Mäklare Jesper Karlsson

Jesper Karlsson

Om mig

Mina främsta egenskaper för att lyckas med mina affärer är min förmåga att vara lyhörd, driven och resultatinriktad. Min strävan att utvecklas och att ha höga ambitioner är A och O. Meriter: - Flest försäljningar på Hisingen under helåret 2021, 2022 & 2023 - Flest rekommendationer på Hisingen under helåret 2021, 2022 & 2023 - Årets Rookie 2020 Sverige - Årets Rookie 2020 Göteborg

Mäklarens försäljning på Hemnet
Heidenstams gata 13, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 15:00
Heidenstams gata 13, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Heidenstams gata 13, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Heidenstams gata 13

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/8
4 990 kr/mån
23 688 kr/m²

Varmt välkomna till Heidenstams gata 13! Med ett fint läge i föreningen finner man denna genomgångstrea, nyrenoverad 2023, med balkong i sydvästläge. Här är alla väggar nymålade och golv lagda så sent som förra året. Stora fönsterpartier i två väderstreck skänker ljus till bostaden. I bostaden finner vi ett nytt kök med god förvaring och ett trevligt matplatsparti som ger plats för stort sällskap. Vardagsrummet är praktiskt planerat med plats för både mat- och soffmöblemang. Från vardagsrummet når vi bostadens möblerbara balkong som vetter mot den grönskande innergården i ett soligt sydvästläge. Helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme. Två bra sovrum med utsikt över den vackra naturen i området. Härligt naturområde med närhet till Selma Lagerlöfs Torg och goda kommunikationer. Njut av en lek- och grillkväll på gården i goda vänners sällskap. Stora grönytor! Cirka +5 min med bil når du Bäckebol köpcenter alt. Backaplan. Området erbjuder både nära till apotek, tandläkare samt Backa vårdcentral. Välkommen för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Virvelvindsgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Idag kl 11:00
Virvelvindsgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Virvelvindsgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Virvelvindsgatan 6

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 495 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/11
4 161 kr/mån
37 803 kr/m²

Välplanerad hörnlägenhet med centralt läge på Hisingen. Stor inglasad och insynsfri balkong erbjuder en härlig vy mot grönskan. Bostaden präglas av stora fönsterpartier i soligt läge, vilket ger ett vackert ljusflöde. Generöst vardagsrum – perfekt för social gemenskap. Två bra sovrum som vetter mot ett lugnt och tyst läge. Helkaklat stort badrum med praktiskt vädringsfönster. Lägenheten erbjuder även bra förvaringsmöjligheter. Stor, stabil och lågt belånad förening med egen lekplats, välskötta grönytor och cykelgarage. På gångavstånd finns all tänkbar service, Rambergets fina natur och mycket goda kommunikationer som tar dig in till staden på endast 7 min. Här finns Kville Saluhall och Backaplan med ett stort utbud av affärer och restauranger, samt ett flertal gym endast en kort promenad bort. I närheten ligger också förskolor, grundskola och Lundby bibliotek.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sägengatan 55, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00
Sägengatan 55, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sägengatan 55, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sägengatan 55

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 295 000 kr
53,1 m²
2 rum
vån 1/3
3 616 kr/mån
24 388 kr/m²

En trappa upp ligger denna trivsamma, fina och ljusa tvåa om ca 53 m². Den generösa balkongen har ett fritt läge utan direkt insyn och morgonsol. Rymlig bostad med lättmöblerade rum och bra förvaringsmöjligheter. Trivsamt kök med stilrena materialval samt stor matplats med plats för trevliga middagar. Det helkaklade badrummet renoverades i samband med stambyte 2016. I avgiften ingår parkeringsplats. Till lägenheten hör även ett förråd i entréplan. Lugnt och familjevänligt område med gröna och trivsamma gårdar mellan husen och lekplatser för barnen. Ett trivsamt boende i en välskött förening mitt i Hisings Backa. Nära till butiker vid Selma Lagerlöfs torg och bra kommunikationer in till Göteborg. Bostaden disponeras idag som en tvåa, men är registrerat som en etta i lägenhetsförteckningen.

