholms kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 675 kr/mån
22 981 kr/m²

Välkommen till Planteringsvägen 48B! På omåttligt populära Villan kan vi nu presentera denna ljusa och välplanerade tvårummare med tilltalade planlösning. Tack vare det höga läget i huset bor man med ett härligt ljusinsläpp och med begränsad insyn. Den välplanerade planlösningen om 52 kvm erbjuder precis allt det man kan tänka sig av ett smakfullt boende på attraktivt läge. Bostaden är utrustad med ett modernt kök med alla tänkbara bekvämligheter samt ett helkaklat badrum. Det rymliga vardagsrummet blir naturligt en härlig samlingsplats. Här får du plats med både soffgrupp och matgrupp om så önskas. Lägenheten har under senare år renoverats så här har ni möjlighet att flytta rakt in och bara njuta! Genom en kort promenad når du stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen. Från lägenhetens lugn befinner man sig dessutom endast med gångavstånd till både grönområden, centrum och mataffärer såsom Ica nära och Coop. Välkommen att kontakta mäklare Hugo Rossander för tidsbokning!

 • Balkong
Älgögatan 25, Rydebäck, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 17:00
Älgögatan 25, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Älgögatan 25, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Älgögatan 25

Radhus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
4 995 000 kr
173 m²
5 rum
238 m² tomt

Bostaden passar perfekt för er som söker en familjär villa och vill bo med närhet till allt som staden har att erbjuda. Både planlösningen och utrustningen är väl genomtänkt och bjuder in till umgänge. Entréplanet rymmer idag två sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt ett väl tilltaget kök med goda arbetsytor som möter vardagsrummet i en öppen planlösning. Sena sommarkvällar spenderas förslagsvis på altanen som leder oss vidare ut i den lättskötta trädgården. Det övre planet är idag föresätt med två sovrum, gäst-wc och ett praktiskt allrum. Huset utrustades med solceller 2022 och gjorde att man fick tillbaka 392kr för uppvärmningen från Eon. I familjevänliga och attraktiva Rydebäck bor man i lugna och barnvänliga omgivningar med gångavstånd till hav och salta bad. Här bor man även på bekvämt avstånd till förskolor, skola, välsorterad livsmedelsaffär, Rya Golfklubb, apotek och vårdcentral. För dig som pendlar ligger Rydebäcks station på nära avstånd och här tar man sig enkelt med tåg både norr och söderut. Man tar sig även ut på E6an på endast några minuter! Fyllt med kvalitet och smakfullhet både in-och utvändigt, ett hus att trivas och leva i!

 • Premium
Persgatan 56, Norr, Helsingborgs kommun
Persgatan 56, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Persgatan 56, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Persgatan 56

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
2 995 000 kr
63 m²
2 rum
5 189 kr/mån
47 540 kr/m²

På förstklassigt läge finner ni denna välplanerade och nyrenoverade tvårummare om 63 kvm. Hela kvarteret har sitt ursprung från 1800-talets slut och varje hus har sitt eget karakteristiska utseende från sekelskiftet som varsamt renoverats för att bevara denna magiska känsla. Här finner ni en balans mellan ursprungsdetaljer och moderna bekvämligheter. Bostaden har nyligen genomgått en omfattande renovering som samspelar fint med vackra klassiska attribut så som breda fönsterkarmar, spröjsade fönster och generös takhöjd. Bostaden håller en mycket hög standard och är utrustad med en rymlig hall, ett tidlöst renoverat kök med äkta terazzobänkskiva ”fior di pesco” , ett underbart ljust och luftigt vardagsrum samt ett mysigt sovrum. Badrummet är nyrenoverat i beige italiensk microcement inklusive nya badrumsmöbler från Bath Life. BRF Fides är känd för sin fantastiskt slutna innergård som erbjuder en magisk oas av växtlighet. Här kan du samla familj och vänner för att avnjuta en middag eller ta morgonkaffet vid en av de många sittgrupperna. Här bor ni i en omtyckt och anrik bostadsrättsförening i ett av Helsingborgs mysigaste kvarter. Närhet till stränder, Gröningen och Hamnpromenaden alldeles utanför porten. Bara en kort promenad bort når ni stadskärnans rika utbud av restauranger, service och andra nöjen. Ett stenkast bort finner du ICA Hamilton och Margaretaplatsen som tar dig vidare till Landborgspromenaden. Med hjälp av busshållplatsen belägen endast en gata ner tar du dig enkelt in mot stan och även Norrut. Välkommen att kontakta mäklare Hugo Rossander för mer information!

