Mäklare Rasmus Halldin

Rasmus Halldin

Om mig

Förutom att vara specialinriktad på att förmedla bostadsrätter på Hisingen är jag även områdesansvarig för kollegorna på Bjurfors Hisingen. För mig är det viktigt att varje kund är nöjd och känner jag gett allt, där en rekommendation blir priset för en lyckad affär. Mina starkaste egenskaper är ärlighet, affärsmässighet och målmedvetenhet. Som en av de som säljer mest och har flest rekommendation på din lokala marknaden kan du känna dig trygg med Rasmus som din mäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fruktträdsgatan 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Ons 7 jun kl 18:00
Fruktträdsgatan 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Fruktträdsgatan 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Fruktträdsgatan 9

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

1 890 000 kr

33 m²

1.5 rum

2 198 kr/mån

57 273 kr/m²

Hög boendekomfort i modernt utförande erbjuds av denna etta på Fruktträdsgatan 9. På andra våningen finner du en kvadratsmart bostad om 33 kvm med hög trivselfaktor genom gott ljusflöde, enhetliga golv och genomgående fina ytskikt. Det tidlösa och välutrustade köket ligger i öppen planlösning till vardagsrummet vilket ger en rymligare känsla. Sällskapsytorna förlängs av utgången till bostadens balkong som ligger i söderläge och erbjuder sol större delen av dagen, balkongen är även inglasad vilket förlänger användningen på året. Sängen har en naturlig plats i alkoven som med fördel kan skärmas av för en mer privat känsla. Vidare finner du ett helkaklat badrum i modern färgsättning med egen tvättavdelning och till förvaring finns garderobssystem i hallen. Till bostaden hör även ett källarförråd. I attraktiva Hildedal Park bor man naturskönt samtidigt som stadskärnan ligger på nära avstånd, bara på några minuter med buss är man mitt i city. Via ett välutbyggt nät av gång- och cykelvägar är det snabbt och enkelt att ta sig mellan matbutiker, köpcentrum, service och skolor. I Kvillebäcken en bit bort finns stort serviceutbud och en välsorterad saluhall samt mysiga caféer. Trots att du bor nära stan kan du leva naturnära och ute i friska luften. Här bor man alldeles invid Hisingsparken som erbjuder vackra omgivningarna med vattendrag och djup skog. I anslutning till husen finns ett utomhusgym och inte långt härifrån ligger Sankt Jörgens Park Resort. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sagogången 7, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Tor 1 jun kl 17:30
Sagogången 7, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sagogången 7, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sagogången 7

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

1 550 000 kr

63 m²

2 rum

3 880 kr/mån

24 603 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Välplanerad och modern genomgångstvåa erbjuds nu på Sagogången 7! Här bor du om 63 kvm högst upp på våning 3 av 3 med ett gott ljusinsläpp från två väderstreck. Bostaden präglas av hög boende komfort med genomgående fina ytskikt och parkettgolv som löper enhetligt i alla rum. Köket är välutrustat i smakfullt utförande med gott om plats för större middagsbord intill fönstret och det rymliga vardagsrummet förlängs av den generösa balkongen med plats för både bord och loungegrupp. Här kan du njuta av en insynsfri utsikt mot grönområdena och förmiddagssolen. Vidare finner du ett helkaklat badrum från stambytet som är utrustat med tvättmaskin och lyxig golvvärme. Sovrummet ligger avskilt längst in i bostaden och rymmer med fördel dubbelsäng med tillhörande möblemang. Till bostaden hör ett källarförråd. Här bor du i en välskött förening med mycket gemensamma utrymmen att nyttja och som är aktiv med aktiviteter för sina medlemmar. Efter en kort promenad når du Selma Lagerlöfs torg med allt för vardagshandeln och räcker inte detta så ligger Bäckebol med sitt stora utbud tillhands. Här finns flertalet busshållplatser där bussarna avgår frekvent och tar dig till centrala Göteborg på ca 15 minuter.

