Mäklare Rasmus Halldin

Rasmus Halldin

Om mig

Förutom att vara specialinriktad på att förmedla bostadsrätter på Hisingen är jag även områdesansvarig för kollegorna på Bjurfors Hisingen. För mig är det viktigt att varje kund är nöjd och känner jag gett allt, där en rekommendation blir priset för en lyckad affär. Mina starkaste egenskaper är ärlighet, affärsmässighet och målmedvetenhet. Som en av de som säljer mest och har flest rekommendation på din lokala marknaden kan du känna dig trygg med Rasmus som din mäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fyrklöversgatan 13, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Fyrklöversgatan 13, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Fyrklöversgatan 13, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Fyrklöversgatan 13

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 495 000 kr
65 m²
2.5 rum
vån 6/7
3 884 kr/mån
38 385 kr/m²

Välplanerad och modern tvåa med attraktivt gavelläge erbjuds nu på Fyrklöversgatan 13. Här finner du en tvåa om 65 kvm med ett generöst ljusinsläpp från tre väderstreck och genomgående hög boendekvalité på ytskikt, material samt maskinell utrustning. Köket är från Ballingslöv med moderna grå fronter som kompletteras av en laminatbänkskiva i stenimitation och en fullutrustad maskinpark från Siemens. Köket ligger i direkt anslutning till det rymliga vardagsrummet vilket ger en social planlösning som gjord för sammankomster, från vardagsrummet har du en franskbalkong för vädring med utsikt mot grönområdet Slättadamm. Vidare har du ett smakfullt badrum som är helkaklat med inslag av industriell känsla och här erbjuds du lyxig golvvärme samt egen tvättavdelning. Bostadens sovrum ligger avskilt från sällskapsdelarna och rymmer med fördel dubbelsäng och extra möblemang. Sovrummet förlängs av utgången till den inglasade balkongen i söderläge och tack vare gavelläget i huset samt det höga våningsplanet så kan du njuta av fri utsikt med sol från förmiddag till kvällning. Till förvaring har du en väl tilltagen klädkammare som är stor nog att även kunna nyttjas som hemmakontor eller barnkammare om så önskas. Med ett centralt läge på Hisingen bor du nära bra kommunikationer och även nära till naturen i Slätta Damm. Brf Kvillered är en välmående föreningen som historiskt har sänkt avgifterna och är perfekt för dig som vill bo bekvämt i ett nybyggt kvarter med närheten till storstadslivet. Runt hörnet finner du frukthall, konditoriet och frisör/barbershopen. Från området har du även nära tillgång till Frihamnen och Backaplan med allt tänkbart utbud av restauranger, kaféer och service. På föreningens gård finns planteringar, lekutrustning och plats för egna odlingar för den med gröna fingrar. Kontakta mäklaren för mer info!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sehlstedtsgatan 9C, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Mån 20 maj kl 18:00
Sehlstedtsgatan 9C, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Sehlstedtsgatan 9C, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Sehlstedtsgatan 9C

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 795 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 530 kr/mån
54 394 kr/m²

