Mäklare Jesper Karlsson

Jesper Karlsson

Om mig

Mina främsta egenskaper för att lyckas med mina affärer är min förmåga att vara lyhörd, driven och resultatinriktad. Min strävan att utvecklas och att ha höga ambitioner är A och O. Meriter: - Flest försäljningar på Hisingen under helåret 2021, 2022 & 2023 - Flest rekommendationer på Hisingen under helåret 2021, 2022 & 2023 - Årets Rookie 2020 Sverige - Årets Rookie 2020 Göteborg

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hisingsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Hisingsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Hisingsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Hisingsgatan 10

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
4 250 000 kr
98 m²
4 rum
vån 5/6
6 568 kr/mån
43 367 kr/m²

Unik lägenhet med en fantastisk utsikt över takåsarna presenteras nu på Hisingsgatan 10. Här bor du i en attraktiv stadsdel och en arkitektritad byggnad färdigställd så sent som 2019. Över de fyra rummen om ca 98 kvm vilar en tidlös och modern atmosfär som förstärks av gott ljusinsläpp och stora rumsvolymer. Du välkomnas genom en entrébalkong och leds till sällskapsytorna samt köket i öppen planlösning med utgång till en balkong. Bostaden präglas av modernitet och genomgående påkostade materialval som exempelvis ekparkett, fönsterbrädor i marmor, vitvaror från Siemens samt köksbänkskiva i laminat. En nyproducerad bostad blandat med känslan av gamla Brämaregården med sin charm och sitt lokala utbud av bland annat butiker och bagerier. Till bostaden hör ett källarförråd. På gångavstånd ligger Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, med ett brett utbud av shopping, träning, saluhall och spännande smakupplevelser med en bred ekologisk prägel. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn som tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 5 minuter. Från Brf Qvillestaden når du på några minuters gång promenadstråk längs Lindholmen och Eriksbergkajen eller varför inte ta en promenad upp på Ramberget och njut av utsikten över Göteborg. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Glöstorps röseväg 13, Tuve, Göteborgs kommun
Glöstorps röseväg 13, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Glöstorps röseväg 13, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Glöstorps röseväg 13

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 795 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 5/8
2 888 kr/mån
44 321 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka en visning. I populära Tuve ligger denna etta i toppskick med härlig balkong. Bostaden är om ca 40,5 kvm och ligger i högt läge på våning fem. Hallen är rymlig och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i stor skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och snyggt golv, samt praktiskt klinker i hallen. Köket är modernt med vitvaror i vitt och ligger i social öppen planlösning med vardagsrummet. Via det ljusa och luftiga vardagsrummet tar du dig ut på balkongen i västerläge som erbjuder kvällssol. Badrummet är helkaklat med egen praktisk tvättavdelning. Låg månadsavgift där Telia Triple Play ingår. Området är lugnt och trivsamt nära butiker och övrig service, fina strövområden, sportanläggning och golfbanor. Mycket goda kommunikationer genom hållplatser för stombuss och vanlig buss inom bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Heidenstams gata 13, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 13:30
Heidenstams gata 13, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Heidenstams gata 13, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Heidenstams gata 13

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/8
4 990 kr/mån
22 438 kr/m²

Varmt välkomna till Heidenstams gata 13! Med ett fint läge i föreningen finner man denna genomgångstrea, nyrenoverad 2023, med balkong i sydvästläge. Här är alla väggar nymålade och golv lagda så sent som förra året. Stora fönsterpartier i två väderstreck skänker ljus till bostaden. I bostaden finner vi ett nytt kök med god förvaring och ett trevligt matplatsparti som ger plats för stort sällskap. Vardagsrummet är praktiskt planerat med plats för både mat- och soffmöblemang. Från vardagsrummet når vi bostadens möblerbara balkong som vetter mot den grönskande innergården i ett soligt sydvästläge. Helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme. Två bra sovrum med utsikt över den vackra naturen i området. Härligt naturområde med närhet till Selma Lagerlöfs Torg och goda kommunikationer. Njut av en lek- och grillkväll på gården i goda vänners sällskap. Stora grönytor! Cirka +5 min med bil når du Bäckebol köpcenter alt. Backaplan. Området erbjuder både nära till apotek, tandläkare samt Backa vårdcentral. Välkommen för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Heidenstams gata 3, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Lör 3 aug kl 13:00
Heidenstams gata 3, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Heidenstams gata 3, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Heidenstams gata 3