 • Premium
 • Balkong
Gamla Tuvevägen 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Gamla Tuvevägen 6

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

2 995 000 kr

76 m²

3 rum

4 959 kr/mån

39 408 kr/m²

Välplanerad och modern trea med centralt läge erbjuds på Gamla Tuvevägen 6!. Här finner du en rymlig bostad med gavelläge och ljusflöde från tre olika väderstreck, de 76 kvadratmetrarna präglas av genomgående parkettgolv samt ljusa ytskikt. Kök och vardagsrum möts i halvöppen planlösning vilket ger sociala ytor och rummen ligger i södergavel med ett otroligt ljusinsläpp. Ytorna är lätta att möblera och köket är i stilfullt utförande samt välutrustat för vardagen med tillval som rostfria vitvaror och spottar ovan arbetsbänken. Sällskapsytorna förlängs av utgången till uteplatsen som pekar åt väster. Vidare har du två sovrum med garderober till förvaring och det helkaklade badrummet har en egen tvättavdelning. Till bostaden hör ett källarförråd. I Kvillebäcken bor du omgiven av allt man behöver med en omväxlande arkitektur och gott om små torg med bland annat restauranger och caféer. Genom Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, som ligger precis in på hörnet står över 120 butiker till förfogande. Den populära Kville saluhall ligger på kort avstånd och du hittar även ett par av de stora gymkedjorna precis utanför dörren. Kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss samt spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg på ca 5 minuter. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information om bostaden!

 • Uteplats
 • Hiss
Långängen 8A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Långängen 8A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

2 495 000 kr

64 m²

2 rum

4 188 kr/mån

38 984 kr/m²

Centralt belägen med uteplats i söderläge mot den lugna innergården ger den perfekta kontrasten och din privata oas på Långängen 8A. Här finner du en välplanerad och modern tvåa i gavelläge vilket ger ljusinsläpp från tre väderstreck, bostaden präglas av genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt. Köket går i ljusa toner och är välutrustat för vardagen, den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger perfekta ytor för att umgås och förlängs av utgången till uteplatsen. Uteplatsen ligger mot den rogivande innergården och har ett generöst ljus tack vare söderläget, här får du enkelt plats med loungegrupp och tillhörande möblemang. Vidare finner du ett rofyllt sovrum som ligger avskilt i ena änden av bostaden med en stor klädkammare i anslutning. Klädkammaren har fönster så kan nyttjas som barnkammare eller hemmakontor om så önskas. Badrummet är helkaklat och utrustat med egen tvättavdelning. Till förvaring finns även ett källarförråd. I Brf Grangläntan bor du omgiven av allt man behöver. Genom Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, som ligger precis in på hörnet står över 120 butiker till förfogande. Den populära Kville saluhall ligger rakt över gatan tillsammans med flera spännande restauranger. I området finns även förskolor och närhet till grönområden. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 5 minuter. Kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
 • Hiss
Parmmätaregatan 12, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Parmmätaregatan 12, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Parmmätaregatan 12, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Parmmätaregatan 12

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

2 495 000 kr

74,2 m²

3 rum

3 968 kr/mån

33 625 kr/m²

I hjärtat på Brämaregården på Parmmätaregatan 12 finner du denna trea med fransk balkong. Här möts du av en välplanerad bostad om 74,2 kvm av genomgångskaraktär med ljusinsläpp från två väderstreck. Bostaden präglas av genomgående rymliga ytor, ekparkett som löper på golven och ljusa ytskikt. Köket är välutrustat för vardagen med mycket skåp och arbetsytor. Luckorna är i utförande av ek och här ryms med fördel in middagsbord vid fönstret med utsikt mot innergården. Vardagsrummet är väl tilltaget i storlek och kan enkelt möbleras med såväl soffgrupp som med middagsbord, rummet har även utgång till den fransk vädringsbalkongen. Vidare finner du två sovrum som är separerade från varandra, varav ena har en garderobsvägg till förvaring och båda har fönster mot den lugna innergården. Badrummet är helkaklat och till bostaden hör både ett vinds- samt källarförråd. Här bor du i en attraktiv och expansiv stadsdel med stort utbud av lokala caféer, restauranger, bagerier med mera. Via föreningen har du tillgång till en mysig innergård med grill, utemöbler och sandlåda för barnens lek. Precis utanför är Kvilletorget och på gångavstånd ligger Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, med ett brett utbud av shopping, träning, saluhall och spännande smakupplevelser med en bred ekologisk prägel. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn som tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 5 minuter. Du når även på några minuter promenadstråken längs Lindholmen och växande Karlastaden eller varför inte Ramberget med utsikt över Göteborg. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
Borstbindaregatan 17, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 18:00
Borstbindaregatan 17, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Borstbindaregatan 17, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Borstbindaregatan 17

