Bjurfors Järfälla & Upplands-Bro

Bjurfors Järfälla & Upplands-Bro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gripengatan 26, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Gripengatan 26

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Bjurfors Järfälla & Upplands-Bro
1 895 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 1/6
3 302 kr/mån
48 590 kr/m²

Välkommen till Gripengatan 26 i Barkarbystaden, där modern design och smart planering möts! Denna fantastiska bostad erbjuder en harmonisk kombination av stil och funktionalitet. Med en öppen planlösning skapar vi en känsla av rymd och ljus, perfekt för både avkoppling och underhållning. Steg in i ett välkomnande vardagsrum där ljuset flödar fritt genom stora fönster och accentuerar varje detalj. Den smakfullt utformade sovalkoven ger en mysig plats för avkoppling och ger samtidigt flexibilitet för din personliga stil. Köket är en modern dröm, komplett med högkvalitativa apparater och generösa arbetsytor, perfekt för den passionerade kocken eller den snabba frukostmorgonen. Denna pärla på Gripengatan 26 erbjuder inte bara ett hem utan en livsstil. Beläget i Barkarbystaden har du närhet till grönområden, service och kommunikationer. Missa inte chansen att göra denna moderna oas till ditt nya hem!" Hjärtligt välkomna på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Viggengatan 11, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Viggengatan 11

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Bjurfors Järfälla & Upplands-Bro
1 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1
2 814 kr/mån
48 659 kr/m²

Upptäck ditt drömboende i hjärtat av Barkarbystaden! Välkommen till Viggengatan 11, där modern elegans möter bekväm livsstil. Denna fantastiska tvårumslägenhet sträcker sig till 41 kvadratmeter och erbjuder det bästa av både inomhus- och utomhusliv. När du kliver in genom dörren möts du genast av en atmosfär av ljus och rymd tack vare de stora fönstren som släpper in härligt naturligt ljus. Vare sig det är morgonkaffet eller en lugn kväll med en god bok, kommer du att älska att spendera tid i detta ljusa och luftiga utrymme. En av de mest lockande funktionerna är den privata uteplatsen, perfekt för avkoppling och underhållning under soliga dagar och milda kvällar. Här kan du odla din egen lilla trädgård, bjuda över vänner för grillkvällar eller helt enkelt njuta av en lugn stund i ditt eget utomhusparadis. Denna bostad är också idealiskt belägen i Barkarbystaden, med närhet till allt du kan behöva för en bekväm livsstil. Från shopping och restauranger till natur och rekreation, finns allt inom räckhåll. Dessutom ger närheten till kollektivtrafik och vägnätet dig enkel tillgång till resten av Stockholm. Slå till nu och låt Viggengatan 11 bli din nya adress för en lyxig och bekväm livsstil. Hjärtligt välkomna på visning.

  • Uteplats
  • Hiss
Hjortronvägen 71, Kungsängen Tibble, Upplands-Bro kommun

Hjortronvägen 71

Lägenhet
Kungsängen Tibble, Upplands-Bro kommun
Bjurfors Järfälla & Upplands-Bro
1 695 000 kr
67 + 4 m²
3 rum
vån 3/3
4 667 kr/mån
25 299 kr/m²

Letar du efter en bostad där du slipper tänka på stora renoveringar? Då kan du sluta leta eftersom här har du en lägenhet som är varsamt renoverad med smakfulla detaljer i kök och badrum. Här är det bara att flytta in och börja stortrivas. Dessutom finns denna bostad i en stabil förening som förvaltas av HSB, med flertalet gemensamma utrymmen för sina medlemmar. Måste upplevas på plats! Läget kan sällan bli bättre. Gröna promenadstråk finns runt hörnet, Kungsängen Centrum med allehanda samhällsservice ligger en kort promenad bort. Mälarens glittrande vatten når du enkelt med en cykeltur. Hjärtligt välkomna på visning.

  • Balkong
Dackevägen 21, Jakobsberg, Järfälla kommun

Dackevägen 21

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Bjurfors Järfälla & Upplands-Bro
2 445 000 kr
91 m²
4 rum
vån 7
6 374 kr/mån
26 868 kr/m²

Högt upp i huset på 7:e våningen med panoramavy och balkong i högt och fritt soldränkt läge!! Med ett centralt och lugnt läge nära såväl Jakobsbergs centrum som Barkarbystaden finns denna trivsamma och smarta lägenhet. De sociala ytorna med kök, matplats och vardagsrummet som har utgång till balkongen i högt och fritt soldränkt läge. Sovrummen är rymliga och ljusa med fönster som inger mycket ljus. Sovrummen har plats för såväl dubbelsängen som ytterligare möbler. Badrummet är liksom alla rum i lägenheten rymligt. Här finns bl a ett dusch hörna samt en tvättmaskin även om det finns gemensam tvättstuga i föreningen. Läget är centralt med närhet till både natur och Jakobsberg centrum ligger en kort promenad bort med allehanda samhällsservice och kommunikationer genom buss & pendeltåg. Välkommen till Dackevägen 21 i Jakobsberg hälsar Ramin Mirzazadeh, din mäklare i Järfälla & Upplands-Bro

  • Balkong
  • Hiss
Skagafjordsgatan 13, Kista, Stockholms kommun

Skagafjordsgatan 13

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Bjurfors Järfälla & Upplands-Bro
2 475 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/7
3 616 kr/mån
36 940 kr/m²

