Mäklare Jesper Karlsson

Jesper Karlsson

Om mig

Mina främsta egenskaper för att lyckas med mina affärer är min förmåga att vara lyhörd, driven och resultatinriktad. Min strävan att utvecklas och att ha höga ambitioner är A och O. Meriter: - Flest försäljningar på Hisingen under helåret 2021, 2022 & 2023 - Flest rekommendationer på Hisingen under helåret 2021, 2022 & 2023 - Årets Rookie 2020 Sverige - Årets Rookie 2020 Göteborg

Mäklarens försäljning på Hemnet
Myntgatan 10B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Mån 4 mar kl 17:30
Myntgatan 10B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Myntgatan 10B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Myntgatan 10B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 795 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
5 019 kr/mån
36 633 kr/m²

I vackert landshövdingehus finner man denna tvåa i toppskick! Helt nyrenoverad med stilrena val. Detta i kombination med ljusa färgval samt modernt kök och helkaklat badrum i senaste snitt gör bostaden till en pärla. Trevlig planlösning och stora fönster med generöst ljusinsläpp. En lägenhet med högsta mysfaktor. Bostaden är belägen i ett expansivt område nära all tänkbar service. Till city kommer man på bara 6 min!

 • Premium
Litteraturgatan 210, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Lör 9 mar kl 11:00
Litteraturgatan 210, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Litteraturgatan 210, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Litteraturgatan 210

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 850 000 kr
76,8 m²
3 rum
vån 6/6
5 114 kr/mån
37 109 kr/m²

Varmt välkommen till Litteraturgatan 210. Nu finns möjligheten att förvärva denna unika bostad med kamin. I populärt område finner ni denna eleganta trea i centrala Hisings Backa. Invändigt hittar ni en öppen planlösning med luftig atmosfär och gott om ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Köket är modernt med gott om förvaring. Balkongen i bästa västerläge med fantastisk utsikt och med sol hela dagen. Den nås från vardagsrummet och ligger i ett högt läge med fin utsikt. Välplanerade och harmoniska sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Barnvänligt och lummigt område med närhet till skola, förskola, gym samt stort service- och shoppingutbud i nybyggda Selma Lagerlöfs torg och Bäckebol. Stenkast till goda kommunikationer som tar dig till centrala Göteborg.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Borstbindaregatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 11 mar kl 17:30
Borstbindaregatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Borstbindaregatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Borstbindaregatan 1

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 7/8
4 356 kr/mån
45 526 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING. Högt upp på våning 7 av 8 erbjuds nu en rymlig och modern tvåa på Borstbindaregatan 1 av genomgångskaraktär. Bostaden är 57 kvm och stod färdig för inflytt så sent som 2015. Här präglas boendet av social och öppen planlösning, väl utvalda färgsättningar och genomgående ekparkett. Badrummet är helkaklat med tvättavdelning och köket är välutrustat i stilrent utförande. Från sällskapsdelarna nås balkongen i söderläge och det höga våningsplanet gör att solen kan stråla in hela dagen. På samma våningsplan via loftgången når du föreningens fantastiska takterrass med grönskande ytor och ett glashus samt pentry att boka för tillställningar med familj och vänner. Till bostaden hör ett källarförråd. Du bor centralt i stadsdelen Kvillebäcken med växlande arkitektur och små mysiga gårdsgator med torg samt grönområden. Direkt utanför dörren finns ett brett utbud av allt från matbutik, saluhall, frisör, gym och mycket mer. Precis intill Kvillebäcken ligger även Backaplan med ett av Göteborgs största köpcentrum. Goda kommunikationer tar dig in till centrala Göteborg på ca 5 minuter. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Penselgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Lör 9 mar kl 14:45
Penselgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Penselgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Penselgatan 10

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 895 000 kr
55,3 m²
2 rum
vån 7/10
3 638 kr/mån
52 351 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING. Modern och välplanerad tvåa med en stor balkong i västerläge erbjuds nu på Penselgatan 10. Här bor du på våning 7 med ett attraktivt läge i en populär förening där du i samma trappuppgång har tillgång till en stor takterrass att nyttja. Bostaden består av 55,3 välplanerade kvm och stod färdigställd så sent som 2016. I Kvillebäcken bor du omgiven av allt man behöver med en omväxlande arkitektur och gott om små torg samt gårdar. Genom Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, som ligger precis in på hörnet står över 120 butiker till förfogande. Den populära Kville Saluhall ligger på kort avstånd och du hittar även ett par av de stora gymkedjorna precis utanför dörren. Kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss samt spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 6 minuter. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information om bostaden!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Glöstorps röseväg 13, Tuve, Göteborgs kommun
 • Mån 4 mar kl 18:00
Glöstorps röseväg 13, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Glöstorps röseväg 13, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Glöstorps röseväg 13

