Mäklare Oscar Lundström

Oscar Lundström

Om mig

Oscar är din pålitliga partner när det kommer till att sälja bostadsrätter på Norra Älvstranden. Han brinner för att leverera utmärkt service och har en genuin passion för försäljning. Med ett omfattande nätverk och tillgång till Bjurfors spekulantregister, har han möjlighet att skapa de optimala förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär, oavsett om du är köpare eller säljare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bratteråsgatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 18:30
Bratteråsgatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsgatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsgatan 40

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
3 095 000 kr
54 m²
2 rum
vån 13/25
3 940 kr/mån
57 315 kr/m²

Nu har du chansen att bli ägare till denna nyproducerade tvåa på våning 13 med en enastående utsikt mot väst! Här erbjuds du en underbar bostad med optimalt läge och alla bekvämligheter du kan önska dig. En rymlig och välplanerad tvåa med genomtänkta ytor där plats finns för både en större soffgrupp och matbord. Det moderna köket med svarta detaljer är fullutrustat med högkvalitativa vitvaror och har gott om förvaringsmöjligheter. Sovrummet är generöst tilltaget och rymmer en stor säng där det även finns en garderob med skjutdörrar för klädförvaring. På den högsta våningen av byggnaden upptäcker ni en gemensam lokal med en rymlig takterrass som erbjuder enastående panoramautsikt över omgivningen. Det är en plats där man kan njuta av storslagna solnedgångar och vidsträckta vykortsvyer. Inne i lokalen finns ett komplett kök med moderna faciliteter som passar perfekt för alla sorters firanden och festligheter. Det finns gott om utrymme för att arrangera allt från intima sammankomster till större evenemang. Vidare finns det en bastu på den översta våningen, vilket ger en extra touch av lyx och avkoppling för de boende att njuta av. Bara någon minut från bostaden når du Eriksbergs kajstråk där du passerar levande småbåtshamnar, mysiga kaféer och den kreativa blandningen av toppmodern arkitektur och gammal historisk varvskultur. I detta omtyckta område är det promenadavstånd till köpcentrum, matbutiker, caféer, småbutiker, restauranger och gym. Intill lägenheten tar du bussen in till centrala Göteborg på ca 15 minuter.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lodjursstråket 1 (Karlatornet vån 60 Skylevel), Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 (Karlatornet vån 60 Skylevel), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Karlatornet vån 60 Skylevel), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Karlatornet vån 60 Skylevel)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
9 995 000 kr
105,5 m²
4 rum
vån 60/73
6 773 kr/mån
94 739 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING. Lyxig och exklusiv bostad med enastående nordisk utsikt väntar på dig i de höga skynivåerna på våning 60. Det här är mer än bara ett hem, det är en sällsynt chans att bo i Nordens högsta och mest spektakulära byggnad, som sträcker sig hela 245 meter över stad och älv. Arkitekterna bakom Karlatornets design har inte bara lämnat sin prägel här, utan har även formgett den legendariska Burj Khalifa i Dubai och One World Trade Center i New York. Det höga läget ger en känsla av gränslös frihet och erbjuder en modern livsstil med exklusiva materialval. Denna del av tornet utmärker sig med sin unika stil. Köket är exklusivt utformat med antracitgrått från Binova, vitvaror från Gaggenau och en elegant grå terrazzobänkskiva. Badrummen är ljust inredda med marmor och stora speglar, kompletterat med mattsvarta detaljer. Hela bostaden pryds av mörklaserat plankgolv och stora fönster från golv till tak som ger en enastående utsikt. En balkong på ca 5 kvm erbjuder panoramautsikt över Ramberget och hela Hisingen. Golvvärme och komfortvärme via elslingor i badrummen ger extra bekvämlighet. Som boende har du också tillgång till det anslutna hotellets spa och gym utan extra kostnad, samt möjlighet att utnyttja room service och tvättjänster mot tilläggsavgift. På våning 15 hittar du en gemensam takterrass med boulebana och gott om sittplatser samt solstolar. Där finns även ett gemensamt kök som kan bokas, ett aktivitetsrum med pingisbord och tv, samt en samlingslokal och biorum för bokning - allt utan extra kostnad. För ytterligare bekvämlighet finns även ett hund-spa och ett kylrum för förvaring av matleveranser till hemmet. Sammanfattningsvis erbjuds en bostad i en unik höjd där du bor bland de högsta i Norden. Materialval av högsta klass möter en hisnande utsikt. "Internationell lyx möter skandinavisk måttfullhet", som inredningsarkitekten Andreas Martin-Löf så träffande uttrycker det. Klicka på länken nedan för att komma till Serneke hemsida där du kan se läsa mer om projektet och se fler bilder. <a href="https://issuu.com/serneke/docs/inredning_skylevel?fr=sMTdkNjUxOTYxMg"><B>Karlatornet Skylevel</B></a> <a href="https://www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet/Karlatornet-Skylevel/"><B>Information och bilder Skylevel</B></a>