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 195 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 1/8
2 831 kr/mån
31 447 kr/m²

Bo i Brf Blå Staden, en välskött förening med god ekonomi och planering för framtida underhåll. Lägenheten nås från våning 1 och du kan ta både en trappa upp eller hiss till lägenheten. Stora fönsterpartier släpper in mycket ljus, njut av en slående utsikt mot grönområdena utanför. Lägenhetens stora rum rymmer både säng, soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Det nyrenoverade köket rymmer ett bra matbord för flera. Goda kommunikationer med buss finnes intill föreningen. Selma Lagerlöf torg är ett ypperligt bra ställe att handla mat vid. Apotek, folktandvård samt Backa vårdcentral ligger också här. God närhet till promenadstråk på berget invid, perfekt för dig som gillar långa promenader. Bäckebol köpcenter och Backaplan erbjuder exceptionell shopping, ta bussen eller bilen (ca 5+ min).

  • Premium
  • Hiss
Sagogången 43, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Tis 6 aug kl 19:45
Sagogången 43, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sagogången 43, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sagogången 43

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
4 113 kr/mån
23 730 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina tvåa på våning två. Bostaden erbjuder en balkong i öster med härlig morgonsol. Fina fönsterpartier i två väderstreck ger ett trivsamt ljusflöde. Köket är välplanerat och har god förvaring med matplats för flera invid fönster. I vardagsrummet ges plats för både soffgrupp och matsalsbord. Från både vardagsrum och sovrum har man utgång till den rymliga balkongen med rofylld vy. Badrummet är renoverat från stambytet 2020. Stabil förening med grönskande gårdar, lekplatser och eget gym. I närområdet finns dagis, skola och goda kommunikationer till City. Dessutom finns mataffär alldeles intill.

  • Premium
  • Balkong
Skogsängsvägen 1D, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Lör 3 aug kl 11:00
Skogsängsvägen 1D, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Skogsängsvägen 1D, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Skogsängsvägen 1D

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
3 995 000 kr
138 m²
6 rum
7 217 kr/mån
28 949 kr/m²

Välkommen in till en välplanerad och härlig etagelägenhet med terrass. Här får du två våningar med huskänsla där första våningsplan bjuder på den sociala ytan och den översta våningen får ett trevligt allrum och tre sovrum om så önskas. Två helkaklade badrum, ett på vardera våningsplan, för bekvämlighetens skull. Välkomna till ett modernt och energismart boende i mysigt villakvarter!

  • Premium
  • Balkong
Färgfabriksgatan 16, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Färgfabriksgatan 16, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Färgfabriksgatan 16, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Färgfabriksgatan 16

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/8
3 676 kr/mån
43 017 kr/m²

Välkommen till Färgfabriksgatan 16 och denna fantastiska genomgångstvåa som byggdes 2013. Bostaden är 58 kvm och är belägen högt upp i huset på våning 4. Förmånligt utrustad med två balkonger varav den stora är i bästa söderläge med sol hela dagen. Invändigt är bostaden ljus och trivsamt inredd med genomgående ljusa väggar och parkettgolv. Den öppna sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar hög trivselfaktor. Köket är välutrustat och erbjuder all maskinell utrustning man kan tänkas behöva. Det rofyllda sovrummet ligger insynsskyddat och rymmer med enkelhet dubbelsäng samt erbjuder gott om förvaring via en klädkammare. Badrummet är helkaklat och innehar tvättavdelning. Här bor du centralt i stadsdelen Kvillebäcken med stadspuls, omväxlande arkitektur och gott om små torg, gårdar och parker i närheten. Inom promenadavstånd finner du matbutik, saluhall, frisör, gym och mycket mer. Goda kommunikationer tar dig in till centrala Göteborg på ca 5 minuter. Ett lugnt och stillsamt område I Kvillebäcken bor du omgiven av allt man behöver. Genom Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, som ligger precis in på hörnet står över 120 butiker till förfogande. Den populära Kville saluhall ligger rakt över gatan. Du hittar även flera av de stora gymkedjorna precis utanför dörren. Ett fåtal meter bort ligger också flera förskolor. Kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg, Nordstan och dess shoppingutbud, samt stadens nöjesliv på bara 6 minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rundbäcksgatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Rundbäcksgatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Rundbäcksgatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Rundbäcksgatan 1

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 395 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/8
3 961 kr/mån
36 288 kr/m²

