Mäklare Julia Bernfjord

Julia Bernfjord

Om mig

Julia har jobbat på Bjurfors sedan 2018 och är specialiserad på bostadsrätter på Hisingen. Genom att se varje affär som unik med kunden i fokus gör Julia allt för att du ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Med sitt stora engagemang och Bjurfors starka varumärke i ryggen hjälper Julia sina kunder med deras livs kanske största affär med strävan efter att alltid överträffa deras förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Janneliden 10, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
 • Sön 2 apr kl 12:00
Janneliden 10, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Janneliden 10, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Janneliden 10

Radhus
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

3 295 000 kr

108 m²

4 rum

5 665 kr/mån

30 509 kr/m²

Välkommen till detta trevliga bostadsrättshus med villakänsla i populära Gerrebacka. De sociala ytorna är samlade på entréplan i en öppen planlösning. Stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en känsla av rymd. Från vardagsrummet nås den generösa uteplatsen i västerläge. Här kan ni njuta av eftermiddagssolen med naturen som närmsta granne, utan direkt insyn. En trappa upp finner du de mer privata delarna i form av två sovrum, ett allrum och en praktisk klädkammare. Finns behov av ett tredje sovrum kan allrummet med enkla medel göras om till ett sovrum. I bostaden finns ett badrum på varje plan, varav det ena har en separat tvättavdelning. Till bostaden hör även ett rymligt garage med gott om plats för såväl bil som förvaring. Utöver detta finns ytterligare en altan på bostadens framsida där du kan njuta av en kopp kaffe i morgonsolen. Ett område med sköna promenadvägar, förskola, fina lekytor för barnen och samtidigt närhet till det stora utbudet av service i Kärra Centrum och Bäckebols köpcentrum. Bra kommunikationer till såväl Göteborg och Kungälv. I området hittar du även Tolsereds 4H-gård och våtmarken Svankällan med sin rika biologiska mångfald. Perfekt för er som söker en smakfull bostad för barnfamiljen.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Slättadammsgatan 7D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Slättadammsgatan 7D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Slättadammsgatan 7D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Slättadammsgatan 7D

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

1 695 000 kr

58,2 m²

2 rum

4 842 kr/mån

29 124 kr/m²

Genomgångslägenhet med balkong i solsäkert västerläge erbjuds nu på Slättadammsgatan 7D. Här bor du i en bostad om ca 58 kvm som präglas av vackert ljusflöde och välplanerade ytor som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Köket är smakfullt här finns generöst med plats för större matbord intill fönstret. Vardagsrummet är rymligt och förlängs av balkongen där du kan njuta av sol hela eftermiddagen samt kvällen. Vidare finner du ett helkaklat badrum med praktiskt vädringsfönster och ett rofyllt sovrum. Till förvaring hör både vinds- och källarförråd samt att bostaden är förmånligt utrustad med två stora klädkammare. Här bor du i en välskött förening i ett lugnt område på centrala Hisingen med naturen som närmsta granne. På promenadavstånd når du Slätta damm, Hisingsparken eller Bjurslätts torg med serviceutbud och från området går goda kommunikationer som snabbt tar dig till Hjalmar Brantingsplatsen och vidare till stan eller mot Lindholmen. Den perfekta bostaden för dig som vill ha balansen mellan natur och citypuls.

 • Premium
 • Balkong
Virveltorget 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Virveltorget 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Virveltorget 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Virveltorget 6

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

2 295 000 kr

61 m²

2 rum

4 498 kr/mån

37 623 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade bostad mitt på centrala Hisingen som stod klar för inflyttning under 2016. Bostaden är om ca 61 kvm och ligger på andra våningen med rymlig balkong i bästa söderläge. Här kan du njuta av solen hela dagen med utsikt över gården. Invändigt är bostaden ljus och trivsamt inredd med genomgående vita och gråa väggar. Golvet pryds av en vacker parkett. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum blir en naturlig samlingsplats. Köket är välutrustat med vita släta skåpsluckor, gott om arbetsyta och modern maskinell utrustning i rostfritt stål. Den ombonade känslan gör att matlagning passar perfekt i goda vänners lag. Badrummet är helkaklat i vitt med svart inslag och på golvet ligger svart klinker. Här finns även en egen tvättavdelning som tillför vardagslyx. Sovrummet rymmer med enkelhet dubbelsäng och bostaden erbjuder gott om förvaring i form av flera generösa skjutdörrsgarderober. I avgiften ingår Telia Triple Play.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Arvid lindmansgatan 19F, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Sön 26 mar kl 13:00
Arvid lindmansgatan 19F, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Arvid lindmansgatan 19F, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Arvid lindmansgatan 19F

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

1 795 000 kr

53 m²

2 rum

3 498 kr/mån

33 868 kr/m²

Välplanerad och varsamt renoverad tvåa erbjuds nu på Arvid Lindmansgatan 19F. Bostaden är om ca 53 kvm med rymliga samt lättmöblerade rum och av genomgångskaraktär vilket innebär ljusinsläpp från två väderstreck. Här finner du vacker fiskbensparkett, balkong i söderläge samt goda förvaringsmöjligheter. Det moderna köket är praktiskt utformat med mycket arbetsyta och förvaring med stilrena vita fronter samt gott om plats för middagsbordet. Vidare är vardagsrummet väl tilltaget i storlek och förlängs av utgången till balkongen, här kan du njuta av sol från tidig morgon till sen kväll. Badrummet är helkaklat i tidlöst utförande och sovrummet är stort med gott om plats för både dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Bostaden har gott om förvaring i form av en klädkammare samt att både ett vinds- och källarförråd tillhör. Du bor i en välskött HSB-förening med låg avgift i ett lugnt område på centrala Hisingen med naturen som närmsta granne. På promenadavstånd når du Slätta damm, Hisingsparken eller Bjurslätts torg med serviceutbud och från området går goda kommunikationer som snabbt tar dig till Hjalmar Brantingsplatsen och vidare till stan eller mot Lindholmen. Via föreningen har du god tillgång till billig parkering. Den perfekta bostaden för dig som vill ha balansen mellan natur och citypuls.

 • Premium
 • Balkong
Russvägen 24, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Russvägen 24

Radhus
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

3 350 000 kr

120 m²

5 rum

7 172 kr/mån

27 917 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade kedjehus i gavelläge om två plan i populära Gerrebacka. De sociala ytorna är samlade på entréplan i form av rymligt kök och vardagsrum i halvöppen planlösning. Stora fönsterpartier i två väderstreck bidrar till den luftiga känslan. Från vardagsrummet når du även trädgården i privat läge. Här kan du njuta av trevliga middagar med vänner och familj medans barnen leker på gräsmattan. Trappan från entréplan leder dig upp till övre plan där bostadens fyra sovrum är samlade samt en rymlig klädkammare för extra förvaring. I bostaden finns ett badrum på varje våningsplan samt en separat tvättstuga på entréplan. Till bostaden hör ett garage. Ett område med sköna promenadvägar, förskola, fina lekytor för barnen och samtidigt närhet till det stora utbudet av service i Kärra Centrum och Bäckebols köpcentrum. Bra kommunikationer till såväl Göteborg och Kungälv. I området hittar du även Tolsereds 4H-gård och våtmarken Svankällan med sin rika biologiska mångfald. En perfekt bostad för barnfamiljen.

 • Uteplats

Visar alla 5