Mäklare Oscar Lundström

Oscar Lundström

Om mig

Oscar är din pålitliga partner när det kommer till att sälja bostadsrätter på Norra Älvstranden. Han brinner för att leverera utmärkt service och har en genuin passion för försäljning. Med ett omfattande nätverk och tillgång till Bjurfors spekulantregister, har han möjlighet att skapa de optimala förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär, oavsett om du är köpare eller säljare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Eriksbergsgatan 87, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Östra Eriksbergsgatan 87, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Östra Eriksbergsgatan 87, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Östra Eriksbergsgatan 87

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 595 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 4/7
2 559 kr/mån
56 413 kr/m²

Här bor du i en modern lägenhet med alla bekvämligheter du kan önska. Sovalkov som byggts om med dörr så du kan få en god nattsömn med stilren skjutdörr och ett tyst sovrum. God plats för matbord och lättarbetat vitt kök. Här har du god plats för soffa och tv-möbel. Underbar förlängning till boendet är den inglasade balkongen i västerläge med kvällssol. Inglasningen kan skjutas undan vid varma dagar. Standarden är hög och du bara kan flytta in och njuta av att bo i hjärtat av Eriksberg. Om inte detta vore nog är även avgiften låg och möjlighet till bilplats i garage i samma hus ger dig en enkel vardag. Stabil förening med låg avgift som inkluderar mycket. Med solceller på tak hålls även driftskostnaderna nere. Endast 100 meter till busshållplats som trafikeras av bland annat buss 16, 19 och 21. Med några steg från entrén når du Eriksbergskajen som erbjuder vackra vyer, restauranger, caféer och färjeläge bland annat. Området har flertal gym, servicecenter och butiker. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Astris Gata 66, Eriksberg, Göteborgs kommun

Astris Gata 66

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 195 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 307 kr/mån
54 875 kr/m²

Välkommen till Astris gata och denna kvadratsmarta bostad med en separat sovdel och stora fönsterpartier för ett naturligt ljus. Bostaden har en praktisk planlösning som delar upp de privata och sociala ytorna. Kök och vardagsrum i en öppen planlösning som rymmer plats för en bekväm soffgrupp och ett matbord. I den avskilda delen av bostaden finns möjlighet att placera sängen där du enkelt kan skärma av med en dörr om du önskar mer avskildhet. Förvaringsmöjligheterna är generösa med skjutdörrsgarderober och en stor klädkammare. Badrummet är helkaklat och utrustat med bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin för en smidig vardag. Denna bostad är belägen i ett fridfullt och grönt område högt upp på Eriksbergsplatån. Närområdet erbjuder bekvämligheter som mataffärer, restauranger och utmärkta transportmöjligheter. På bara några minuters promenad kan du nå Eriksbergs kajstråk med sina vackra promenadstråk längs vattnet, där du hittar mysiga caféer och restauranger. I närheten finns också den grönskande Färjenäsparken, perfekt för en avkopplande picknick. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Karlavagnsgatan 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 895 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/17
3 485 kr/mån
59 082 kr/m²

En nybyggd tvårumslägenhet i den eftertraktade stadsdelen Karlastaden i Göteborg. Genomtänkt planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum som erbjuder generösa ytor för social samvaro. Köket är fullt utrustat med gott om förvaringsmöjligheter och stora arbetsytor. Lägenheten är ljus och luftig tack vare stora fönster som släpper in naturligt ljus. Balkongen ligger i ett soligt läge och erbjuder plats för diverse möblemang. Dessutom finns det ett stor klädkammare som även kan användas som förråd. Tosito är ansvariga över projektet och de har gett föreningen en räntegaranti som täcker eventuella räntekostnader över 3,5 % under tre år framåt. Du har även 5 års garanti på lägenheten. BRF Atmosfär består av 125 lägenheter fördelade på 17 våningar. På taket finns en gemensam terrass med panoramautsikt över Älven. Lägenheten ligger i populära Lindholmen med närhet till vatten, kollektivtrafik, affärer, skolor, restauranger och caféer. I byggnaden finns även ett nybyggt STC. Med buss tar du dig till centrala Göteborg på endast 10 minuter och den kostnadsfria färjan tar dig över älven till Stenpiren. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lodjursstråket 1 (Karlatornet vån 60 Skylevel), Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 (Karlatornet vån 60 Skylevel), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Karlatornet vån 60 Skylevel), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Karlatornet vån 60 Skylevel)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
10 495 000 kr
105,5 m²
4 rum
vån 60/73
6 773 kr/mån
99 479 kr/m²

