Mäklare Christopher Sjödahl

Christopher Sjödahl

Om mig

Jag är specialiserad på bostäder på Hisingen och har en lång erfarenhet av både yrket och området vilket har lett till flera utmärkelser genom åren. Under 2020 så fick jag flest rekommendationer 2020 i hela Göteborg samt flest försäljningar och rekommendationer på Hisingen 2020. Under 2019 samt 2018 tog jag även första plats på listan för både flest rekommendationer och flest sålda bostäder i hela Göteborg. Mitt största fokus är du som kund och jag vill leverera en service i världsklass.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brämaregatan 9A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Brämaregatan 9A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Brämaregatan 9A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Brämaregatan 9A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/4
2 346 kr/mån
51 286 kr/m²

Välkommen till Brämaregatan 9. Här erbjuds en charmig vindslägenhet högst upp i huset. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och allrum. Väggarna är genomgående vitmålade och på golvet ligger ett ljust behandlat parkettgolv i ek. Snyggt stilrent kök med moderna vitvaror i rostfritt. Arbetsbänken i vitt marmorlaminat bryter snyggt av mot de gråa köksluckorna. Ovanför bänkskivan sitter ett vitt kakel. Badrummet har stora vita kakelplattor och ett grått klinkergolv, med moderna materialval i form av wc, spegelskåp med belysning, dusch och tvättställ med kommod. I taket sitter dimbar spotlights. I avgiften ingår även bredband via Bredbandsbolaget. Här bor du i ett attraktivt och expansivt område med allt du behöver inom en kort promenad. Belägen nära kommunikation på Backaplan, Hjalmar Brantingsplatsen och Lindholmen, tar du dig enkelt in till centrala Göteborg. Är det naturen som lockar, ligger både Keillers park och Ramberget i närheten, eller ta gångbron över till Jubileumsparken och Frihamnens aktiviteter som utomhusbad, bastu, yoga med mera.

  • Premium
Lantmätaregatan 17B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Lantmätaregatan 17B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Lantmätaregatan 17B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Lantmätaregatan 17B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 595 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
2 657 kr/mån
46 912 kr/m²

Väldisponerad 1:a med balkong och erbjuds nu på Lantmätaregatan 17B. Här finner du ett smart planerat boende om 34kvm som genomsyras av ljusa fina ytskikt, vackert parkettgolv och hög standard! Här har det mesta renoverats och köket är stilfullt i vitt med all praktisk utrustning för vardagen och badrummet är helkaklat. Du har en social samt öppen planlösning med rymligt vardagsrum och en sovalkov som kan stängas om för en mer privat och rofylld känsla. Med ett perfekt läge på centrala Hisingen har du nära Ramberget och Keillers park där du kan njuta av den fina utsikten eller ta härliga promenader. Samtidigt har du promenadavstånd till affärer och service samt goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg på några minuter. Detta boende bjuder på den perfekta balansen mellan natur och citypuls. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Guldpokalsgatan 8a, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Guldpokalsgatan 8a

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 395 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/3
2 890 kr/mån
41 029 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade enrumslägenhet med ett härligt ljusinsläpp och helt fri från insyn. Lägenheten ligger högst upp i huset med en stor balkong i soligt västerläge med bara grönskan precis utanför. Lägenheten är genomgående vitmålad och har ett vackert golv som gör att bostaden upplevs extra charmig. Ett stilrent kök med det mesta man behöver samt även en rymlig matplats för flera, njut av en god middag och blicka ut över föreningens trivsamma innergård. Bra förvaring finns i form av i två klädkammare. Dessutom finns både vinds- och källarförråd. Här bor man till en låg boendekostnad i omtryckta HSB-förening med nära till kommunikationer och service. Wieselgrensplatsen binder samman centrala Hisingen och är för många Hisingens självklara mittpunkt, den naturliga mötesplatsen. Här ligger stadsdelarna Brämaregården och Rambergsstaden och här ligger Bravida Arena, BK Häckens hemmaplan som tidigare hette Rambergsvallen. Centrumanläggningen Wieselgrensplatsen anlades 1959 och erbjuder idag sina besökare ett brett utbud av dagligvaror och service. Här finner du dessutom hälsovård, sjukvård, tandläkare och apotek. Här har du närheten till allt du kan tänkas behöva med matbutiker, gym skolor och naturområden. Du bor omgiven av allt du behöver. Genom Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, som ligger precis in på hörnet står över 120 butiker till förfogande. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg på ett fåtal minuter.

  • Balkong

Visar alla 3