Mäklare Dennis Berg

Dennis Berg

Om mig

Efter ett decennium i branschen (sedan 2013) har jag en genuin förståelse för professionen. Jag har varit mäklare i hela mitt yrkesverksamma liv, och efter 8 år som en av de mest säljande mäklarna i Malmös Västra Innerstad är jag sedan sommar 2023 tillbaka som mäklare på hemmaplan i Jönköping. Ett stort antal affärer förmedlas via egna nätverk, varför samtliga försäljningar inte redovisas på Hemnet. För mer information om mig och tidigare/pågående försäljningar besök www.bjurfors.se/dennisberg.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekgatan 7A, Torpa, Jönköpings kommun
  • Tis 23 apr kl 18:00
Ekgatan 7A, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Ekgatan 7A, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Ekgatan 7A

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 350 000 kr
25,7 m²
1 rum
vån 3/3
1 537 kr/mån
52 529 kr/m²

Bjurfors presenterar en rymlig bostad men i liten förpackning. Här bor man med förmånlig månadsavgift och hög trivselfaktor på lugnt men centralt läge. Ett billigt och bra boende med "allt" inom gångavstånd. Helt perfekt för studenten, förstagångsköparen eller övernattaren. Området omkring Torpa behöver ingen närmre presentation, utan ryktet har alltid talat väl om stadsdelen. Med promenadavstånd till city och naturskön miljö runt knuten kan man förstå varför. Denna adressen är dessutom lite speciell, här bor man på en undangömd och lugn gata men utan att göra avkall på några bekvämligheter. Kvarteren omkring erbjuder personliga butiker, restauranger, caféer och matbutiker. Även närhet till grönskande parkmiljö samt Jönköping citys utbud bara några kvarter bort. För den studerande har man en cykeltur på ca 6 min till högskolan. Allt paketerat i omtyckta Brf Malmen med välskött fastighet, gedigen renoveringshistorik och solid ekonomi med låga skulder. Här kan du tryggt ansluta till en förening med engagerad styrelse, sunda framtidsvisioner och trevliga grannar. Välkommen till Torpa och Ekgatan 7A, en klassisk stark adress med utmärkta förutsättningar för att uppleva det bästa av Jönköping.

  • Premium
Scheelegatan 13A, Torpa - Söder, Jönköpings kommun
  • Tis 23 apr kl 17:15

Scheelegatan 13A

Lägenhet
Torpa - Söder, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 595 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/3
3 292 kr/mån
36 250 kr/m²

Välkommen till Scheelegatan 13A! Oavsett om det är dags att skaffa sig sitt första egna boende, eller om det är studier som stundar så är det här en lägenhet som med all sannolikhet kommer bocka av det mesta på din kravlista. Den är luftig, charmant och lättmöblerad. För att vara en enrummare är dessutom kvadraten väl tilltagna och köket är rätt mycket större än ett genomsnittligt lägenhetskök. Under de senaste åren har lägenheten genomgått en rad förbättringar och renoveringar, varför bostaden håller en genomgående god standard med stilrena material- och färgval. Här finns förvisso utrymme för personliga anpassningar, men för den som vill så går det att flytta rakt in utan att behöva ombesörja kostsamma renoveringar. Läget är förstklassigt intill kvarterets huvudgata, Klostergatan, med "allt" utanför dörren. Området omkring Söder behöver ingen närmre presentation, utan här finns goda möjligheter för den som tycker om att unna sig. Kvarteret erbjuder personliga butiker, restauranger, cafér och matbutiker. Även närhet till grönskande parkmiljö samt Jönköping citys utbud bara några kvarter bort. Att bo på söder är lite som att bo i "en stad i staden". Välkommen till Scheelegatan 13A, här presenteras en bostad med utmärkta förutsättningar för att uppleva det bästa av Jönköping.

  • Plus
Konstapelgatan 142, Barnarp, Jönköpings kommun

Konstapelgatan 142

Radhus
Barnarp, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 650 000 kr
82,5 m²
3 rum
5 356 kr/mån
20 000 kr/m²

Välkommen till Barnarp och Konstapelgatan 142. Här möts det bästa av två världar när svensk radhuscharm möter bostadsrätt. Radhuset är beläget på eftertraktat gavelläge in mot gården och bort från gatan. Här finner vi 3 rum och kök fördelat på ett plan med stenlagda uteplatser samt gräsytor på både fram- och baksida. Detta är ett boende för dig som söker ett komfortabelt husliv och värdesätter bekvämligheten av bostadsrättsformen i kombination med friheten av att bo i hus med uteplats och trädgård. Utöver den attraktiva boendeformen så är ett annat mervärde att p-plats och garage ingår i månadsavgiften. Aldrig mer behöver du oroa dig för att hitta parkeringsplats när du kommer hem. Dessutom finns här ett rikt utbud av närservice och goda förbindelser, vilket också det underlättar vardagslogistiken. Med fina grönområden, lekplatser, förskola och skola i närheten och med goda förbindelser till det mesta, är detta en optimal plats för dem allra flesta. Men det som verkligen gör Konstapelgatan 142 speciellt är grannskapet. Här möts du av en härlig atmosfär av trevliga och lugna grannar. Här finns en harmoni och trygghet som uppskattas av gammal som ung.

