Mäklare Ulrica Schipper

Ulrica Schipper

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Markamursvägen 24, Fjärås, Kungsbacka kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30
Markamursvägen 24, Fjärås, Kungsbacka kommun, bild 2
Markamursvägen 24, Fjärås, Kungsbacka kommun, bild 3

Markamursvägen 24

Villa
Fjärås, Kungsbacka kommun
Bjurfors Kungsbacka
4 750 000 kr
112 + 44 m²
3 rum
1 563 m² tomt

Välkommen till denna stilsäkra och välbyggda villa från 2022. Villan ligger i mysigt område med grannar på lagom avstånd och samtidigt lantligt med naturen nära inpå. Härliga rymd i sociala utrymmen tack vare ryggåstak och stora fönsterpartier. Ett kvalitativt och påkostat kök från Vedum, stor köksö med extra bred induktionshäll och arbetsbänkar av granit composit. Här ryms matbord för många, rymlig sittgrupp och mediamöbel. Från denna del av bostaden går vi ut till den tänkta altanen med sol från lunch till sena kvällen. Stor gräsmatta med plats för barnens studsmatta, gungställning och sandlåda, planteringar, odlingar och bollspel. Endast fantasin sätter gränser. Fantastisk fin inramning tack vare gärdsgården och den angränsande naturen. Entréplan erbjuder två sovrum varav master bedroom har två fönster mot trädgården. Båda sovrummen har många garderober för gott om förvaring. Helkaklat badrum i beige toner med takdusch, vägghängd wc, kommod, spegelskåp och handukstork. Tvättstugan har gott om förvaringsskåp, arbetsbänk och tvättmaskin och torktumlare för familjens klädvård. Bostaden har skön golvvärme under parkettgolvet, spottar i samtliga fönstersmygar och i övrigt många spottar i bostaden. Bo i ett nybyggt hus med möjligheter till större boyta utan allt för stora kostnader med ett naturskönt läge i närhet av skog och sjö. Omtyckta Skårs gård, Gällinge skola och förskola på korta avstånd. I och med att nuvarande ägare valt att montera en fast trappa upp till övre plan har denna även isolerats, har golvslingor dragna för golvvärmen samt att va och el finns uppdraget. Sätt din egna prägel på att inreda ytterligare två sovrum, ett all/tv rum samt ett badrum. På den grusade uppfarten vid bostadens gavel finns VA och el framdraget för en attefallsbyggnad. Kontakta gärna fastighetsmäklaren för mer information och varmt välkommen på visning!

  • Premium
Bogrens Väg 58, Onsala - Fjordsidan, Kungsbacka kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Bogrens Väg 58, Onsala - Fjordsidan, Kungsbacka kommun, bild 2
Bogrens Väg 58, Onsala - Fjordsidan, Kungsbacka kommun, bild 3

Bogrens Väg 58

Radhus
Onsala - Fjordsidan, Kungsbacka kommun
Bjurfors Kungsbacka
4 450 000 kr
106,9 m²
4 rum
vån 1/1
6 227 kr/mån
41 628 kr/m²

Med ett fantastiskt läge på Fjordsidan finner ni detta välplanerade bostadsrättsradhus i två plan. Bostaden kännetecknas av ljusa ytskikt och parkettgolv, en trivsam grund att inreda efter. Entréplan utgörs av sociala ytor med ett nytt vinkelkök från 2021 med gott om plats för matbord intill fönstret som vetter mot entrén. Kyl, frys, induktionshäll och ugn från Bosch. Vit köksinredning med snygga handtag och en arbetsbänk av slitstark granit. Vardagsrummet flödar av ljus tack vare fönsterpartiet längs hela kortsidan. Rummet är rymligt och möbleras enkelt med både soffgrupp, mediamöbel och förvarvaring om så önskas. Härifrån når vi altanen och den mysiga trädgården. Här bjuds ni på sol under eftermiddagen till sena kvällen. Motorstyrd markis för lata sommardagar. I trädgården kan den odlingsintresserade få tillgång till 4 pallkragar och redan i år skörda bland annat gräslök och rabarber. Trädgården pryds idag av diverse växter som bland annat ros, lavendel, pion och syrénhortensia. På entréplan finns ett helkaklat badrum från 2019 med dusch och golvvärme för extra komfort. Här sköts även familjens klädvård. En trappa upp i bostaden ligger familjens mer privata del. Tre bra sovrum varav det största har två fönster och rymlig klädkammare. Ytterligare två sovrum med garderober och vy ut mot fjorden. Badrummet på detta plan har skönt badkar med duschmöjligheter och även här ligger skön golvvärme. Här bor ni i centrala delarna av Onsala med närhet till barnomsorg, service och kommunikationer. En kort promenad bort nås småbåtshamn och badplats för salta dopp i fjordens skimrande vatten. Bo bekvämt i ett radhus med de praktiska fördelarna som en bostadsrätt ger. På framsidan ligger ett separat förråd och intill entrén en altan för morgonkaffet i solen. Här blommar hortensia, klematis, tulpaner och andra vackra blomster. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Bergsslingan 39B, Lerum - Hallsås, Lerums kommun
  • Sön 5 maj kl 10:30

