Mäklare Henrik Björnbäck

Henrik Björnbäck

Om mig

Med fingertoppskänsla för service och kundbemötande är några av de viktigaste delarna för att nå en lyckad bostadsaffär. Henrik har arbetat i branschen sedan 2016 och specialiserar sig på bostadsrätter på Hisingen. Det är en självklarhet för honom att ha stor lokalkännedom och skapa en förtroendeingivande känsla för både köpare och säljare för att uppnå bästa möjliga resultat. För att lyckas med sina affärer är Henriks främsta egenskaper att vara påläst, lyhörd och driven.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hjalmar Brantingsgatan 21B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Lör 17 aug kl 14:00
Hjalmar Brantingsgatan 21B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Hjalmar Brantingsgatan 21B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Hjalmar Brantingsgatan 21B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 495 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/3
2 266 kr/mån
41 528 kr/m²

Varmt välkommen till Hjalmar Brantingsgatan 21B! Här bor du i ett centralt läge med låg avgift och i en förening med god ekonomi. Bostaden är smart planerad om 36 kvadratmetrar med separat kök från 2018 och välbevarade plankgolv. Bostaden har högt i tak och fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp som skapar en luftig känsla för hela lägenheten. Det finns även flertalet garderober för maximal förvaring och tack vare våningsplanet är vindsförrådet lättillgängligt enbart en trappa upp. Perfekt för dig som söker en välplanerad bostad till en låg månadskostnad i ett charmigt landshövdingehus nära till allt. Här bor du centralt belägen mitt på Hisingen i ett vackert landshövdingehus från 30-talet med en lugn innergård och en välskött förening med låga avgifter. Utanför dörren har du all tänkbar service så som Kville saluhall, matbutik, gym, frisör och mycket mer, även Backaplans stora utbud är lättillgängligt. På promenadavstånd når du både Wieselgrensplatsen eller Vågmästareplatsen där spårvagnar tar dig till centrala Göteborg på ca 5 minuter. På kort avstånd har du även flera fina grönområden som Keillers park eller Hisingsparken.

  • Premium
Ullmansgatan 5A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Tis 13 aug kl 17:30
Ullmansgatan 5A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ullmansgatan 5A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ullmansgatan 5A

Lägenhet
Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 995 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
6 371 kr/mån
23 750 kr/m²

Välkommen till Ullmansgatan 5A - Denna unika bostad erbjuder det bästa av två världar - rymlighet och modern elegans. Med en smart planlösning och genomtänkta detaljer, är detta det perfekta hemmet för dig som söker både komfort och stil. På entréplanet möts du av ett öppet och ljust vardagsrum med generösa fönster som släpper in naturligt ljus. Här finns gott om plats för både avkoppling och underhållning. Det stilfulla köket renoverades 2019 är utrustat med alla bekvämligheter för vardagen har gott om förvaringsutrymme för alla dina köksredskap. På övre plan ligger även två rum och badrummet. En trappa ner finner du det större rummet. Passar perfekt som vardagsrum för sällskap i goda vänners lag. Här kan du njuta av lugnet och ro i dina egna privata utrymmen. I samband med köksrenoveringen 2019 har även ny el dragits i hela lägenheten. Läget är perfekt med närhet till allt du behöver. Promenera till närliggande parker, skolor, och mataffärer. Med bra kommunikationsmöjligheter når du enkelt stadens puls eller tar dig ut på äventyr. Kontakta Henrik Björnbäck på 073-373 74 58 eller [email protected] för mer information.

