Mäklare Sebastian Broström

Sebastian Broström

Om mig

Verksam fastighetsmäklare sedan 2007 och är specialist på Söderort! Han är uppvuxen i Hökarängen och varit bosatt i kommunen i över 20 år. Med gedigen företagserfarenhet erbjuder Sebastian er ett stort affärsdriv, trygghet och struktur. Som fastighetsmäklare är han alltid engagerad och lyhörd för kundernas behov. Sebastians målsättning och ambition är att genomföra en snabb och smidig process där både säljare och köpare känner sig sedda, blir nöjda och vill rekommendera honom vidare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mandelbrödsvägen 25, 2tr, Sköndal, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Mandelbrödsvägen 25, 2tr, Sköndal, Stockholms kommun, bild 2
Mandelbrödsvägen 25, 2tr, Sköndal, Stockholms kommun, bild 3

Mandelbrödsvägen 25, 2tr

Lägenhet
Sköndal, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
2 395 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 514 kr/mån
42 018 kr/m²

Välkommen till denna härliga bostad på lugn återvändsgata med fritt läge, öppen planlösning och renoverade ytskikt! Här får du utsikt över tallar och park som ger känslan av att bo i en rogivande oas i idylliska Sköndal. Det rymliga köket och vardagsrummet har gott om plats för både soffgrupp och ett stort matbord samt trivsam balkong mot de gröna omgivningarna. För den som önskar finns möjligheten att dela av vardagsrummet och skapa ett extra sovrum eller arbetsrum. Fantastiskt läge i Sköndal med närhet till Spritstorget och Eklunds hage. Området är mycket lugnt och barnvänligt med fina lekplatser och förskolor. Du har även närhet till vacker natur, friluftsområden samt de underbara badsjöarna Drevviken och Flaten. Inom gångavstånd hittar ni den nya marknadsplatsen och Sköndals centrum med ett brett utbud av service. Några hundra meter bort finns busshållplatser som på 10 minuter tar dig till Gullmarsplan. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Dörrvägen 6, Gubbängen, Stockholms kommun

Dörrvägen 6

Lägenhet
Gubbängen, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
3 295 000 kr
64 m²
3 rum
vån 4/4
4 721 kr/mån
51 484 kr/m²

Välkommen till denna mycket välplanerade trea med balkong i soligt läge! När man kommer in i lägenheten möts man av en välkomnande hall med bra avhängningsöjligheter och bra förvaringsmöjligheter. Från hallen når alla bostadens rum. Till vänster finner vi köket. Köket är inrett med moderna skåp och är väldigt väldisponerat. Här finns det gott om både arbetsytor, förvaring samt plats för ett stort matbord. Till vänster finner vi badrummet. Badrummet är fräscht med kaklade väggar och inrett med wc, handfat och dusch. Vidare till vardagsrummet där det finns plats för en soffgrupp och övrigt möblemang. Från vardagsrummet nås utgången till den mysiga balkongen i soligt läge och härlig utsikt. Lägenheten bjuder även på ett stort sovrum med plats för en dubbelsäng och nattduksbord samt ett mindre sovrum med plats för säng och skrivbord. Mysigt och lugnt område med mycket grönska inpå husknuten. In till T-centralen tar du dig på endast på 18 minuter med tunnelbanan.

  • Balkong
Sandsborgsvägen 16, Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun

Sandsborgsvägen 16

Villa
Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
12 000 000 kr
115 + 50 m²
5 rum
610 m² tomt

Välkommen till denna förtjusande 1920-talsvilla, komplett med en friköpt tomt i bästa solläge! Belägen på en uppväxt trädgårdstomt, omgiven av fruktträd och en frodig växtlighet, skapar denna villa en oemotståndlig atmosfär av charm. Det generösa entréplanet erbjuder idealiska sociala utrymmen för trevliga tillställningar. En charmig farstu leder in till en tidlöst elegant hall med parkettgolv som sträcker sig ut till vardagsrum och matplats. Med tidstypiska detaljer är villans charm påtaglig. Det ljusa och luftiga köket välkomnar med exklusiva materialval och tre fönster som ger rymd och ljus. Från köket öppnar sig den imponerande matplatsen med två meter höga spegelskjutdörrar, perfekt för stora middagar och socialt umgänge. Vardagsrummet, som erbjuder gott om plats för avkoppling har en öppen spis i original (f.n. ej i bruk). Från vardagsrummet finns utgång till den generösa altanen, perfekt för att avnjuta eftermiddagssolen. På övervåningen finner ni tre charmiga sovrum samt badrum. Utanför sovrummen går det att få mer yta om man väljer att sätta in takkupa(bygglov krävs). I källaren finns en studio/sovrum med öppen spis i original (f.n. ej i bruk). Här finns även det rymliga renoverade badrummet/tvättstugan komplett med tvättmaskin och torktumlare, samt wc, duschhörna och badkar. Denna del skulle kunna användas som uthyrningsdel, vilket öppnar upp för möjligheten till en extra inkomstkälla. Villan ligger på en lugn gata med bara några minuters promenad till olika kommunikationsmöjligheter (Södermalm på 8 min med t-bana!) och världsarvet Skogskyrkogården. I närområdet finns allt som Gamla Enskede har att erbjuda, inklusive den populära restaurangen Gamla Enskede Matbod och det välkända Robin Delselius bageri. Promenadavstånd till slakthusområdet (Slaktkyrkan, Distrikt Fem, Restaurang Solen, Enskede Bryggeri), Enskede Ridhus, prisbelönta Enskedeparkens Bageri, Nytorps gärde, Nytorpsbadet och Nackareservatet med bl.a. Söderbysjön, Hellasgården.

Skeppstavägen 33, Bandhagen, Stockholms kommun

Skeppstavägen 33

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede
1 900 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
1 602 kr/mån
76 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara lägenhet med ett kanonläge i eftertraktade Bandhagen. Här bor ni med närhet till naturen, serviceutbud och kommunikationer. Lägenheten är otroligt väldisponerad och smakfullt inredd med genomgående fint golv och ljus färgsättning. Lägenheten har en optimal planlösning där allrummet erbjuder ett härligt sällskapsutrymme med ljus som flödar in genom generösa fönsterpartier, men samtidigt är befriad från insyn med sitt läge högst upp i huset. Trygg och stabil förening med flertalet hyresrätter kvar som dold tillgång, stambyte mm utfört i husen. Bandhagen har närhet till både kommunikationer, service och grönska. På bara några minuters promenad tar du dig till Bandhagens Centrum där du har utmärkta kommunikationer i form av både buss och tunnelbana. Välkommen på visning!

Visar alla 4