 • Premium
Smugglargränd 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
 • Sön 28 apr
Smugglargränd 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Smugglargränd 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Smugglargränd 4

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
2 650 000 kr
52 m²
2 rum
4 361 kr/mån
50 962 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvårummare på Smugglargränd 4! Planlösningen är ytterst välplanerad och erbjuder allt man kan önska sig av ett modernt och exklusivt boende på attraktivt läge. Köket och vardagsrummet möter varandra i en öppen planlösning och här erbjuds gott om plats för såväl kocken som gästen och det sociala ligger i fokus. Sovrummet är väl lugnt beläget och badrummet är helkaklat samt försett med samtliga bekvämligheter som förväntas av ett modernt badrum. Oceanhamnen är Helsingborgs nya sundsnära område som kommer att bestå av en mix av bostäder, verksamheter, kontor och hotell. Via gång- och cykelbro nås området direkt från Knutpunkten/Helsingborg City, vilket är nära och bekvämt för pendlaren samt för att kunna ta del av hela centrala Helsingborgs utbud av butiker, restauranger och service. Bron leder även till den nya Varvsparken i den f d dockan. Oceanpiren kommer få trevliga gångstråk längs kajerna samt ett öppet torg. Längs den kommande kanalen och ut mot sundet placeras trädäck att slå sig ner på med en kopp kaffe, en bok eller kanske för att titta på färjorna till Helsingör som passerar precis utanför. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Hugo Rossander för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Kopparmöllegatan 12C, null, Helsingborgs kommun
Kopparmöllegatan 12C, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Kopparmöllegatan 12C, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Kopparmöllegatan 12C

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
895 000 kr
28 m²
1 rum
2 982 kr/mån
31 964 kr/m²

Välkommen till Kopparmöllegatan 12C! På omåttligt populära Slottshöjden återfinns nu denna ljusa och välplanerade etta med tilltalade planlösning. Tack vare det höga läget i huset bor man här med ett härligt ljusinsläpp och med begränsad insyn. Den välplanerade planlösningen om 28 kvm erbjuder precis allt det man kan tänka sig av smakfullt boende på förstklassigt läge. Bostaden är utrustad med ett modernt kök samt ett helkaklat badrum. Det rymliga vardagsrummet ger plats för sovhörna, soffa och matbord. Här bor ni i hjärtat av Helsingborg med endast en kort promenad till Knutpunktens buss- tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Hela stadens utbud av restauranger, kultur och service finns alldeles nedanför backen. Norra hamnen och Gröningen ligger också på promenadavstånd och där kan ni ta ett dopp i det blå! Det finns fri parkering längst gatorna i området. Det finns även lummiga grönområden och god service i närheten, så som matbutiker, det populära caféet Två systrar, pizzeria, gym, frisörsalong osv. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Hugo Rossander för mer information!

 • Premium
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • Idag
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 32

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 295 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2
4 115 kr/mån
28 152 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och nyproducerade tvårummare på Ekerödsgatan 32! Bostaden är ytterst välplanerad och erbjuder allt man kan önska sig av ett modernt boende på attraktivt läge. Köket och vardagsrummet möter varandra i en öppen planlösning och här erbjuds gott om plats för såväl kocken som gästen och det sociala ligger i fokus. Sovrummet erbjuder en större klädkammare och badrummet är helkaklat samt försett med samtliga bekvämligheter som förväntas av ett modernt badrum. I Mariastaden bor ni lugnt och naturnära med närhet till Helsingborgs centrum, havet, stranden och inte minst grönskande Pålsjö Skog. Det är ett lugnt, barnvänligt område med flera skolor, förskolor och goda kommunikationer nära tillhands. Här finns goda kommunikationer, omtyckt skola och förskola samt fina cykelvägar till och från området. Ett kort promenadavstånd från huset finns välsorterad livsmedelsaffär, fantastisk lekplats, vårdcentral, två nyöppnade gym, pizzeria, restauranger, videobutik och omtyckta Linnéaträdgården. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Hugo Rossander för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Tor 25 apr kl 18:00
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 32

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
895 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1
3 437 kr/mån
25 571 kr/m²

Välkommen till Ekerödsgatan 32 och denna väldisponerade bostad med uteplats! Den välplanerade planlösningen erbjuder ett socialt vardagsrum i en öppen planlösning mot köket, en rymlig och härlig uteplats, en välplanerad sovdel, ett helkaklat badrum och en rymlig klädkammare. Dessutom flödar ljuset in genom de stora fönsterpartierna med glas hela vägen ner till golvet. I Mariastaden bor ni lugnt och naturnära med närhet till Helsingborgs centrum, havet, stranden och inte minst grönskande Pålsjö Skog. Det är ett lugnt, barnvänligt område med flera skolor, förskolor och goda kommunikationer nära tillhands. Här finns goda kommunikationer, omtyckt skola och förskola samt fina cykelvägar till och från området. Ett kort promenadavstånd från huset finns välsorterad livsmedelsaffär, fantastisk lekplats, vårdcentral, två nyöppnade gym, pizzeria, restauranger, videobutik och omtyckta Linnéaträdgården. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Hugo Rossander för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Föreningsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Föreningsgatan 7