  • Premium
  • Balkong
Nyhemsgatan 21A, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Lör 27 apr kl 15:00
Nyhemsgatan 21A, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Nyhemsgatan 21A, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Nyhemsgatan 21A

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 495 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 405 kr/mån
34 895 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Välkommen in till en välplanerad och ljus lägenhet med två uteplatser. Här får du en bostad med huskänsla där det bjuds på stor social yta, två uteplatser och två sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättavdelning för bekvämlighetens skull. Parkera bilen precis utanför och njut av lugnet i naturskönt område. Välkomna till ett modernt och energismart boende i mysigt villakvarter! I närområdet finns dagis, skola och goda kommunikationer till City. Dessutom finns mataffär alldeles intill.

  • Premium
  • Uteplats
Glöstorps röseväg 13, Tuve, Göteborgs kommun
Glöstorps röseväg 13, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Glöstorps röseväg 13, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Glöstorps röseväg 13

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 695 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 5/8
2 888 kr/mån
41 852 kr/m²

I populära Tuve ligger denna etta i toppskick med härlig balkong. Bostaden är om ca 40,5 kvm och ligger i högt läge på våning fem. Hallen är rymlig och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i stor skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och snyggt golv, samt praktiskt klinker i hallen. Köket är modernt med vitvaror i vitt och ligger i social öppen planlösning med vardagsrummet. Via det ljusa och luftiga vardagsrummet tar du dig ut på balkongen i västerläge som erbjuder kvällssol. Badrummet är helkaklat med egen praktisk tvättavdelning. Låg månadsavgift där Telia Triple Play ingår. Området är lugnt och trivsamt nära butiker och övrig service, fina strövområden, sportanläggning och golfbanor. Mycket goda kommunikationer genom hållplatser för stombuss och vanlig buss inom bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Molnvädersgatan 28, Biskopsgården, Göteborgs kommun
Molnvädersgatan 28, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 2
Molnvädersgatan 28, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 3

Molnvädersgatan 28

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 195 000 kr
50,2 m²
2 rum
vån 1/8
3 570 kr/mån
23 805 kr/m²

På entréplan finner man denna fina tvåa. Nyrenoverad bostad med en härlig balkong som vetter mot ett soligt söderläge. Bostaden erbjuder välplanerade ytor och goda förvaringsmöjligheter. Renoverat kök med gott om förvaring. Badrummet är renoverat i samband med stambytet. Lägenhetens sovrum ger gott om plats för en större säng samt garderober. Vardagsrummet är stort och rymmer både soffa och matsalsbord. Härifrån leds man ut till lägenhetens balkong. Här bor du bara några minuter gångväg till kollektivtrafiken som smidigt tar dig in till centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hisingsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Hisingsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Hisingsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Hisingsgatan 10

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
3 995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 5/6
6 568 kr/mån
40 765 kr/m²

Unik lägenhet med en fantastisk utsikt över takåsarna presenteras nu på Hisingsgatan 10. Här bor du i en attraktiv stadsdel och en arkitektritad byggnad färdigställd så sent som 2019. Över de fyra rummen om ca 98 kvm vilar en tidlös och modern atmosfär som förstärks av gott ljusinsläpp och stora rumsvolymer. Du välkomnas genom en entrébalkong och leds till sällskapsytorna samt köket i öppen planlösning med utgång till en balkong. Bostaden präglas av modernitet och genomgående påkostade materialval som exempelvis ekparkett, fönsterbrädor i marmor, vitvaror från Siemens samt köksbänkskiva i laminat. En nyproducerad bostad blandat med känslan av gamla Brämaregården med sin charm och sitt lokala utbud av bland annat butiker och bagerier. Till bostaden hör ett källarförråd. På gångavstånd ligger Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, med ett brett utbud av shopping, träning, saluhall och spännande smakupplevelser med en bred ekologisk prägel. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn som tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 5 minuter. Från Brf Qvillestaden når du på några minuters gång promenadstråk längs Lindholmen och Eriksbergkajen eller varför inte ta en promenad upp på Ramberget och njut av utsikten över Göteborg. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bäckebolsängen 26, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 13:45
Bäckebolsängen 26, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Bäckebolsängen 26, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Bäckebolsängen 26