Mitt på centrala Hisingen i den nya stadsdelen Kvillebäcken ligger denna välplanerade bostad om 66 kvm. Stor balkong i bästa söderläge med sol hela dagen och en mysig uteplats mot den lugna innergården. Invändigt är bostaden ljus och trivsamt inredd med genomgående vita väggar och parkettgolv. Halvöppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är välutrustat och har vita släta luckor från Myresjökök och badrummet är helkaklat i vitt och grått och innehar tvättavdelning. Sovrummet rymmer med enkelhet dubbelsäng och erbjuder gott om förvaring i flertalet garderober. I avgiften ingår Telia Triple Play. Ett mycket bra boende i ett attraktivt och lugnt område. Här har du närheten till allt du kan tänkas behöva med matbutiker, gym skolor och naturområden. Utmärkta kommunikationer som tar dig in till Göteborgs stadskärna på bara 5 minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Byvädersgatan 40, Biskopsgården, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Byvädersgatan 40, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 2
Byvädersgatan 40, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 3

Byvädersgatan 40

Radhus
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
3 295 000 kr
120 m²
4 rum
6 754 kr/mån
27 458 kr/m²

Varmt välkommen till en modern gavelfyra med en fantastisk altan som följer solen större delen av dagen. Här bor du i Biskopsgårdens bästa läge i lugnt och skönt område. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både soffgrupp och tillhörande möblemang. Ett stort fönsterparti ger ett härligt ljus i bostaden. Det ljusa och välplanerade köket har gott om arbetsytor och förvaring i skåp. Matplatsen invid fönstret har gott om plats för trevliga middagar. Bostadens nedre plan innehar de mer privata delarna i form av sovrum och badrum. Perfekt bostad för familjen med närhet till all tänkbar service och med goda kommunikationer in till city. En parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Ett boende för dig som vill bo med naturen som närmsta granne.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Arvesgärde 41, Tuve, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 17:30
Arvesgärde 41, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Arvesgärde 41, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Arvesgärde 41

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 995 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 758 kr/mån
24 479 kr/m²

Välplanerad och rymlig gaveltrea. Stora fönsterpartier i två väderstreck ger tillsammans med de ljusa väggarna ett fint ljus. Balkong i västerläge som nås från köket och de ena sovrummet, här kan ni njuta många timmar om dagen. Stora sällskapsytor med gott om plats för trevliga middagar och umgänge. Två väl tilltagna sovrum ligger lugnt mot de lummiga och bilfria gårdarna. Helkaklat badrum som stamrenoverades 2015 i stilrena färger samt praktiskt grovkök i lägenheten och bra förvaring i rejäl klädkammare. Ett harmoniskt och trivsamt boende nära skog och motionsslingor. Gångavstånd till skola, Torg och bra bussförbindelser till Göteborgs centrum.

  • Premium
  • Balkong
Glöstorps röseväg 8, Tuve, Göteborgs kommun
  • Lör 3 aug kl 14:00
Glöstorps röseväg 8, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Glöstorps röseväg 8, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Glöstorps röseväg 8

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/6
3 620 kr/mån
35 093 kr/m²

I populära Tuve ligger denna tvåa i toppskick med härlig balkong. Bostaden är om ca 54 kvm och ligger i fint läge på våning två. Hallen är rymlig och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i stor skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och snyggt golv, samt praktiskt klinker i hallen. Köket är modernt med vitvaror i rostfritt och ligger i social öppen planlösning med vardagsrummet. Via det ljusa och luftiga vardagsrummet tar du dig ut på balkongen i härligt läge som erbjuder kvällssol. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Badrummet är helkaklat med egen praktisk tvättavdelning. Området är lugnt och trivsamt nära butiker och övrig service, fina strövområden, sportanläggning och golfbanor. Mycket goda kommunikationer genom hållplatser för stombuss och vanlig buss inom bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Knapegatan 7A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 18:30
Knapegatan 7A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Knapegatan 7A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Knapegatan 7A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 695 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/3
3 185 kr/mån
38 523 kr/m²

Charmig och insynsskyddad genomgångstvåa som upplevs mycket ljus och luftig med härliga sociala ytor. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder många typer av möblemang, perfekt för sociala sammanhang. Sovrummet ligger rofyllt placerat med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Nytt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Helkaklat badrum med ljus inredning och dusch. Här bor ni i ett attraktivt och lugnt område. Närhet till allt du kan tänkas behöva såsom matbutiker, saluhall, gym, skolor och naturområden. Utmärkta kommunikationer tar dig enkelt in till staden med hållplats i nära anslutning.