Bergsslingan 39B

Lägenhet
Lerum - Hallsås, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
3 595 000 kr
105 m²
4 rum
6 326 kr/mån
34 238 kr/m²

Ett riktigt fint radhus i souterräng med uteplats, balkong och parkeringsplats i direkt anslutning till din bostad. 3 bra sovrum, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier mot det gröna och fin matplats i förlängning till köket. Bilen parkeras i egna carporten som rymmer flertalet fordon. Härifrån kommer ni in via groventrén och dess hall med plats för ytterkläder och skor. En trappa upp från groventrén ligger köket från kvalitativa Marbodal med uppgraderade vitvaror från Siemens och matgruppen placeras naturligt framför fönstret mot entrésidan och gården. Köket integrerar fint med vardagsrummet som har stora fönsterpartier och utgång till balkongen med sol från tidig morgon fram till eftermiddagen. Här njuter ni av morgonkaffet och den möbleras enkelt med både loungegrupp och grill för umgänge med familj och vänner. Intill huvudentrén på detta plan finns uteplats för middagar och kvällste med sol från eftermiddag till halv åtta. I anslutning till denna entré finner vi garderober samt ett stort helkaklat badrum med dusch, wc, kommod, spegelskåp och golvvärme. Här sköts även familjens klädvård. En trappa upp från det sociala våningsplanet ligger familjens mer privata del. Här ligger tre bra sovrum varav master bedroom har en hel garderobsvägg med skjutdörrar och stora fönster som folierats för skydd mot solen. Badrummet på detta plan är även det helkaklat, har ett badkar, wc, kommod, spegelskåp och el slingor för extra komfort. Hela bostaden har genomgående fin trestavig ekparkett i matt lack och fönsterbrädor av natursten. Ett riktigt praktiskt boende för familjer med höga anspråk på kvalitét och bekvämlighet. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bergsslingan 43C, Lerum - Norra Hallsås, Lerums kommun

Bergsslingan 43C

Radhus
Lerum - Norra Hallsås, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
3 650 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1/1
6 326 kr/mån
34 762 kr/m²

Välkomna in till detta väl underhållna radhus i bostadsrättsform. Bo bekvämt på stilrena 105 kvm med gröna omgivningar i populära Norra Hallsås. Bilen parkeras i egna carporten som rymmer flertalet fordon. Härifrån kommer ni in via groventrén och dess hall med plats för ytterkläder och skor. En trappa upp ligger köket från kvalitativa Marbodal och matgruppen placeras naturligt framför fönstret mot entrésidan och gården. Köket integrerar fint med vardagsrummet som har stora fönsterpartier och utgång till balkongen med skönt sydvästläge. Här ryms loungegrupp och grill för umgänge i eftermiddags solen till sena kvällen. Intill huvudentrén på detta plan finns uteplats för morgonkaffet. I anslutning till denna entré finner vi garderober samt ett stort helkaklat badrum med dusch, wc, kommod, spegelskåp och golvvärme. Här sköts även familjens klädvård. En trappa upp från det sociala våningsplanet ligger familjens mer privata del. Här ligger tre bra sovrum varav master bedroom har en hel garderobsvägg och stora fönster som folierats för skydd mot solen. Badrummet på detta plan är även det helkaklat, har ett badkar, wc, kommod, spegelskåp och el slingor för extra komfort. Hela bostaden har genomgående fin trestavig ekparkettgolv i matt lack och fönsterbrädor av natursten. Ett riktigt praktiskt boende för familjer med höga anspråk på kvalitét och bekvämlighet. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Slätthallsvägen 11, Frillesås, Kungsbacka kommun

Slätthallsvägen 11

Tomt
Frillesås, Kungsbacka kommun
Bjurfors Kungsbacka
895 000 kr
2 065 m² tomt

Denna stora naturtomt om ca 2000 kvm ligger högt och fritt i Idala, Frillesås. Nu har du chansen att förverkliga din byggdröm. Tomten är inte knuten till någon leverantör. Under dokument har vi presenterat kalkyler från LB-hus för att du som köpare skall kunna bilda dig en uppfattning om totala kostnader. Tomten levereras byggklar och med grävd anslutning till Idala VA Förening samt fiber och el fram till den fjärde tomten S:2 - samfälligheten. Situationsplanen ger er en bild av hur dessa tre tomter kan bebyggas med bevarad privat sfär, insynsskyddade uteplatser och chans att anlägga din egna trädgård. 8 minuter från E6, ca 20 min bilväg från Kungsbacka innerstad, ca 12 min från Frillesås centrum och badstränder i Rågelund och ca 12 min från Fjärås bor ni lantligt med god service inom lagom räckhåll. I förhandsbeskedet ligger förslag till placering av bostad, avloppsanläggning mm. Den fjärde tomten (S:2) kommer att bilda en samfällighet mellan de tre fastigheterna och kommer inte bebyggas. De tre tomterna är uppmärkta och går att besöka på egen hand - vid fortsatt intresse är ni välkomna att kontakta fastighetsmäklaren.

  • Plus

Visar alla 5