Lyxig och exklusiv bostad med enastående nordisk utsikt väntar på dig i de höga skynivåerna på våning 60. Det här är mer än bara ett hem, det är en sällsynt chans att bo i Nordens högsta och mest spektakulära byggnad, som sträcker sig hela 245 meter över stad och älv. Arkitekterna bakom Karlatornets design har inte bara lämnat sin prägel här, utan har även formgett den legendariska Burj Khalifa i Dubai och One World Trade Center i New York. Det höga läget ger en känsla av gränslös frihet och erbjuder en modern livsstil med exklusiva materialval. Denna del av tornet utmärker sig med sin unika stil. Köket är exklusivt utformat med antracitgrått från Binova, vitvaror från Gaggenau och en elegant grå terrazzobänkskiva. Badrummen är ljust inredda med marmor och stora speglar, kompletterat med mattsvarta detaljer. Hela bostaden pryds av mörklaserat plankgolv och stora fönster från golv till tak som ger en enastående utsikt. En balkong på ca 5 kvm erbjuder panoramautsikt över Ramberget och hela Hisingen. Golvvärme och komfortvärme via elslingor i badrummen ger extra bekvämlighet. Som boende har du också tillgång till det anslutna hotellets spa och gym utan extra kostnad, samt möjlighet att utnyttja room service och tvättjänster mot tilläggsavgift. På våning 15 hittar du en gemensam takterrass med boulebana och gott om sittplatser samt solstolar. Där finns även ett gemensamt kök som kan bokas, ett aktivitetsrum med pingisbord och tv, samt en samlingslokal och biorum för bokning - allt utan extra kostnad. För ytterligare bekvämlighet finns även ett hund-spa och ett kylrum för förvaring av matleveranser till hemmet. Sammanfattningsvis erbjuds en bostad i en unik höjd där du bor bland de högsta i Norden. Materialval av högsta klass möter en hisnande utsikt. "Internationell lyx möter skandinavisk måttfullhet", som inredningsarkitekten Andreas Martin-Löf så träffande uttrycker det. Klicka på länken nedan för att komma till Serneke hemsida där du kan se läsa mer om projektet och se fler bilder. <a href="https://issuu.com/serneke/docs/inredning_skylevel?fr=sMTdkNjUxOTYxMg"><B>Karlatornet Skylevel</B></a> <a href="https://www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet/Karlatornet-Skylevel/"><B>Information och bilder Skylevel</B></a> INFORMATION OM KÖP: Eftersom bostaden fortfarande är under byggnation kommer visningar inte vara möjliga. Vi kan dock arrangera informationsträffar på vårt kontor. Kontakta mig vid intresse eller om du önskar mer information. Tillträde preliminärt planerat till början av juni.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Miraallén 33, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun

Miraallén 33

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
3 495 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 639 kr/mån
55 920 kr/m²

Nu finns möjligheten att kolla på denna generösa tvårummare alldeles intill det glittrande vattnet i Sannegårdshamnen. Denna moderna bostad välkomnar dig med stora ytor och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för underhållning och umgänge. Slå dig ner på den soliga balkongen i västläge och njut av kvällssolen, båttrafiken och aktiviteter i hamnen. Skapa din egen privata oas på den välskötta uteplatsen mot innergården, komplett med stilfullt trädäck för eleganta tillställningar och avkoppling. Uteplatsen har ett staket med högt buskage som skapar ett insynsskyddat läge. Vattenburen golvvärme i badrum och hall. Attraktiv förening med bland annat parkering, tvättstuga, gästlägenhet och tillgång till båtplatser! Bostaden har ett mycket centralt läge i Sannegården. Närmsta busshållplats nås inom ca. 100 meter som bland annat trafikeras av buss 16, 19 och 21. Till Brunnsparken kommer du på 10 minuter. I närområdet finns servicebutiker, matbutik, tandläkare och flertal restauranger och caféer. Med närhet till 7 olika gym i området och anrika Hagabadet Älvstranden med spa och yoga alldeles intill bostaden har du allt lättillgängligt. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Barken Storegrunds gata 8, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 18:30

Barken Storegrunds gata 8

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 595 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/4
3 351 kr/mån
57 667 kr/m²

Med sommaren, grönska och många soliga dagar att se fram emot välkomnas ni till denna ljusa etta. Lägenheten har en välplanerad layout med öppna och ljusa ytor. Här finns gott om plats för soffa, matbord och andra möbler. Från vardagsrummet når du även den rymliga balkongen, perfekt för att njuta av solen från morgon till kväll. Det fullt utrustade köket har allt du behöver för att tillaga smakfulla måltider. Du har tillgång till moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. En mycket omtyckt förening med garage under huset. Lägenheten har ett fantastiskt läge nära vattnet. Här har du möjlighet att ta långa promenader längs Sannegårdshamnen och njuta av vacker natur året om. Dessutom har du bra kommunikationer med närhet till kollektivtrafik och enkel tillgång till butiker och restauranger. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Arvesgärde 6, Tuve, Göteborgs kommun
Arvesgärde 6, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Arvesgärde 6, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Arvesgärde 6

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 595 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 653 kr/mån
42 533 kr/m²

Varmt välkommen till Arvesgärde 6 och våning 4. Ta hissen högst upp i huset till denna välplanerade och ljusa lägenhet med fina ytskikt och separat kök. Smart planerade kvadratmeter och bra förvaringsmöjligheter i hallen samt en härlig inglasad balkong som ger möjlighet till utekänsla större delen av året. Lägenheten har genomgående ljusa materialval och i samband med föreningens stambyte 2017 renoverades badrummet som är helkaklat med stilsäkra färgval och erbjuder såväl handukstork som golvvärme för extra komfort. Här är det bara att flytta in! Ett harmoniskt och trivsamt boende nära skog och motionsslingor. Gångavstånd till skola, Tuve torg och bra och täta bussförbindelser till Göteborgs centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7