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

2 495 000 kr

55 m²

2 rum

3 595 kr/mån

45 364 kr/m²

Modern och välplanerad tvåa med balkong i söderläge erbjuds nu på Borstbindaregatan 17! Bostaden består av 55 kvm med genomtänkta ytor och präglas av enhetligt parkettgolv, ljusa ytskikt samt flera tillval har gjort så bostaden är något utöver det vanliga i både utseende och utförande. Köket är välutrustat med praktiska arbetsytor i stilrent utförande med vita fronter samt en ljus bänkskiva i trä. Tack vare att kök och det rymliga vardagsrummet ligger i halvöppen anslutning ges en planlösning perfekt för sociala sammankomster. Sällskapsytorna förlängs av den inglasade balkongen i söderläge med gott ljusflöde hela dagen. Vidare når du ett helkaklat badrum i smakfullt utförande med egen tvättavdelning via en passage som lämpas perfekt som kontorshörna. Du finner även ett rofyllt sovrum som ligger avskilt längst in i bostaden. Bostaden har gott om förvaring genom garderobssystem och till bostaden hör även ett källarförråd. Du bor centralt i stadsdelen Kvillebäcken med växlande arkitektur och små mysiga gårdsgator med torg samt grönområden. Direkt utanför dörren möts du direkt av pulsen och ett område som har allt inom promenadavstånd. Du hittar matbutik, Saluhall, restaurang, café, gym och mycket mer. På bara några minuters promenad når du även Backaplans stora utbud eller Rambergets slående utsikt och området kantas av flertalet buss- samt spårvagnsförbindelser som tar dig till centrala Göteborg på ca 5 minuter. Kontakta mäklaren för mer info!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fyrklöversgatan 11, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Fyrklöversgatan 11

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

2 250 000 kr

55 m²

2 rum

3 182 kr/mån

40 909 kr/m²

Högst upp i huset med utsikt över grannhusens tak finner du denna moderna tvåa på Fyrklöversgatan 11. Här bor du i ett smakfullt och välplanerat hem om 55 kvm av genomgångskaraktär vilket innebär gott ljusinsläpp från två väderstreck. Bostaden präglas stilsäkra materialval som grå väggar, genomgående ekparkettgolv och fönsterbänkar i natursten. Påkostat kök från Ballingslöv med maskinpark från Husqvarna ligger i öppen anslutning med vardagsrummet vilket ger stor rymd och sociala ytor, i samband med de sociala ytorna finns en fransk balkong för vädring och ljusinsläpp. Vidare har bostaden en entrébalkong i söderläge med eget utrymme för balkongmöbler och plats att njuta av solen. Tack vare det höga läget kan solen stråla ohindrat hela dagen. I det moderna och helkaklade badrummet finns även en kombinerad tvättmaskin och gott om förvaring erbjuds via garderobsväggen i hallen. Till bostaden hör även ett förråd. Med ett centralt läge på Hisingen bor du nära bra kommunikationer och även naturen i Slätta Damm. Brf Kvillered är en välmående föreningen som historiskt har sänkt avgifterna och är perfekt för dig som vill bo bekvämt i ett nybyggt kvarter med närheten till storstadslivet. Runt hörnet finner du frukthall, konditoriet och frisör/barbershopen. Från området har du även nära tillgång till Frihamnen och Backaplan med allt tänkbart utbud av restauranger, kaféer och service. På föreningens gård finns planteringar, lekutrustning och plats för egna odlingar för den med gröna fingrar. Kontakta mäklaren för mer info!

