Mäklare Henrik Björnbäck

Henrik Björnbäck

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Harald Hjärnesgatan 13B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Harald Hjärnesgatan 13B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

1 895 000 kr

51 m²

2 rum

4 484 kr/mån

37 157 kr/m²

Välkommen till Harald Hjärnesgatan 13B! Här erbjuds en mycket centralt belägen genomgångstvåa med nyrenoverat badrum , fint kök och fönster i två väderstreck som skapar ett vackert ljusflöde i bostaden. Denna mycket trevliga planlösning erbjuder välplanerade kvadratmetrar med ett generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord, vilket skapar en god sällskapsyta. Praktiskt kök med gott om skåp och all tänkbar maskinell utrustning för att sätta prägeln på vardagslyxen. Rogivande sovrum med gott om plats för dubbelsängen. Från sovrummet nås även bostadens balkong i österläge. Som vardagslyx finns även tvättmaskin och golvvärme i det fina renoverade badrummet. Både vinds- och källarförråd följer lägenheten. Ett mycket bra boende i attraktivt och expansivt område. På gångavstånd har man all tänkbar service, fin natur och mycket goda kommunikationer.

 • Plus
 • Balkong
Västra stillestorpsgatan 25, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Mån 6 feb kl 17:00

Västra stillestorpsgatan 25

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

2 295 000 kr

57 m²

2 rum

3 436 kr/mån

40 263 kr/m²

Här erbjuds en ljus och välplanerad tvåa vid populära Ramberget! Fint ljusflöde från fönster i kombination med ljus färgsättning ger en trivsam känsla. Stilrent kök med charm och som är utrustat med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Rymligt vardagsrum som möjliggör olika typer av möbleringsalternativ, perfekt för social gemenskap. Lägg därtill en underbar inglasad balkong med fin utsikt upp mot Ramberget. Här tillåts man njuta av solen i lugn och harmonisk miljö. Som extra vardagslyx finns en walk-in closet för klädförvaring och helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork. Här bor du med ett perfekt läge med närhet till Ramberget och Keillers park där du kan njuta av den fina utsikten och ta härliga promenader. Utanför finns direktbuss som tar dig vidare till Lindholmen på ca 9 minuter. Området erbjuder stort utbud av affärer och service, och goda kommunikationsmöjligheter. Dessutom tar spårvagnen dig över till de centrala delarna av Göteborg på bara några minuter. Lägg där till att det ingår både källarförråd och vindsförråd till varje lägenhet.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sägengatan 41, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sägengatan 41

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

1 195 000 kr

33,4 m²

1 rum

2 975 kr/mån

35 778 kr/m²

På entréplan i huset ligger denna trivsamma, charmiga och ljusa genomgångsetta om ca 34m². Den rymliga och inglasade balkongen har ett fritt läge utan insyn och kvällssol. Rymlig bostad med lättmöblerade rum och bra förvaringsmöjligheter. Smakfullt renoverat kök med stenbänkskiva samt matplats med plats för trevliga middagar. Det helkaklade badrummet renoverades i samband med stambyte 2016. På balkongen i bästa västerläge njuter man av solen hela eftermiddagen och kvällen. Härifrån har man en insynsfri vy ut över vägen. I avgiften ingår parkeringsplats. Till lägenheten hör även ett förråd i entréplan. Lugnt och familjevänligt område med gröna och trivsamma gårdar mellan husen och lekplatser för barnen. Ett trivsamt boende i en välskött förening mitt i Hisings Backa. Nära till butiker vid Selma Lagerlöfs torg och bra kommunikationer in till Göteborg.

