Mäklare Henrik Björnbäck

Henrik Björnbäck

Om mig

Med fingertoppskänsla för service och kundbemötande är några av de viktigaste delarna för att nå en lyckad bostadsaffär. Henrik har arbetat i branschen sedan 2016 och specialiserar sig på bostadsrätter på Hisingen. Det är en självklarhet för honom att ha stor lokalkännedom och skapa en förtroendeingivande känsla för både köpare och säljare för att uppnå bästa möjliga resultat. För att lyckas med sina affärer är Henriks främsta egenskaper att vara påläst, lyhörd och driven.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rundbäcksgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Lör 20 apr kl 12:00
Rundbäcksgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Rundbäcksgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Rundbäcksgatan 6

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 495 000 kr
63 m²
3 rum
vån 4/5
4 197 kr/mån
39 603 kr/m²

Mitt på centrala Hisingen i den nya stadsdelen Kvillebäcken ligger denna nybyggda bostad som stod klar för inflyttning under 2015. Bostaden består av 63,5 välplanerad kvadratmetrar och invändigt är bostaden ljus och trivsamt inredd med genomgående parkettgolv i ek. Lägenheten har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar en hög trivselfaktor. Stora fönster ger bostaden ett generöst ljusinsläpp som ger lägenheten sin rymd. Köket är välutrustat och erbjuder all maskinell utrustning man kan tänkas behöva. Naturlig plats för sovrummen längst in i lägenheten. Stort badrum med tvättavdelning. Samtliga lägenheter är anslutna till fibernät, där det ingår bredband, IP-telefoni och ett bra grundutbud av TV-kanaler. Ett mycket bra boende i ett attraktivt och lugnt område. Här har du närheten till allt du kan tänkas behöva med matbutiker, gym skolor och naturområden. Utmärkta kommunikationer som tar dig endast 6 minuter in till staden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rambergsvägen 25B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Lör 20 apr kl 11:00
Rambergsvägen 25B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Rambergsvägen 25B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Rambergsvägen 25B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
995 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/3
4 686 kr/mån
26 184 kr/m²

Optimalt planerad tvårummare om ca 38 kvm i fint skick med bevarade originaldetaljer. Bostaden bjuder på en smart planlösning med bevarade äldre detaljer såsom plankgolv i original. Smakfulla ytskikt i samtliga rum samt modernt kök med vit inredning. Ett härligt ljusflöde når bostaden från öst och väst och där lugnet och naturen hägrar utanför. Väldisponerat vardagsrum med många bra möbleringsmöjligheter samt ett bra sovrum med klädkammare och plats för dubbelsäng. Två förråd följer med lägenheten och bredband ingår i avgiften. Lägenheten ligger med lugnt läge intill foten av Ramberget och Keillers park, men samtidigt centralt på Hisingen med närhet till affärer, restauranger och goda kommunikationer. Fina välskötta gårdar med utemöbler och grillplats.

  • Premium
Sunnanvindsgatan 8B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Sunnanvindsgatan 8B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Sunnanvindsgatan 8B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Sunnanvindsgatan 8B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 695 000 kr
42,4 m²
2 rum
vån 2/3
3 227 kr/mån
39 976 kr/m²

Välkommen till Sunnanvindsgatan 8B! Här erbjuds en mycket centralt belägen genomgångstvåa i fint skick med fönster i två väderstreck, vilket ger ett vackert ljusflöde i bostaden. Balkongen i soligt västerläge erbjuder en trivsam fri vy över de lugna och gröna omgivningarna. Trevlig planlösning med optimalt planerade kvadratmetrar. Generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord, vilket skapar en god sällskapsyta. Köket är fint renoverat med italiensk stenskiva och ljusa ytskikt. Bostaden har genomgående ljusa väggar och fina golv. Badrummet har även helkaklade väggar och klinkers på golvet. I badrummet finns även ett skåp för praktisk förvaring. Här ingår även internetanslutning (fiber 1000/1000 Mbit/s) via Bahnhof i månadsavgiften. Till bostaden hör även ett källarförråd. Ett mycket bra boende i attraktivt och lugnt område. På gångavstånd har man all tänkbar service, fin natur och mycket goda kommunikationer. Nära till grönområdet Flunsåsparken för skön avkoppling under varma dagar! Från Wieselgrensplatsen finns goda buss- och spårvagnsmöjligheter som tar dig in till Göteborgs centrum under tio minuter! Här finns Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen, Backaplan med ett stort utbud av affärer och restauranger samt ett flertal gym.

