Mäklare Hugo Rossander

Hugo Rossander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västergårdsgatan 57, Västergård, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 30 jul
Västergårdsgatan 57, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 2
Västergårdsgatan 57, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 3

Västergårdsgatan 57

Lägenhet
Västergård, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 295 000 kr
89,5 m²
3 rum
vån 4/4
6 650 kr/mån
14 469 kr/m²

Välkommen till Västergårdsgatan 57! Nu finns chansen att förvärva denna smakfulla bostaden i välskött förening. Lägenheten högst upp i huset dit ni bekvämt tar er med hiss. Bostaden har under senare år genomgått en stilren renovering och är perfekt för er som söker en väldisponerad bostad i ett attraktivt område. Den välplanerade boytan om 90 kvm gör ingen besviken och erbjuder bland annat tre sovrum, ett modernt och funktionellt kök, ett helkaklat badrum samt en större klädkammare. Vardagsrummet är luftigt och ljust och blir naturligt familjens samlingspunkt. Här bor ni i en välskött fastighet och omtyckt förening på populärt läge nära natur och rekreation. I närområdet finns dessutom goda kommunikationer så som bra bussförbindelser, samt god service med allt från närhet till livsmedelsbutiker, pizzeria, bensinmack och mycket mer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Hugo Rossander för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hjalmar forsbergs gata 2, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Hjalmar forsbergs gata 2, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Hjalmar forsbergs gata 2, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Hjalmar forsbergs gata 2

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 795 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/4
3 805 kr/mån
36 633 kr/m²

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med öppen planlösning samt genomgående moderna ytskikt. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och den välplanerade planlösningen. Det här är en modern och välutrustad bostad som idag har ett stort sovrum, generöst med förvaring samt ett stort helkaklat badrum. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och härifrån når du även bostadens uteplats. Uteplatsen ger plats för loungemöbler, middagsbord, grill, eller varför inte odla tomater till sommarens sallad? Börja morgonen i ugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjud in till mysigt middagshäng på kvällen i goda vänners lag. Här bor ni i en av stadskärnans nordligaste stadsdelar med närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjö skog via Landborgspromenaden och centrum med dess rika utbud av kultur, restauranger och butiker. På Wrangelsgatan har ni även Ica Borgen med generösa öppettider och i närliggande gator finner ni ett surdegbageri, konditori, flertal blomsterbutiker, frisörsalonger, vårdcentral, apotek etc. Ni bor också endast fem minuters promenad ifrån strandpromenaden och havet - bättre läge än såhär blir det inte! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Hugo Rossander för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 32

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 195 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2
4 527 kr/mån
25 978 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och nyproducerade tvårummare på Ekerödsgatan 32! Bostaden är ytterst välplanerad och erbjuder allt man kan önska sig av ett modernt boende på attraktivt läge. Köket och vardagsrummet möter varandra i en öppen planlösning och här erbjuds gott om plats för såväl kocken som gästen och det sociala ligger i fokus. Sovrummet erbjuder en större klädkammare och badrummet är helkaklat samt försett med samtliga bekvämligheter som förväntas av ett modernt badrum. I Mariastaden bor ni lugnt och naturnära med närhet till Helsingborgs centrum, havet, stranden och inte minst grönskande Pålsjö Skog. Det är ett lugnt, barnvänligt område med flera skolor, förskolor och goda kommunikationer nära tillhands. Här finns goda kommunikationer, omtyckt skola och förskola samt fina cykelvägar till och från området. Ett kort promenadavstånd från huset finns välsorterad livsmedelsaffär, fantastisk lekplats, vårdcentral, två nyöppnade gym, pizzeria, restauranger, videobutik och omtyckta Linnéaträdgården. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Hugo Rossander för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Älgögatan 25, Rydebäck, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 jul
Älgögatan 25, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Älgögatan 25, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Älgögatan 25

Radhus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
4 995 000 kr
173 m²
5 rum
238 m² tomt

Bostaden passar perfekt för er som söker en familjär villa och vill bo med närhet till allt som staden har att erbjuda. Både planlösningen och utrustningen är väl genomtänkt och bjuder in till umgänge. Entréplanet rymmer idag två sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt ett väl tilltaget kök med goda arbetsytor som möter vardagsrummet i en öppen planlösning. Sena sommarkvällar spenderas förslagsvis på altanen som leder oss vidare ut i den lättskötta trädgården. Det övre planet är idag föresätt med två sovrum, gäst-wc och ett praktiskt allrum. Huset utrustades med solceller 2022 och gjorde att man fick tillbaka 392kr för uppvärmningen från Eon. I familjevänliga och attraktiva Rydebäck bor man i lugna och barnvänliga omgivningar med gångavstånd till hav och salta bad. Här bor man även på bekvämt avstånd till förskolor, skola, välsorterad livsmedelsaffär, Rya Golfklubb, apotek och vårdcentral. För dig som pendlar ligger Rydebäcks station på nära avstånd och här tar man sig enkelt med tåg både norr och söderut. Man tar sig även ut på E6an på endast några minuter! Fyllt med kvalitet och smakfullhet både in-och utvändigt, ett hus att trivas och leva i!