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Barken Storegrunds gata 8, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 17:30

Barken Storegrunds gata 8

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 495 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/4
3 351 kr/mån
55 444 kr/m²

Med sommaren, grönska och många soliga dagar att se fram emot välkomnas ni till denna ljusa etta. Lägenheten har en välplanerad layout med öppna och ljusa ytor. Här finns gott om plats för soffa, matbord och andra möbler. Från vardagsrummet når du även den rymliga balkongen, perfekt för att njuta av solen från morgon till kväll. Det fullt utrustade köket har allt du behöver för att tillaga smakfulla måltider. Du har tillgång till moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. En mycket omtyckt förening med garage under huset. Lägenheten har ett fantastiskt läge nära vattnet. Här har du möjlighet att ta långa promenader längs Sannegårdshamnen och njuta av vacker natur året om. Dessutom har du bra kommunikationer med närhet till kollektivtrafik och enkel tillgång till butiker och restauranger. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ostindiefararen 29, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Lör 3 aug kl 12:00

Ostindiefararen 29

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
4 850 000 kr
76 m²
3 rum
vån 6/9
4 699 kr/mån
63 816 kr/m²

Högt upp i huset finner ni en modern trea med stilsäkra inslag. Bostaden erbjuder en väl tilltagen balkong i soligt söderläge. Genom inglasningen ges en känsla av extra rum och möjliggör njutning året om. Modernt och fullutrustat kök med fönster mot föreningens pool och plats för den stora familjen. Två sovrum där det ena har en klädkammare för extra förvaring. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som i kombination med den ljusa färgsättningen ger det lilla extra. Föreningen har låga lån om ca 3 700 kr/kvm. Högt mervärde med bland annat pool, bastu och övernattningslägenheter. Vid foten av föreningens hus finner du småbåtshamnen. Eriksbergskranen står som ett monument från den gamla varvsindustrin och sätter sin prägel på området kring dockan. Bo med närhet till mataffärer, restauranger, träningsanläggningar och goda kommunikationsmöjligheter via buss och båt. I omedelbar närhet ligger även den grönskande Färjenäsparken.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Karlavagnsgatan 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 895 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/17
3 485 kr/mån
59 082 kr/m²

En nybyggd tvårumslägenhet i den eftertraktade stadsdelen Karlastaden i Göteborg. Genomtänkt planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum som erbjuder generösa ytor för social samvaro. Köket är fullt utrustat med gott om förvaringsmöjligheter och stora arbetsytor. Lägenheten är ljus och luftig tack vare stora fönster som släpper in naturligt ljus. Balkongen ligger i ett soligt läge och erbjuder plats för diverse möblemang. Dessutom finns det ett stor klädkammare som även kan användas som förråd. Tosito är ansvariga över projektet och de har gett föreningen en räntegaranti som täcker eventuella räntekostnader över 3,5 % under tre år framåt. Du har även 5 års garanti på lägenheten. BRF Atmosfär består av 125 lägenheter fördelade på 17 våningar. På taket finns en gemensam terrass med panoramautsikt över Älven. Lägenheten ligger i populära Lindholmen med närhet till vatten, kollektivtrafik, affärer, skolor, restauranger och caféer. I byggnaden finns även ett nybyggt STC. Med buss tar du dig till centrala Göteborg på endast 10 minuter och den kostnadsfria färjan tar dig över älven till Stenpiren. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ostindiefararen 47, Eriksberg, Göteborgs kommun

