Mäklare Julia Bernfjord

Julia Bernfjord

Om mig

Julia har jobbat på Bjurfors sedan 2018 och är specialiserad på bostadsrätter på Hisingen. Genom att se varje affär som unik med kunden i fokus gör Julia allt för att du ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Med sitt stora engagemang och Bjurfors starka varumärke i ryggen hjälper Julia sina kunder med deras livs kanske största affär med strävan efter att alltid överträffa deras förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Russvägen 44, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Russvägen 44, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Russvägen 44, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Russvägen 44

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/2
5 016 kr/mån
32 403 kr/m²

Välkommen till Russvägen 44 och denna fint renoverade gaveltrea. I köket finns all utrustning som kan tänkas behövas samt en naturlig matplats invid fönstret. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket som bidrar till ett härligt ljusflöde och en känsla av rymd. Härifrån nås även den soldränkta balkongen som vetter mot väster med fri utsikt över grönska. Båda sovrummen ligger i rofyllt läge för en god natts sömn. Badrummet är modernt renoverat 2020 och erbjuder både golvvärme och tvättavdelning för lite extra bekvämlighet i vardagen. För extra förvaring finns en rymlig klädkammare. Till bostaden hör en parkeringsplats som ingår i månadsavgiften. Här bor ni i ett familjevänligt område med närhet till naturen, promenadvänliga slingor samt goda kommunikationer som enkelt tar er in till Göteborg innerstad. Lokaliserad med nära anslutning till Kärra centrum där både skolor, bibliotek, träningsanläggningar och matbutik finns.

 • Premium
 • Balkong
Slättadammsgatan 7D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 18:00
Slättadammsgatan 7D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Slättadammsgatan 7D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Slättadammsgatan 7D

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 595 000 kr
58,2 m²
2 rum
vån 1/3
5 181 kr/mån
27 405 kr/m²

Genomgångslägenhet med balkong i solsäkert västerläge erbjuds nu på Slättadammsgatan 7D. Här bor du i en bostad om ca 58 kvm som präglas av vackert ljusflöde och välplanerade ytor som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Köket är smakfullt och här finns generöst med plats för större matbord intill fönstret. Vardagsrummet är rymligt och förlängs av balkongen där du kan njuta av sol hela eftermiddagen samt kvällen. Vidare finner du ett helkaklat badrum med praktiskt vädringsfönster och ett rofyllt sovrum. Till förvaring hör både vinds- och källarförråd samt att bostaden är förmånligt utrustad med två stora klädkammare. Här bor du i en välskött förening i ett lugnt område på centrala Hisingen med naturen som närmsta granne. På promenadavstånd når du Slätta damm, Hisingsparken eller Bjurslätts torg med serviceutbud och från området går goda kommunikationer som snabbt tar dig till Hjalmar Brantingsplatsen och vidare till stan eller mot Lindholmen. Den perfekta bostaden för dig som vill ha balansen mellan natur och citypuls.

 • Premium
 • Balkong
Virveltorget 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 12:00
Virveltorget 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Virveltorget 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Virveltorget 6

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 995 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/5
4 947 kr/mån
32 705 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade bostad mitt på centrala Hisingen som stod klar för inflyttning under 2016. Bostaden är om ca 61 kvm och ligger på andra våningen med rymlig balkong i bästa söderläge. Här kan du njuta av solen hela dagen med utsikt över gården. Invändigt är bostaden ljus och trivsamt inredd med genomgående vita och gråa väggar. Golvet pryds av en vacker parkett. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum blir en naturlig samlingsplats. Köket är välutrustat med vita släta skåpsluckor, gott om arbetsyta och modern maskinell utrustning i rostfritt stål. Den ombonade känslan gör att matlagning passar perfekt i goda vänners lag. Badrummet är helkaklat i vitt med svart inslag och på golvet ligger svart klinker. Här finns även en egen tvättavdelning som tillför vardagslyx. Sovrummet rymmer med enkelhet dubbelsäng och bostaden erbjuder gott om förvaring i form av flera generösa skjutdörrsgarderober. I avgiften ingår Telia Triple Play.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sankt Jörgens väg 28 A, Sankt Jörgen, Göteborgs kommun
 • Mån 11 mar kl 17:00
Sankt Jörgens väg 28 A, Sankt Jörgen, Göteborgs kommun, bild 2
Sankt Jörgens väg 28 A, Sankt Jörgen, Göteborgs kommun, bild 3

Sankt Jörgens väg 28 A

Lägenhet
Sankt Jörgen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 750 000 kr
40 m²
1 rum
vån 5/6
2 285 kr/mån
43 750 kr/m²