  • Premium
Hyllestigen 29, Vallåkra, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Hyllestigen 29, Vallåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Hyllestigen 29, Vallåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Hyllestigen 29

Villa
Vallåkra, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
3 995 000 kr
161 + 23 m²
896 m² tomt

Längs med Hyllestigen finner ni denna 1-plansvilla med fantastiskt trädgård, garage och uterum. Bostaden passar perfekt för er som söker ett välplanerat boende och vill bo med närhet till allt som staden har att erbjuda. Både planlösningen och utrustningen är väl genomtänkt och bjuder in till umgänge. Entréplanet rymmer idag 3 sovrum (möjlighet till fler), ett helkaklat badrum, gäst-WC, tvättstuga, ett funktionellt kök med goda arbetsytor samt ett härligt sällskapsrum med eldstad. Här smälter inne-och utemiljön samman tack vare vardagsrummets fantastiska glaspartier ut mot uterummet. Tomten är lättskött och grönskande med stor uppfart till flera bilar samt ett garage. Vallåkra var ursprungligen en liten bondby som också den fick ett uppsving på järnvägsbyggandets tid vid mitten av 1800-talet. Idag finner man skolor, dagis, idrottsplats och goda förbindelser i form av tåg och buss. Varmt välkommen att kontakta mäklare Hugo Rossander för tidsbokning!

  • Premium
Brommagatan 32, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00
Brommagatan 32, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Brommagatan 32, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Brommagatan 32

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 595 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 2
3 360 kr/mån
41 974 kr/m²

I populär förening på anrika Tågaborg finns nu möjlighet att förvärva denna charmiga och välplanerade bostad med låg avgift. Det rymliga vardagsrummet blir naturligt en härlig samlingsplats och här får ni plats med både matgrupp, soffgrupp samt bostadens sovalkov. Lägenheten är utrustad med ett modernt kök med alla tänkbara bekvämligheter samt ett helkaklat badrum. Här bor ni i en av stadskärnans nordligaste stadsdelar med närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjö skog via Landborgspromenaden och centrum med dess rika utbud av kultur, restauranger och butiker. På Wrangelsgatan har ni Ica Borgen med generösa öppettider och i närliggande gator finner ni ett surdegbageri, konditori, flertal blomsterbutiker, frisörsalonger, vårdcentral, apotek etc. Ni bor också med endast fem minuters gångavstånd till strandpromenaden och havet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Hugo Rossander för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Drottninggatan 77, Norr, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 18:15
Drottninggatan 77, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 77, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 77

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
4 395 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1
4 702 kr/mån
64 632 kr/m²

Välkommen till denna skyddat belägna och alldeles ljuvliga markplanslägenhet med extraordinär takhöjd om tre meter, stor inglasad altan om 11 m² i soligt västerläge och socialt formidabel öppen planlösning! Redan från första steget in i detta hem slås man av den fantastiskt takhöjden, hur ljuset flödar och de härliga öppna ytorna som ger en underbar känsla av rymd. Planlösningen är ytterst välplanerad och erbjuder allt man kan önska sig av ett modernt och exklusivt boende på attraktivt läge. Köket och vardagsrummet möter varandra i en öppen planlösning och här erbjuds gott om plats för såväl kocken som gästen och det sociala ligger i fokus. Från vardagsrummet når du även bostadens fantastiska in glasade altan. Sovrummet erbjuder gott om förvaring och badrummet är helkaklat samt försett med samtliga bekvämligheter som förväntas av ett modernt badrum. Som bosatt på Drottninggatan är det alltid nära till hela stadens utbud. Shopping i både stora och små butiker på gågatan finns runt knuten. En fika på kaféer i både traditionell och modern anda är alltid nära. Norra hamnen, Fria bad och Gröningen ligger ett stenkast från porten och lockar med allt från salta havsdopp till kulinariska upplevelser. För rekreation och motion styrs stegen mot landborgspromenaden och Pålsjö skog alldeles bakom. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Hugo Rossander för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 32