 • Balkong
 • Hiss
Långströmsgatan 38D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Långströmsgatan 38D

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

1 495 000 kr

30 m²

1 rum

2 155 kr/mån

49 833 kr/m²

Välplanerad etta belägen högst upp på våning 5 av 5 erbjuds nu på Långströmgatan 38D. Här finner du en kvadratsmart bostad om 30 kvm färdigställd så sent som 2020 med genomgående hög standard på materialval. Bostaden präglas av ljusa ytskikt, parkettgolv som löper i samtliga rum och detaljer som fönsterbrädor i sten. Kök och allrum samsas i öppen planlösning vilket en rymlig och luftig känsla som förstärks av ljusinsläppet från fönstren. Köket är modernt i tidlöst utförande med vita fronter och allrummet är enkelt att möblera med matplats, soffa samt säng. Sällskapsytorna förlängs av utgången till balkongen i västerläge där du kan njuta av sol från mitt på dagen till sent på kvällen. Tack vare det höga läget bor du helt utan insyn och utsikt över kringliggande hus med fri himmel. Badrummet är helkaklat och har egen tvättavdelning. I hallen bjuds på förvaring genom en tilltagen skjutdörrsgarderob samt ett vindsförråd hör till bostaden. Här bor du i ett område som växt fram senaste åren där föreningen satt fokus på livskvaliteten för medlemmarna med många gemensamma utrymmen såsom grillplatser, utegym samt gång- och cykelvägar. Det finns även tillgång till multisportplan, lekplats och förskola i anslutning till området. På promenadavstånd når du service butik för vardagshandel och bussar avgår precis utanför som tar dig snabbt vidare mot Hjalmar Brantingsplatsen och centrala Göteborg. Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Solventilsgatan 7, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Solventilsgatan 7

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

2 595 000 kr

52 m²

2 rum

3 394 kr/mån

49 904 kr/m²

Högt upp på våning 4 av 5 erbjuds denna moderna tvåa på Solventilsgatan 7! Här finner du en välplanerad bostad som präglas av smakfulla ytskikt, enhetligt parkettgolv och ett generöst ljusflöde. Bostaden är som gjord för sociala sammankomster med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en balkong som förlänger ytorna. Balkongen ligger i solsäkert söderläge och tack vare det höga våningsplanet kan solen stråla fritt ovan grannhusen. Köket är stilrent med vita fronter med matchande kakel och detaljer samt vitvaror i rostfritt. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp och matbord. Längst in i bostaden ligger sovrummet avskilt från sällskapsytorna med gott om plats för dubbelsängen och en väl tilltagen klädkammare. Vidare har du även ett helkaklat badrum med mörkgrå klinker och vitt kakel på väggarna med undantag av matchande mörkgrå kakel i duschhörnan. Badrummet är utrustad egen tvättavdelning. Till bostaden hör även ett förråd. Utanför dörren möts du direkt av pulsen från Kvillebäcken, ett område som har allt inom promenadavstånd. Du hittar matbutik, Saluhall, restaurang, café, gym och mycket mer. I området finns även förskolor och närhet till grönområden. På bara några minuters promenad når du även Backaplans stora shoppingutbud eller Rambergets slående utsikt. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 5 minuter. Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Solhagagatan 56, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Solhagagatan 56

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

1 795 000 kr

76,6 m²

3 rum

5 592 kr/mån

23 433 kr/m²

Genomgångstrea med välplanerade ytor och en rymligt balkong i solsäkert söderläge erbjuds nu på Solhagagatan 56! Bostaden är om 76,6 kvm med ljusinsläpp från två väderstreck och väldisponerade rum med god potential att skapa ditt drömhem. En reparationsfond att nyttja till renovering ingår i köpet. Köket erbjuder bevarade detaljer och spegelfronter, med ett praktiskt utförande på två motsatta sidor ges mycket skåp och arbetsytor. Vardagsrummet är generöst i storlek med gott om plats för både soffgrupp samt större middagsbord och ytorna förlängs av utgången till balkongen. Balkongen ligger fri från insyn i söderläge vilket ger ohindrad sol från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Vidare har bostaden två sovrum som är separerade i varsin ände av bostaden och med fördel rymmer dubbelsäng om så önskas, det större har flertalet garderober till förvaring. Badrummet är utrustat med egen tvättmaskin och duschkabin. Till bostaden hör ett förråd. Här bor du i en välskött HSB-förening med promenadavstånd till Kärra centrum med utbud av bland annat daglig handel, restauranger, barnomsorg och skolor. Vidare har du även goda förbindelser via buss på behändigt avstånd som tar dig till centrala Göteborg på ca 20 min. För den bilburne ingår rätten till en parkeringsplats till denna bostad (kostnad tillkommer) och med bil når du även Bäckebols köpcentrum på knappa 5 minuter. Kontakta mäklare för mer information!

 • Balkong

Visar alla 10