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 695 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 5/8
2 888 kr/mån
41 852 kr/m²

I populära Tuve ligger denna etta i toppskick med härlig balkong. Bostaden är om ca 40,5 kvm och ligger i högt läge på våning fem. Hallen är rymlig och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i stor skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och snyggt golv, samt praktiskt klinker i hallen. Köket är modernt med vitvaror i vitt och ligger i social öppen planlösning med vardagsrummet. Via det ljusa och luftiga vardagsrummet tar du dig ut på balkongen i västerläge som erbjuder kvällssol. Badrummet är helkaklat med egen praktisk tvättavdelning. Låg månadsavgift där Telia Triple Play ingår. Området är lugnt och trivsamt nära butiker och övrig service, fina strövområden, sportanläggning och golfbanor. Mycket goda kommunikationer genom hållplatser för stombuss och vanlig buss inom bekvämt avstånd.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hisingsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Mån 4 mar kl 18:30
Hisingsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Hisingsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Hisingsgatan 10

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
3 995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 5/6
6 568 kr/mån
40 765 kr/m²

Unik lägenhet med en fantastisk utsikt över takåsarna presenteras nu på Hisingsgatan 10. Här bor du i en attraktiv stadsdel och en arkitektritad byggnad färdigställd så sent som 2019. Över de fyra rummen om ca 98 kvm vilar en tidlös och modern atmosfär som förstärks av gott ljusinsläpp och stora rumsvolymer. Du välkomnas genom en entrébalkong och leds till sällskapsytorna samt köket i öppen planlösning med utgång till en balkong. Bostaden präglas av modernitet och genomgående påkostade materialval som exempelvis ekparkett, fönsterbrädor i marmor, vitvaror från Siemens samt köksbänkskiva i laminat. En nyproducerad bostad blandat med känslan av gamla Brämaregården med sin charm och sitt lokala utbud av bland annat butiker och bagerier. Till bostaden hör ett källarförråd. På gångavstånd ligger Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, med ett brett utbud av shopping, träning, saluhall och spännande smakupplevelser med en bred ekologisk prägel. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn som tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 5 minuter. Från Brf Qvillestaden når du på några minuters gång promenadstråk längs Lindholmen och Eriksbergkajen eller varför inte ta en promenad upp på Ramberget och njut av utsikten över Göteborg. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Varmfrontsgatan 12, Länsmansgården, Göteborgs kommun
Varmfrontsgatan 12, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Varmfrontsgatan 12, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Varmfrontsgatan 12

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 195 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/8
2 354 kr/mån
29 875 kr/m²

Ljus och öppen bostad med uteplats som nås från vardagsrummet. Denna blir under vår och sommar en förlängning av rummet och inbjuder till sociala tillställningar. Stilrent kök med gott om förvaring och helkaklat badrum med tvättavdelning. Mycket trevligt område med gröna omgivningar och lekplats för barnen. Promenadavstånd till mataffärer och bra kommunikationer vid spårvagnens ändhållplats för både linje 5 och 6.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Litteraturgatan 204, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Lör 9 mar kl 12:00
Litteraturgatan 204, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Litteraturgatan 204, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Litteraturgatan 204

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 395 000 kr
55,8 m²
2 rum
vån 1/3
3 310 kr/mån
42 921 kr/m²

Varmt välkommen till Litteraturgatan 204! I populärt område finner ni denna moderna tvåa i centrala Hisings Backa. Invändigt hittar ni en öppen planlösning med luftig atmosfär och gott om ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Köket är stilrent med gott om förvaring. Uteplatsen nås från vardagsrummet och ligger i ett soligt läge. Stort och harmoniskt sovrum med gott om förvaring. Barnvänligt och lummigt område med närhet till skola, förskola, gym samt stort service- och shoppingutbud i nybyggda Selma Lagerlöfs torg och Bäckebol. Stenkast till goda kommunikationer som tar dig till centrala Göteborg.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Sagogången 44, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Lör 9 mar kl 13:30
Sagogången 44, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sagogången 44, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sagogången 44