Bli den första att äga denna drömbostad med takterrass på Sehlstedtsgatan 9C! Här finner du en kvadratsmart bostad om 33 kvm I gaveln på huset som nyttjas som en tvåa med charmig vindskaraktär där takhöjd upp till nock förstärker rymden och flertal takfönster skänker ett generöst ljus. Bostaden präglas av enhetliga parkettgolv och genomgående hög boendestandard med modern komfort. Du bjuds på ett elegant utformat boende med öppna och sociala ytor där ett stilfullt kök som utrustat för vardagen vävs samman med ett lättmöblerad vardagsrum. Sällskapsytorna förlängs av fönsterpartier från golv till tak som leder ut dig till takterrassen där du kan njuta av sol stora delar av dagen och eftersom du bor högst upp får du en insynsfri utsikt. Vidare har du ett sovrum med plats för säng samt förvaringsmöbel och badrummet är helkaklat i tidlöst utförande, utrustat med tvättmaskin. Du har en hög standard från start men kan göra många tillval i denna bostad för att skapa ditt hem precis som du vill ha det. Till bostaden hör ett källarförråd. Här bor du i en välmående förening med centralt och idylliskt läge i ett lummigt område med trevlig blandning av grönområden, villor och flerfamiljshus. Via föreningen har du tillgång till grönytor med grillmöjligheter och du når snabbt till skogsområden med motionsslingor med mera. Serviceutbud finns runt knuten och på några minuters promenad når du goda kommunikationer vid antingen Wiselgrenplatsen eller Vågmästareplatsen som snabbt tar dig vidare in till Nordstan. För den bilburne har föreningen p-platser och det finns gratis parkeringsplatser på gatan. Vidare ligger Backaplan med all tänkbar handel på behändigt avstånd. Missa inte denna unika chans och boka dig redan nu! 5 av 6 bostäder är sålda! Observera att visning sker i visningslägenhet på Majvivsgatan, kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
Madängsgatan 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Madängsgatan 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Madängsgatan 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Madängsgatan 9

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 750 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 2/6
4 042 kr/mån
41 667 kr/m²

Genomgångsbostad med balkong i sydvästligt läge erbjuds nu på Madängsgatan 9. Här finner du en genomtänkt 1,5;a med sovalkov som gör att de 42 kvm utnyttjas till fullo. Med genomgående ekparkett, ljust målade väggar, generöst ljusinsläpp och modern utrustning ges en lägenhet av högsta kvalitet. Köket från kvalitetstämplade Vedum är stilrent med vita fronter och erbjuder en all utrustning för vardagen och länkas samman med det lättmöblerade vardagsrummet i öppen planlösning. Från sällskapsdelarna når du bostadens rymliga balkong med solläge från mitt på dagen till kvällning. Vidare är badrummet helkaklat med tvättmöjlighet samt golvvärme och sovalkoven ger en naturlig plats för sängen där du kan skärma av med en skjutdörr för att nyttja som ett sovrum. Till förvaring finns en hel garderobsvägg och till bostaden hör även ett förråd. Här bor du i en attraktiv stadsdel och en arkitektritad byggnad färdigställd så sent som 2018. Huset är genomgående jobbat med Svanenmärkt furu för att skapa en mjuk, varm och levande trävärld. Gårdsmiljön är inbjudande och socialt utformad med mycket växter, träd, avskilda sittgrupper, gemensamma balkonger och trädäck i olika nivåer. Direkt utanför dörren möts du av populära Brämaregårdens charm och lokala utbud av butiker och bagerier. På gångavstånd ligger Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, med ett brett utbud av shopping, träning, saluhall och spännande smakupplevelser med en bred ekologisk prägel. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn som tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 5 minuter. Du når även på några minuter promenadstråken längs Lindholmen eller naturen vid Ramberget med utsikt över Göteborg. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hisingsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Hisingsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Hisingsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Hisingsgatan 10

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
3 250 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/6
5 860 kr/mån
41 667 kr/m²

Modern trea med hörnläge och utsikt över takåsarna erbjuds nu på Hisingsgatan 10. Du välkomnas genom en privat loftgång och de 78 kvadratmeterna är välplanerade med stilsäkra materialval, enhetligt golv av ekparkett och gott ljusinsläpp. Det välutrustade köket från Vedum med vitvaror från Siemens ligger i öppen och social anslutning med vardagsrummet. Som en förlängning av de sociala ytorna är denna bostad förmånligt utrustad med två balkonger och det höga våningsplanet ger en fri utsikt. Vidare är badrummet helkaklat i tidlösa toner med egen tvättavdelning och du finner två rymliga sovrum varav ena har en klädkammare i anslutning. Till bostaden hör ett förråd. Här bor du i en attraktiv stadsdel och en arkitektritad byggnad färdigställd så sent som 2018. Huset är genomgående jobbat med Svanenmärkt furu för att skapa en mjuk, varm och levande trävärld. Gårdsmiljön är inbjudande och socialt utformad med mycket växter, träd, avskilda sittgrupper, gemensamma balkonger och trädäck i olika nivåer. Direkt utanför dörren möts du av populära Brämaregårdens charm och lokala utbud av butiker och bagerier. På gångavstånd ligger Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, med ett brett utbud av shopping, träning, saluhall och spännande smakupplevelser med en bred ekologisk prägel. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn som tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 5 minuter. Du når även på några minuter promenadstråken längs Lindholmen eller naturen vid Ramberget med utsikt över Göteborg. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vårlöksgatan 5B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Vårlöksgatan 5B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
4 039 kr/mån
38 365 kr/m²