  • Premium
Litteraturgatan 210, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Lör 3 aug kl 12:00

Litteraturgatan 210

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 395 000 kr
30,9 m²
1 rum
vån 2/5
2 058 kr/mån
45 146 kr/m²

Modern bostad från 2019 med genomgående hög kvalité erbjuds nu på Litteraturgatan 210. Här erbjuds en bekväm och välplanerad etta där boendet präglas av tidlösa samt genomgående smakfulla materialval. Innanför dörren välkomnas du av en hall med goda förvaringsmöjligheter och ett praktiskt klinkergolv som övergår i ekparkett som leder dig vidare in i bostaden, samtliga väggar går i vitt. Allrummet öppnar sig med en social planlösning och ett elegant Ballingslöv kök med släta vita luckor på ena sidan rummet samt en tydligt avskild sovalkov på andra. Här kan du enkelt möblera efter tycke och du har ett gott ljusinsläpp från den franska balkongen i västerläge. Vidare har du ett modernt och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin. Avgift är väldigt förmånlig och inkluderar bland annat bredband samt el. Till bostaden hör ett källarförråd. Här bor du med det mest tänkbara centrala läge i Backa mitt på Selma Lögerlöfs torg. Utanför dörren finner du service som matbutik, fiskbutik, pizzeria, apotek och läkarhus m.m. Bussar avgår frekvent i området och tar dig på ca 10 minuter till Hjalmar Brantingsplatsen eller ca 15 minuter till centrala Göteborg. Kontakta mäklare för mer info!

  • Plus
  • Hiss
Bäckebolsängen 26, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Bäckebolsängen 26, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Bäckebolsängen 26, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Bäckebolsängen 26

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 495 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 905 kr/mån
21 825 kr/m²

Välkommen till Bäckebolsängen 26. På högsta våningsplan i huset finner man denna stora genomgångslägenhet med stora fönsterpartier. En mycket trevlig lägenhet med luftiga rum. Hall med fri avhägning och en skjutdörrsgarderob för extra förvaring. Generöst vardagsrum perfekt för social gemenskap. Sovrummet erbjuder goda förvaringsmöjligheter och plats för sängmöbel. Den inglasade balkongen erbjuder en möjlighet att kunna förlänga sommaren och ligger i ett soligt söderläge. I extra rummet finns det gott om plats för exempelvis en arbetshörna om så önskas. Ett stort plus är att garageplats ingår! Här bor man i en populär förening med fina gemensamhetsutrymmen, nära service och kommunikationer. Lugnt och barnvänligt område med välskötta innergårdar. Närheten till den service man behöver såsom affärer och goda kommunikationsmöjligheter in till centrum.

  • Premium
  • Balkong
Rudenschöldsgatan 15C, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 18:30
Rudenschöldsgatan 15C, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Rudenschöldsgatan 15C, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Rudenschöldsgatan 15C

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 495 000 kr
35,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 611 kr/mån
42 113 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna charmiga och perfekta tvåa med balkong i soligt västerläge mot innergården. Välplanerad planlösning och vackert ljust trägolv. I allrummet ryms både kök och matbord samt plats för socialt umgänge, här nås även bostadens soliga balkong i västerläge. Sovrummet rymmer plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt gott om förvaring bakom skjutdörrsgarderob. Stilrent helkaklat badrum renoverat 2017. Här bor du med centralt och idylliskt läge i lummigt område med trevlig blandning av villor och flerfamiljshus. På några minuters promenad når du all tänkbar service samt goda kommunikationer som tar dig till Nordstan på ca 10 minuter. Det finns parkering via föreningen och gratis platser på gatorna i området.

  • Premium
  • Balkong
Bäckebolsängen 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 14:00
Bäckebolsängen 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Bäckebolsängen 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Bäckebolsängen 11

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 575 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 443 kr/mån
22 993 kr/m²

Denna fina trea om ca 68 kvm ligger i trevliga och familjära Bäckebol. Bostadens vardagsrum och två sovrum är trivsamma och lägenheten välplanerad och ljus. Från det ena sovrummet når du den nyrenoverade och fräscha uteplatsen som erbjuder sol större delen av dagen. Här bor man i en populär förening med fina gemensamhetsutrymmen, nära service och kommunikationer. Bra läge i ett lugnt och barnvänligt område med välskötta innergårdar. Närhet till den service man behöver såsom affärer samt goda kommunikationsmöjligheter in till centrum.