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 795 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
5 171 kr/mån
22 722 kr/m²

Välkommen till föreningens kanske finaste trea. Välplanerad och ljus nyrenoverad genomgångslägenhet med stor och solfylld balkong på populära Sagogången. Lägenheten ligger längst in på loftgång vilket gör att man även har möjlighet att sitta ute på framsidan på balkongen i soligt söderläge. Vardagsrummet är lättmöblerat och de stora fönstren ger rummet ett härligt ljus. Köket har bra med arbetsytor samt gott om förvaring i skåp. Invid fönstren mot den grönskande innergården ligger en naturlig matplats för trevliga middagar. Två rymliga sovrum där det ena har utgång till balkongen. Bra planlösning med stort badrum. Stabil förening med grönskande gårdar och lekplatser. I närområdet finns dagis, skola och goda kommunikationer till City. På gångavstånd ligger Selma Lagerlöfs torg som expanderar med både utbud av butiker samt bostäder, en växande stadsdel.

 • Premium
 • Balkong
Mårbackagatan 18, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Lör 9 mar kl 12:30
Mårbackagatan 18, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Mårbackagatan 18, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Mårbackagatan 18

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 695 000 kr
74,3 m²
3 rum
vån 1/3
5 339 kr/mån
22 813 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! I bästa läge i populära Backadalen ligger denna bostad. En våning upp ligger denna välplanerade lägenhet med två bra sovrum samt ljust och luftigt vardagsrum. Du välkomnas av en ljus och rymlig entréhall. Köket har gott om skåpsluckor och rymmer matplats vid fönstret. Helkaklat och modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Utmed vardagsrummet ligger den inglasade balkongen i soligt västerläge. Här kan du njuta av solen hela kvällen. Här bor du i en stabil förening med grönskande gårdar. I närområdet finns dagis, skola och goda kommunikationer till City. Dessutom finns mataffär alldeles intill.

 • Premium
 • Balkong
Sagogången 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Sagogången 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sagogången 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sagogången 11

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 050 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
5 200 kr/mån
25 000 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka en visning. Välkommen till populära Sagogången. Välplanerad, renoverad och ljus gavellägenhet med stor balkong i bästa väster- och norrläge på populära Sagogången. Lägenheten nås via loftgång som även nyttjas som balkong. Vardagsrummet är lättmöblerat och de stora fönstren ger rummet ett härligt ljus. Nyrenoverat kök med arbetsytor samt gott om förvaring i skåp. Invid fönstren ligger en naturlig matplats för trevliga middagar. Två rymliga sovrum varav det ena har en praktisk klädkammare. Stambytt badrum tillsammans med separat grovkök. Stabil förening med grönskande gårdar och lekplatser. I närområdet finns dagis, skola och goda kommunikationer till City. På gångavstånd ligger Selma Lagerlöfs torg som expanderar med både utbud av butiker samt bostäder, en växande stadsdel.

 • Premium
 • Balkong
Varmfrontsgatan 12, Länsmansgården, Göteborgs kommun
 • Lör 9 mar kl 14:00
Varmfrontsgatan 12, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Varmfrontsgatan 12, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Varmfrontsgatan 12

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 195 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/8
4 471 kr/mån
30 915 kr/m²

Modern trea med välplanerade ytor och stor balkong erbjuds på Varmfrontsgatan 12. Utförandet är genomgående modernt med öppen planlösning, enhetligt parkettgolv och tidlösa materialval. Köket är välutrustat för vardagskomforten och sammankopplat med vardagsrummet vilket ger bostaden en härlig rymd med gott ljusinsläpp. Sällskapsytorna förlängs av den inglasade balkongen med en rogivande utsikt. Balkongen är belägen i soligt läge vilket innebär att du kan njuta av sol under större delen av dagen. Vidare finner ett generöst sovrum med förvaring och ett mindre sovrum lämpat som barnrum eller kontor samt ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning och golvvärme. Till bostaden hör ett källarförråd. Detta område karaktäriseras av närheten till naturen och har mycket goda förbindelser in till city via spårvagn och buss. I närområdet har du service som matbutiker, gym, vårdcentral samt skolor och vidare finner du populära Svarte Mosse med friluftsliv för hela familjen. Föreningen är välskött och erbjuder relaxavdelning med bastu. Ett perfekt boende för den som vill bo bekvämt med närhet till både natur och stadens puls.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Terapislingan 38C, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Terapislingan 38C, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Terapislingan 38C, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Terapislingan 38C