  • Premium
Vårlöksgatan 5G, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Vårlöksgatan 5G, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Vårlöksgatan 5G, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Vårlöksgatan 5G

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 039 kr/mån
34 519 kr/m²

På Vårlöksgatan 5G finner ni denna charmiga genomgångstvåa med soldränkt balkong i söderläge. Bostaden består av 52 välplanerade kvadratmetrar med öppen planlösning som bidrar till en luftig och ljus känsla för hela lägenheten. Köket är både modernt och praktiskt med vita skåpssnickerier samt rostfria vitvaror. I köket finns även diskmaskin för att underlätta i vardagen. Köket förlängs av vardagsrummet som är lättmöblerat där både matsalsgrupp och soffmöblemang får sin naturliga plats. Badrummet är helkaklat och erbjuder badkar. Vidare finner du ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och inbyggd förvaring i en garderobsvägg. Som en förlängning av sovrummet nås bostadens balkong i härligt söderläge som erbjuder sol från morgon till kväll. Till bostaden hör dessutom två förråd - källare och vind. Här bor du på en lugn återvändsgata mitt i hjärtat av centrala Hisingen med all tänkbar service inom gångavstånd så som Kville saluhall, matbutik, gym och frisör. På promenadavstånd når du även Backaplan som erbjuder ännu större utbud av service och närliggande Vågmästareplatsen där spårvagnar tar dig till centrala Göteborg på ca 5 minuter. För den naturintresserade har du även på flera fina grönområden på behändigt avstånd som Keillers park på Ramberget eller Hisingsparken.

  • Premium
  • Balkong
Guldpokalsgatan 4A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Guldpokalsgatan 4A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Guldpokalsgatan 4A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Guldpokalsgatan 4A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
4 236 kr/mån
39 900 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till en fint renoverad lägenheten som ligger högst upp i huset i perfekt gavelläge. Denna charmiga bostad präglas av fint skick och gammal charm så som brädgolv bevarat i sovrum och fiskbensparkett i ek i vardagsrummet. Här välkomnas du av välplanerade kvadratmeter och en öppen planlösning. Vidare når du lägenhetens bästa plats som är balkongen med fritt läge högst upp i huset och här kan du njuta av solen i lugn och ro. En bostad med mycket charm och ljus präglar denna bostad. Dessutom finns både vinds- och källarförråd. Här bor man till en låg boendekostnad i en omtyckt HSB-förening med nära till kommunikationer och service. På gångavstånd har man all tänkbar service, fin natur då Flunsåsparken ligger precis in till, badhus, samt mycket goda kommunikationer. På Wieselgrensplatsen finns 3 matbutiker, Coop, Willys samt en Orientalisk nyöppnad kött- och fisk-delikatessdisk. Här finns även Apotek, blombutik, restauranger så som Divan och den gömda oasen Tagaranis. Från Wieselgrensplatsen finns goda buss- och spårvagnsmöjligheter som tar dig in till Göteborgs centrum under tio minuter. Här finns Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen, Backaplan med ett stort utbud av affärer och restauranger samt ett flertal gym.

  • Premium
  • Balkong
Jägaregatan 1A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Jägaregatan 1A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 650 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
3 589 kr/mån
42 308 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till en fin etta med välplanerade kvadratmeter med låg avgift. Bostaden inrymmer ett luftigt allrum som ger plats för soffa och tv-möbel samt en rymlig sovrumsdel. Bostaden är charmig och har nyrenoverat kök med plats för matgrupp och badrum från 2016. Tack vare det avskilda köket och den höga takhöjden uppfattas bostaden som stor och luftig. De stora fönsterna ger ett fint ljusinsläpp som skapar en harmoniska känsla som är genomgående i hela bostaden. Perfekt för dig som är förstagångsköpare eller student! På Hjalmar Brantingsplatsen går flera spårvagnar och bussar som tar dig in till centrala Göteborg på fyra minuter. Ett växande utbud av mysiga restauranger och butiker finns runt Kvilletorget och vid Kville Saluhall som är belägen på Vågmästareplatsen. Åt andra hållet, också inom promenadavstånd, ligger Lindholmens utbud av promenadstråk längs vattnet och den pågående byggnationen av Karlatornet som när det är klart kommer att öka utbudet av service ytterligare. Är det naturen som lockar ligger lummiga Keillers Park och utsikten från Ramberget i närheten. Eller ta gångbron över till Jubileumsparken och utforska Frihamnens aktiviteter som utomhusbad, bastu, yoga med mera.

Visar alla 5