  • Premium
  • Uteplats
Sunnanvindsgatan 4C, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Sunnanvindsgatan 4C, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Sunnanvindsgatan 4C, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Sunnanvindsgatan 4C

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 495 000 kr
46,4 m²
2 rum
vån 3/3
3 432 kr/mån
32 220 kr/m²

Välkommen till Sunnanvindsgatan 4C. Här erbjuds en mycket centralt belägen genomgångstvåa med fönster i två väderstreck, vilket ger ett vackert ljusflöde i bostaden. Balkongen i soligt västerläge erbjuder en trivsam fri vy över de lugna och gröna omgivningarna. Trevlig planlösning med optimalt planerade kvadratmetrar. Generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord, vilket skapar en god sällskapsyta. Bostaden är det genomgående ljusa väggar och fina golv. Ett mycket bra boende i attraktivt och lugnt område. Här har du närheten till allt du kan tänkas behöva med matbutiker, gym skolor och naturområden. Utmärkta kommunikationer tar dig enkelt in till staden.

  • Premium
  • Balkong
Nyhemsgatan 21A, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 10:00
Nyhemsgatan 21A, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Nyhemsgatan 21A, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Nyhemsgatan 21A

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 495 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 405 kr/mån
34 895 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Välkommen in till en välplanerad och ljus lägenhet med två uteplatser. Här får du en bostad med huskänsla där det bjuds på stor social yta, två uteplatser och två sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättavdelning för bekvämlighetens skull. Parkera bilen precis utanför och njut av lugnet i naturskönt område. Välkomna till ett modernt och energismart boende i mysigt villakvarter! I närområdet finns dagis, skola och goda kommunikationer till City. Dessutom finns mataffär alldeles intill.

  • Premium
  • Uteplats
Hisingsgatan 2A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning
Hisingsgatan 2A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Hisingsgatan 2A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Hisingsgatan 2A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 295 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/3
3 163 kr/mån
44 655 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Hisingsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning
Hisingsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Hisingsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Hisingsgatan 10

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 6/6
5 711 kr/mån
41 583 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Borstbindaregatan 7, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:45
Borstbindaregatan 7, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Borstbindaregatan 7, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Borstbindaregatan 7

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 995 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 8/8
3 727 kr/mån
51 154 kr/m²

Välkommen till en ljus och modern lägenhet med balkong i soligt söderläge! Stora fönster som vetter mot söder, erbjuder ett generöst ljusinsläpp som ger lägenheten sin rymd. Mitt på centrala Hisingen i Kvillebäcken ligger denna nybyggda bostad som stod klar för inflyttning under december 2017. Bostaden är 39 kvm och ligger på högsta våningsplan. Lägenheten är välplanerad och invändigt är bostaden ljus och trivsamt inredd. Den öppna sociala planlösning mellan kök och vardagsrum skapar hög trivselfaktor. Köket är välutrustat och erbjuder all maskinell utrustning man kan tänkas behöva. Det finns en naturlig plats för en dubbelsäng längst in i lägenheten. Stort badrum med tvättavdelning. Samtliga lägenheter är anslutna till fibernät, där det ingår bredband, IP-telefoni och ett bra grundutbud av TV-kanaler. Ett mycket bra boende i attraktivt och lugnt område. Här har du närheten till allt du kan tänkas behöva med matbutiker, gym skolor och naturområden. Du bor omgiven av allt du behöver. Genom Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, som ligger precis in på hörnet står över 120 butiker till förfogande. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 6 minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Olshammarsgatan 14, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:45
Olshammarsgatan 14, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Olshammarsgatan 14, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Olshammarsgatan 14

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 750 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/6
5 140 kr/mån
21 875 kr/m²

Varmt välkomna till Olshammarsgatan 14! Med ett fint läge i föreningen finner man denna genomgångstrea med balkong i väster fint läge i huset. Stora fönsterpartier i två väderstreck skänker ljus till bostaden. I bostaden finner vi ett fint kök med god förvaring och ett trevligt matplatsparti som ger plats för stort sällskap. I anslutning till köket ligger vardagsrummet som är praktiskt planerat med plats för både mat- och soffmöblemang. Från vardagsrummet når vi bostadens möblerbara balkong som vetter mot den grönskande innergården. Helkaklat badrum. Två väl tilltagna sovrum med utsikt över den vackra naturen i området. Välkommen till en fin och välplanerad bostad som ligger nära både parkering och busshållplats. Här bor man i en attraktiv Riksbyggenförening nära service och goda kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mårbackagatan 9, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Mårbackagatan 9, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Mårbackagatan 9, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Mårbackagatan 9