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 495 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 905 kr/mån
21 825 kr/m²

Välkommen till Bäckebolsängen 26. På högsta våningsplan i huset finner man denna stora genomgångslägenhet med stora fönsterpartier. En mycket trevlig lägenhet med luftiga rum. Hall med fri avhägning och en skjutdörrsgarderob för extra förvaring. Generöst vardagsrum perfekt för social gemenskap. Sovrummet erbjuder goda förvaringsmöjligheter och plats för sängmöbel. Den inglasade balkongen erbjuder en möjlighet att kunna förlänga sommaren och ligger i ett soligt söderläge. I extra rummet finns det gott om plats för exempelvis en arbetshörna om så önskas. Ett stort plus är att garageplats ingår! Här bor man i en populär förening med fina gemensamhetsutrymmen, nära service och kommunikationer. Lugnt och barnvänligt område med välskötta innergårdar. Närheten till den service man behöver såsom affärer och goda kommunikationsmöjligheter in till centrum.

  • Premium
  • Balkong
Sagogången 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Sagogången 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sagogången 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sagogången 11

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 050 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
5 200 kr/mån
25 000 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka en visning. Välkommen till populära Sagogången. Välplanerad, renoverad och ljus gavellägenhet med stor balkong i bästa väster- och norrläge på populära Sagogången. Lägenheten nås via loftgång som även nyttjas som balkong. Vardagsrummet är lättmöblerat och de stora fönstren ger rummet ett härligt ljus. Nyrenoverat kök med arbetsytor samt gott om förvaring i skåp. Invid fönstren ligger en naturlig matplats för trevliga middagar. Två rymliga sovrum varav det ena har en praktisk klädkammare. Stambytt badrum tillsammans med separat grovkök. Stabil förening med grönskande gårdar och lekplatser. I närområdet finns dagis, skola och goda kommunikationer till City. På gångavstånd ligger Selma Lagerlöfs torg som expanderar med både utbud av butiker samt bostäder, en växande stadsdel.

  • Premium
  • Balkong
Varmfrontsgatan 12, Länsmansgården, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Varmfrontsgatan 12, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Varmfrontsgatan 12, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Varmfrontsgatan 12

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 195 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/8
2 354 kr/mån
29 875 kr/m²

Ljus och öppen bostad med uteplats som nås från vardagsrummet. Denna blir under vår och sommar en förlängning av rummet och inbjuder till sociala tillställningar. Stilrent kök med gott om förvaring och helkaklat badrum med tvättavdelning. Mycket trevligt område med gröna omgivningar och lekplats för barnen. Promenadavstånd till mataffärer och bra kommunikationer vid spårvagnens ändhållplats för både linje 5 och 6.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Heidenstams gata 3, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Lör 27 apr kl 11:15
Heidenstams gata 3, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Heidenstams gata 3, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Heidenstams gata 3

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
995 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 1/8
2 831 kr/mån
26 184 kr/m²

Bo i Brf Blå Staden, en välskött förening med god ekonomi och planering för framtida underhåll. Lägenheten nås från våning 1 och du kan ta både en trappa upp eller hiss till lägenheten. Stora fönsterpartier släpper in mycket ljus, njut av en slående utsikt mot grönområdena utanför. Lägenhetens stora rum rymmer både säng, soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Det nyrenoverade köket rymmer ett bra matbord för flera. Goda kommunikationer med buss finnes intill föreningen. Selma Lagerlöf torg är ett ypperligt bra ställe att handla mat vid. Apotek, folktandvård samt Backa vårdcentral ligger också här. God närhet till promenadstråk på berget invid, perfekt för dig som gillar långa promenader. Bäckebol köpcenter och Backaplan erbjuder exceptionell shopping, ta bussen eller bilen (ca 5+ min).

