Mäklare Christopher Sjödahl

Christopher Sjödahl

Om mig

Jag är specialiserad på bostäder på Hisingen och har en lång erfarenhet av både yrket och området vilket har lett till flera utmärkelser genom åren. Under 2020 så fick jag flest rekommendationer 2020 i hela Göteborg samt flest försäljningar och rekommendationer på Hisingen 2020. Under 2019 samt 2018 tog jag även första plats på listan för både flest rekommendationer och flest sålda bostäder i hela Göteborg. Mitt största fokus är du som kund och jag vill leverera en service i världsklass.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Virvelvindsgatan 20D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Virvelvindsgatan 20D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Virvelvindsgatan 20D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Virvelvindsgatan 20D

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 095 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/7
3 867 kr/mån
35 508 kr/m²

Välkommen till denna tvåa med centralt läge på Hisingen. Stor balkong i soligt västerläge. Lägenheten ligger fritt och med grönskan precis utanför fönstret. Genomgångslägenhet med stora fönsterpartier i soligt läge, vilket ger ett vackert ljusflöde. Generöst vardagsrum - perfekt för social gemenskap, rymligt och rogivande sovrum. Bra förvaring erbjuds i lägenhetens rymliga klädkammare. På gångavstånd har man all tänkbar service, fin natur och mycket goda kommunikationer. Från Wieselgrensplatsen finns goda buss- och spårvagnsmöjligheter som tar dig in till Göteborgs centrum under tio minuter! Här finns Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen, Backaplan med ett stort utbud av affärer och restauranger samt ett flertal gym.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ögontröstgatan 1A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Mån 12 aug kl 18:30
Ögontröstgatan 1A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Ögontröstgatan 1A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Ögontröstgatan 1A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 103 kr/mån
39 118 kr/m²

Hemtrevligt, mysigt och massvis med charm präglar bostaden på Ögontröstgatan 1A. Här finner du en välplanerad tvåa om 51 kvm med gavelläge och originaldetaljer såsom brädgolv och högt i tak. Du finner ett helkaklat badrum och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som skänker härligt ljus. Köket är stilrent renoverat och erbjuder naturlig matplats intill fönstret med utsikt mot föreningens grönskande gård. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Här bor du i ett attraktivt och expansivt område med allt du behöver inom en kort promenad. Belägen nära kommunikation på Backaplan, Hjalmar Brantingsplatsen och Lindholmen, tar du dig enkelt in till centrala Göteborg. Är det naturen som lockar, ligger både Keillers park och Ramberget i närheten, eller ta gångbron över till Jubileumsparken och Frihamnens aktiviteter som utomhusbad, bastu, yoga med mera.

  • Premium
Jägaregatan 6A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00

Jägaregatan 6A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 795 000 kr
45 m²
1 rum
vån 2/3
3 329 kr/mån
39 889 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och charmiga bostad mitt på centrala Hisingen. Bostaden är ljus och välbevarad. I vardagsrummet finns det gott om plats att umgås med vänner, tack vare den generösa ytan. Här kan du enkelt dela av vardagsrummet med en vägg, för ett avskilt sovrum för den som önskar. Med stora fönster ges ett fint ljusinsläpp, men håller det fortfarande fritt från insyn. Fönstren vetter mot innergården och ligger i söderläge. Huset var ursprungligen en biograf vilket gör att lägenheten har tjocka väggar och har väldigt bra ljudisolation. Här bor du i ett attraktivt område där allt du behöver finns inom kort promenadavstånd. Belägen nära kommunikation på Hjalmar Brantingsplatsen och Lindholmen tar du dig enkelt in till centrala Göteborg. Eller ta båten från Lindholms kajen direkt till centrum eller vidare ut till skärgården. Är det naturen som lockar ligger både Keillers Park och Ramberget i närheten. Strosa längs kajen som går hela vägen till Eriksberg med restaurangutbud och butiker eller ta gångbron över till Jubileumsparken och utforska Frihamnens aktiviteter som utomhusbad, bastu, yoga med mera.

  • Plus
  • Hiss
Guldpokalsgatan 6B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Mån 12 aug kl 17:30
Guldpokalsgatan 6B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Guldpokalsgatan 6B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Guldpokalsgatan 6B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 795 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 463 kr/mån
43 333 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trerumslägenhet på gavel med härligt ljusinsläpp och med ett insynsskyddad läge. Lägenheten är i väldigt gott skick och har ett nytt extra stort badrum från slutet av 2022, komplett med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bostaden erbjuder en stor hörnbalkong i soligt söder- och västerläge, med grönskan precis utanför. Lägenheten har genomgående ljusa ytor med många fönster. Köket är stilrent och modernt med generösa arbetsytor. Bra förvaringsmöjligheter finns i form av en klädkammare i hall och flertalet garderober. Dessutom finns rymliga vind- och källarförråd. Här bor du med låg boendekostnad i en omtyckt HSB-förening nära kommunikationer och service. Wieselgrensplatsen binder samman centrala Hisingen och är för många Hisingens självklara mittpunkt, den naturliga mötesplatsen. Här ligger stadsdelarna Brämaregården och Rambergsstaden och här ligger Bravida Arena, BK Häckens hemmaplan som tidigare hette Rambergsvallen. Centrumanläggningen Wieselgrensplatsen anlades 1959 och erbjuder idag sina besökare ett brett utbud av dagligvaror och service. Här finner du dessutom hälsovård, sjukvård, tandläkare och apotek. Här har du närheten till allt du kan tänkas behöva med matbutiker, gym, skolor och naturområden. Du bor omgiven av allt du behöver. Genom Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, som ligger precis in på hörnet står över 120 butiker till förfogande. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg på ett fåtal minuter.