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 395 000 kr
61,1 m²
3 rum
vån 1/2
4 380 kr/mån
39 198 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Välkomna till Terapislingan 38C och denna yteffektiva och välplanerad trerummare med öppen planlösning och uteplats med kvällssol i naturskön omgivning. Den luftiga planlösningen tillsammans med ljusinsläppet från två väderstreck bidrar till känslan av rymd i bostaden. Köket är fullutrustat med det ni behöver. Självklart får även en större soffgrupp med tillhörande möblemang plats här. Vidare finner ni master bedroom med plats för dubbelsäng och förvaring. Bostadens andra sovrum inrymmer en enkelsäng med tillhörande möblemang. Badrummet är helkaklat och utrustat med bland annat dusch och egen tvättavdelning med både tvättmaskin, torktumlare samt avlastningsyta som förenklar vardagen. Välkomna hem! Inkluderat i avgiften är värme, vatten och bostadsrättstillägg. Bredband och Tv tillkommer till fördelaktigt pris om 79 kr/mån. I Lillhagsparken finner du lugnet från storstadspulsen samtidigt som du smidigt med kollektivtrafiken tar dig in till Hjalmar Brantingsplatsen eller Brunnsparken på 15 - 20 minuter. Här har ni även närhet till golfbanor, naturen och en hel del butiker och livsmedelsaffärer.

 • Premium
 • Uteplats
Trädesgatan 5D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Trädesgatan 5D

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 595 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 423 kr/mån
54 068 kr/m²

Här erbjuds en helt unik och nyproducerad topplägenhet högst upp i huset. Bostaden har byggts ovanpå en befintlig fastighet och därmed skapar en ny våning i byggnaden. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och allrum och har ett fantastiskt ljusinsläpp från flertalet takfönster och fönster. Väggarna är genomgående vitmålade och på golvet ligger ett ljust behandlat parkettgolv i ek. Snyggt stilrent kök med moderna vitvaror. Arbetsbänken och kakel i vitt bryter snyggt av mot de grå/gröna köksluckorna. Badrummet har stora naturfärgade kakelplattor tillsammans med ett matchande klinkergolv, med moderna materialval i form av vägghängd wc, tvättställ med kommod och ovanstående spegelskåp samt dusch. I taket sitter dimbar spotlights. Här bor ni i ett attraktivt och expansivt område med allt man behöver inom en kort promenad. Belägen nära kommunikation på Backaplan, Hjalmar Brantingsplatsen och Lindholmen, tar ni er enkelt in till centrala Göteborg. Är det naturen som lockar, ligger både Keillers park och Ramberget i närheten, eller ta gångbron över till Jubileumsparken och Frihamnens aktiviteter som utomhusbad, bastu, yoga med mera.

Dalagärdet 21, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Dalagärdet 21, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Dalagärdet 21, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Dalagärdet 21

Radhus
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
4 495 000 kr
123,5 m²
5 rum
7 199 kr/mån
36 397 kr/m²

KONTAKTA MIG FÖR VISNING! Tänk att få bo i en historisk och etablerad parkmiljö med cykelavstånd till centrala staden. Hökälla Projekt AB har fått möjligheten att bygga bostäder i fantastiska Lillhagsparken, en omgivning som för snart 100 år sedan skapades för människors behov av ljus, luft, grönska och rekreation. Här kan man verkligen stanna upp - och stanna kvar. I Lillhagsparken finns bostäder för olika behov och faser i livet. Små och stora lägenheter i bekväma flerbostadshus tillsammans med familjevänliga radhus med en egen liten täppa. I närområdet finns förskolor, skolor och annan service och buss 42 tar dig in till Hjalmar Brantingsplatsen på 14 minuter. Här erbjuds ett bekvämt boende om 5 r.o.k. (varav 3-4 sovrum), två badrum och två uteplatser, en i väster och en i öster. En parkeringsplats per hus ingår i månadsavgiften. Möjligheten finns att hyra en garageplats av bostadsrättsföreningen i mån av plats. Det är förberett att inreda vinden då det finns fönster. Denna möjlighet skapar ett tredje våningsplan på ca 40kvm! Vatten och el är förberett.