  • Premium
  • Hiss
Prilyckegatan 93, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Prilyckegatan 93, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Prilyckegatan 93, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Prilyckegatan 93

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/4
4 242 kr/mån
25 726 kr/m²

Varmt välkomna till ett trivsamt boende i ett lugnt och omtyckt område. Här bor du i en välplanerad och fint renoverad genomgångstvåa med stor inglasad balkong i söderläge. Stora fönsterpartier i två väderstreck skapar ett härligt ljusflöde till lägenheten. Renoverat kök från 2022 som erbjuder gott om arbetsytor och förvaring i skåp. Invid fönstret ligger en stor matplats för trevliga middagar. Det stora vardagsrummet har gott om plats att umgås. Här har man plats för både stor soffgrupp och matsalsmöbel. Via balkongdörren nås balkongen som erbjuder många soltimmar och en vacker vy mot omgivningarna. Sovrummet har plats för både dubbelsäng och möblemang. Här finns också bra förvaringsmöjligheter i stor skjutdörrsgarderob. Badrummet är helkaklat i tidlösa färg- och materialval. Hushållsel ingår i avgiften. Här bor du i ett barnvänligt och lugnt område med bilfria innergårdar och fina lekplatser. Närhet till skola, mataffär, simhall, idrottshall och goda kommunikationer in till Göteborg.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fruktträdsgatan 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Fruktträdsgatan 9

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 995 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 4/5
2 527 kr/mån
60 455 kr/m²

Hög boendekomfort i modernt utförande erbjuds av denna etta på Fruktträdsgatan 9. På fjärde våningen finner du en kvadratsmart bostad om 33 kvm med hög trivselfaktor genom gott ljusflöde, enhetliga golv och genomgående fina ytskikt. Det tidlösa och välutrustade köket ligger i öppen planlösning till vardagsrummet vilket ger en rymligare känsla. Sällskapsytorna förlängs av utgången till bostadens balkong som ligger i söderläge och erbjuder sol större delen av dagen. Sängen har en naturlig plats i alkoven som med fördel kan skärmas av för en mer privat känsla. Vidare finner du ett helkaklat badrum i modern färgsättning med egen tvättavdelning och till förvaring finns garderobssystem i hallen. Till bostaden hör även ett källarförråd. I attraktiva Hildedal Park bor man naturskönt samtidigt som stadskärnan ligger på nära avstånd, bara på några minuter med buss är man mitt i city. Via ett välutbyggt nät av gång- och cykelvägar är det snabbt och enkelt att ta sig mellan matbutiker, köpcentrum, service och skolor. I Kvillebäcken en bit bort finns stort serviceutbud och en välsorterad saluhall samt mysiga caféer. Trots att du bor nära stan kan du leva naturnära och ute i friska luften. Här bor man alldeles invid Hisingsparken som erbjuder vackra omgivningarna med vattendrag och djup skog. I anslutning till husen finns ett utomhusgym och inte långt härifrån ligger Sankt Jörgens Park Resort. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Litteraturgatan 204, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Litteraturgatan 204, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Litteraturgatan 204, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Litteraturgatan 204

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 395 000 kr
55,8 m²
2 rum
vån 1/3
3 310 kr/mån
42 921 kr/m²

Varmt välkommen till Litteraturgatan 204! I populärt område finner ni denna moderna tvåa i centrala Hisings Backa. Invändigt hittar ni en öppen planlösning med luftig atmosfär och gott om ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Köket är stilrent med gott om förvaring. Uteplatsen nås från vardagsrummet och ligger i ett soligt läge. Stort och harmoniskt sovrum med gott om förvaring. Barnvänligt och lummigt område med närhet till skola, förskola, gym samt stort service- och shoppingutbud i nybyggda Selma Lagerlöfs torg och Bäckebol. Stenkast till goda kommunikationer som tar dig till centrala Göteborg.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Varmfrontsgatan 12, Länsmansgården, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Lör 27 apr kl 15:30
Varmfrontsgatan 12, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Varmfrontsgatan 12, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Varmfrontsgatan 12