Ostindiefararen 47

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
4 695 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/9
4 218 kr/mån
69 044 kr/m²

Mycket fin gavelbostad med fri utsikt över älven. En stor balkong om ca. 45 kvm som är delvis inglasad vilket skapar en känsla av ett uterum. Balkongen har inbyggd infravärme vilket förlänger säsongen på balkongen. Här kan du njuta av solen i ett privat läge fritt från insyn. Ett modernt kök som i en öppen planlösning mot vardagsrummet skapar stora sociala ytor. Med fönsterpartier i två väderstreck skapas ett naturligt ljus genom hela bostaden. Gott om förvaring genom platsbyggda garderober samt en praktiskt klädkammare där plats finns för skrivbord. På taket finns gemensamma takterrasser för de boende, perfekt för en lång härlig dag i solen och härifrån har du en fin vy ända in till city. Föreningen har även ett gårdshus med samlingslokal och gästlägenhet. Garageplats finns ledigt till nästa ägare om det önskas och det finns även möjlighet till båtplats i småbåtshamnen som ligger alldeles intill via Grefab. Nära till busshållplats med goda kommunikationsförbindelser, färjan lägger till längs kajen och det är ett underbart område att ta härliga promenader vid vattnet.

  • Balkong
  • Hiss
Bratteråsgatan 46, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 46

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 495 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/6
2 945 kr/mån
56 705 kr/m²

Här erbjuds en yteffektiv tvårummare med otroligt bra planlösning som gör möbleringen enkel, ger dig god förvaring samt att känslan är mycket luftig. Genomgående stilrena färg-, och materialval gör att ni kan sätta er egna prägel. Stora fönster släpper in ljuset som får sprida sig fint i rummen. Kök och vardagsrum samsas i öppen planlösning som bjuder in till social gemenskap. Uteplatsen i dess soliga söderläge ger en härlig förlängning till bostaden. Separat sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter av era kläder i en stor skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagsbestyren. Bara någon minut från bostaden når du Eriksbergs kajstråk där du kan promenera eller ta en löprunda eller en ta en picknick på Sörhallsberget. Du passerar levande småbåtshamnar, mysiga kaféer och den kreativa blandningen av toppmodern arkitektur och gammal historisk varvskultur. I detta omtyckta område är det promenadavstånd till köpcentrum, matbutiker, cafeér, småbutiker, restauranger och gym. Goda kommunikationer med båt eller buss, hållplats i nära anslutning. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Arvesgärde 6, Tuve, Göteborgs kommun
Arvesgärde 6, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Arvesgärde 6, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Arvesgärde 6

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 595 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 653 kr/mån
42 533 kr/m²

Varmt välkommen till Arvesgärde 6 och våning 4. Ta hissen högst upp i huset till denna välplanerade och ljusa lägenhet med fina ytskikt och separat kök. Smart planerade kvadratmeter och bra förvaringsmöjligheter i hallen samt en härlig inglasad balkong som ger möjlighet till utekänsla större delen av året. Lägenheten har genomgående ljusa materialval och i samband med föreningens stambyte 2017 renoverades badrummet som är helkaklat med stilsäkra färgval och erbjuder såväl handukstork som golvvärme för extra komfort. Här är det bara att flytta in! Ett harmoniskt och trivsamt boende nära skog och motionsslingor. Gångavstånd till skola, Tuve torg och bra och täta bussförbindelser till Göteborgs centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8