Välplanerad genomgångstvåa med balkong i västerläge erbjuds nu på Vårlöksgatan 5B! Bostaden har en genomtänkt planlösning om 52 kvm med stora luftiga rum samt ett fint ljusflöde ifrån två håll och präglas av genomgående fina ytskikt som genomgått omfattande renoveringar samt bevarad fiskbensparkett. Köket är nytt från 2019 samt modernt med grå fronter och erbjuder all tänkbar utrustning för vardagen. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat där sällskapsytorna förlängs av balkongen så du kan njuta av sol hela eftermiddagen samt kvällen med utsikt mot innergården. Badrummet är helkaklat och har fräschats upp med målad kakel, för vardagslyxen erbjuds en tvättmaskin installerad i hallen. Vidare finner du ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och inbyggd förvaring. Till bostaden hör dessutom två förråd - källare och vind. Här bor du på en lugn återvändsgata mitt i hjärtat av centrala Hisingen med all tänkbar service inom gångavstånd så som Kville saluhall, matbutik, gym och frisör. På promenadavstånd når du även Backaplan som erbjuder ännu större utbud av service och närliggande Vågmästareplatsen där spårvagnar tar dig till centrala Göteborg på ca 5 minuter. För den naturintresserade har du även på flera fina grönområden på behändigt avstånd som Keillers park på Ramberget eller Hisingsparken. Kontakta mäklaren för mer info!

  • Balkong
Gröna Annas gata 11, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 13:00
Gröna Annas gata 11, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Gröna Annas gata 11, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Gröna Annas gata 11

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
3 495 000 kr
84 m²
3.5 rum
vån 1/6
4 660 kr/mån
41 607 kr/m²

Modern genomgångslägenhet med uteplats erbjuds nu på Gröna Annas gata 11. Här finner du ett välplanerat boende om 84 kvm som är registrerat som en 3:a men med fördel kan nyttjas som en 4:a. Bostaden präglas av ljusinsläpp från två väderstreck, parkettgolv och genomgående smakfulla materialval. Köket är stilfullt och välutrustat med vita fronter samt stora vackra kakelplattor som reser sig ovan arbetsytorna. I direkt anslutning till köket öppnar det rymliga vardagsrummet upp sig vilket ger en social planlösning med lättmöblerade ytor. Sällskapsytorna förlängs utegången till den inglasade uteplatsen som ligger i västerläge mot den lugna innergården. Vidare har du två stora sovrum som båda rymmer dubbelsäng och till förvaring finns garderober samt en klädkammare i anslutning. I hallen finns ytterligare en klädkammare som med fördel kan nyttjas som barnrum eller hemmakontor beroende på behovet. Badrummet är helkaklat i klassiskt utförande och har utrustats med tvättpelare. I detta citynära boende har man lagt stor möda på att skapa harmoniska bostäder med hög standard. Området karaktäriseras av lugna gårdar med lekplatser och där Kvillebäcken letar sig fram mellan husen. Du omgärdas på ena sidan av Brämaregården med utbud av mysiga caféer, saluhall samt restauranger och på andra sidan av Hjalmar Brantingsplatsen samt Backaplan och dess stora shoppingutbud. Här ifrån tar du dig till centrala Göteborg på knappa 4 minuter med buss och spårvagn eller med cykel på ca 10 minuter. För dig som lockas av naturen finner du det mysiga grönområdet Keillers park och Ramberget med en av stans bästa utsikter eller varför inte vidare mot Lindholmen/Eriksberg med kajpromenader. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 6