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 195 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/8
4 471 kr/mån
30 915 kr/m²

Modern trea med välplanerade ytor och stor balkong erbjuds på Varmfrontsgatan 12. Utförandet är genomgående modernt med öppen planlösning, enhetligt parkettgolv och tidlösa materialval. Köket är välutrustat för vardagskomforten och sammankopplat med vardagsrummet vilket ger bostaden en härlig rymd med gott ljusinsläpp. Sällskapsytorna förlängs av den inglasade balkongen med en rogivande utsikt. Balkongen är belägen i soligt läge vilket innebär att du kan njuta av sol under större delen av dagen. Vidare finner ett generöst sovrum med förvaring och ett mindre sovrum lämpat som barnrum eller kontor samt ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning och golvvärme. Till bostaden hör ett källarförråd. Detta område karaktäriseras av närheten till naturen och har mycket goda förbindelser in till city via spårvagn och buss. I närområdet har du service som matbutiker, gym, vårdcentral samt skolor och vidare finner du populära Svarte Mosse med friluftsliv för hela familjen. Föreningen är välskött och erbjuder relaxavdelning med bastu. Ett perfekt boende för den som vill bo bekvämt med närhet till både natur och stadens puls.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Borstbindaregatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Borstbindaregatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Borstbindaregatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Borstbindaregatan 1

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 7/8
4 356 kr/mån
45 526 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING. Högt upp på våning 7 av 8 erbjuds nu en rymlig och modern tvåa på Borstbindaregatan 1 av genomgångskaraktär. Bostaden är 57 kvm och stod färdig för inflytt så sent som 2015. Här präglas boendet av social och öppen planlösning, väl utvalda färgsättningar och genomgående ekparkett. Badrummet är helkaklat med tvättavdelning och köket är välutrustat i stilrent utförande. Från sällskapsdelarna nås balkongen i söderläge och det höga våningsplanet gör att solen kan stråla in hela dagen. På samma våningsplan via loftgången når du föreningens fantastiska takterrass med grönskande ytor och ett glashus samt pentry att boka för tillställningar med familj och vänner. Till bostaden hör ett källarförråd. Du bor centralt i stadsdelen Kvillebäcken med växlande arkitektur och små mysiga gårdsgator med torg samt grönområden. Direkt utanför dörren finns ett brett utbud av allt från matbutik, saluhall, frisör, gym och mycket mer. Precis intill Kvillebäcken ligger även Backaplan med ett av Göteborgs största köpcentrum. Goda kommunikationer tar dig in till centrala Göteborg på ca 5 minuter. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Penselgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 15:50
Penselgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Penselgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Penselgatan 10

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 895 000 kr
55,3 m²
2 rum
vån 7/10
3 638 kr/mån
52 351 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING. Modern och välplanerad tvåa med en stor balkong i västerläge erbjuds nu på Penselgatan 10. Här bor du på våning 7 med ett attraktivt läge i en populär förening där du i samma trappuppgång har tillgång till en stor takterrass att nyttja. Bostaden består av 55,3 välplanerade kvm och stod färdigställd så sent som 2016. I Kvillebäcken bor du omgiven av allt man behöver med en omväxlande arkitektur och gott om små torg samt gårdar. Genom Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, som ligger precis in på hörnet står över 120 butiker till förfogande. Den populära Kville Saluhall ligger på kort avstånd och du hittar även ett par av de stora gymkedjorna precis utanför dörren. Kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss samt spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 6 minuter. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Terapislingan 38C, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Terapislingan 38C, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Terapislingan 38C, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Terapislingan 38C