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1
3 781 kr/mån
22 714 kr/m²

Välkommen till Ekerödsgatan 32 och denna väldisponerade bostad med uteplats! Den välplanerade planlösningen erbjuder ett socialt vardagsrum i en öppen planlösning mot köket, en rymlig och härlig uteplats, en välplanerad sovdel, ett helkaklat badrum och en rymlig klädkammare. Dessutom flödar ljuset in genom de stora fönsterpartierna med glas hela vägen ner till golvet. I Mariastaden bor ni lugnt och naturnära med närhet till Helsingborgs centrum, havet, stranden och inte minst grönskande Pålsjö Skog. Det är ett lugnt, barnvänligt område med flera skolor, förskolor och goda kommunikationer nära tillhands. Här finns goda kommunikationer, omtyckt skola och förskola samt fina cykelvägar till och från området. Ett kort promenadavstånd från huset finns välsorterad livsmedelsaffär, fantastisk lekplats, vårdcentral, två nyöppnade gym, pizzeria, restauranger, videobutik och omtyckta Linnéaträdgården. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Hugo Rossander för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Handelsmansgatan 1D, Eneborg, Helsingborgs kommun
Handelsmansgatan 1D, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Handelsmansgatan 1D, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Handelsmansgatan 1D

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
950 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
4 020 kr/mån
18 269 kr/m²

Visning sker i samråd med ansvarig mäklare Hugo Rossander! Mot gården ligger det renoverade och stilrena köket med vita släta luckor. Här finns en köksö med barfunktion (överhäng) vilken rymmer inbyggd spishäll samt ugn. Den naturliga platsen för drinken eller för att duka upp maten. Här samlas man och umgås, sitter med morgonkaffet eller kanske jobbdatorn. Det höga läget och fönster i fil ger ett skönt ljusinsläpp. Här vill man vara, inte bara för att laga mat. Köket har även fått sin luftiga känsla av att man tagit bort överskåpen och istället finns det ett praktiskt skafferi för förvaring. Här finns kyl/frys och en integrerad diskmaskin. Den genomgående bostaden har två rum i fil som vetter mot Apotekargatan, dels sovrummet, dels vardagsrummet. Sovrummet är väl tilltaget och erbjuder en platsbyggd garderob. Här placerar du med enkelhet en dubbelsäng modell större och har ändå plats med extra garderober eller byrå o dyl för den alltid lika efterfrågade förvaringen. Vardagsrummet har plats för såväl en större soffgrupp som matbord. Härifrån kommer man ut till den stora balkongen i bästa västerläge. Här lyser solen från lunch till solnedgång och dessutom är det insynsskyddat och lugnt. En egen liten oas varifrån man blickar över hustaken och bort mot den lilla parken. Det finns utrymme för loungesoffa, gröna växter med mera. Den givna platsen för att spendera våra vackraste dagar. Bostadens badrum är helkaklat med klinkergolv i beige rogivande färgton. Här bor ni med gångavstånd till både Helsingborgs centrum och endast 8 minuter dörr till dörr till Campus. I närområdet finns bland annat livsmedelsaffär (Coop) med generösa öppettider, konditori, café, en av stans bästa fiskaffärer, videobutik, gym och mycket mer. Välkommen att kontakta mäklare Hugo Rossander för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Kompanigatan 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Kompanigatan 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Kompanigatan 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Kompanigatan 12

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
3 500 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/5
5 358 kr/mån
43 210 kr/m²

Visningar sker löpande genom samråd med ansvarig mäklare! I vacker fastighet anno 1911 finns nu denna magiska sekelskiftesdröm till salu! Här bjuds vi på ljuvliga originalattribut så som generös takhöjd, stuckatur, spröjsade fönster och vacker fiskbensparkett. I vardagsrummet, bostadens mittpunkt strålar ljusflödet in från de stora fönsterpartierna. Köket är mycket smakfullt renoverat där det moderna möter det klassiska på ett stilfullt sätt. Master beedroom når ni genom vackra spegeldörrar och här ges plats för både dubbelsäng och tillhörande möblemang här finns även en stor klädkammare. Bostadens andra sovrum vetter lugnt mot föreningens innergård och vidare erbjuder bostaden även ett stort helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Här bor ni i en av stadskärnans nordligaste stadsdel med anrik bebyggelse från tidigt 1900-tal, där många olika arkitekter under årens gång skapat Tågaborg till den sagolika stadsdel det är idag. Historiskt sätt var Tågagatan en viktig gata för Helsingborgarna, korsningen Karl X Gustavs gata och Tågagatan blev tidigt en mötesplats och ett mindre centrum växte fram. I området finns idag ett stort utbud av närservice såsom café och bageri, blomsterbutiker, frisörsalonger, apotek, vårdcentral och livsmedelsbutik med generösa öppettider m.m. Här bor man med hög livskvalité med närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjö skog och 5-10 minuters gångavstånd ner till havet och strandpromenaden samt till centrum med dess rika utbud av kultur, restauranger och butiker. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Hugo Rossander för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra Kvistoftavägen 33, Gantofta, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Norra Kvistoftavägen 33, Gantofta, Helsingborgs kommun, bild 2
Norra Kvistoftavägen 33, Gantofta, Helsingborgs kommun, bild 3