  • Premium
  • Balkong
Ullmansgatan 5A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Idag kl 17:00
Ullmansgatan 5A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ullmansgatan 5A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ullmansgatan 5A

Lägenhet
Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 495 000 kr
23 + 9,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 459 kr/mån
65 000 kr/m²

Varmt välkomna till en fantastisk vindslägenhet med låg avgift och ordentligt med charm. Här erbjuds en välplanerad etta som är något utöver det vanliga. I äldre landshövdingehus från 1935 byggdes denna lägenhet så sent som 2018. Bostaden karaktäriseras av genomgående hög standard samt fina materialval kombinerat med den äldre charmen. Den sociala planlösningen skapar en luftig känsla mellan kök och vardagsrummet. Köket innehar all maskinell utrustning man behöver för att lyckas med maten. I vardagsrummet finns två stora takfönster som skapar rikligt med ljus till hela bostaden. Badrummet är stilrent helkaklat i tidlösa färgval och det är även förberett för tvättmaskin. Ett perfekt boende för den som söker något unikt till en låg månadskostnad. Ett mycket bra boende i attraktivt och expansivt område. Gratis parkering utanför huset samt på gatorna runt om i kvarteret. Några hundra meter från bostaden ligger kollektivtrafiken som tar er in till centrum på ca 15 min. På gångavstånd har man all tänkbar service i form av mataffär, gym och caféer. Fin natur och mycket goda kommunikationer. Eriksbergs mysiga kajstråk ligger en kort promenad bort där ni finner mysiga caféer och båten som tar er snabbt och smidigt in till city.

  • Premium
Rambergsvägen 25B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Rambergsvägen 25B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Rambergsvägen 25B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Rambergsvägen 25B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 495 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1/3
4 569 kr/mån
41 528 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till Rambergsvägen 25B - En charmig genomgångsbostad med originaldetaljer så som plankgolv och högt i tak. Här välkomnas du av ett fint skick och optimal planlösning. Smakfulla ytskikt i samtliga rum samt modernt kök med vit inredning. Ett härligt ljusflöde når bostaden från öst och väst och där lugnet och naturen hägrar utanför. Väldisponerat vardagsrum med många bra möbleringsmöjligheter samt ett bra sovrum med klädkammare och plats för dubbelsäng. Två förråd följer med lägenheten och bredband ingår i avgiften. Lägenheten ligger med lugnt läge intill foten av Ramberget och Keillers park, men samtidigt centralt på Hisingen med närhet till affärer, restauranger och goda kommunikationer. Fina välskötta gårdar med utemöbler och grillplats.

  • Premium
Guldpokalsgatan 4A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Guldpokalsgatan 4A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Guldpokalsgatan 4A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Guldpokalsgatan 4A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
4 236 kr/mån
39 900 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till en fint renoverad lägenheten som ligger högst upp i huset i perfekt gavelläge. Denna charmiga bostad präglas av fint skick och gammal charm så som brädgolv bevarat i sovrum och fiskbensparkett i ek i vardagsrummet. Här välkomnas du av välplanerade kvadratmeter och en öppen planlösning. Vidare når du lägenhetens bästa plats som är balkongen med fritt läge högst upp i huset och här kan du njuta av solen i lugn och ro. En bostad med mycket charm och ljus präglar denna bostad. Dessutom finns både vinds- och källarförråd. Här bor man till en låg boendekostnad i en omtyckt HSB-förening med nära till kommunikationer och service. På gångavstånd har man all tänkbar service, fin natur då Flunsåsparken ligger precis in till, badhus, samt mycket goda kommunikationer. På Wieselgrensplatsen finns 3 matbutiker, Coop, Willys samt en Orientalisk nyöppnad kött- och fisk-delikatessdisk. Här finns även Apotek, blombutik, restauranger så som Divan och den gömda oasen Tagaranis. Från Wieselgrensplatsen finns goda buss- och spårvagnsmöjligheter som tar dig in till Göteborgs centrum under tio minuter. Här finns Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen, Backaplan med ett stort utbud av affärer och restauranger samt ett flertal gym.

  • Premium
  • Balkong
Jägaregatan 1A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Jägaregatan 1A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 650 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
3 589 kr/mån
42 308 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till en fin etta med välplanerade kvadratmeter med låg avgift. Bostaden inrymmer ett luftigt allrum som ger plats för soffa och tv-möbel samt en rymlig sovrumsdel. Bostaden är charmig och har nyrenoverat kök med plats för matgrupp och badrum från 2016. Tack vare det avskilda köket och den höga takhöjden uppfattas bostaden som stor och luftig. De stora fönsterna ger ett fint ljusinsläpp som skapar en harmoniska känsla som är genomgående i hela bostaden. Perfekt för dig som är förstagångsköpare eller student! På Hjalmar Brantingsplatsen går flera spårvagnar och bussar som tar dig in till centrala Göteborg på fyra minuter. Ett växande utbud av mysiga restauranger och butiker finns runt Kvilletorget och vid Kville Saluhall som är belägen på Vågmästareplatsen. Åt andra hållet, också inom promenadavstånd, ligger Lindholmens utbud av promenadstråk längs vattnet och den pågående byggnationen av Karlatornet som när det är klart kommer att öka utbudet av service ytterligare. Är det naturen som lockar ligger lummiga Keillers Park och utsikten från Ramberget i närheten. Eller ta gångbron över till Jubileumsparken och utforska Frihamnens aktiviteter som utomhusbad, bastu, yoga med mera.

Visar alla 7