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 395 000 kr
61,1 m²
3 rum
vån 1/2
4 380 kr/mån
39 198 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Välkomna till Terapislingan 38C och denna yteffektiva och välplanerad trerummare med öppen planlösning och uteplats med kvällssol i naturskön omgivning. Den luftiga planlösningen tillsammans med ljusinsläppet från två väderstreck bidrar till känslan av rymd i bostaden. Köket är fullutrustat med det ni behöver. Självklart får även en större soffgrupp med tillhörande möblemang plats här. Vidare finner ni master bedroom med plats för dubbelsäng och förvaring. Bostadens andra sovrum inrymmer en enkelsäng med tillhörande möblemang. Badrummet är helkaklat och utrustat med bland annat dusch och egen tvättavdelning med både tvättmaskin, torktumlare samt avlastningsyta som förenklar vardagen. Välkomna hem! Inkluderat i avgiften är värme, vatten och bostadsrättstillägg. Bredband och Tv tillkommer till fördelaktigt pris om 79 kr/mån. I Lillhagsparken finner du lugnet från storstadspulsen samtidigt som du smidigt med kollektivtrafiken tar dig in till Hjalmar Brantingsplatsen eller Brunnsparken på 15 - 20 minuter. Här har ni även närhet till golfbanor, naturen och en hel del butiker och livsmedelsaffärer.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Myntgatan 10B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Myntgatan 10B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Myntgatan 10B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Myntgatan 10B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 795 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
5 019 kr/mån
36 633 kr/m²

I vackert landshövdingehus finner man denna tvåa i toppskick! Helt nyrenoverad med stilrena val. Detta i kombination med ljusa färgval samt modernt kök och helkaklat badrum i senaste snitt gör bostaden till en pärla. Trevlig planlösning och stora fönster med generöst ljusinsläpp. En lägenhet med högsta mysfaktor. Bostaden är belägen i ett expansivt område nära all tänkbar service. Till city kommer man på bara 6 min!

  • Premium
Cederflychts Gata 9, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Cederflychts Gata 9, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Cederflychts Gata 9, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Cederflychts Gata 9

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 195 000 kr
93,4 m²
4 rum
vån 5/5
7 552 kr/mån
23 501 kr/m²

Välkommen till Cederflychts gata 9. En mycket trevlig och renoverad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, luftiga sovrum och stora fönsterpartier. Balkongen erbjuder ett soligt västerläge och fri utsikt. Här bor man i en populär förening med fina gemensamhetsutrymmen, nära service och kommunikationer. Lugnt och barnvänligt område med välskötta innergårdar. Närheten till den service man behöver såsom affärer och goda kommunikationsmöjligheter in till centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Litteraturgatan 212, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 14:30
Litteraturgatan 212, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Litteraturgatan 212, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Litteraturgatan 212

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 450 000 kr
75,6 m²
3 rum
vån 5/6
5 034 kr/mån
32 407 kr/m²

Varmt välkommen till Litteraturgatan 212. I populärt område finner ni denna nyproducerade och inflyttningsklara trea i centrala Hisings Backa. Invändigt hittar ni en öppen planlösning med luftig atmosfär och gott om ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Köket är modernt med gott om förvaring. Balkongen i bästa västerläge med eftermiddagssol nås från sovrummet och ligger i ett insynsskyddat läge. Stort och harmoniskt sovrum med gott om förvaring. Barnvänligt och lummigt område med närhet till skola, förskola, gym samt stort service- och shoppingutbud i nybyggda Selma Lagerlöfs torg och Bäckebol. Stenkast till goda kommunikationer som tar dig till centrala Göteborg.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Olshammarsgatan 6, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Olshammarsgatan 6, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Olshammarsgatan 6, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Olshammarsgatan 6

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/5
5 039 kr/mån
23 688 kr/m²