Välplanerad och fin etta med balkong i sydvästligt läge erbjuds nu på Sankt Jörgens Väg 28A. Här har du en bostad om ca 40 kvm som byggdes 2010 med en social och öppen planlösning. Lägenheten är i gott skick och präglas av en känsla av modernitet med genomgående ekparkett, ljusa ytskikt och alla bekvämligheter du kan tänkas behövas i vardagen såsom diskmaskin samt tvättpelare. Sovalkoven ligger avskilt placerat som ger er en god natts sömn med en intilliggande klädkammare och badrummet är helkaklat i stilrent utförande. Läget på balkongen innebär fri utsikt över grönområdena och sol större delen av dagen ända fram till kvällen. Ett förråd tillhör bostaden. Som närmsta granne har du den grönskande omgivningen i Sankt Jörgens park samt naturområdet Hökälla med fantastiska promenadstråk. I området har du även närhet till två stycken golfbanor samt Hisingsparken och Slättadamm, perfekt för den som uppskattar vistelser i naturen. Goda kommunikationer via buss tar dig enkelt in till centrala Göteborg på ca 15-20 minuter och det är nära till all handel på Backaplan. Vill du bo nära city men ändå ha naturen runt hörnet är detta ett perfekt område för dig. Kontakta mäklaren för mer info!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Russvägen 31, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
 • Sön 17 mar kl 12:00
Russvägen 31, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Russvägen 31, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Russvägen 31

Radhus
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
3 495 000 kr
120 m²
5 rum
7 817 kr/mån
29 125 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade radhus i gavelläge om två plan i populära Gerrebacka. De sociala ytorna är samlade på entréplan i form av rymligt kök och vardagsrum i halvöppen planlösning. Stora fönsterpartier i två väderstreck bidrar till den luftiga känslan. Från vardagsrummet når du uterummet som blir som en förlängning av hemmet och kan nyttjas under hela året. Här kan du njuta av trevliga middagar med vänner och familj. På framsidan finns en fantastisk altan med sol under hela dagen. Trappan från entréplan leder dig upp till övre plan där bostadens fyra sovrum är samlade samt en rymlig klädkammare för extra förvaring. I bostaden finns ett badrum på varje våningsplan samt en separat tvättstuga på entréplan. Till bostaden hör ett garage. Ett område med sköna promenadvägar, förskola, fina lekytor för barnen och samtidigt närhet till det stora utbudet av service i Kärra Centrum och Bäckebols köpcentrum. Bra kommunikationer till såväl Göteborg och Kungälv. I området hittar du även Tolsereds 4H-gård och våtmarken Svankällan med sin rika biologiska mångfald. En perfekt bostad för barnfamiljen.

 • Premium
 • Uteplats
Solhagagatan 74, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 17:00

Solhagagatan 74

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 395 000 kr
39,6 m²
1 rum
vån 1/2
3 300 kr/mån
35 227 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma lägenhet med balkong i populära HSB Brf Bergegård. Hemmet har genomgående ljusa färgval och i kombination med det härliga ljusflödet skapas en känsla av rymd. Köket erbjuder gott om förvaring och för extra lyx i vardagen finns även diskmaskin. Allrummet är rymligt och sängen har en naturlig plats i sovalkoven. Badrummet är kaklat och erbjuder tvättmaskin samt ett praktiskt vädringsfönster. I Kärra har du närhet till allt och bostaden ligger bara ett stenkast från Kärra centrum med dess stora utbud. Goda bussförbindelser in till city. Perfekt boende med närheten till city men ändå i ett lugnt naturskönt område. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Bruntebacken 5, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Bruntebacken 5

Radhus
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
3 495 000 kr
101 m²
5 rum
5 713 kr/mån
34 604 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade kedjehus fördelat på två våningsplan. De sociala ytorna är samlade på nedre plan i form av ett rymligt kök och ett ljust vardagsrum. Stora fönsterpartier bidrar till den luftiga känslan. Från vardagsrummet når du även den härliga uteplatsen i soligt läge. Altanen bjuder in till många trevliga middagar och nedanför finns en stor gräsmatta för barnen att leka på. Trappan från entréplan leder dig upp till övre plan där bostadens fyra sovrum är samlade. Badrum finns på båda våningsplanen och på nedre plan erbjuds även en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Till bostaden hör ett privat garage samt att det finns plats för extra parkering på uppfarten. Här bor du i ett barnvänligt och populärt område på återvändsgata med närhet såväl naturen som skolor och förskolor. Här finns även bra kommunikationer som tar dig in till stan.

 • Uteplats

Visar alla 7