Norra Kvistoftavägen 33

Villa
Gantofta, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
3 895 000 kr
110 + 60 m²
5 rum
880 m² tomt

Välkomna till Norra Kvistoftavägen 33 och denna välskötta villa med grönskande omgivningar i populära och barnvänliga Gantofta! Tomten är insynsskyddad och vackert inramad av grönska. Här erbjuds flertalet njutbara uteplatser och här kan ni njuta av solens strålar från tidig morgon till kväll. Trädgårdens varierande flora och trevliga anläggning gör den lätt att hålla efter men samtidigt finns oändligt med möjligheter för trädgårdsälskaren med gröna fingrar - här växer såväl barn som blommor upp under optimala förhållanden. Entréplanet erbjuder idag ett härligt vardagsrum med utgång till poolområdet, ett praktiskt kök, gäst-wc och ett generöst sovrum. Det övre planet är inrett med två sovrum, ett allrum samt ett stort helkaklat badrum. I källaren erbjuds gott om förvaring och även bostadens tvättstuga. Gantofta är en genuin och populär familjär by med livsmedelsbutik, pizzeria, café, idrottsförening, omtyckt skola och förskola. Ni finner även goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss in till Helsingborg samt tåg söderut mot Lund och Malmö. Här växer såväl blommor som barn upp under optimala förhållanden! För er som uppskattar naturen har ni Råådalen som är ett naturreservat som sträcker sig från Gantofta till Råå i södra Helsingborg. Få platser kan erbjuda en så rik miljö med åns rinnande vatten, lövskogen och de öppna beteshagarna! Bo endast ett par några minuter från dalen och upplev den vackra naturen med fina vandringsstigar - perfekt för er som värdesätter långa promenader med hunden och härliga löpturer! Varmt välkommen att kontakta mäklare Hug Rossander för tidsbokning!

  • Premium
Kopparmöllegatan 12C, null, Helsingborgs kommun
Kopparmöllegatan 12C, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Kopparmöllegatan 12C, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Kopparmöllegatan 12C

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
895 000 kr
28 m²
1 rum
2 982 kr/mån
31 964 kr/m²

Välkommen till Kopparmöllegatan 12C! På omåttligt populära Slottshöjden återfinns nu denna ljusa och välplanerade etta med tilltalade planlösning. Tack vare det höga läget i huset bor man här med ett härligt ljusinsläpp och med begränsad insyn. Den välplanerade planlösningen om 28 kvm erbjuder precis allt det man kan tänka sig av smakfullt boende på förstklassigt läge. Bostaden är utrustad med ett modernt kök samt ett helkaklat badrum. Det rymliga vardagsrummet ger plats för sovhörna, soffa och matbord. Här bor ni i hjärtat av Helsingborg med endast en kort promenad till Knutpunktens buss- tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Hela stadens utbud av restauranger, kultur och service finns alldeles nedanför backen. Norra hamnen och Gröningen ligger också på promenadavstånd och där kan ni ta ett dopp i det blå! Det finns fri parkering längst gatorna i området. Det finns även lummiga grönområden och god service i närheten, så som matbutiker, det populära caféet Två systrar, pizzeria, gym, frisörsalong osv. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Hugo Rossander för mer information!

  • Premium
Frontgatan 5A, Fredriksdal, Helsingborgs kommun

Frontgatan 5A

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 200 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 4/7
6 528 kr/mån
15 287 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna nyrenoverade 3:a på populära Frontgatan. Lägenheten är belägen på våning 4 dit ni bekvämt tar er med hiss. Bostaden har under de senaste åren genomgått en totalrenovering och är perfekt för er som söker en väldisponerad bostad i ett attraktivt område. Den välplanerade boytan om 78,5 kvm gör ingen besviken och erbjuder bland annat två lättmöblerade sovrum, ett modernt och funktionellt kök, ett helkaklat badrum samt en större klädkammare. Vardagsrummet är luftigt och ljust och blir naturligt familjens samlingspunkt. Här får du enkelt plats med både mat och soffgrupp. Bostadens balkong har fina vyer över området och grönskan. Här bor ni i en stabil och bra förening. Föreningen har parkeringsplatser och garageplatser som endast ligger ett stenkast ifrån bostaden vilka också är mycket prisvärda. Föreningen erbjuder även en gästlägenhet om man har folk på besök och behöver ett extra rum att hyra. Hemifrån har ni så väl gång- som cykelavstånd till ett flertalet livsmedelsbutiker, apotek och diverse serviceutbud. Goda bussförbindelser erbjuds även på nära avstånd från hemmet och dessutom finns det skolor och vacker natur med promenadstråk runt om kring i området. Välkommen att kontakta ansvariga mäklare för tidsbokning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13