  • Uteplats
Katthultsgatan 96B, Samset, Jönköpings kommun
Katthultsgatan 96B, Samset, Jönköpings kommun, bild 2
Katthultsgatan 96B, Samset, Jönköpings kommun, bild 3

Katthultsgatan 96B

Radhus
Samset, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
3 195 000 kr
106 m²
5 rum
5 976 kr/mån
30 142 kr/m²

Välkommen till Samset och Katthultsgatan 96B. Här möts det bästa av två världar när svensk radhuscharm kombineras med bekvämligheten hos en bostadsrätt. Utöver ett utsökt läge nära skola och natur erbjuds en toppmodern boendestandard för dig med höga krav på komfort. Dessutom halv månadsavgift de första 12 månaderna efter tillträdet. - Fast pris, ingen budgivning. - Inflyttning preliminärt Q3 2024. - Enbart 1 av 15 hus kvar. - Visningshus i Skövde, kontakta mäklaren för tidsbokning. Läs mer på vår projektsida på bjurfors.se https://nyproduktion.bjurfors.se/brf-idas-sommarang

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Fornkullegatan 4B, Gräshagen, Jönköpings kommun
  • Fre 26 apr

Fornkullegatan 4B

Lägenhet
Gräshagen, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 550 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
2 278 kr/mån
29 245 kr/m²

Gräshagen är ett området som sprider ut sig och växer allt närmare stan, samtidigt finns naturen runt hörnet och en vacker skog att vandra i. Långt bort från vardagsstressen men samtidigt tillräckligt nära stan för ett komfortabelt cityliv. Detta är ett par av anledningarna till att Gräshagen har blivit en av Jönköpings mest populära stadsdelar att bosätta sig i. Fler anledningar är den enkla accessen ut till E4:an samt de goda kommunikationerna med stadsbuss och cykelvägar. Välkommen till Fornkullegatan 4B och ett läge med utmärkta förutsättningar för ett trivsamt liv i många år framåt. Lägenheten som presenterats återfinns på bekvämt våningsplan en halvtrappa upp och har en välbalanserad planlösning med fönster mot lugn innergård. Här stoltseras dessutom med ett stilrent och välutrustat kök samt helkaklat badrum i sobra färger. Hit kan man flytta rakt in utan att behöva ombesörja tidskrävande och kostsamt underhåll. Kronan på verket är den mysiga balkongen i söderläge mot grönytorna på gården. Allt paketerat i populära HSB Brf Narva med välskött fastighet, gedigen renoveringshistorik och solid ekonomi med låga skulder. Här kan du tryggt ansluta till en förening med engagerad styrelse, sunda framtidsvisioner och trevliga grannar. Välkommen!

  • Plus
  • Balkong
Katthultsgatan 98A, Samset, Jönköpings kommun

Katthultsgatan 98A

Radhus
Samset, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
3 195 000 kr
106 m²
5 rum
vån 1/1
5 976 kr/mån
30 142 kr/m²

Nu med nya priser och halv månadsavgift i 12 månader! Här har vi tänkt på dig som är på jakt efter din allra första egna bostad men också på dig som har krattat färdigt i den stora trädgården. Alla ska kunna hitta sin plats här oavsett vilken fas i livet man befinner sig. Vi tror nämligen att det är så man skapar ett modernt och tryggt bostadsområde. Tvåplansradhuset om 106 kvm med 4-5 rum och kök, är välbyggda och välisolerade med ett bra klimatskal. Inflytt kvartal 3 2024. Klicka på länken för att få en översikt över projektet. https://nyproduktion.bjurfors.se/brf-idas-sommarang/ Nu med nya priser och halv månadsavgift i 12 månader! Scrolla ner och "Läs mer om projektet hos Bjurfors"; https://nyproduktion.bjurfors.se/brf-idas-sommarang/ Kontakta mäklaren för mer info och bokning..

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Brf Idas sommaräng , null, Jönköpings kommun

Brf Idas sommaräng

Radhus
Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
fr. 3 195 000 kr
106 m²
5 rum
5 976 kr/mån

Nu med nya priser och halv månadsavgift i 12 månader! Scrolla ner och "Läs mer om projektet hos Bjurfors"; https://nyproduktion.bjurfors.se/brf-idas-sommarang/   15 stycken fantastiska och prisvärda radhus i två plan med närhet till natur och skola. - Inflyttning kvartal 3 2024. Fast pris, Ingen budgivning. - Priser från 2 895 000 kr- 3 495 000 kr. - Visningshus finns (kontakta oss för info och tidsbokning).   Alla planskisser & situationsplan: https://nyproduktion.bjurfors.se/app/uploads/sites/CMNYPROD591RDRBHK10TFJ2E/2023/12/digital-saljbroschyr-16.pdf Projekthemsida: https://gotenehusbostad.se/bostadsomrade/idassommarang/ Visningshus i Lidköping: https://vimeo.com/user88635419/review/810935566/a7bdee4e1a Inredningsval: https://swebostad.homerun.net/showrooms/show/276 Inredningsperioden är passerad men kontakta mäklaren för att ta reda på vilka tillval som kan göras.   Följ länken och vi ser till att någon hör av sig till er inom kort eller hör av er till mäklaren direkt. https://gotenehusbostad.se/bostadsomrade/idassommarang/

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 7