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 175 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/3
6 661 kr/mån
24 167 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Trivsam och välplanerad fyra erbjuds nu i populära Backadalen på Mårbackagatan 9. Bostaden är 90 kvm och av genomgångskaraktär vilket innebär ljusinsläpp från två olika väderstreck som ger en ljus bostad med härlig rymd. Bostaden är förmånligt utrustat med ett badrum och en gästtoa, båda är från föreningens stambyte 2008. Balkong i västerläge som bjuder på sol hela eftermiddagen och kvällen. Fräscht kök som är praktiskt utformat mot två motsatta sidor. Vidare finns tre sovrum, perfekt för familjen eller om du behöver hemmakontor. Till lägenheten hör ett källarförråd och i avgiften ingår också bredband och parkering. Här bor du i en stabil HSB-förening där bland annat bredband och parkering ingår i avgiften. Här omgärdas ditt boende av grönskande gårdar och i närområdet finns dagis, skola samt goda kommunikationer till City. Bussar avgår frekvent i området och tar dig på ca 11 minuter till Hjalmar Brantingsplatsen eller ca 15 minuter till centrala Göteborg. På promenad avstånd finns Selma Lagerlöfs torg med stort utbud av matbutik, fiskbutik, pizzeria m.m. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Plockerotegatan 303, Backatorp, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:30
Plockerotegatan 303, Backatorp, Göteborgs kommun, bild 2
Plockerotegatan 303, Backatorp, Göteborgs kommun, bild 3

Plockerotegatan 303

Lägenhet
Backatorp, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 695 000 kr
93,3 m²
4 rum
vån 2/2
6 011 kr/mån
28 885 kr/m²

Varmt välkommen till idylliska Backatorp. Här har du chansen att förvärva ett trevligt boende i ett lugnt och naturnära område. Trivsamma innergårdar med fina gräsytor och bilfria gångvägar skapar en härlig trivsel i området. Bostaden ligger en trappa upp med egen entré under tak där det även finns plats för mindre sittgrupp. Lägenhetens förråd ligger mycket smidigt intill entrén. Bostaden erbjuder en genomtänkt och välplanerad yta om ca 93 kvm med tre bra sovrum, vardagsrum och rymligt kök samt badrum med tvättavdelning. Från vardagsrummet når man den stora balkongen som ligger i soligt västerläge. Från balkongen har man uppsikt över en av områdets alla lekplatser. Bostaden har under det senaste året totalrenoverats med nytt kök, nya badrum och nya ytskikt. Till var lägenhet följer ett garage. Lägenheten ligger med gångavstånd till skola, buss, mataffär, golfbanor och härlig natur. Fina motionsslingor och köpcentra finns inom ett par km avstånd. Perfekt boende för hela familjen med närheten till city men ändå i ett lugnt naturskönt område.

  • Premium
  • Balkong
Terapislingan 38C, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Terapislingan 38C, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Terapislingan 38C, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Terapislingan 38C

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 395 000 kr
61,1 m²
3 rum
vån 1/2
4 380 kr/mån
39 198 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Välkomna till Terapislingan 38C och denna yteffektiva och välplanerad trerummare med öppen planlösning och uteplats med kvällssol i naturskön omgivning. Den luftiga planlösningen tillsammans med ljusinsläppet från två väderstreck bidrar till känslan av rymd i bostaden. Köket är fullutrustat med det ni behöver. Självklart får även en större soffgrupp med tillhörande möblemang plats här. Vidare finner ni master bedroom med plats för dubbelsäng och förvaring. Bostadens andra sovrum inrymmer en enkelsäng med tillhörande möblemang. Badrummet är helkaklat och utrustat med bland annat dusch och egen tvättavdelning med både tvättmaskin, torktumlare samt avlastningsyta som förenklar vardagen. Välkomna hem! Inkluderat i avgiften är värme, vatten och bostadsrättstillägg. Bredband och Tv tillkommer till fördelaktigt pris om 79 kr/mån. I Lillhagsparken finner du lugnet från storstadspulsen samtidigt som du smidigt med kollektivtrafiken tar dig in till Hjalmar Brantingsplatsen eller Brunnsparken på 15 - 20 minuter. Här har ni även närhet till golfbanor, naturen och en hel del butiker och livsmedelsaffärer.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 31