 • Plus
 • Balkong
Fruktträdsgatan 5, Hildedal, Göteborgs kommun
 • Tis 7 feb kl 17:00

Fruktträdsgatan 5

Lägenhet
Hildedal, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

2 995 000 kr

74 m²

3 rum

3 995 kr/mån

40 473 kr/m²

Välkommen till Fruktträdsgatan 5! Här finner ni en välplanerad gaveltrea med genomgående trivsamma inslag. Bostaden är ca 74 kvm och är bekvämt belägen på våning 1 med uteplats. Bostaden präglas av en yteffektiv och smart planlösning med härligt ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Köket från Marbodal är välutrustat och har vita släta luckor samt all maskinell utrustning man behöver. Badrummet är helkaklat i vitt och grått och innehar egen tvättavdelning. Det stora sovrummet rymmer med enkelhet dubbelsäng och erbjuder gott om förvaring i flertalet garderober. Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum eller hemmakontor. I avgiften ingår bredband och till lägenheten hör ett källarförråd. Byggnationen av Brf Äppelblom byggdes med total Svanenmärkning vilket innebär att man är miljövänlig bara genom att bo och det ger dessutom en skön inomhusmiljö, låga uppvärmningskostnader och lång hållbarhet. Området Hildedal har ett fantastiskt läge med 11 minuter på cykel eller buss till city och bara fem minuter till den stora köpstaden Backaplan med all tänkbar service, där finns allt det du önskar dig av en storstad i din direkta närhet. Föredrar du att handla i det lilla formatet hittar du delikatesser från världens spännande hörn i närliggande Kville Saluhall. När naturlängtan sen gör sig påmind vänder du enkelt näsan åt andra hållet och promenerar rakt in i det stora grönområdet Hisingsparken där löpslingor, vandringsleder, småsjöar och storskog mättar din gröna längtan på ett kick. Eller varför inte ta en golfrunda på St Jörgen. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Borstbindaregatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Mån 13 feb kl 17:00
Borstbindaregatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Borstbindaregatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Borstbindaregatan 1

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

2 995 000 kr

58,5 m²

2 rum

4 238 kr/mån

51 197 kr/m²

Högt upp på våning 7 av 8 erbjuds nu en rymlig och modern tvåa med nyrenoverat kök och genomgångskaraktär på Borstbindaregatan 1. Bostaden är 58,5 kvm och stod färdig för inflytt så sent som 2015. Här präglas boendet av genomgående vitlaserad ekparkett, ljusa ytskikt samt social och öppen planlösning. Badrummet är helkaklat med egen tvättavdelning och köket är välutrustat i stilrent utförande. Från sällskapsdelarna nås balkongen i söderläge och det höga våningsplanet gör att solen kan stråla in hela dagen. Via loftgången når du föreningens fantastiska takterrass med grönskande ytor och ett glashus samt pentry att boka för tillställningar med familj och vänner. Till bostaden hör ett källarförråd. Du bor centralt i stadsdelen Kvillebäcken med växlande arkitektur och små mysiga gårdsgator med torg samt grönområden. Direkt utanför dörren finns ett brett utbud av allt från matbutik, saluhall, frisör, gym och mycket mer. Precis intill Kvillebäcken ligger även Backaplan med ett av Göteborgs största köpcentrum. Goda kommunikationer tar dig in till centrala Göteborg på ca 5 minuter. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Barometergatan 13, Länsmansgården, Göteborgs kommun
 • Mån 6 feb kl 18:00
Barometergatan 13, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Barometergatan 13, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Barometergatan 13

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

1 395 000 kr

58,8 m²

2 rum

3 620 kr/mån

23 724 kr/m²

Varmt välkomna till ett trivsamt boende i ett lugnt och omtyckt område. Här bor du högst upp i en välplanerad genomgångstvåa med fönster i två väderstreck och balkong i västerläge. Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor och här får både soffan och matsalsbordet plats. Köket totalrenoverades 2015 och är stilrent inrett med ljusa luckor och erbjuder gott om förvaring. Sovrummet är rymligt och ligger helt insynsskyddat. Badrummet är helkaklat och praktiskt vädringsfönster. Ett fantastiskt boende i mycket populära och omtyckta HSB Brf Vintergatan. Området är lugnt med direkt närhet till naturen. Du bor precis intill Svarte Mosse med sitt friluftsliv, Klare Mosse, Kättilsröd och Hisingens naturreservat. Här har du även närhet till kommunikationer som tar dig in till staden, service, skolor och förskolor

 • Premium
 • Balkong

Visar alla 6