Mäklare Mikael BarDavid

Mikael BarDavid

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tångenvägen 20, Tuve, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Tångenvägen 20, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Tångenvägen 20, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Tångenvägen 20

Villa
Tuve, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
4 495 000 kr
145 + 15 m²
6 rum
701 m² tomt

Detta välbevarade gavelradhus, ritad av arkitekt och bevarad med charm från 1960-talet, ger känslan av en villa. Beläget i det populära området Tuve, erbjuder detta radhus i ett plan med en totalyta om 160 kvadratmeter och en imponerande hörntomt på 701 kvadratmeter. Fastigheten är friköpt och har nyligen installerat en effektiv luftvattenvärmepump. Huset välkomnar dig med ljusa och öppna ytor och en välplanerad layout. En inbjudande hall leder till ett rymligt allrum, kök, matsal med utgång till en härlig uteplats, fyra sovrum, ett badrum med badkar/dusch, WC, tvättrum och bastu, samt ett generöst vardagsrum med stora fönsterpartier. Trädgården är både lekvänlig och en fridfull oas där vuxna kan njuta av middagar med vänner. Ett garage och förråd finns i anslutning till huset. Trädgården är komplett med en söderlägesinriktad, insynsskyddad trädgård, fruktträd, bärbuskar och blomsterodlingar. Beläget i det charmiga samhället Tuve, välkomnar detta radhus dig till en trivsam och mångfacetterad omgivning. Med närhet till både stad och natur finner du här en harmonisk balans mellan det urbana och det idylliska. Tuve är omgivet av vacker natur som inbjuder till långa promenader, löpturer och cykelturer. Skogspartier och grönområden lockar till utforskande och ger möjlighet till frisk luft och avkoppling. I Tuve centrum finner du ett utbud av service och bekvämligheter som underlättar vardagen. Här finns matbutiker, apotek, restauranger och caféer som erbjuder allt du behöver för en smidig och bekväm tillvaro. Med närhet till väl fungerande kommunikationer blir det enkelt att ta sig till och från Tuve. Både buss- och tågförbindelser finns tillgängliga, vilket gör det bekvämt att pendla till Göteborgs stadskärna eller andra destinationer i närområdet. För de med barn i familjen erbjuder Tuve ett utbud av förskolor och grundskolor med goda pedagogiska rykten. Detta ger trygghet och närhet till utbildning för barnen.

  • Premium
Regnvädersgatan 6, Biskopsgården, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30
Regnvädersgatan 6, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 2
Regnvädersgatan 6, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 3

Regnvädersgatan 6

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 495 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 559 kr/mån
20 067 kr/m²

På Regnvädersgatan 6 finner du en renoverad trerummare på 75 kvadratmeter. Väggarna är bredspacklade och golven är nya, skapandes en enhetlig och modern atmosfär. Balkongen är belägen i sydvästläge och bjuder på soliga eftermiddagar och vackra solnedgångar. De två stora sovrummen erbjuder gott om plats för avkoppling och kreativitet. I det välutrustade köket kan du njuta av matlagningens konst och umgås med vänner och familj. Förvaringsmöjligheterna är generösa med två förråd som tillhör lägenheten. Nära till spårvagnen och centrala Göteborg, samt Backaplan, erbjuder lägenheten både bekvämlighet och närhet till stadslivet. Omgivningen kring Regnvädersgatan 6 är livfull och varierad, med historiska inslag blandat med moderna influenser. Genom renoveringen har en del av lägenhetens ursprungliga karaktär bevarats, vilket ger en charmig touch till det moderna hemmet.

  • Premium
  • Balkong
Molnvädersgatan 30, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Molnvädersgatan 30

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 300 000 kr
52,3 m²
2 rum
vån 8/8
3 704 kr/mån
24 857 kr/m²

Välplanerad tvåa i väldigt gott skick och med grönskan utanför fönstret. Härlig balkong i västerläge där du kan njuta av solen större delar av dagen. Lägenheten har genomgående fina ytskikt med nytt golv från 2022 och ljusa väggar. Stora fönsterpartier med mycket ljusinsläpp. Köket renoverades 2022 och badrummet är i gott skick med en kommod från 2022. Här bor du perfekt i huset i en stabil och populär HSB-förening med välskötta gemensamhetsytor och god ordning. Innergården med gröna ytor och lekplats för barnen. Ett mycket bra boende med närhet till service, natur och utmärkta kommunikationer i ett barnvänligt område. Spårvagnshållplatsen ligger ca 300 meter från lägenheten där spårvagnen tar dig till centrala Göteborg på 15 minuter. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3