Varmt välkomna till Skagafjordsgatan 13 och denna fantastiska bostad som passar perfekt för familjen som ställer höga krav på sin boendemiljö. Lägenheten bjuder på generös takhöjd på 2,60 m, delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och dessutom har du ljusinsläpp i olika väderstreck tack vare flertalet stora fönsterpartier. Från den rymliga vardagsrummet har du både utgång till en insynsskyddad uteplats och även en fransk balkong. BRF Ravalen är en trevlig förening med god sammanhållning och bra grannsamverkan. Läget kan sällan bli bättre. Kista Galleria utmärker sig som Sveriges främsta plats för mode och shopping med Skandinaviens största modeboulevard, rymmande 180 butiker och restauranger. Upptäck allt från en Food Court till Filmstaden Kista, O'Learys bowling och gokart, samt ett omfattande serviceutbud. Placerat cirka en mil nordväst om Stockholm (Norrtull), erbjuder Kista utmärkta kommunikationer. E4:an passerar i nordost och E18 löper förbi i sydväst. Kista tunnelbanestation, en av de få ovan jord, på Blå linjen tar dig snabbt till centrala Stockholm på 15–20 minuter. Förutom shopping erbjuder Kista närhet till Järvafältet, en populär destination med naturreservat och vandringsleden Järvaleden, där du kan uppleva orörd natur bara minuter från stadslivet. Dessutom är Kista känt för sitt barnvänliga område med närbelägna dagis, vilket gör det till en idealisk plats att bo på. Måste upplevas på plats! Hjärtligt välkomna på en öppen visning.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kopparvägen 22, Kallhäll, Järfälla kommun

Kopparvägen 22

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Bjurfors Järfälla & Upplands-Bro
1 795 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 854 kr/mån
26 204 kr/m²

Varmt välkommen till Kopparvägen 22 där varje kvadratmeter drar sitt strå till stacken. Vardagsrummet är tilltalande och lättmöblerat med stora fönsterpartier och utgång till den soldränkta balkongen som vetter i ett södervänt läge med utsikt över gröna Kallhällsparken och den trevliga intilliggande dammen. Rymliga sovrum med plats även för annat möblemang än sängarna. Kök och badrum är renoverade vilket gör att man inte behöver tänka på större och kostsamma åtgärder under många år framöver. I källaren finns ett förråd som tillhör lägenheten. BRF Kopparskölden som förvaltas av HSB är en stabil och välskött förening. Flertalet kostsamma åtgärder är redan genomförda - stammarna är bytta, badrum renoverade, nya fönsterpartier och taket är omlagt. Dessutom finns det en solcellsanläggning. Läget kan sällan bli bättre. Kallhälls Centrum med kommunikationer och butiker ligger en kort promenad bort. Gröna promenadstråk ligger runt hörnet och Mälarens glittrande vatten når du enkelt med en kort cykeltur. Sammantaget en härlig och inflyttningsklar lägenhet som måste upplevas på plats. Hjärtligt välkomna på visning hälsar Ramin Mirzazadeh, din mäklare i Järfälla & Upplands-Bro.

  • Balkong
Bodaängsvägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun
Bodaängsvägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Bodaängsvägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Bodaängsvägen 13

Villa
Kallhäll, Järfälla kommun
Bjurfors Järfälla & Upplands-Bro
12 995 000 kr
275 + 200 m²
17 rum
1 308 m² tomt

Villa nybyggd 2015 med totalyta om 400 kvm och dessutom 75 kvm fristående hus. Hur är det möjligt? Jo, på Bodaängsvägen 13 finns möjligheten att förvärva denna välskötta fastighet med ett hus i två plan fördelat på ett entréplan och ett källarplan om 200 kvm vardera. Det finns dessutom ett separat hus om c:a 75 kvm som skapar ytterligare möjligheter. Den stenlagda infarten och de tilltagna parkeringsytorna framför de båda husen är rejält tilltagna och har plats för flertalet bilar och annat såsom båt och husbil m m. Tomten om dryga 1 300 kvm som nås av solen hela dagen har stora plana gräsytor som omgärdas av staket och bjuder in till lek och spring för de små samtidigt som den är trygg. Det stora huset är byggt 2015 och har fortlöpande underhållits av den nuvarande ägaren. Ytskikten har målats om och maskinparken har uppdaterats. Färg- och materialval är genomgående ljusa och moderna med vitmålade väggar, ekparkett och sobert renoverade badrum. Entréplanet kan disponeras som ett stort plan eller så kan det naturligt delas upp i två för bl a generationsboende. Källarplanet har två ingångar. Oavsett om huset används som ett enda stort hus eller delas upp för exempelvis generationsboende så finns det välutrustade badrum med tvättmaskiner samt torktumlare i alla delar av huset. Det fristående huset är även det nyuppfört och under 2014. Under 2023 har ytskiktsrenoverats med bl a nylagd ekparkett. Huset är liksom det stora huset i ett mycket gott skick med moderna ljusa färgval, genomgående ekparkett och genomgående helkaklade badrum i sobra toner. Det stora huset har en modern kombination av en effektiv luft-/vattenvärmepump och en mekanisk ventilation med återvinning (FTX). I det fristående huset som har sin egen uppvärmningskälla finns bl a en FTX. Tillsammans sörjer dessa effektiva uppvärmningskällor för lägre driftskostnader. Dessutom är fastigheten "skattebefriad" från fastighetsavgift under ytterligare två år då nybyggnadsåret är 2015. På promenadavstånd finns Järvafältet med härliga promenadstråk och natur. Det är ej heller långt till skolor och service i Kallhäll, Stäket och den obegränsade shoppingen vid Barkarbystaden. Välkommen till Bodaängsvägen 13 i Kallhälls Villastad hälsar Per Olofson, din mäklare i Järfälla & Upplands-Bro

  • Premium
  • Energieffektiv

Visar alla 7