Varmt välkomna till Olshammarsgatan 6! Med ett fint läge i föreningen finner man denna genomgångstrea med balkong i väster högt läge i huset. Hela bostaden är renoverad 2024. Alla väggar är spacklade och målade. Stora fönsterpartier i två väderstreck skänker ljus till bostaden. I bostaden finner vi ett nytt kök med god förvaring och ett trevligt matplatsparti som ger plats för stort sällskap. I anslutning till köket ligger vardagsrummet som är praktiskt planerat med plats för både mat- och soffmöblemang. Från vardagsrummet når vi bostadens möblerbara balkong som vetter mot den grönskande innergården. Helkaklat badrum. Två väl tilltagna sovrum med utsikt över den vackra naturen i området. Välkommen till en fin och renoverad bostad som ligger nära både parkering och busshållplats. Här bor man i en attraktiv Riksbyggenförening nära service och goda kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Terapislingan 32E, Hisings Backa - Lillhagen, Göteborgs kommun
Terapislingan 32E, Hisings Backa - Lillhagen, Göteborgs kommun, bild 2
Terapislingan 32E, Hisings Backa - Lillhagen, Göteborgs kommun, bild 3

Terapislingan 32E

Lägenhet
Hisings Backa - Lillhagen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
3 150 000 kr
76,4 m²
4 rum
vån 1/2
5 243 kr/mån
41 230 kr/m²

Välkomna till Terapislingan 32E och denna yteffektiva och välplanerad fyrarummare med öppen planlösning och uteplats med kvällssol i naturskön omgivning. Den öppna planlösningen tillsammans med ljusinsläppet från två väderstreck bidrar till känslan av rymd i bostaden. Köket är fullutrustat med det ni behöver och ett matbord med sex sittplatser har sin givna placering intill väggen. Självklart får även en större soffgrupp med tillhörande möblemang plats här. Vidare finner ni master bedroom med plats för dubbelsäng och förvaring och bostadens två andra sovrum inrymmer enkelsäng med tillhörande möblemang. Från ena sovrummet når ni även bostadens härliga uteplats med utrymme för en loungegrupp. Badrummet är helkaklat och utrustat med bland annat dusch och egen tvättavdelning med både tvättmaskin, torktumlare samt avlastningsyta som förenklar vardagen. Välkomna hem! Inkluderat i avgiften är värme, vatten och bostadsrättstillägg. Bredband och Tv tillkommer till fördelaktigt pris om 79 kr/mån. I Lillhagsparken finner du lugnet från storstadspulsen samtidigt som du smidigt med kollektivtrafiken tar dig in till Hjalmar Brantingsplatsen eller Brunnsparken på 15 - 20 minuter. Här har ni även närhet till golfbanor, naturen och en hel del butiker och livsmedelsaffärer.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vintervädersgatan 7, Biskopsgården, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Vintervädersgatan 7

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 350 000 kr
52,3 m²
2 rum
vån 4/9
3 132 kr/mån
25 813 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Varmt välkommen till ett trivsamt boende i ett lugnt och omtyckt område. Här bor du i en välplanerad tvårummare med gott ljusflöde, ljusa ytskikt och centralt läge. Vardagsrummet erbjuder en generös sällskapsyta och en härlig balkong i ett soligt söderläge in mot föreningens innergård. Lugnt, välskött område med naturen inpå knuten. Nära till all service och mycket goda förbindelser in till city med både spårvagn och buss.

  • Balkong
  • Hiss
Väderbodarna 3, Biskopsgården, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Väderbodarna 3

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 250 000 kr
48,7 m²
2 rum
vån 1/8
3 559 kr/mån
25 667 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Välkommen till Väderbodarna 3! Här finner ni en välplanerad tvåa som präglas av trivsamma inslag. Den hänförande utsikten över det lugna området lämnar ingen oberörd. Vardagsrummet är rymligt till ytan och bjuder in till samvaro. Köket är i trivsamt utförande där den vackra utsikten gör sig väl påmind. I fil med köket finner man ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Det helkaklade badrummet går i tidlösa toner. Här bor du nära all service vid Friskväderstorget samt naturen kring Svarte mosse. Kommunikationerna är goda och spårvagnshållplatsen med tre linjer in till city på 16 min ligger på gångavstånd.

  • Hiss

Visar alla 25