Mäklare Mikael BarDavid

Mikael BarDavid

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Strängnäsgatan 35, Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Strängnäsgatan 35, Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun, bild 2
Strängnäsgatan 35, Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun, bild 3

Strängnäsgatan 35

Villa
Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
5 690 000 kr
129 + 93 m²
5 rum
516 m² tomt

Varmt välkomna till Strängnäsgatan 35 i barnvänliga Tolered . Här erbjuds en stora villa på tre plan med en totalyta om 222 kvm med bergvärme, stora sällskapsytor, möjlighet till flertalet sovrum, renoverat kök och badrum, dubbelgarage med ingång från huset, insynsskyddad trädgård och goda förvaringsmöjligheter. Huset har de senaste åren genomgått stora renoveringar i form av nytt badrum, kök, ny bergvärmepanna, nya fjärrstyrda garageportar, nya ytskikt och mycket mer. Fastigheten har en plan och lättskött trädgård med ett stort förråd med indragen el, rejält redskapsskjul och växthus. Med cykel eller buss kan man ta sig smidigt till centrala Hisingen, centrala Göteborg, Lindholmen och Eriksberg samt Älvstranden. Naturen finns runt knuten såsom Hisingsparken/Slätta damm med elljusspår och 4H gård samt gångavstånd till skola och förskolor. Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Lilla Rivöfjordsgatan 7, Centrala Hisingen - Kyrkbyn, Göteborgs kommun
  • Sön 11 aug kl 15:30

Lilla Rivöfjordsgatan 7

Villa
Centrala Hisingen - Kyrkbyn, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
4 995 000 kr
92 + 33 m²
5 rum
557 m² tomt

1920-tal - Renoverat - Öppen planlösning- Återvändsgata - Fjärrvärme - Barnvänligt - Nära kommunikation - Insynsskyddad Längst in på denna barnvänliga återvändsgatan finner vi en bevarad 1920-talsdröm har genomgått större renoveringar under det senaste året. Här erbjuds en villa i tre plan med fyra sovrum, ett öppet vardagsrum med kök, två nyrenoverade badrum, rejäl källarplan med goda förvaringsmöjligheter och mycket mer. Huset har under det senaste året genom gått större renoveringar i form av takomläggning, fasadbyte, två nya badrum, nydragen el, nytt elskåp, nya ytskikt och mycket mer. Till fastigheten finns det en fin och plan trädgård som är både insynsskyddad och har fruktträd. Området är väl anpassat för familjens alla behov, med lekplatser och förskola direkt inom området. Skola för de äldre barnen ligger inom några få minuters promenad. Ni har gångavstånd till vackra grönområden och goda serviceutbud samt kollektivtrafiken. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Molnvädersgatan 30, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Molnvädersgatan 30

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 300 000 kr
52,3 m²
2 rum
vån 8/8
3 704 kr/mån
24 857 kr/m²

Välplanerad tvåa i väldigt gott skick och med grönskan utanför fönstret. Härlig balkong i västerläge där du kan njuta av solen större delar av dagen. Lägenheten har genomgående fina ytskikt med nytt golv från 2022 och ljusa väggar. Stora fönsterpartier med mycket ljusinsläpp. Köket renoverades 2022 och badrummet är i gott skick med en kommod från 2022. Här bor du perfekt i huset i en stabil och populär HSB-förening med välskötta gemensamhetsytor och god ordning. Innergården med gröna ytor och lekplats för barnen. Ett mycket bra boende med närhet till service, natur och utmärkta kommunikationer i ett barnvänligt område. Spårvagnshållplatsen ligger ca 300 meter från lägenheten där spårvagnen tar dig till centrala Göteborg på 15 minuter. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3