 • Premium
 • Uteplats
Sagogången 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Sagogången 11

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 095 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/3
5 162 kr/mån
25 549 kr/m²

Här har ni chansen att förvärva en välplanerad gaveltrea i populära Sagogången. Lägenheten är genomgående i fint skick med fräscht kök och ljusa väggar. Rymligt vardagsrum och välplanerade sovrum, perfekt för hela familjen. Stor balkong i bästa väster- och norrläge på populära Sagogången. Lägenheten nås via loftgång som även nyttjas som balkong. Stambytt badrum tillsammans med separat grovkök. Stabil förening med grönskande gårdar och lekplatser. I närområdet finns dagis, skola och goda kommunikationer till City. På gångavstånd ligger Selma Lagerlöfs torg som expanderar med både utbud av butiker samt bostäder, en växande stadsdel.

 • Balkong
Terapislingan 32E, Hisings Backa - Lillhagen, Göteborgs kommun
Terapislingan 32E, Hisings Backa - Lillhagen, Göteborgs kommun, bild 2
Terapislingan 32E, Hisings Backa - Lillhagen, Göteborgs kommun, bild 3

Terapislingan 32E

Lägenhet
Hisings Backa - Lillhagen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
3 150 000 kr
76,4 m²
4 rum
vån 1/2
5 243 kr/mån
41 230 kr/m²

Välkomna till Terapislingan 32E och denna yteffektiva och välplanerad fyrarummare med öppen planlösning och uteplats med kvällssol i naturskön omgivning. Den öppna planlösningen tillsammans med ljusinsläppet från två väderstreck bidrar till känslan av rymd i bostaden. Köket är fullutrustat med det ni behöver och ett matbord med sex sittplatser har sin givna placering intill väggen. Självklart får även en större soffgrupp med tillhörande möblemang plats här. Vidare finner ni master bedroom med plats för dubbelsäng och förvaring och bostadens två andra sovrum inrymmer enkelsäng med tillhörande möblemang. Från ena sovrummet når ni även bostadens härliga uteplats med utrymme för en loungegrupp. Badrummet är helkaklat och utrustat med bland annat dusch och egen tvättavdelning med både tvättmaskin, torktumlare samt avlastningsyta som förenklar vardagen. Välkomna hem! Inkluderat i avgiften är värme, vatten och bostadsrättstillägg. Bredband och Tv tillkommer till fördelaktigt pris om 79 kr/mån. I Lillhagsparken finner du lugnet från storstadspulsen samtidigt som du smidigt med kollektivtrafiken tar dig in till Hjalmar Brantingsplatsen eller Brunnsparken på 15 - 20 minuter. Här har ni även närhet till golfbanor, naturen och en hel del butiker och livsmedelsaffärer.

 • Premium
 • Uteplats
Vintervädersgatan 7, Biskopsgården, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Vintervädersgatan 7

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 350 000 kr
52,3 m²
2 rum
vån 4/9
3 132 kr/mån
25 813 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Varmt välkommen till ett trivsamt boende i ett lugnt och omtyckt område. Här bor du i en välplanerad tvårummare med gott ljusflöde, ljusa ytskikt och centralt läge. Vardagsrummet erbjuder en generös sällskapsyta och en härlig balkong i ett soligt söderläge in mot föreningens innergård. Lugnt, välskött område med naturen inpå knuten. Nära till all service och mycket goda förbindelser in till city med både spårvagn och buss.

 • Balkong
 • Hiss
Väderbodarna 3, Biskopsgården, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Väderbodarna 3

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 250 000 kr
48,7 m²
2 rum
vån 1/8
3 559 kr/mån
25 667 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Välkommen till Väderbodarna 3! Här finner ni en välplanerad tvåa som präglas av trivsamma inslag. Den hänförande utsikten över det lugna området lämnar ingen oberörd. Vardagsrummet är rymligt till ytan och bjuder in till samvaro. Köket är i trivsamt utförande där den vackra utsikten gör sig väl påmind. I fil med köket finner man ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Det helkaklade badrummet går i tidlösa toner. Här bor du nära all service vid Friskväderstorget samt naturen kring Svarte mosse. Kommunikationerna är goda och spårvagnshållplatsen med tre linjer in till city på 16 min ligger på gångavstånd.

 • Hiss

Visar alla 19