  • Premium
  • Balkong
Brämaregatan 9A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Brämaregatan 9A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Brämaregatan 9A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Brämaregatan 9A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 895 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/4
4 589 kr/mån
42 574 kr/m²

Välkomna till en topprenoverad lägenhet på våning två av fyra. Här kan man njuta av 68 perfekt planerade kvadratmeter om 3 rum och kök. Lägenheten är totalrenoverad under 2016 med nya ytskikt och golv i hela lägenheten samt nytt kök och badrum. Stilrent kök i hög standard och med all maskinell utrustning du kan tänkas behöva. Vardagsrummets härliga rymd skapar plats för olika typer av möblemang. Här ryms med enkelhet större soffgrupp och separat matplats. Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i söderläge med många härlig soltimmar. Här finner man även två bra sovrum och ett stilrent badrum. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och fint parkettgolv. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i stor och rymlig klädkammare. I den totala kostnaden ingår bredband( 500 Mbit/s) via Telia. Här bor du i en välskött och fin förening med fina faciliteter så som bastu. Här bor du i ett attraktivt och expansivt område med allt du behöver inom en kort promenad. Belägen nära kommunikation på Backaplan, Hjalmar Brantingsplatsen och Lindholmen, tar du dig enkelt in till centrala Göteborg med buss och spårvagn på mindre än 10 minuter. Det går även att promenera till centrala Göteborg över den närliggande Götaälvbron och med cykel tar det bara 15 minuter. Är det naturen som lockar, ligger både Keillers park och Ramberget i närheten, eller ta gångbron över till Jubileumsparken och Frihamnens aktiviteter som utomhusbad, bastu, yoga med mera.

  • Premium
  • Balkong
Östanvindsgatan 11A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 16:45
Östanvindsgatan 11A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Östanvindsgatan 11A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Östanvindsgatan 11A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 859 kr/mån
30 818 kr/m²

Centralt belägen finner man denna charmiga gavellägenhet i gott skick och fri från insyn. Här kan du njuta av sol från morgon till kväll på den härliga balkongen. Här bor ni i ett välplanerat hem med fina originaldetaljer och erbjuder stora möjligheter vid möblering. Bostaden upplevs ljus och rymlig tack vare fina fönster samt högt i tak. Lägenheten är genomgående i gott skick och väggarna är vitmålade och på golvet ligget ett parkettgolv. Denna genomgångslägenhet med stora fönsterpartier ger rymd och härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är lättmöblerat, perfekt för social gemenskap. En härlig balkong som har en underbar vy mot föreningens gröna innergård mot ett söderläge. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang, praktiskt och tidlöst kök, en rymlig klädkammare. Både vinds- och källarförråd följer lägenheten. Ett mycket bra boende i attraktivt och lugnt område. Här har du närheten till allt du kan tänkas behöva med matbutiker, gym skolor och naturområden. Utmärkta kommunikationer som bara på 8 minuter tar dig enkelt in till staden.

  • Premium
  • Balkong
Virveltorget 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Virveltorget 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Virveltorget 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Virveltorget 6

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 695 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/5
3 127 kr/mån
48 429 kr/m²

Välkomna till en lägenhet mitt på centrala Hisingen med närhet till komplett serviceutbud. Denna ljusa etta på 35 kvm har en bra planlösning med ljusa väggar och stora fönster som släpper in mycket ljus. Lägg därtill en egen uteplats som vetter mot en lugn grönskande innergård. Öppna upp dörren från rummet och släpp in den friska morgonluften. Lägenheten har alla bekvämligheter man kan önska och inger en modern känsla med stilfulla val. Öppen planlösning med avskildhet för sovalkov som rymmer en stor dubbelsäng. Här bor man i ett lugnt läge med närhet till grönområden så som Keillers Park med Ramberget. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar. På bara 15 minuter tar du dig snabbt in till Göteborgs stadskärna. På kort avstånd ifrån bostaden finns Wieselgrensplatsen med bland annat matbutiker, vårdcentral, frisör, blomsterbutik, caféer och restauranger m.m. Kvilletorget med ett flertal butiker ligger även nära bostaden. Backaplan är ett av Göteborgs största köpcentrum och ligger på gångavstånd från bostaden med ett 100-tal butiker. I riktning söder från bostaden finner man Lindholmen och Eriksberg med härliga promenader intill älven, mysiga caféer och restauranger, stora mataffärer m.m.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Brämaregatan 9A, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 18:30
Brämaregatan 9A, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Brämaregatan 9A, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Brämaregatan 9A

Lägenhet
Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 695 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/4
2 346 kr/mån
48 429 kr/m²

Välkommen till Brämaregatan 9. Här erbjuds en charmig vindslägenhet högst upp i huset. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och allrum. Väggarna är genomgående vitmålade och på golvet ligger ett ljust behandlat parkettgolv i ek. Snyggt stilrent kök med moderna vitvaror i rostfritt. Arbetsbänken i vitt marmorlaminat bryter snyggt av mot de gråa köksluckorna. Ovanför bänkskivan sitter ett vitt kakel. Badrummet har stora vita kakelplattor och ett grått klinkergolv, med moderna materialval i form av wc, spegelskåp med belysning, dusch och tvättställ med kommod. I taket sitter dimbar spotlights. I avgiften ingår även bredband via Bredbandsbolaget. Här bor du i ett attraktivt och expansivt område med allt du behöver inom en kort promenad. Belägen nära kommunikation på Backaplan, Hjalmar Brantingsplatsen och Lindholmen, tar du dig enkelt in till centrala Göteborg. Är det naturen som lockar, ligger både Keillers park och Ramberget i närheten, eller ta gångbron över till Jubileumsparken och Frihamnens aktiviteter som utomhusbad, bastu, yoga med mera.

  • Premium

Visar alla 8