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
4 995 000 kr
110 m²
4 rum
vån 2/5
6 629 kr/mån
45 409 kr/m²

I vacker fastighet anno 1905 finns nu denna magiska sekelskiftesdröm till salu! Här bjuds vi på ljuvliga originalattribut så som generös takhöjd, stuckaturer, spröjsade fönster med djup nisch, höga fotlister och vacker fiskbensparkett! Våningen är belägen på andra våningen dit ni bekvämt tar er med hiss. Bostaden erbjuder två balkonger där en är belägen mot lugna Föreningsgatan, här har ni utsikt ner mot Vikingsbergsparken och sundet. Vidare finns en större terrass som nås från våningens kök, här kan ni njuta av eftermiddags- och kvällssolen och blicka ut över den trivsamma innergården. Lägenheten är under åren renoverad och i mycket fint och välskött skick. Materialvalen är tidlösa och noga utvalda av hög kvalitet. Bostaden har för närvarande tre sovrum ett ljust vardagsrum och ett badrum av generös storlek. Här bor ni i en av stadskärnans nordligaste stadsdel med anrik bebyggelse från tidigt 1900-tal, där många olika arkitekter under årens gång skapat Tågaborg till den sagolika stadsdel det är idag. Historiskt sätt var Tågagatan en viktig gata för Helsingborgarna, korsningen Karl X Gustavs gata och Tågagatan blev tidigt en mötesplats och ett mindre centrum växte fram. I området finns idag ett stort utbud av närservice såsom café och bageri, blomsterbutiker, frisörsalonger, apotek, vårdcentral och livsmedelsbutik med generösa öppettider m.m. Här bor man med hög livskvalité med närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjö skog och 5-10 minuters gångavstånd ner till havet och strandpromenaden samt till centrum med dess rika utbud av kultur, restauranger och butiker. Visningar sker löpande efter överenskommelse med ansvariga mäklare!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Industrigatan 17, Bjuv, Bjuvs kommun
 • Budgivning pågår

Industrigatan 17

Radhus
Bjuv, Bjuvs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 995 000 kr
158 m²
5 rum
180 m² tomt

Välkommen till Industrigatan 17! Ett praktiskt familjeradhus beläget på en lugn gata i barnvänliga Bjuv. Här bor ni med bekvämligheter som garage i nära anslutning samt en lagom stor och lättskött trädgård med uterum där ni kan njuta av sena sommarkvällar. Bostaden är välplanerad med stora sociala ytor i vardagsrummet, fint kök med goda arbetsytor och bra förvaring, fräscht badrum och tvättstuga. På det övre planet finns i dagsläget fyra sovrum samt ett badrum som är ljust och modernt. Ett lättskött, ljust och ljuvligt boende som rymmer hela familjen! Varmt välkommen att kontakta mäklare Hugo Rossander om du har frågor eller funderingar!

Frontgatan 5A, Fredriksdal, Helsingborgs kommun

Frontgatan 5A

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 200 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 4/7
6 528 kr/mån
15 287 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna nyrenoverade 3:a på populära Frontgatan. Lägenheten är belägen på våning 4 dit ni bekvämt tar er med hiss. Bostaden har under de senaste åren genomgått en totalrenovering och är perfekt för er som söker en väldisponerad bostad i ett attraktivt område. Den välplanerade boytan om 78,5 kvm gör ingen besviken och erbjuder bland annat två lättmöblerade sovrum, ett modernt och funktionellt kök, ett helkaklat badrum samt en större klädkammare. Vardagsrummet är luftigt och ljust och blir naturligt familjens samlingspunkt. Här får du enkelt plats med både mat och soffgrupp. Bostadens balkong har fina vyer över området och grönskan. Här bor ni i en stabil och bra förening. Föreningen har parkeringsplatser och garageplatser som endast ligger ett stenkast ifrån bostaden vilka också är mycket prisvärda. Föreningen erbjuder även en gästlägenhet om man har folk på besök och behöver ett extra rum att hyra. Hemifrån har ni så väl gång- som cykelavstånd till ett flertalet livsmedelsbutiker, apotek och diverse serviceutbud. Goda bussförbindelser erbjuds även på nära avstånd från hemmet och dessutom finns det skolor och vacker natur med promenadstråk runt om kring i området. Välkommen att kontakta ansvariga mäklare för tidsbokning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 10